Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 22 май 2016 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за 23.05-29.05.2016 г.



Слънцето вече транзитира през сектора на Близнаци и задължително ще отключи, усили информационния поток. Всеки, по различни поводи и степен ще бъде докоснат от някакви новини, които няма да го оставят безразличен в бързо променящи се ситуации, водещи до изкристализиране на детайли от близкото минало, разяснителни разговори и т.н. Ако има някакви неясноти, тайни в начинът ви на съществуване, едва ли ще останат скрити през юни или поне ще ви оказват подчертано въздействие и ще действат подобно на „колело на Съдбата”.
Мнозина ще бъдат изправени пред някакъв избор или морална дилема, ще ги занимават въпроси свързани с „правото”- буквално или в един друг и по-общ смисъл. Най- силно повлияни от тенденцията са родените през първи деканат на Стрелец, Риби, Дева и Близнаци, но и всички останали в различна степен, като понеделник и вторник са показателни, могат да зададат тон на цялата седмица…
Меркурий все още е в Телец и е така аспектиран, че все още подхожда „тактически”, с мисъл за евентуална изгода и/или целесъобразност, така че може да се окаже полезна „спирачка”, в обективно усложняваща се обстановка на доводи и контра-доводи, на повишена раздразнителност, но и провокации, които подклаждат настроения за спорове, въвличане в „словесна война”.
До средата на юни често целта ще оправдава средствата и можем да станем свидетели на не един опит за манипулация или измама. Същевременно, вероятността подобен план да не успее или да бъде сериозно санкциониран е значима.
На 25 юни Венера ще навлезе също в Близнаци и ще сме по-склонни да говорим за своите чувства, при това- с лек драматизъм или умишлени преувеличения.
Усилват се флиртовете, спонтанното започване, но и прекратяване на връзки.
Бъдете внимателни, през следващите две седмици, целесъобразно е да планувате стъпка след стъпка, за да можете да реагирате адекватно на случващото се…
В месеца на Близнаци, подчертано е актуална максимата, че трябва умеем да изслушваме, че трябва да не прибързваме в изказа си, за да не кажем неща, за които да съжаляваме после…
Овен
През тази и следващата седмица вашата социална активност нараства в пъти. Вие сте склонни да се борите за своите права- в един по-общ смисъл и може да се въвлечете в своеобразна „словесна война”.
През това време информационният поток е много усилен, изяснявате си ситуации, чувства, на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако има някакви неясноти или пропуски- в професионалната ви реализация или пък личен живот- те изкристализират и изискват адекватни действия, най-добре без да се въвличате в пряк сблъсък, а като действате премислено, тактически, въпреки че няма да ви е лесно да владеете емоциите си и ще сте силно провокирани да реагирате спонтанно.
Проверяват се, „тестват се” договори и връзки, онези, които са изгубили своя смисъл и значение за вас-отпадат.
В положителен смисъл- знанието винаги е сила, а сега вие ще го придобивате с „пълни шепи” и може да се възползвате умело от тази тенденция. Чрез разговори, преговори или получени новини -през юни буквално можете да преобърнете начина си на съществуване и споре направените анализи да изберете възможно най-правилната за вас посока на развитие.
Нараства красноречието ви, способността ви да влияете на околните чрез дар словото ви,  стига да не надделее огненият ви темперамент и високо ниво на раздразнителност към настоящия период.
Пазете се от измами, ако е възможно не пътувайте, за да не се сблъскате с непредвидени ситуации.
В понеделник и вторник сте фиксирани върху някаква тема, която ще обсеби вниманието ви, може да зададе тон на цялата седмица. Дните са много показателни за бъдещи перспективи ,за своеобразни граници, в които можете да се развивате, също- на какво можете да разчитате, а с какво трябва да се справяте.
В сряда и четвъртък погледите са обърнати към вас, дребни действия имат широко отражение, за социалния ви статус или имидж като минимум. Дайте най-доброто от себе си и ще закодирате успехи за дълго.
В петък, събота и неделя- популярността ви расте, приятели се сещат за вас, чувате интересни, полезни, важни новини.
Телец
Въпроси свързани с материалното ви благополучие или „сигурност” в един по-общ смисъл, започват да звучат все по-остро, поради нараснали разходи за любими хора или друго, например имате частна инициатива ,вид хоби, в което инвестирате и/или неразплатени дългове, които трябва да приключат. Каквото и да е, на първо място не бива да позволявате подобни теми да застават между вас и любими хора, целесъобразно е да сте по-внимателни към „приходи-разходи”, да се пазите от неправилни ходове относно финансите ви ,че и откровени измами, особено в понеделник и вторник, но и през останалите дни в различна степен.
Месецът на Близнаци е ключов за вашите доходи, така че трябва и ще имате възможност да ги стабилизирате. Ако преобладава неудовлетворението или невъзможността да се развивате в избраното направление, вероятно ще се ориентирате към алтернативи, които могат да възникнат спонтанно и неочаквано..Това, което ви помага е Меркурий- чрез него, съответно практичните ви съждения, вие ще съумявате да действате тактически, така че да превъртате евентуални негативи в позитиви, да извличате поли в обективно сложна обстановка.
На 25 май вашата покровителка Венера навлиза в сектора на Близнаци и ще отключи желанията ви за бърза промяна. Склонни сте да се афиширате, само-рекламирате и да, това ще се окаже доста полезно. Често може да ви въвличат в ситуации, в които да се оказвате своеобразен „буфер”, от който зависи много или всичко.
Чувствата ви охладняват и пряко се влияят от съвсем практични оценки. Онова, което отчитате за „ценно” ще промени своята стойност до края на юни.
В сряда и четвъртък притежавате доза късмет или достатъчно ресурси за да влияете на хора и събития, възползвайте се!
В петък, събота  и неделя-може да спечелите нещо, да получите морално удовлетворение като минимум.
Близнаци
Слънцето вече е в Близнаци и за вас то бележи започването на нов годишен цикъл, като до края на юни вие ще изградите нова енергийна програма ,ще зададете фон и тенденции за следващите месеци. Сега този период е съпътстван от подкрепата на Венера, която също навлиза във вашия сектор. Венера се нарича още „малкото щастие”, така че ще ви закриля, ще увеличава вашата харизма и възможност да влияете на околните с чар, тактичност и не само. Въпреки всичко, повечето от вас се намират в сложен и превратен момент от своя живот, особено родените в първи деканат ,но и всички останали в различна степен. Така че през следващите седмици, приоритетно-следващите две ,дребни действия имат широко отражение върху бъдещото ви развитие, все едно завъртат „колелото на съдбата”. Периодът е и много показателен, с какво трябва да се справяте, а на какво можете да разчитате. Припомням, че в началото винаги по-лесно се влияе на перспективите ,по-лесно се насочва потокът от събития.
Онова, което трябва да знаете е, че трябва съзнателно да се стремите да изграждате връзки, а не да ги рушите ,защото от тях зависи собствената ви стабилност. Въпреки всичко, околните изглежда изпитват търпението ви, предимно партньори- лични и делови ,но може това да са и по-възрастни, авторитетни личности, които променят „сценария” в живота ви, карат ви да коригирате начинът си на мислене, общуване и не само…Понеделник и вторник ви фокусират върху подобни теми, дават ви много отговори и ако има нещо, с което не сте съгласни, може би е сигнал, че това не е случайно, натрупано е в миналото и изисква крайни реакции, решителни действия…
В сряда и четвъртък сте много креативни, успявате да получите подкрепа от семейство и роднини, от хора, които се отчитат за „далеч” стоящи от вас. Приятели и колеги ви изненадват. Много сте емоционални, склонни сте на крайности.
В петък, събота и неделя звездите са на ваша страна, по-лесно постигате намеренията си, можете да извършите своеобразен пробив към високи или честолюбиви цели.
Рак
Вие сте на път да приключите един годишен цикъл и традиционно през това време на годината ескалират събития и новини, които ви подсказват с какво можете да продължите напред, а какво трябва да оставите зад гърба си. Онова, което е изчерпано като модел на съществуване и съответни приоритети ескалира, за да ви подтикне да търсите нови варианти и да ,те ще се оформят в края на юни, ще преведат мнозина на нови релси на развитие, при условие, че настоящата поета посока на развитие не ви носи удовлетворение. В този сложен, бих казала превратен процес- информационният поток е много усилен, по-склонни сте да се вглеждате в подробности или пропуски от близкото минало, научавате новини, водите разговори, които осветяват и най-тъмните ъгълчета на вашата душа или на близките ви. Поради тази или други причини- ревизирате всичко ценно за вас-от хора до начини на придобиване на чисто  блага и нека оценките ви са повод да вземете рационални решения, способни да сбъднат мечтите ви, да ви приближат или ориентират към максимално подходяща за вас обстановка, в която да реализирате потенциала си, да се чувствате щастливи, а не да правите безконечни компромиси. Моментът е много подходящ за това.
Ежедневието ви забързва своя ритъм или излиза извън обичайни ритъм по различни поводи. През тази и следващата седмица планувайте ангажиментите си по етапно, стъпка след стъпка, за да можете да реагирате адекватно на непредвидени обстоятелства или допълнителни задачи за изпълнение.  Прогнозата е подчертано валидна за понеделник и вторник, но и всички останали дни в различна степен.
В сряда и четвъртък популярността ви расте, ваши партньори- лични или делови обсебват вниманието ви, подходящо време да изгладите евентуални недоразумения или да укрепите връзките си, да търсите и получавате подкрепа от околните.
В петък, събота и неделя действията ви се ценят по достойнство и могат да благоприятстват по-добрия ви имидж и социални позиции като цяло.
Лъв
Тази и следващата седмица са ключови за вашите сърдечни връзки, за положението ви в колектива, в който съществувате.
На мнозина им се налага да се доказват повече от обикновено, да търсят и получават подкрепа, така че да съхранят статуквото или да утвърдят авторитета си в променена обстановка- поради премествания, нови изисквания или други обстоятелства, които сменят „декорите” около тях.
По различни поводи ревизирате чувствата си, разбирате на кого можете да разчитате, на кого-не, а кой реално дестабилизира позициите ви, понякога и в чисто материален аспект. Понеделник и вторник са много показателни, но и останалите дни в различна степен…В оптимален вариант- инвестирате в деца, любими хора, хоби, налага ви се повече да харчите за тях…
Въпреки всичко, все още сте в силен период да повишите доходите си, да спечелите нещо или да получите значими резултати, които да се закодират трайно в имиджа ви. Най-подкрепящи, водещи до отлични резултати са сряда и четвъртък. Подходящо е да сте максимално инициативни ,дейни, това няма да остане незабелязано или без нужната отплата.
В петък, събота и неделя- ваши партньори/лични или делови/ привличат вниманието ви, сега можете да превъртите връзките си на едно по-високо, благоприятно и конструктивно ниво ,да изгладите евентуални недоразумения. Ако се нуждаете от подкрепа- потърсете я през този период. Популярността ви расте, привличате погледи.
Дева
Звездите няма да ви оставят да скучаете, провокират кулминация от събития и провокации на вече зададени тенденции от близкото минало. През тази и следващата седмица вие се мобилизирате, под влияние на текущи събития, така че да утвърдите авторитета и завоювани позиции, да оберете плодовете на собствените си усилия, а за по-креативните и амбициозни личности- да се превъртят на по-високо социално ниво.
До средата на юни се „тества” вашето положение в обществото, кариерно развитие, а за някой- и семейни ценности. Периодът може да превратен за мнозина, дребни действия имат широко отражение и вие сами ще се убедите във това. Така че е важно да внимавате на всяка крачка, да не действате прибързано, а в месеца на Близнаци- повече тактически и стъпка след стъпка, поради бързо променящата се обстановка, която ще изисква подчертана гъвкавост на различни нива.
През това време можете и уместно да разчитате на собствения ви потенциал и сили, за да постигнете желаните резултати. Облягането върху „другите” може да ви носи повече разочарования или като минимум- да не получите очакван отговор, реакция и т.н.
В понеделник и вторник се фокусирате върху някаква тема която се настанила дълбоко в душата ви, обсебва вниманието ви, така че получавате съответните отговори по нея, като минимум- тенденцията води до вид прозрения. Ескалират домашни, битови или семейни въпроси за разрешаване. В друг вариант- обсъждате с близките си важни решения…
В сряда и четвъртък- указвате значимо въздействие върху околните, действията ви са продуктивни и могат да доведат до удовлетворение, да зарадват или стоплят сърцето ви. Въпреки всичко, изпитвате силни емоции, които трудно контролирате…
В петък, събота и неделя сте много ангажирани, „почивате” активно.
Везни
Теми свързани с пътувания, премествания и/или уреждане на правни казуси- набират скорост, способни са да ви укажат значимо въздействие, да се отразят на ритъма на ежедневието ви ,като се ангажирате с нови, променени или допълнителни въпроси за разрешаване.
Роднини и/или хора, стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл могат да трансформират бъдещите ви тенденции на развитие, намерения, като ви обсипват с информация, поставят ви условия, като водите разяснителни разговори, чрез които си изяснявате спорни ситуации, ако очакванията ви не кореспондират с действителността или пък е имало някакви подробности ,които са ви убягвали до този момент във всичко горе-споменато, то се изяснява в пълна степен, особено в понеделник и вторник, но и през останалите дни в различна степен.
Вашата покровителка Венера на 25 юни преминава в сектора на Близнаци и вие ще се почувствате по-свободни, готови да действате рисково или да експериментирате с различни варианти, така че да разширите границите пред себе си, особено, ако статуквото не ви носи нужното удовлетворение.
Ежедневието ви забързва своя ритъм, възникват допълнителни или непредвидени ангажименти, извън обичайното, така че е необходимо да планирате на момента, за да можете да реагирате по максимално адекватен начин.
Все още сте в силен период, когато можете да спечелите нещо значимо, да уредите успешно имотни казуси, да подобрите атмосферата в дома ви, като хармонизирате отношенията си или ги превъртите на по-високо ниво, като закупите ценна вещ, като извършите ремонт и т.н. Най-показателни или подходящи за това са сряда и четвъртък.
В петък, събота и неделя- звездите са на ваша страна, надаряват ви с доза късмет и не само.
Скорпион
Периодът на Близнаци е силно трансформиращ за вас, все едно сте на прага на големи промени или като минимум ги обмисляте ,намирате се на своеобразен житейски кръстопът- по кой път да поемете. В основата са съвсем практични ,материални тема за разрешаване, други ,които се свързват с вашата сигурност-общо. В подобен период вие подчертано се нуждаете от адекватна подкрепа, на важни за вас хора- партньори /лични или делови8, висше-стоящи или авторитетни личности. Целесъобразно е през тази и следващата седмица да се стремите да „градите мостове” между вас и околните, които ще подпомогнат собствения ви просперитет.
На 25 Марс отново в ретроградното си движение се връща във вашия зодиакален знак, така че ще ви върне към теми от миналото, ще влее ”нов адреналин” , който ще покачи пробивността ви, ще ескалира необходимост да се борите или отстоявате завоювани позиции. Да, ще имате подобна възможност, като периодът е прекрасен да се изправят стари грешки или пропуски. Подходящо е да сте по-дейни, за да не прерасне тенденцията в нервно напрежение.
До средата на юни остро стоят въпроси за приходи-разходи, евентуално- неразплатени дългове, спорни теми около ваши и чужди ресурси, /предимно на партньори-лични или делови/. Не позволявайте подобни теми да застават между вас и любимите ви хора, разрешавайте ги тактически, ще получите такъв шанс, а и нужна доза разбиране от ответната страна. Най-показателни са понеделник и вторник- на какво и в каква степен можете да разчитате.
В сряда и четвъртък водите емоционални разговори, умеете да въздействате върху околните с дар словото си. Ако се нуждаете от подкрепа или разбиране- потърсете ги през тези дни.
В петък, събота и неделя се раздвоявате между лични и служебни приоритети. Семейни, имотни казуси- се разрешават по-лесно.
Стрелец
Вие сте един от зодиакалните знаци, който е под въздействието на най-силни стимули за промяна и юни е един от месеците, през които колелото на Съдбата може да се превърти за вас, да окаже влияние върху вашата популярност, имидж, социални позиции като цяло /кариерно развитие или брачни връзки/, като сега и предимно до средата на месеца, провокации за тези трансформации ще са „другите”. През това време се променя общуването ви с важни за вас хора, защото вие гледате на тях с други очи, защото те са променили начинът, по който ви възприемат.
При всички случаи месецът на Близнаци е ключов за партньорските ви отношения, наместват се „пластовете” между вас, ако има неразрешени казуси, спорни въпроси или друго ,което се е натрупало във времето ,но е „завлачено”- сега се проявява в пълна степен и изисква по-решителни, адекватни мерки, така че да се отстранят недоразуменията, да се премахне евентуално напрежение и т.н.
Анализирайте, насочвайте в по-подходяща за вас посока, защото оформеният тон, фон на съществуване /основно в личните взаимоотношения/ ,ще ви влияе дълго след това, като минимум до септември със съответните развръзки през този месец.
Понеделник и вторник са най-показателни- с какво трябва да се справяте ,на какво можете да разчитате, тези дни могат да повлияят развоя на събитията през цялата седмица.
В сряда и четвъртък печелите нещо-материално или морално удовлетворение.
В петък, събота и неделя- интересни, съществени новини и разговори.
Козирог
До средата на юни събитията засягат основно професионалната ви реализация, като в този сектор могат да ескалират промени, които да се отразят и на вас самите. В друг случай- нарастват ангажиментите ви, изискванията към вас, вие сте силно стимулирани да се мобилизирате, да покажете най-доброто от себе си и да преуспеете.
Възможни са обаче и допълнителни или непредвидени задачи, които застават на пътя ви и не можете да пренебрегнете, които са способни да объркат предварителния ви план-график. Така че действайте-стъпка след стъпка и въпреки многото цели, които си поставяте или изискват от вас е полезно да несе претоварвате, нека винаги да изхождате от собствения си интерес- чувство за щастие, че и физическо здраве.
Ако има нещо, което препятства успехите ви или трябва да бъде коригирано като път на развитие- разбирате в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък привличате погледи, сами създавате бъдещи перспективи ,в значима степен- всичко зависи от вас самите.
В петък, събота и неделя действията ви са продуктивни, водят до нужните резултати.
Водолей
Традиционно месецът на Близнаци е съпътстван с повече въодушевление, свобода на действие, усилващ се порив да преследвате мечтите си, надарява ви с доза късмет. Така че настоящия период ще активира всичко горе-споменато, но в съчетание от необходимост от известни промени, корекция на взаимоотношения които се отчитат за „близки до сърцето ви”. Причината за това може да са промени, около любими за вас личности /от деца до партньори/, които рефлектират и върху вас самите, принуждават ви да им обръщате по-голямо внимание. В друг случай темата е много прозаична и с чисто финансов оттенък и изисква разяснителни разговори в това поле, като минимум-инвестиция.
Внимавайте само подобни теми да не застанат между вас и близките ви.
До средата на юни- материалното ви положение зависи подчертано от одобрението и подкрепата на околните- те буквално могат да се превърнат в проводник на загуби, но може и да подкрепят просперитета ви, ако си „изиграете картите правилно”.
Въпреки всичко, целесъобразно е да разчитате предимно на себе си, а с „другите” да действате тактически и според текущите провокации.
Ако изпитвате неудовлетворение от заплащане, придобиване на онова, което сте си заслужили и завоювали-общо и се отнася до вашата сигурност, едва и ще оставите тенденциите на самотек и ще вземете адекватни, а понякога и крайни мерки, ще защитавате правата си остро и в известен смисъл- ще бъдете принудени да реагирате по подобен начин и така е правилно…
Променя се всичко, което отчитате за ценно, това може да укрепи някой връзки, да е повод и възможност да създадете нови и полезни контакти, а онези, които ви носят повече загуби- ще изгубят своята стойност и ще отпаднат от пътя ви на развитие.
В този смисъл- понеделник и вторник са показателни- на кого и в каква степен можете да разчитате, дните могат да зададат тон за цялата седмица.
В сряда и четвъртък пред вас се разкриват алтернативи, обходни пътища, ако ги търсите-ще ги намерите. Информационният поток е усилен, носи и елемент на изненада, изясняване на неща, които са зад гърба ви или извън контрола ви.
В петък, събота и неделя- звездите ви подкрепят, това са „вашите дни”- възползвайте се!
Риби
Вниманието ви по различни поводи ще бъде все по-фокусирано върху дома и семейството ви. Причините може да са най-различни- от нараснали и прозаични ангажименти към близките ви, а също и подобряване на обстановката- чрез ремонти и друго, до теми, които се провокират от страна вашия партньор. В този случай- около него може да има вид трансформации, които да се отразяват и на вас самите или пък отношението му към вас е станало по-взискателно и изисква- разяснителни разговори като минимум.
През целия юни и подчертано- до средата на месеца се оформя нов психо-климат, могат да ескалират въпроси, които са натрупани в миналото, но са пренебрегвани до този момент. Вероятно все по-трудно ще се правят компромиси по водещи теми за социалния ви статус /кариерно развитие или брачни връзки, домашни задължения/. Периодът е подчертано „отрезвяващ”, вие виждате бъдещи перспективи без украси и е много подходящо сега да отстраните слабите звена, да наблегнете на позитивни и подкрепящи детайли, така че вие да направлявате хода на събитията, а не Съдбата да ви принуди, ако не през юни, то със съответните развръзки- през септември.
Понеделник и вторник са най-показателни за „таван от възможности”- на какво можете да разчитате, какво препятства просперитета ви. Анализирайте, насочвайте…
В сряда и четвъртък можете да разчитате на околните, ако се нуждаете от подкрепа- потърсете я през тези дни.
В петък ,събота и неделя- имате нужда от усамотение или почивка. Спонтанно възникват алтернативи, изход от създадени ситуации.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads