сряда, 14 октомври 2015 г.

Видео на Тил Линдеман от Rammstein с полуголи българки (видео 16+)

Клипът е заснет в студията на „Ню Бояна Филмс“  и на открити терени на Витоша в края на августНовият клип на вокала на метал бандата Rammstein Тил Линдеман е изцяло вдъхновен от българския фолклор. Във видеото Fish On се виждат полуголи статистки  и мъже, преоблечени като кукери.
Натурална българска красoта в клипа на Тил Линдеман от Rammstein

Видеото е забранено за лица под 16 години в Youtube, тъй като играещите ролята на самодиви жени са полуголи. Единствено хора с профили в  сайта мога да го гледат или свободно в сайта на Линдеман - skillsinpills.com . Режисьор на клипа е Зоран Бихач, а продуцент е Петер Тегтгрен.

В приказния сюжет самодивите бягат от кукерите. Но все пак попадат в техен плен и биват заключени в колиба в гората. Там ги задължават да въртят педалите на велосипеди и да произвеждат ток за Линдеман и компанията му, които изливат енергията си в песента Fish On.

На финала обаче момичетата като вакханки се освобождават, убиват водача на кукерите и избягват от колибата. Тил и колегата му остават без ток и свирят на акордеон, който накрая певецът чупи в земята.

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads