Видео преглед на печата

неделя, 8 май 2016 г.

Хороскоп за 09.05-15.05.2016 г.



Луната вече е нарастваща, а аспектацията на планетите е такава, че действително усилията ни могат да доведат до много добри резултати. Шанс да повишим благосъстоянието си, да получим някакъв подарък от човек или Съдбата, но каквото и да е- то ще е адекватно възнаграждение на нашите действия от близкото минало.
От друга страна, ако сега се „закачите” за нещо ново, влияещо на финансовото ви благополучие, то обещава да бъде с добра перспектива и то за дълго. Поради ретроградните планети обаче, „новото” трябва да е част от „старо”, познатото или да е свързано с отлична подготовка, знания по интересуващия ви профил.
При всички случаи е подходящо да сте максимално инициативни, така че да „материализирате мечтите си”. Ако резултатите не са веднага, то поне последиците ще прорастват  и след това…Такива подкрепящи периоди не се случват често и в известен смисъл е недопустимо да не се възползвате…
Като минимум можете да се поглезите с някаква покупка, която да ви порадва или после да се превърне в любима, много ценна вещ.
Подходящо време да промените нещо във външния си вид, да инвестирате- в себе си, в цел, в човек или друго, което ще се окаже полезно.
През тази и следващата седмица- от страна на институциите също могат да се вземат мерки, които да се отчетат за целесъобразни.
Любовта- тя е земна, но и романтична. Започнати любовни авантюри сега могат да имат много светло бъдеще. И мнозина имат шанс да я изпитат, срещнат, особено представителите на земните и водните знаци, но и всички останали в различна степен- ще бъдат обзети от силни, дълбоки преживявания…
В друг случай- изясняват се съвсем практично евентуални недоразумения в партньорски взаимоотношения и се вземат оптимални решения за общото благо…В такива спорни моменти- водещ е интересът, който не трябва да бъде пресичан, а манипулации- трудно ще минават…
„Успехът се дължи на много неща - на късмет, на упорита работа, на подкрепа и съвети от приятелите. Но най-вече се дължи на едно нещо - да продължиш да ставаш, след като си паднал”. - Марк Уорнър
Овен
След Новолунието през изминалата седмица вие сте в прекрасен период, който да подкрепи кариерното ви развитие, финансовото ви благополучие, но като действате активно в избрано от вас направление, а звездите ще създават благоприятни обстоятелства, така че да прокарвате намеренията си.
Вие сте силно мотивирани да се доказвате поради различни причини, които са нахлули в живота ви- факт, който  сега ви прави много целеустремени, бих казала пробивни.
Тази и следващата седмица са ключови за материалното ви състояние и/или сигурност в един по-общ смисъл и вие сами можете да се убедите в това- колкото сте по-инициативни, толкова повече ще се преумножават възможностите за просперитет пред вас. От друга страна някой шансове сами могат да се изпречват на пътя ви под формата на разплата за минали действия.
Същевременно мнозина се чувстват притиснати от хора и събития или не се чувстват твърде в свои води, но ще успеят да превъртят вит негативи в позитиви. Все пак, ако става въпрос за юридически казуси, пътувания, далечни роднини и хора извън близкото ви обкръжение- в това поле трябва да сте изключително внимателни, за да не претърпите загуби. В друг случай- измъчва ви някаква морална дилема, която ескалира от средата на април и може да се превърне във фон до края на юни, със съответните последици, ако не вземете своевременни мерки и то с поглед вперен в по-далечното бъдеще ,така че да не объркате посоката…
В понеделник ви връхлитат някакви новини, които изискват доза адаптивност. Планувайте на момента ,защото денят може и да не премине по предварителен график. Интересни новини, разяснителни разговори, внасящи значима яснота по приоритетни теми.
Във вторник и сряда- сте много емоционални, крайни в реакциите си и може бързо да се превъртите на съвсем различно ниво, да обсъдите или вземете важни решения свързани с кариерното ви развитие или пък семейните ви отношения…
В четвъртък, петък и събота притежавате доза късмет, някой ще успее да докосне сърцето ви, подобно на далечна или забравена „мелодия”…
В неделя „почивате” активно.
Телец
Докато Слънцето е във вашия зодиакален знак вие градите нова енергийна програма за следващата ви година и трябва максимално да се възползвате от това обстоятелство. Трябва да се подчертае, че успехите ви пряко зависят от нивото на личната ви амбиция, въодушевление, цели, които си поставяте. От съществено значение е сега да направите първата крачка, а после „колелото на Съдбата” ще се завърти.
Поставете своеобразно ново начало в живота си през тази и следващата седмица, а и звездите по различни начини ще ви стимулират да действате в такава посока. Да, ще има и поощрения, мотивация, предизвикателства…
Важно е да подчертаем обаче, че на ваша страна е  Венера- също в Телец, а от този сектор тя ви закриля, надарява ви с доза късмет, усилва възможността ви да влияете на околните с чара ви, думите ви се чуват, оказват силно въздействие на околните и вие ще се възползвате от това обстоятелство.
Подходящо време да промените нещо в линията си на поведение, във външния си вид, да експериментирате с нещо ново, за да ви се случи нещо ново…
Хора близки до сърцето ви-от деца, до приятели, че и любовници- са повод за радост, силни вълнения, но и тревоги, ако има натрупани някакви морални или материални дългове в миналото. Аспектите подсказват също ,че можете да влияете на горе-споменатите въпроси, като инвестирате в близките си или се разплатите с тях- при всеки е различно и индивидуално, но обединяващото е, че звездите ще ви изпитат- какво сте готови да дадете, че и жертвате, за да получите, но и на базата- дали си струва цената…
В понеделник- спонтанни или принудителни разходи.
Във вторник и сряда-емоционални, но и конструктивни разговори, които силно могат да повлияят бъдещото ви развитие, отношение и т.н.
В четвъртък, петък и събота се отключват дълбоко заложени преживявания, които могат а ви подтикнат към по-крайни реакции. Силна интуиция, подходящо време да се изчистят недоразумения от миналото.
В неделя- звездите са на ваша страна.
Близнаци
Вие сте в приключващ период на  годишен цикъл- и всички позитиви или негативи през изминалата една година ви се предоставят в по-ярки краски, но и прагматични оценки, които по един съвсем естествен начин ви подтикват към анализи, понякога по-крайни реакции, а в други случаи- предпочитате да преследвате целите  си не явно, а по обиколни пътища, като търсите алтернативи и да, те се преумножават подобно на поговорката, която гласи, че като  се „обърне колата –пътищата са много”. В друг вариант- склонни сте да се поддавате на подобни мисли, защото си мечтаете за нови и по-далечни хоризонти, защото настоящето не ви удовлетворява. И колкото по-малко афиширате намеренията си, толкова повече успехи можете да имате, често и като получавате –тайна ,неочаквана подкрепа – като отговор на собствените ви желания, действия и т.н.
Партньорските отношения продължават да натягат някакви неизяснени казуси, недоразумения или др. Опитайте се да набележите „слабите звена”, от какво произтича напрежението и елиминирайте първоизточника- методично, поетапно, за да не ескалира до край на май със съответните последици. Най-показателни за взаимоотношенията ви- лични и/или делови са понеделник и неделя.
Във вторник и сряда можете да спечелите нещо- като поддръжка, бонус, при някой- оформя се алтернатива за печалба. Но и разходите могат да нараснат, пазете се от спонтанни и необмислени харчове.
В четвъртък, петък и събота- интересни, ползотворни, важни разговори, които ви изясняват обстоятелства скрити до този момент или ви дават нови, допълнителни насоки, влияят на бъдещото ви развитие и намерения.
Рак
Успехите ви силно зависят от поддръжката на околните-близки, приятели, колеги, партньори-лични и делови. Същевременно, сега можете да им оказвате влияние, да разчитате на вид подкрепа, а „другите”- действително да се превърнат в „мост” на собствените ви мечти и просперитет. Така че е препоръчително да сте максимално социално активни, а животът все ще ви среща с хора, на които да можете да разчитате, да ви носят ползи или пък удоволствие.
В друг вариант- указанията на звездите са, че по различни поводи ви се налага повече от обикновено да се доказвате в колектив, защото сменяте среда или пък условията на труд/съществуване са се променили. Каквото и да е- вие имате достатъчно ресурси, за да се възползвате от това обстоятелство.
Въпреки всичко, ежедневието на повечето от вас преминава с елемент на силно напрежение, ако сте служител във фирма- ескалира конкуренция, външни, а понякога и скрити процеси, които ви влияят. Най-показателни са понеделник, четвъртък, петък и събота- с какво трябва да се справяте, а и какъв е „таванът” от перспективи- разбирате чрез разяснителни разговори, новини, текущи събития.
Най-хубавите ви дни са вторник и сряда- тогава сами насочвате обстоятелствата, привличате внимание, дайте най-доброто от себе си и се пазете от твърде емоционални реакции, които „вместо да изпишат вежди , могат да извадят очи”.
Пазете здравето си, защото е по-уязвимо от обикновено…
Лъв
Тази и следващата седмица са ключови за социалния ви статус- кариерно развитие, а понякога и брачни отношения. През това време дребни събития имат широко отражение и могат да се закодират като фон за месеци напред. Така че, тайте най-доброто от себе си, канализирайте събитията в избраното от вас направление, а звездите ще ви подкрепят. И е факт, че до края на май- мнозина ще получат нужното признание- като бонус, морално удовлетворение или направо повишение. Действайте- няма да остане незабелязано от важни хора, а и Съдбата- в един метафоричен смисъл.
Същевременно, ако имате собствен бизнес или заниманията ви са по-скоро творчески, тогава всичко е съпътствано от елемент на повишен риск, особено от финансови загуби, изненади и други обстоятелства, които ви препятстват, но и мобилизират.
Ако имате пораснали деца- обстоятелствата около тях също се променят и изискват- повишено внимание, а понякога- разходват и повече материални ресурси, изискват вид „инвестиция”.
Сърдечните връзки- са под натиска на равносметки, но и „дългове”, ако има такива-морални или други, натрупани са в миналото-  сега също ескалират, така че да не ги обикаляте повече, а да вземете адекватни мерки. Не позволявайте обаче, чисто материални въпроси да застават между вас и любимите ви същества. Понеделник и неделя са много показателни в това отношение- направлявайте и не се поддавайте на излишни емоции.
 Във вторник и сряда ежедневието не протича по предварителен график, така че е уместно да планувате на момента, да си пазите гърба или да внимавате за подробности.
Четвъртък, петък и събота-са най-хубавите ви дни.
Дева
Месецът на Телец е един от най-плодотворните периоди за вас, а през тази и следващата седмица- тенденцията може да съдейства за разширяване на хоризонтите пред вас, премахване на граници- в пряк или преносен смисъл, като пътувате, увеличите кръга си от познати, влиятелни личности, на които можете да разчитате, като постигнете някаква далечна мечта. Изглежда обаче, че радостта и успехите ви са свързани с  тълкувания,  хора и обстоятелства извън близкото ви обкръжение. В такъв смисъл, вие действително трябва да се целите на далеч- извън познатото, извън статуквото, да постигнете значими резултати, които да ви превъртят на ново социално ниво и сега моментът е много подходящ, още повече, че от 09 май Юпитер- планетата на щастието обръща своя ход в директен и ако до скоро „вятърът на промяната е бил насрещен”- такова е било усещането на мнозина, то – той вече се обръща в „попътен” и може да ви отнесе бързо в избраното направление…
Но, в дома и семейството ви не всичко е толкова спокойно. Там назряват повишени ангажименти или недоразумения, които ви влияят, озадачават, а понякога се отразяват потискащо на самочувствието ви и не само. Ако „горящата точка” са взаимоотношения- вероятно ще можете да ги насочвате с дипломатичност. То ако водещи са имуществени теми- бъдете внимателни, пазете се от загуби, не поемайте рискове…В оптимален случай- предприемате ремонт, местите се в друго жилище и т.н.
Понеделник е напрегнат, но и показателен, може и определящ за цялата седмица, а и не само.
Във вторник и сряда указвате значимо въздействие на околните, няма да ви липсва подкрепа, компания…
В четвъртък, петък и събота- вниманието ви привличат подробности, които сте пренебрегвали, но напомнят за себе си в по-ярки краски.
В неделя- владеете тенденциите в пълна степен.
Везни
Периодът за вас е силно трансформиращ- като оценки, бъдещи намерения, все едно се намирате на своеобразен житейски кръстопът, който като минимум ще повлияе линията ви на поведение. И нека тя да е съсредоточена в посока- получаване на поддръжка от страна на околните-морална, но и материална. В това направление може наистина много да ви провърви, да повишите благосъстоянието, че и популярността си, да получите голям бонус или да уредите някакъв наследствен, имуществен въпрос сега и до края на май…
 Въпреки всичко, повечето от вас са под напрежение, все едно им се налага да се приспособяват в друга, обновена среда…
Всичко горе-споменато протича на фона на разяснителни разговори, променя се начинът ви на комуникация с близки хора, защото ги гледате с „други очи” или понеже потокът от събития във връзката ви е сменил посоката си…
Каквото и да е, то се отчита като „раздяла с илюзии”, приземяване на оценки за хора,обстоятелства и т.н. подобна тенденция винаги помага да се надникне в по-далечното бъдеще, съответно- да действате предварително в една по-успешна посока. Ако през тази или следващата седмица скъсате някакви договори- те ще бъдат заменени от други в края на май или през юни- и в повечето случаи ще бъдат по-изгодни за вас.
Бъдете внимателни на пътя, не е подходящо да закупувате автомобили, да подписвате контракти…
Скорпион
Основен приоритет са партньорските отношения, защото някой силно ви вълнува и обсебва вниманието ви, защото около близките ви настъпват промени, които рефлектират и върху вас самите, защото успехите ви в един по-общ смисъл- подчертано се определя от подкрепата на околните.
Добрата новина е, че  вие действително можете да се радвате на симпатии и помощ при нужда от страна на другите. Ако са ескалирали някакви проблеми- можете да им влияете и да ги изчистите в значима степен. Стига- тенденцията да не се дължи на чисто материални въпроси- тогава очакванията ви могат да бъдат приземени от съвсем практични анализи, все едно разбирате до колко са стабилни взаимоотношенията ви и на какво всъщност се крепят…Понеделник и неделя са доста показателни…
В друг случай- налага ви се повече да инвестирате, понякога- чисто финансови ресурси в любимите ви същества, а това също натяга напрежение.
Ако сте сами- сега и до края на май мнозина ще открият личност, с която да свържат живота си.
Във вторник и сряда звездите са на ваша страна, но водите доста емоционални разговори, внимавайте да не изгубите контрол и вместо да „изпишете вежди, да извадите очи”.
Четвъртък, петък и събота са важни за социалния ви статус или имидж като минимум. Дайте най-доброто от себе си и не се поддавайте на евентуални провокации, не губете крайната цел от поглед и ще можете да превъртате всякакви тенденции в позитиви…
Стрелец
Ежедневието ви е много напрегнато, изпълнено с ангажименти, но и резултатно. Прекрасно време да се превъртите на по-високо социално ниво, като минимум- да повишите популярността си , влиянието си над околните със съответните последици. Бъдете максимално активни, за да не се разминете с някоя възможност, а и за да не премине трупащата се енергия от Марс в нервно разстройство. Това важи за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.
Домашни, битови или семейни въпроси натягат напрежение в душата ви, може да ви поставят и пред някаква морална дилема. Опитайте се да разплетете своеобразен възел от недоразумения, защото ако не вземете своевременни мерки, могат да се затегнат до есента, а зададените тенденции, които ще се оформят- ще са  трудно обратими после. Така че- насочвайте  в една по-позитивна за вас посока още от сега…
Понеделник е много показателен за бъдещи перспективи- за силните и слабите звена относно социалния ви статус- кариерно развитие, но и брачни връзки.
Във вторник и сряда ви занимават финансови въпроси- можете през тези дни да спечелите нещо- морално удовлетворение, финансов бонус, че и повишение. Но се пазете също от спонтанни и необмислени харчове, въпреки че не са изключени и принудителни…
В четвъртък, петък и събота- дребни действия имат широко отражение и са способни да преобразят начина ви на съществуване, да „завъртят колелото на Съдбата”.
Козирог
В периода на Телец и след Новолунието- през тази и следващата седмица звездите ви надаряват с достатъчно мощни ресурси, механизми ,чрез които да насочвате съдбата си в една по-позитивна посока, а успехите до които се доберете, после ще ви влияят много дълго време. Ще притежавате и доза късмет, появяват се обстоятелства ,които да порадват сърцето ви. Но колкото по-активно преследвате мечтите си, склонни сте да отстоявате правата си, а и да рискувате, да жертвате нещо в името на по-светлото ви бъдеще, толкова по значими ще са успехите ви. Така че действайте, бъдете максимално инициативни, а „посятото” ще прораства сега и през следващите месеци.
Ако има нещо, което да ви тревожи- то е по-скоро свързано с близкото ви обкръжение- да кажем роднини и не само. В такъв случай прозирате истина, разделяте се с илюзии, а това винаги е полезно, защото ще ви помогне да вземете максимално адекватни мерки. Ако скъсате договори или отношения през май, а и до края на юни- това ще бъде сигнал, че са се изчерпали безвъзвратно и е дошло време да ги заместите с по-целесъобразни, градивни за вашето бъдеще. Ще имате подобни възможности ,които перманентно ще се появяват до есента…
Понеделник е динамичен, натоварен с повече ангажименти от обикновено. Планирайте на момента ,защото винаги може да изникне нещо непредвидено. Пазете здравето си, не се претоварвайте.
Във вторник и сряда популярността ви расте, радвате се на внимание, но ако има някакви неизяснени теми между вас и партньора ви, то те ще ескалират, ще изискват разяснителни разговори и нека бъдат овладяни от излишни емоции.
В четвъртък, петък и събота- нарастват разходите, но не е подходящо да задлъжнявате през тези дни, да давате пари назаем или да теглите кредити…
В неделя- звездите са на ваша страна.
Водолей
Новолунието в Телец ще обнови домашната и семейна среда на съществуване, а през тази и следващата седмица- инициативи в това поле ще се закодират за дълго и могат да се отчетат за положителни като фон на съществуване. В един случай- тенденциите засягат близките ви ,които рефлектират и върху вас самите, в друг- правите крупен ремонт, уреждате имуществени въпроси, в трети- местите се и т.н. Но каквото и да е- то ще снеме част от напрежението ви, ще приземи нагласите ви към по-реални и целесъобразни и ще има оздравителен ефект.
Променят се фундаментални нагласи в душата ви, които могат да ви направят по-твърди, само-уверени, че и крайни в решенията ви.
Материалното ви състояние е сложно и по различни поводи- парите трудно се задържат при вас. Имайте го предвид и следете внимателно за приходи-разходи ,не поемайте излишни финансови рискове. Внимавайте и подобни теми да не застанат между вас и любимите ви хора, особено в понеделник и неделя.
Във вторник и  сряда  ежедневието е много натоварено от ангажименти, но също и резултатно, имащо благотворен ефект върху позициите ви.
В четвъртък, петък и събота- водеща тема са партньорските взаимоотношения, ако има натрупани недоразумения- те ескалират и е добре да им повлияете ,изчистите своевременно и с повече дипломатичност.
Риби
Новолунието в Телец може да обнови вашите връзки през тази и следващата седмица, да повлияе положително на популярността ви, позиции в обществото и т.н.
Прекрасен период да водите преговори ,да търсите и намирате подкрепа ,да си сътрудничите. Действайте- бъдете комуникативни и Съдбата ще отвори много нови възможности пред вас, въпреки някой трудности ,които перманентно ви притискат – като външни обстоятелства, които следва да ви калят, да ви направят по-силни и самостоятелни, така че или да се научите да поемате по-голяма отговорност или да промените кардинално пътя си на развитие в друго и по-подходящо за вас поле на изява, съществуване и т.н.
През тази седмица можете да чуете добри новини, които да порадват сърцето ви, можете да срещнете любовта, ако сте сами, можете да изгладите евентуални недоразумения с любим човек.
Бъдете максимално социално активни и това може да се превърне в превратна точка в живота ви, да сбъдне някакво съкровено желание…
В понеделник тонусът ви не е много висок, склонни сте да разпилявате енергията си в различни приоритети.
Във вторник и сряда- звездите са на ваша страна, притежавате и доза късмет-възползвайте се.
В четвъртък, петък и събота ежедневието е много натоварено, но може да повлияе положително на имиджа ви, позициите ви на работното място, стига да не изгубите контрол над емоциите си, да не подадете на евентуални външни провокации- от страна на хора или обстоятелства.
В неделя- подходящо време да скрепите връзката си с любимия ви човек…


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads