Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 11 октомври 2015 г.

Вижте какво Ви очаква през следващата седмица?

Хороскоп 12.10- 18.10.2015г.

Седмицата започва с Новолуние, а с него и нов цикъл за социално развитие, което обичайно задава основен фон за следващия месец като минимум, а предвид и включения кардинален знак Везни и други астрологични фактори- тенденциите могат да имат и по-дълготрайна давност- до февруари, март 2016 година.
И така, настоящото Новолуние ще провокира много изненади и обрати в нашето съществуване и на различни нива. Приоритетно- от партньорските отношения ще зависи всичко и те ще са ключът за превъртането в обновена и различна обстановка на съществуване. Това отново ще засегне-лични, делови и международни отношения. Да предвидим реакцията на отсрещната страна ще е трудно, ако не и невъзможно, особено в по-провокиращи ситуации.
Кои са ориентирите? Първо, трябва да се знае, че чувствата клонят към пълно изтрезняване, техните прояви, ще са в посока- ако има интерес, взаимна изгода и т.н. Твърде възможно е това да е повод и за подобни разяснителни разговори. В подкрепа- мисълта ще е ясна и точна, така че аз се надявам да няма кой знае какви залитания в неконструктивна посока. Разбира се ,тази посока за едни ще е по-благоприятна, а за други- императивно съобразяване с наложени норми и по-високи изисквания от страна на възрастни и влиятелни фигури.
Все пак такава безкомпромисна и твърда позиция, във връзка с лично усещане за щастие и просперитет ще обтегне не една връзка. Сега, в значима степен, мнозина ще узнаят дали гледат в една и съща посока с важни за тях хора или точно обратното. Във втория случай- разривът е неизбежен, а скъсването на отношения – ще е окончателно. Любопитен факт за размисъл- най-много разводи ескалират именно при Венера в Дева. Ако желаете да избегнете ескалация на напрежение с непредвиден край, задължително и съзнателно се вслушвайте повече в мотивите на другите…
Ежедневието е динамично, друга основна тема е професионалната реализация, условия на труд, въпроси свързани със здраве и здравеопазване- промени в тези сектори също ще  са неизбежни. Някой от трансформациите ще се „облекат” и в законова рамка…
Имунната система е занижена- препоръчително е да вземете някакви превантивни мерки.
Доходите се свиват, при това някой решения по „високите етажи” и глобални тенденции, допълнително ще подсилят перспективата…
Пазете се от необмислени харчове, но и измами, въвличане в обстоятелства, които да предизвикат загуби- парични, но и морални.
Овен
Новолунието ще превърти наболели въпроси между вас и важни за вас личности още веднъж, като бързо ще ги развърти в посока- разрешаване, а понякога-развръзка. Това,  на което можете да разчитате- е желание за постигане на консенсус от страна на другите и не бива да се съмнявате в тяхната добронамереност. Но всичко ще зависи и от натрупания потенциал и енергия до този момент във връзките ви- дали имате някакъв мотив, който да ви обидени и за в бъдеще, вид интерес, способен да ви държи заедно и да се подкрепяте. Ако подобно звено липсва- рязкото охлаждане на чувствата ще „влачи” след себе си и изненади, понякога с неочакван край.
В работата си ще влагате много ентусиазъм, а той ще се цени по достойнство и е способен да повиши социалния ви статус, да ви извоюва по-високи позиции. Е, не всичко ще върви гладко- може да се чувствате уморени, да възникват външни обстоятелства, объркващи предварителните ви планове, но векторът ви на развитие е нагоре и нивото на амбициите и инициативността ви ще е почти равно на постигнатите успехи, особено ако сте ръководител в предприятие или имате собствен бизнес. В тези случай- мнозина ще предприемат и някакви полезни преобразувания в службата.
Ако нямате работа, може да си потърсите, съответно-намерите.
Ежедневието е динамично и изпълнено с предизвикателства, така че едва ли ще можете да си позволите отпускане. Но  и шансове няма да липсват почти на всяка крачка. Важно е да намалите вътрешното напрежение с динамика  и дори физическа натовареност, за да се разтоварите…
Понеделник и вторник могат да зададат тон на цялата седмица.
В сряда и четвъртък бъдете внимателни, избягвайте крайни реакции, които да водят до загуби-материални или морални.
В петък, събота и неделя преобладава огнената енергия, която ще ви подтиква да „горите”- в собствени страсти и високи претенции или поради външни причини.
Телец
Новолунието ще превърти стари въпроси на нов глас, свързани предимно със служебните ви ангажименти. Ако съществуват някакви спорни въпроси в това поле, през настоящия период те ще започнат да се разрешават бързо и не без изненади. Посоката ще зависи от собствената ви авторитетна позиция, съответно- способност да я защитите. Но можете да разчитате на добра диалогичност, конструктивни разговори, които дори да са във ваша полза. Наблегнете на дипломатичния и добронамерен  тон- той ще се съхрани за дълго, ако посеете сега подобни „семена”, които да прорастват после.
Все пак ежедневието ви е динамично, изпълнено с обрати…За това е целесъобразно да си правите краткосрочни планове, така че да можете да реагирате на момента.
Ако имате деца, те ще се превръщат в друга фокусна точка, която е повод за ентусиазъм или гордост, но също и необходимост за повече внимание, че и грижа. Вероятно около тях се случват промени, рефлектиращи и върху вас самите, които ще се обсъждат в семейството ви.
Ако имате партньор- отношенията ви преминават на друго ниво, вероятно по-практично, отговорно, само се пазете да не преминете определена критична граница на изстудяване, защото после ще е трудно да възвърнете топлотата във връзката си. Рационалният ви подход обаче, ще ви подтиква да вземате най-правилни решения, дори и понякога да не са лесни.
Понеделник и вторник са важни за професионалната ви реализация.
В сряда и четвъртък успехите ви се определят повече от околните, отколкото от вас самите. За това се старайте да градите мостове, а не да ги рушите. Шанс да изгладите евентуални недоразумения.
В петък, събота и неделя ви занимават чисто финансови неуредици, че и проблеми, които ескалират по различни поводи.
Близнаци
Вашият управител Меркурий вече транзитира през Везни, така че вие ще се стремите да проявявате дипломатичност на различни нива, да лавирате и да отстоявате мнението си по един забележителен начин, способен да превърти вид негативи в позитиви.
Ако работата ви е свързана с творчество или е колективна, тогава ще трябва да се доказвате повече от обикновено, за мнозина това ще се превърне във водещо условие за бъдещи успехи.
В последно време обаче, ви се налага да разпределяте повече приоритетите си – между лични  и служебни. Домашните и семейните въпроси постепенно надделяват по различни поводи- близките ви имат нужда от вас, в друг случай- вие можете да разчитате предимно на тях, променят се условията в дома ви- от належащ ремонт, преустройства и/или премествания до разрешаване на имотни и наследствени казуси.
В астрологията всички събития си имат своя цикличност и е важно, да се улови правилния момент. В повечето случаи сега той ще ви помогне да изградите здрав фундамент  под краката си – в лицето на най-близкото ви обкръжение-семейство, роднини, деца, стига да искате да го изградите разбира се, но точно в тази посока ще имате най-силно влияние и ще се изисква най-значим ресурс /психически, физически, че и материален/. При родените от първи деканат- посланието да си „наредите къщичката”- в пряк или преносен смисъл е почти императивно, особено в петък, събота и неделя.
Понеделник и вторник задават тон за сърдечните взаимоотношения, а сряда и четвъртък са доста натоварени с ангажименти.
Рак
Новолунието ще постави нов акцент върху семейните ви отношения, дом, битови въпроси за разрешение. Възможни са резки промени, изненади, които да ви е трудно да направлявате, а по-скоро ви се налага да следите. Причините може да са „външни”, произтичащи от независими от вас обстоятелства, но рефлектиращи пряко върху цялостния ви социален статус. Поради тази причина, вероятно- не само, вие ставате все по-остри в изказа си, безкомпромисни и твърди в заявеното  мнение.
Това може да обтегне комуникацията на работното ви място, да ескалира напрежение между вас и личности, които стоят далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, но същевременно- ще откриете подкрепа, която е способна да отвори пред вас далеч по-широки хоризонти, отколкото очаквате.
Мнозина водят разяснителни разговори, получават много ценна информация, изненади. В друг вариант изглаждат недоразумения, а ако това не се случи сега- така и ще бъде.…
Понеделник и вторник са ключови не само за тази седмица, а и за целия месец. Дайте най-доброто от себе си, следете за тенденциите.
Сряда и четвъртък са емоционални, но притежавате и доза късмет…
В петък, събота и неделя динамиката е голяма, „почивате” активно.
Лъв
Новолунието ще превърти общуването ви с околните на друго ниво, което може и да е лишено от предишни страсти  и преувеличени емоции, но пък ще е доста конструктивно, а и може да ви донесе реални и конкретни облаги. Подобни и други причини ще са повод за много изненади- от ваша страна, но и от страна на околните. В подобна обстановка е удачно да предизвиквате другите, само, ако сте готови да чуете всичко или да понесете последиците. Разбира се, знанието е „сила”, така че все ще ви е полезна информацията, но е препоръчително да се пазите от прекалена спонтанност в изказа, способна да скъса договори и отношения.
В повечето случаи обаче, практичният ви подход ще е повод да спечелите нещо- материално /повишение, финансов бонус, подарък/ или под формата на морално удовлетворение.
За работещите във фирми-няма да останат незабелязани усилията и професионализмът, които влагате.  Ежедневието ще е наситено с напрежение, но и шансове за печалба.
Същевременно, не е изключено и разходите да нарастват и в повечето случаи- трудно ще ги избегнете, поне до 23 октомври.
Ако имате собствен бизнес-ще предприемете някакви полезни преобразувания и удачни решения.
В понеделник и вторник- информационният поток е усилен, пазете се от обрати в общуването.
В сряда и четвъртък ви занимават материални въпроси, които имате възможност да придвижите в положителна посока.
В петък, събота и неделя преобладава огненият ентусиазъм, които ще ви открои сред околните по един доста ярък начин.
Дева
Вие сте в изключително силен и обновяващ период. Повечето от вас са изпълнени с ентусиазъм, кроят нови планове, понеже старите са изчерпани, а на хоризонта започват да се очертават непознати и вълнуващи перспективи.
Вие действате с ентусиазъм, заредени сте с достатъчно много енергия и хъс да постигате намеренията си. И това е правилен ориентир- как трябва да действате- енергично, инициативно, така че да извършите своеобразен пробив към намеренията си. Сега това е напълно възможно, а височината, която ще изкачите- ще се определя от личните ви амбиции. Това, което може да препятства устрема ви напред и нагоре- отново са околните и предимно ваши партньори-лични или делови.
Но повечето от вас са на път да променят материалното си състояние през октомври и особено след Новолунието- да посеят семената на нещо, което ще прораства през следващите месеци и ще стабилизира финансите им, ще повиши социалният им статус.
За дамите, които искат разбира се, това е хубав период за зачеване. Като цяло, Съдбата ви е подготвила доста подаръци, но е важно първо вие да знаете какви искате да са те…
На къде ви подтикват звездите, кои са отворените врати, съответно-не, разбирате в значима степен в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък- полезни разговори, интересни новини.

В петък, събота и неделя- семейните дела ви задържат в близост до тях или предпочитате почивката и уединението.
Везни
Новолунието   е във вашия зодиакален знак, така че пряко ще ви засегне, то ще ви зададе някакво ново начало, особено за родените в понеделник и вторник, но и всички останали в различна степен. Променени условия или изненади от страна на близкото ви обкръжение, в повечето случай- партньори, лични и делови, но не само.
„Нагаждате” се към тях, за да имате успехи и да продължите напред- това е императивно условие, иначе- трансформациите ще ви поставят на качествено нова плоскост, включително и чрез скъсване на едни връзки и създаването на други-по- перспективни за бъдещето ви, така че средата да се обнови. Това са посланията на звездите и подчертано- социалният ви статус се определя от околните, а в този смисъл се опитайте да градите мостове, а не да ги рушите.
Налага ви се да търсите алтернативни варианти, обиколни пътища на различни нива, за да постигате индивидуалните си цели и в повечето случай ги откривате, често и не от близкото ви обкръжение, под формата на „изненада”, външни и независещи от вас причини.
Разбира се, до голяма степен постиженията ви ще се определят от собствената ви инициативност, способност да виждате по-далеч и да разширявате хоризонтите пред вас- съобразно точно това.
Меркурий вече се движи директно през вашия знак, така че през настоящия период мнозина от вас ще проведат важни и конструктивни разговори, ще получат информация, която е била неточна или объркана, не е изключено това да ви даде шанс да изправите стари недоразумения да се сдобиете с повече яснота, особено родените през първа декада.
Обстоятелствата в дома и семейството ви също изискват промени- от преместване или ремонт, до вземането на някакви съществени решения, които ще се отчетат за полезни.
Най-важни са понеделник и вторник, които могат да зададат тон на цялата седмица.
В сряда и четвъртък можете да направите съществени стъпки за стабилизация на доходите ви.
В петък, събота и неделя информационният поток е засилен, напрегнат- бъдете внимателни и дипломатични.
Скорпион
Новолунието ще ви покаже от какво трябва да се откажете, съответно- кои са „отворените врати пред  вас”, към какво да се насочите. В повечето случаи подобни „сигнали” ще бъдат отправени по един внезапен начин и под формата на изненада. Бих казала, че сега е добре да се съобразявате повече от обикновено със зададена посока, външни обстоятелства, които иначе са извън контрола ви, но можете да ги превъртите във ваша полза, ако не им се противопоставяте…
Съществувате в подчертано конкурентна среда, но не само. В близкото ви обкръжение също така имате и не малко поддръжници, на които можете да разчитате, включително и влиятелни личности ,с които е добре да преговаряте, да се осланяте, да търсите и получавате адекватна подкрепа- имате такава възможност.
Някой от вас научават тайна, използват скрити ресурси или вид алтернативи, за да спечелят нещо, постигнат целите си и т.н.
Понеделник и вторник носят нюанс на непредвидимост, правете краткосрочни планове, да можете да реагирате най-адекватно според възникналите ситуации.
Най-силните ви дни са  сряда и четвъртък - подходящо е да демонстрирате какво можете, да утвърдите авторитета си. Търсена и предпочитана компания сте.
В петък, събота и неделя- нарастват разходите, но някой от тях са неудачни, пазете се и от подвеждане. Обсъждате или преосмисляте теми относно финансовото ви състояние.
Стрелец
За вас Новолунието ще постави ново направление на позицията ви в колектив, ще обнови средата ви чрез допълнителни или променени стари връзки. Вероятно това ще е свързано с високите ви амбиции, които безспорно ще ви подведат и в по-голяма конкурентна среда. В този смисъл- пазете гърба си. Но е факт, че под формата на провокации, вие ще разберете на кого можете да разчитате, съответно-не, понякога тенденцията ще се „разтоварва” пред очите ви по един неконтролируеми и внезапен начин- на осъзнаване, а в други- вие осъзнато ще се разделите с онези обстоятелства, които са внасяли предимно грижа или някаква тъмнина, неяснота и неопределнест в бъдещото ви развитие.
Водещо обстоятелство си остава обаче, шансът ви да направите своеобразен пробив в кариерното си развитие и социален статус като цяло. Това може да ви донесе победа-морална, но може и да е под формата на финансов бонус, повишение, някакъв „подарък”.
Бъдете все пак максимално активни, а звездите ще ви подкрепят в избраната посока до края на октомври и не забравяйте, че Господ дава, но в кошара не вкарва.
В семейството ви назрява някакъв конфликт, затруднена ситуация, за която, ако не вземете своевременни мерки ще се превърне във фон за дълго. В друг вариант това може да са имотни въпроси, материални, които трябва да се обсъдят ясно, но и дипломатично.
В понеделник и вторник- изненади от приятели, колеги…
В сряда и четвъртък търсите и намирате алтернативи за собствените си желания.
В петък, събота и неделя сте много емоционални, пазете се от необмислени ходове. На повърхността изплуват всички натрупани чувства- и положителни и отрицателни…
Козирог
Вие сте един от кардиналните знаци, който най-силно е засегнат от настоящото Новолуние. То може да промени социалният ви статус- кариерно развитие, брачни отношения. Сега е моментът да насочвате в избраната от вас посока, вие ще разполагате с достатъчно мощен енергиен ресурс. Все пак, това, което ви предизвиква и променя предварителните ви планове са най-близките ви хора- семейство, партньор, роднини… Възможно е около тях да възникнат нови и внезапно трансформирани обстоятелства ,които да се отразят и на вас самите.
Водите напрегнати дебати, разяснителни разговори в тази връзка, поставящи взаимоотношенията ви на друго и обновено ниво.
Почти през целият октомври, хора стоящи далеч от вас- привличат вниманието ви, но вие можете да се възползвате от тях, да превъртите вид негативи в позитиви. В друг вариант- стремите се да разширите хоризонтите пред вас чрез реални пътувания, чрез премествания, търсене и намиране на алтернативи, включително и като придобиете нови знания- чрез обучение, преквалификация.
Ако ви се налага да водите юридически дела- сега звездите са на ваша страна, възползвайте се максимално.
Понеделник и вторник са много важни, показателни, дребни действия имат големи последици.
В сряда и четвъртък-разчитате на околните, повишавате авторитета си.
В петък, събота и неделя- изненади, понякога и обрати- правете краткосрочни планове, не предизвиквайте Съдбата, отложете вид инициативи.
Водолей
Новолунието за вас отново акцентира върху информационният поток, общуване с хора от близкото ви обкръжение и не само. Вероятно и благодарение на тази тенденция, вие ще сте в изключително динамична и променяща се обстановка. В добър вариант- възползвате се от креативността и прозорливостта ви, така че действате гъвкаво и според моментните предизвикателства, благодарение на отличния си изказ- превъртате вид негативи в позитиви. В друг случай- отговаряте достатъчно крайно и рязко  на случващото се в близкото ви обкръжение и то се трансформира бързо, неконтролируемо и окончателно до края на октомври.
Някой Водолеи могат да бъдат въвлечени в спорове, включително и юридически. Това може да им даде шанс да спечелят нещо, да се доберат до чужди ресурси, да разчитат на хора стоящи далеч от тях, дори и зад граница /понякога и в метафоричен смисъл/.
Търсете алтернативи в този смисъл и извън познатото- в подобно направление получавате „зелена светлина”.
Чувствата на повечето от вас са охладнели или са в някаква критична фаза на сериозни преоценки, особено за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Все пак- разделяте се с илюзии, а преценките ви може и да са хладни, но много точни и ясни.
Основно и императивно условие сега за вас е да повишите доходите си. Защото финансовото ви състояние е дестабилизирано или по-несигурно, защото дори партньорските ви връзки се филтрират, определят от подобни въпроси.
В понеделник и вторник интересни, важни новини и изненади.
В сряда и четвъртък- събитията имат широко отражение върху бъдещите ви перспективи- бъдете активни и дайте най-доброто от себе си.
В петък, събота и неделя- заздравявате някой връзки, а други могат да отпаднат от живота ви.
Риби
Новолунието ще е повод за сериозни равносметки, а за някой от вас кардинални промени ,които ще се отразят на чувството ви за сигурност- предимно финансова, но не само. Разбирате до колко е надежден пътят, който сте поели. В повечето случаи сега това се определя от вашите партньори-лични и делови. Те може да са повишили изискванията си към вас, което да доведе до отрезвяване от ваша страна, но е факт, че те са мост към успехите ви. Търсете влиятелни личности, покровители и ще ги откриете. Същевременно, не е задължително те та отговорят на всичките ви очаквания и претенции, но онова, което не ви допада, нека да се превърне в стимул за собственото ви развитие. Препоръчително е да се съобразявате с чутото и да не го пренебрегвате. Тогава ще получите и адекватна подкрепа от когото трябва и в точния момент.
Финансовото ви състояние е силно дестабилизирано- възникват непредвидени разходи, можете да запълните „празнините” като разчитате на чужди ресурси- на партньори, а в някой случаи и банки…
Звездите от вас изискват сега да поемате повече отговорности, вероятно това също ще се обсъжда. Ако го сторите, за дълго ще стабилизирате позициите си и не без благословията на някаква авторитетна личност, особено за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.
В понеделник и вторник- разбирате кои са силните и слабите звена почти до края на октомври, обърнете внимание на случващото се, задайте по-положителна за вас посока чрез дипломатичност- ще имате такъв шанс.
В сряда и четвъртък- звездите ви подкрепят, притежавате доза късмет.
В петък, събота и неделя- важни разговори и решения.



Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads