Видео преглед на печата

неделя, 18 октомври 2015 г.

Какво Ви очаква през новата седмица?

Хороскоп 19.10-25.10.2015 г.

От септември месец Юпитер вече транзитира през зодиакалния знак Дева, а той отговаря за ежедневието, здравето, професионалната реализация…Всеки в по-голяма или малка степен е усетил влиянието на тази велика планета, като е преструктурирал  приоритетите си  или е сменил ритъма на изпълнение на текущите си задачи.
Юпитер се свързва в астрологията със „социалния статус” , а от полето на Дева, нашите мечти постепенно се приземяват към едни по-практични оценки, разделящи ни с илюзии. През тази седмица тенденцията ще отключи нови перспективи пред нас. За някой това ще е реализация на намеренията /ако кореспондират с реалността/, премахване на всички бариери към високи цели, ако отговарят на вашата закодирана Съдба, но за други- бързото преминаване към обновена обстановка може и да не е чак толкова позитивно, поне усещането да е за загуба. Във втория случай, вероятността ескалира от натрупани негативи през изминалия месец, които сега Юпитер ще отчете като неблагоприятни за  вашето бъдеще и ще ги отстрани от пътя ви, дори и вие да не сте съгласни…
Например, вие трябва да получите повишение, защото статуквото не ви удовлетворява, понеже има сериозни разминавания между вложените от вас ресурси и адекватната отплата. Тогава, Юпитер ще затвори окончателно тази врата пред вас, за да си потърсите друго и по-подходящо поле за изява. Същото ще се отнася и за партньорските отношения, а и за здравето. Ако имате скрити болежки или такива, на които не сте обръщали внимание, тогава ще получите силен подтик за го сторите.
Добрата новина  е, че в повечето случаи ще имаме шанс да изкачим стъпало нагоре съобразно личния ни потенциал, предопределеност и желания. Най-силно ще се толерират земните и практични натури, предприемачите, тесните специалисти, онези, които са доказали своя професионализъм и в най-малките детайли, работили са усърдно и към настоящия момент получават своеобразна „награда”, която да преобрази живота им.
Но е факт, че фонът на случващото  е „нагорещен”, понеже „силните” императивно и безкомпромисно ще налагат волята си над „слабите”.
Ескалират спорове, съобразно цялата картина и нюанси, за които споменах, не са изключени доста важна или „превратна” информация, а понякога и тревожна. И от ново- на различни нива- в личен и по-глобален мащаб, предстоят осезаеми преобразувания, които през ноември ще се отразят на чувството ни за сигурност- в един по-общ смисъл, начин на съществуване, съответно-ежедневие, една от основните „теми” за кармична планета като Юпитер в Дева…
На 24 октомври Слънцето ще премине в Скорпион и ще „освети” и най-тъмните ъгълчета от нашата душа…Първоначално, ще усетите промяната като ескалация на силни предчувствия, за някой-страхове, а за други- „бунт” от страсти и желания, възможни са ясновидски сънища, ярки прозрения…
Овен
За вас настоящата седмица може да се окаже ключова или превратна за социалния ви статус-кариерно развитие, брачни отношения или имидж-като минимум, които се трансформират по различни поводи.
Важно е да се знае, че въпреки рутината, която ви дразни или външни обстоятелства, объркващи предварителните ви планове, вие сте в много силна позиция, благодарение на която имате шанс да постигнете нещо значимо, на което после да разчитате дълго или да ви влияе като фон. Между впрочем това се отнася до всички тенденции формиращи се сега, случващото се ще се закодира трайно, а дребни инициативи или действия от ваша страна ще имат широко отражение.
По отношение на чувствата- практичните оценки преобладават, факт, който изстудява иначе страстната ви душа, но пък по съвсем рационална и поддържаща линия можете да откриете доста поддържащи личности на работното ви място, а приятелство и уважение с колега да прерасне в интимна връзка.
Въпреки всичко, повечето от вас се намират в сложна и конкурентна среда, а в друг вариант са склонни да се въвличат в спорове, които ескалират до края на седмицата и са способни да ви превъртят в съвсем друга обстановка относно ваши партньори-лични или делови. В повечето случаи това ще е свързано с отстояване на права- в един по-общ смисъл или пък разясняване на въпроси, които са се натрупали през изминалия месец.
Понеделник и вторник са ключови, трансформиращи, важни. Внимавайте, не поемайте излишни рискове и не „скачайте”, ако не сте сигурни, че парашутът ви ще се отвори- образно казано.
В сряда и четвъртък можете да откриете подкрепа, ако се нуждаете от такава. Ако сте планували преговори-направете ги през тези дни.
От петък до неделя тонусът ви не е много висок. Подсъзнателни мечти или страхове изплуват на повърхността, мнозина ще имат силни предчувствия и е препоръчително да се вслушват във вътрешния си глас.  Намерете начин да се отдадете на почивка и да релаксирате в компанията на приятни и позитивни хора.
Телец
През тази седмица вие притежавате значима доза късмет, от който задължително трябва да се възползвате. Всички въпроси свързани с хора „близки до сърцето ви”- деца, любовници и т.н. вървят гладко, носят ви радост или могат да бъдат поправени, при условие, че в близкото минало са настъпили усложнения.
Вашата популярност расте, както и възможността ви да влияете на околните, да печелите симпатии или уважение, благодарение на земния ви, но и харизматичен характер.
Ако личните ви и професионални намерения са свързани с чужбина, пътувания или преквалификация, усвояване на нови знания, които да разширят хоризонтите пред вас- всичко се развива успешно и бих казала-скоростно във ваша полза.
Ако се целите в някаква частна инициатива или творческа- отново звездите са на ваша страна. В известен смисъл, сега повечето от бъдещите тенденции за месеци напред, зависят от собствената ви инициативност и активна позиция.
Все пак в ежедневието ви и/или на работното ви място, ако сте служител във фирма, ескалира някакво напрежение, може би продиктувани от по-високи изисквания към вас или некоректна конкуренция и борба за „власт”, спорове и „превратни” новини. На този етап  противопоставянето е крайно нежелателно, защото  в края на периода може да доведе до скъсване на договори или връзки, внимавайте!
Пазете здравето си, по-уязвимо е от обикновено.
В понеделник и вторник- звездите са на ваша страна, подходящо е да градите мостове между вас и влиятелни личности, получавате помощ от хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, в друг вариант- те обсебват вниманието ви по различни поводи и действат „определящо” за намеренията ви.
Сряда и четвъртък са важни за социалния ви статус, дайте най-доброто от себе си, но не поемайте излишни рискове, не пренебрегвайте детайлите, сега в тях се крие пътят към успеха.
От петък до неделя сте много емоционални, променяте начина по който възприемате околните, вероятно зад това си има и конкретна причина…
Близнаци
Вероятно нещо важно се случва във вашия дом и семейство или подобни теми изместват всички останали. През тази седмица можете да разрешите някакви имотни казуси, включително и наследствени, да предприемете други важни стъпки, които да „обновят” най-близката ви среда, включително и чрез покупко-продажби, премествания, ремонти, промяна на броя на членовете у дома и т.н.
Каквото и да е-можете да го направлявате в една по-позитивна посока, да изправите евентуални неуредици, а „новото” ще се отчита като полезно или благоприятстващо бъдещото ви развитие.
Същевременно деца или други любими личности са повод за изненади, разгорещени дебати, а понякога-важни решения и новини.
В понеделник и вторник сте емоционални, крайни, но ако сте внимателни-извличате ползи в обективно сложна ситуация.
В сряда и четвъртък- чувствате ,че сте във ваши води, по-лесно постигате целите си, влияете силно на околните.
От петък до неделя нещо съществено се преобразува-в начина, по който ви възприемат другите, но и вие тях, в собствените ви приоритети и бъдещи намерения. Разбирате до колко възприятията  ви са идеалистични или реалистични…
Рак
През тази седмица чрез дар словото си можете да постигнете много- да заздравите партньорски отношения /лични или делови/, да изгладите евентуални недоразумения, да сключите изгодни договори, да привлечете съмишленици, които да се превърнат в опора за бъдещото ви развитие или да играят ролята на „превратна точка” за собственото ви бъдеще.
При всички случаи- вие сте готови да влизате в словесни „войни”, да защитавате правата си енергично, да търсите и получавате подкрепа. Колкото сте по-инициативни в подобна посока, толкова по-високи и значими резултати ще постигнете.
Важни новини, преговори, разяснителни разговори, определящи решения- са само част от тенденцията на засиления информационен поток. Възползвайте се от мощните „течения”, които могат да ви отнесат много далеч, стига да сте избрали вече посоката и тя да включва вид партньорство, на което да разчитате.
В дома и семейството ви обаче, съществуват известни разногласия, в друг вариант- нещо ви тревожи и ще получите съответна яснота…
Понеделник и вторник са най-показателни за близките или важни за вас отношения. Направлявайте в по-позитивно направление- ще имате шанс.
В сряда и четвъртък-занимават ви финансови въпроси, можете да разчитате или да се доберете до чужди ресурси.
От петък до неделя ви обзема летаргично чувство, интуицията ви нараства в пъти и води до вид прозрения.
Лъв
През тази седмица имате значителни шансове да спечелите нещо- повишение, морално удовлетворение, заслужен подарък и признание на собствените ви качества.
Ако сте служител във фирма- сега позициите ви стават по-значими, авторитет ви расте по различни поводи и моментът е благоприятен да се изкачите по йерархичната стълбичка.
Ако нямате работа- потърсете си, вероятността да си намерите такава, която да отговаря на изискванията ви е голяма. Друг подобен шанс, може би скоро няма да имате…
Същевременно сте все по-склонни да се въвличате в спорни ситуации, вероятно поради изострена и нелоялна конкуренция…Ако прекрачите определени граници на добрия тон, можете „вместо да изпишете вежди, да извадите очи” и противопоставянето да ескалира в непреодолим разрив, дори скъсване на договори. В този смисъл-избягвайте противопоставянето на служебното ви място-от колеги до влиятелни лица.
Понеделник и вторник са доста натоварени, не са изключени изненади или попадане в сложни и непредвидени ситуации. Пазете психическото и физическото си здраве-по уязвимо е от обикновено.
В сряда и четвъртък- подходящо е да заздравите партньорските си отношения, популярността ви расте, благодарение на околните, а вие да ги използвате като „мост” към собствените ви цели.
В петък, събота и неделя тонусът ви се понижава, пазете се от грешки, които да доведат до загуби-финансови, но не само.
Дева
Вие сте на „кораб с издути платна”, който бързо се движи напред и е способен да ви отнесе до „бреговете” и на най-смелите ви мечти. Може би сега е най-важното да имате ясно поставени цели, да сте планували конкретни стъпки към тях и да ги следвате, а звездите ще намерят начин да премахнат всички препятствия по пътя ви, ще ви гарантират сравнително „хубаво време”, така че по-лесно да стигнете от „другата страна”. Да,  от „другата страна” за вас сега е доста точна насока, понеже промените около вас са значими и до края на ноември новите очертания на хоризонта в значима час ще са видни и разпознаваеми за бъдещи тенденции- те могат да бъдат съобразно личните ви намерения, но могат и да ви разделят с нещо от миналото ви, което се отчита за нецелесъобразно относно векторът ви на развитие, Съдба- по друг начин казано.
В понеделник и вторник хора близки до сърцето ви са повод за много силни емоции, оставящи трайна следа в сърцето ви.
В сряда  и четвъртък ежедневието е натоварено, но резултатно.
От петък до неделя може да имате усещането, че сте част от някаква сцена, която е зле осветена и само отделни отблясъци внасят светлина в близкото ви обкръжение и предимно партньорски отношения-лични или делови.
В друг вариант-вие не знаете какво искате, колебаете се в намеренията си, разделяте се с илюзии, поглеждате с други очи близките ви…
Везни
Занимават ви въпроси, които са скрити или извън контрола ви, а може би свързани със семейството ви и най-близкото ви обкръжение.
За разрешаването на подобни теми трябва да търсите обиколни, а не преки пътища, а в някой случаи-да разчитате на вид алтернативи, които да отворят пътищата пред вас и да сбъднат мечтите ви.
А вашите желания са дълбоки и някак не се вписват в настоящата действителност. Отговорите отново можете да търсите далеч- в пряк и преносен смисъл. Сега, може би наистина е уместно да гледате в по-далечна перспектива, за да обхванете цялостната картина и да не губите високите си цели от поглед. Планувайте стъпка след стъпка, без да афиширате намеренията си и да бързате, тогава- по етапно ще постигате успехи, такива, каквито ги желаете…
Любовта се преосмисля, както и всичко ценно за вас. Това може да е повод за вид „завой” в бъдещите ви планове, съответно перспективи.
Въпроси свързани с дома и семейството или ви тревожат или стигате до някаква превратна точка от събития, разяснителни разговори, информация, която трайно ще се закодира. Възможно е вие да продуцирате тенденциите със собствения ви изказ, но не е изключено и само да отговаряте на предизвикателствата, при това-остро. Понеделник и вторник са показателни и ключови в този аспект.
В сряда и четвъртък- шанс да спечелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение.
От петък до неделя ежедневието е натоварено и извън „график”. Не поемайте излишни рискове, пазете здравето си.
Скорпион
Около вас е доста „пренаселено”- натъквате се на влиятелни покровители, приятели и колеги, на които можете да разчитате и ви стимулират да се развивате, но също и конкуренти. В позитивен вариант- те също ще се превръщат в повод да се доказвате, енергично да отстоявате правата си и- ще успявате.
Информационният поток е много засилен- той увеличава популярността ви, ако преговаряте или търсите подкрепа-ще я получите, особено в понеделник и вторник. Но не е изключено и в този бурен „поток” за узнаете и за някаква тайна, нещо, което сте пренебрегвали, а повече не можете да обикаляте.
 Ако ви липсва партньор- можете да откриете вълнуваща любов на път, да познаете половинката си от „пръв поглед” ,дори и тя да е била „под носа ви” до този момент.
В сряда и четвъртък- сте принудени да намалите темпото, раздвоявате се между лични и служебни приоритети.
От неделя до понеделник настъпва важна трансформация в съзнанието ви- това може да е „озарение”, значима трансформация на лично ниво…
Стрелец
Вие сте в прекрасен период, през който можете осезаемо да се изкачите по йерархичната стълбичка, според собствените ви заслуги, начин на мислене, натрупан опит и авторитет. Шанс да спечелите нещо-материално и значимо или под формата на морално удовлетворение.
При всички случаи- социалният ви статус се променя, а сега е ключов период, през който трябва да направлявате тенденциите в една по-благоприятна за вас посока. Като минимум- трансформира се имиджа ви, тоест-начинът, по който ви възприемат околните. Понеже сте борци по природа, вероятно ще си навлечете и недоброжелатели и колкото по-високо се целите, толкова по-големи „конкуренти” /като събирателен образ за онези, които ще се опитат да препятстват успехите ви/- ще привличате.
Но нещо важно се случва в живота ви, силно преобразуващо, което може да се имплантира в начина ви на съществуване- до края на периода, но може и да влачи следствия- през селия ноември и не само. В значима степен- изходът от преобразуванията ще се определя от вашето бездействие или активност…Съдбата сега или ще ви подкрепя или ще ви „влачи”, защото статуквото не може да бъде съхранено, а от вас се изисква да гледате в по-далечното бъдеще, което придобива нови очертания- в настоящия момент…
В понеделник и вторник ви занимават финансови въпроси.
В сряда и четвъртък- изненади, информационният поток е много усилен.
От петък до неделя тонусът ви не е много висок. Семейни или домашни и/или имотни въпроси ви вълнуват подчертано и по различни поводи…
Козирог
Вие мечтаете за далечни хоризонти, защото там някъде виждате усмивката на Съдбата или понеже настоящите традиции- вече силно ви изморяват, а в някой случаи-може и да са изчерпани.
Все пак, звездите ви зареждат с особено мощен енергиен поток, благодарение , на който можете да постигнете и най-смелите си мечти, особено, ако са свързани с пътувания, хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, юридически казуси, обучение или преквалификация.
Същевременно, мнозина получават някаква съществена или „превратна” информация, която пряко ще се отрази на социалния им статус- кариерно развитие, брачни отношения. Възможно е не всичко да е по вкуса ви, но за вас в пълна степен към настоящия момент е валидна максимата, че „можете да си направите и лимонада, когато ви поднесат лимони”, тоест- съществува шанс да превъртите вид негативи в позитиви и дори да извлечете полза от тенденцията.
Най-силно влияете на събитията в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък – може да стабилизирате доходите си като търсите и намирате алтернативни източници, включително и на партньора ви.
От петък до неделя- емоционални разговори и новини, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви.
Водолей
Вие продължавате да се намирате в силно трансформиращ период на преоценки на всичко ценно за вас-от пари до любов.
Вероятно мечтите ви са големи и извън реалната обстановка и близко обкръжение, но е факт, че там в далечината се оформят нови и по-надежди перспективи. През тази седмица- вие можете да се докоснете до тях, да сбъднете някаква тайна мечта, да потърсите и съответно намерите алтернативни варианти за бъдещия ви просперитет, а и щастие- в един по-общ смисъл.
Вероятно ще научите някаква тайна или скрити процеси ще изплуват на повърхността, особено в понеделник и вторник, те могат да ескалират и да зададат тон на целия период, ако вие искате или позволите това.
В сряда и четвъртък- сами направлявате тенденциите, вие сте инициативни, енергични, привличате внимание, симпатии и подкрепа.
От петък до неделя е полезно да се пазите от загуби- материални, но не само!
Риби
По-голяма част от случващото се сега в живота ви не зависи толкова от собствената ви инициатива, а от тази на партньорите ви- лични или делови. От тяхната воля ще се определят вашите успехи или ще преминават през тяхната благословия и поддръжка. В друг вариант- около тях настъпват трансформации, които рефлектират и върху вас самите. Околните могат да ви стимулират да ви дават насоки, но те няма да са в пълна степен и съобразно вашите желания, а ще нахлуват в живота ви някак принудително…Все едно сте в „скачени съдове” с половинката ви- мени се тя, мените се и вие…
Ако имате любим човек до себе си, тогава е дошъл моментът да обновите връзката си и да я превъртите на друго и по-високо ниво- чрез сключване на брак, обсъждане на нови приоритети за бъдещето ,способни да ви обединят и скрепят допълнително, защото статуквото „изтича между пръстите ви”…
Ако сте сами- вероятността да откриете половинката си е значима, но не бива да забравяте ,че „Господ дава, но в кошара не вкарва”.
В понеделник и вторник- приятели и колеги ви влияят силно, обединете енергията си с тяхната и ще постигнете целите си.
В сряда и четвъртък се налага да се приспособявате повече от обикновено към текущите събития, не са изключени изненади.
От петък до неделя-интуицията ви нараства в пъти, имате силни предчувствия и е добре да им обърнете внимание.



Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads