Видео преглед на печата

неделя, 23 октомври 2016 г.

Хороскоп за 24.10-30.10.2016 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


Октомври се оказва ключов месец за партньорските взаимоотношения, а през последната седмица от този период, посланията на звездите се пренасят и на по-дълбоко, трансформиращо ниво- в психологическо и емоционално измерение- като минимум, но често и съпътствано от реални събития, които ни провокират да погледнем на обикалящата ни действителност и на всичко ценно за нас с „други очи”.
През това време звездите ще и връщат към миналото- в  лицето на конкретни хора и събития, ретроспекциите могат да ни подтикнат да се стремим да изправим грешки и пропуски, да възобновим теми- които ни тежат и са останали „висящи” и неразрешени…В подобен процес мнозина ще се разделят с илюзии, а някой- ще потърсят изход или допълнителни варианти, които да ги измъкнат от заплитащи се ситуации и преживявания…
Промените  „вън” почти винаги са провокирани от промени „вътре” в нас и всъщност това е добра новина, защото показва възможност за известен контрол над случващото се. Но ние сме взаимно свързани, а това означава, че реакциите ни зависят и се определят от тези на околните-също. През последната седмица на октомври нашето търпение може да бъде изпитано от нетолерантно и дори агресивно отношение, което се подклажда от силни желания и страсти, обслужващо желание за власт и контрол- буквално или в по-общ смисъл и на различни нива- у дома, на работното място, в държавата или международните връзки…Предстои да видим, но посланията за по-силни или слаби „земетресения”, отново-образно казано или в действителност- си остава.
Слънцето вече е в Скорпион, а едни от най-качествените страни на този зодиакален знак са- способността да вниква в същината на проблемите и да гради стратегия. Слабите са- склонността към само-разрушителни действия. Нека през следващите дни и предимно до средата на ноември наблегнем на позитивите и съзнателно да се стремим да избягваме негативите. Когато нещо се унищожи, то може и пак да бъде създадено, но никога не е същото…Освен, ако не е взето решение за обновление и без връщане назад…
Овен
През последната седмица на октомври вие навлизате в силно трансформиращ период, през който може да се изправите на своеобразен житейски кръстопът, да се налага да вземате решения, продуцирани от необходимостта да гарантирате своята „сигурност”-финансова, но не само. През това време можете да преобразите линията си на поведение, бъдещи намерения, като ставате все по-взискателни към онова, което получавате под формата на възвръщаемост спрямо собствените ви положени усилия и онова, което давате-общо.
Енергията, която ви владее е почти неуправляема и с възможност да „избухне” във всеки един момент, особено, ако са на лице провокации- тогава можете да изненадвате околните с реакциите и действията си, да действате до краен предел, но вероятно не без основание и предизвикателства.
Продължавате да съществувате в конкурентна среда, която ви мобилизира, но обединението, сътрудничеството, намирането на партньори, превръщащи се в мост към собствените ви успехи е не само възможно, но и необходимо условие.
Мнозина от вас ще се върнат към стари връзки, обстоятелства, разширяващи хоризонтите пред тях или даващи им възможност да се справят, разрешат въпроси от миналото. В някой случаи- това са правни казуси-буквално или в един по-общ смисъл, а в други- шанс да се измъкнат от статукво, което е изчерпано.
Ако има някакви тайни или некоректни обстоятелства- те ще излизат на повърхността, ще застават на пътя ви, но вие притежавате достатъчно ресурси, за да ги прескочите или преодолеете на този етап, стига да не ги обикаляте повече…
В любовта- заздравявате връзките си, ако поискате или се устремявате към нови и по-далечни цели, които да порадват сърцето ви.
Самотните Овни могат да срещнат любовта на път или да я припознаят в една по-властна, но перспективна личност.
В понеделник преобладава ентусиазмът, притежавате и доза късмет-възползвайте се.
Вторник и сряда са напрегнати, всякакви непланувани ангажименти могат да объркат предварителните ви очаквания. Бъдете внимателни, действайте на”момента”, за да сте адекватни на случващото се.
В четвъртък и петък популярността ви расте, паралелно и със собствената ви инициативност. Можете да скрепите важни за вас контакти, но не е изключено и да разрушите онези, които повече ви натоварват, отколкото да ви удовлетворяват. Дните са показателни за партньорските отношения, същевременно сега най-силно им влияете.
В събота и неделя сте доста емоционални, по различни поводи разбирате до колко можете да разчитате на другите или пък-не.
Телец
Партньорските отношения стават все по-приоритетен и водещ мотив в живота ви. Навлизате в един от най-трансформиращите периоди за вашите връзки-лични или делови, за общественото ви положение, което на този етап зависи подчертано от подкрепата на околните. Лакмус за това как успявате да се справяте с подобни предизвикателства е пряко- материалното ви благосъстояние, а не е изключена и обратна зависимост- чисто финансови въпроси да рефлектират върху добрия тон и чувствата ви. Някой от вас през това време ще се върнат към отминали въпроси със стари дългове, които трябва да бъдат разплатени.
Ако сте служители във фирма, звездите ви дават шанс да се докажете и да увеличите приходите си или поне да повишите авторитета си. Вероятно не всичко ще бъде толкова лесно обаче, защото ще ви се налага да преодолявате некоректност от страна на конкуренти, колеги, а понякога и приятели. Бъдете внимателни, пазете си гърба и не вярвайте на всичко чуто, не позволявайте да ви манипулират или използват!  Всъщност, ако има такива нагласи- те ще станат по-видни и ярки от обикновено, така че да ги отчетете първо, а после да се справите ,да ги отстраните и т.н.
Хора стоящи далеч от вас ви изненадват- включително роднини, висше-стоящи. Ако има предпоставки- въвличате се в спорни наследствени или имуществени дела, които изискват да се опирате и на добри специалисти, така че те да се превърнат в полезен посредник, предпазващ ви от подводни камъни.
В понеделник се раздвоявате между лични и служебни приоритети, но с по-голяма лекота намирате изход или допълнителни варианти при текущите ви ангажименти.
Във вторник и сряда хора близки до сърцето ви обсебват вниманието ви, подтикват ви към преоценки, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.
В четвъртък и петък сте пробивни, динамични, дните са подходящи да демонстрирате потенциала си и да постигнете набелязаните цели. Все пак посланието да не се предоверявате-остава.
В събота и неделя- нов, превключващ момент за партньорските ви връзки, насочете ги в по-положителна посока.
Близнаци
Ежедневието ви забързва своя ритъм, става все по-динамично и натоварено с ангажименти, а в друг вариант- навлизате в ключов период за професионалната ви реализация, през който можете и трябва да се докажете, за да укрепите позициите си, получите повишение и т.н. Ако нямате подходяща реализация-подходящо е да си потърсите и току виж- сбъднете ваша мечта или пък си извоювате независимост, разделите се с некоректно обкръжение или влияние и т.н.
Околните ви провокират силно да извършите някакви трансформации в начина си на съществуване, понякога да смените средата си, а в други случаи да пазите повече от всякога онова, което вече сте придобили-материално или като имидж, престиж.
В чисто финансов аспект- звездите ви предупреждават да не поемате излишни рискове, да не задлъжнявате, да не давате пари на заем…В оптимален случай- инвестирате в по-светлото си бъдеще, окончателно се разделяте със стари дългове.
В любовта- ескалират теми от миналото, които са останали „висящи” и сега се актуализират отново, нещо като „дежа вю” или необходимост да се разделите с непродуктивни връзки. Ако има неточности, натрупани неясноти- проявяват се по един ярък начин, за да им обърнете внимание и отстраните от пътя си.
Самотните  Близнаци могат да си върнат „стара любов”, други да бъдат привлечени от по-възрастна и авторитетна личност, но също и такава, на която да могат да разчитат, дори и тя да не отговаря съвсем на идеала им.
В понеделник водите полезни разговори, интересни, приятни известия.
В сряда и четвъртък се пазете от подмолни течения, които са способни да ви отведат в съвсем неочаквана обстановка.
В петък и събота притежавате доза късмет-възползвайте се.
В събота и неделя „почивате” активно.
Рак
Фокусът от вниманието ви е върху сърдечните ви връзки, понякога творчески проекти и/или деца, ако имате такива. Тази сфера ви привлича, защото ескалират трансформации и/или понеже най-силно можете да им влияете. В друг вариант- важни за вас хора от близкото ви обкръжение ви указват съществено въздействие, превръщат се в крайъгълен камък определящ посоката на собственото ви развитие.
Може да имате усещането, че околните се държат властно, дори нетолерантно, но сега е полезно да се вслушвате повече от обикновено в аргументите на отсрещната страна, да сте диалогични, а в оптимален случай  и в добрия смисъл- да се възползвате от чуждата енергия, а не да й се противопоставяте, защото второто може да има превратен ефект върху социалния ви статус, имидж и т.н.
На работното ви място сте доста натоварени, най-добре се справяте с дела, в които можете да вложите творчество, да действате в направление, в което да превърнете ваше хоби в работа и т.н.
Ако сте служители във фирма- избягвайте недоразумения с власт-имащи, пазете се от некоректна конкуренция.
В понеделник – пред вас се оформят алтернативи, ваш е изборът дали ще ги оцените и ще ги изберете или пък-не. Печелите нещо, хубав ден да въздействате позитивно на доходите си.
Във вторник и сряда водите интензивни разговори, получавате ценна информация, внасяща значима яснота по водещи теми.
В четвъртък и петък се пазете от крайности, дребни действия имат широко отражение. Изненади.
В събота и неделя- звездите са на ваша страна, шанс да изправите евентуални недоразумения. Своеобразно ново начало или вид обновление в сърдечните ви връзки.
Лъв
Голяма част от енергията ви е впрегната в работен процес, перманентна необходимост да се доказвате. В положителен вариант тенденцията ще отпуши събития и перспективи, на които ще можете да разчитате още дълго, а в не толкова позитивен- полезно е да се пазите от нервно напрежение, способно да рефлектира върху физическото ви състояние или пък да ви въвлече в своеобразна война на работното ви място и не само.
Ежедневието ви продължава да е натоварено, съпътствано с изненади, но и шансове. Много е важно през това време да се пазите от „резки завои”, освен, ако не сте готови да приемете последиците и не сте обмислили всички бъдещи перспективи на развитие-детайлно.
На хоризонта се очертават промени и в дома ви, възможност да повлияете на подобни въпроси в една по-положителна посока, всъщност- сега  и през следващите няколко седмици, вие ще зададете фон в семейството си, който после ще ви съпътства дълго.
В любовта сте склонни да си правите равносметки, да ревизирате връзките си, поне докато не изчистите недоразумения. В друг вариант се връщате към стара любов, възраждате подобни чувства.
В понеделник привличате внимание, възползвайте се!
Във вторник и сряда се пазете от необмислени разходи и/или загуби-буквално или в преносен смисъл.
В четвъртък и петък информационният поток е усилен, социалната активност е полезна и способна да отвори нови или по-широки перспективи пред вас.
В събота и неделя имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора. Ново начало, което трансформира нагласите ви или обстановката у дома.
Дева
Социалната ви активност и/или обменът на информация се усилва, дава ви шанс да скрепите връзките си лични и делови, да увеличите популярността и влиянието си над околните, да осъществите крупни проекти-творчески, в областта на частната инициатива и/или да преживеете незабравими мигове като осъществите някаква ваша сърдечна мечта, за която между впрочем сте положили не малко усилия.
Този процес не е съпътстван от спокойствие, напротив! Възможни са изненади и/или необходимост да платите някаква цена, включително и чисто финансова. Например, да се налага да инвестирате в бизнеса си, в дома ви, в близки и любими хора.
В душата на мнозина е неспокойно, защото се връщат към стари и неразрешени теми, които се възвръщат като бумеранг или по различни поводи напомнят за себе си. Сега е моментът да намерите конструктивни решения…
В понеделник денят не протича по предварителен график, но не са изключени приятни изненади, алтернативи, от които да се възползвате.
В сряда и четвъртък сами направлявате събитията, постигате успехи, прозирате истини, понякога-разделяте се с погрешни представи само-заблуди.
В четвъртък и петък получавате някакъв подарък, а в събота и неделя –интересни, важни новини и разяснителни разговори.
Везни
Юпитер от Везни продължава да изпълва животът ви със знакови събития и новини, които могат да преобразят най-близката ви среда на съществуване, включително и партньорски отношения-лични и делови, като все по-важна и приоритетна тема става материалното ви състояние и/или сигурност в един по-общ смисъл. В подобен процес вие водите напрегнати разговори, прозирате истини, изчиствате недоразумения или се връщате към теми свързани с миналото, но неизяснени, останали „висящи”, натежаващи към настоящия момент. Социалната ви активност безспорно е полезна, може да има оздравителен ефект на различни нива-у дома, на работното ви място, сега и до средата на октомври, това ще е „лост”, способен да подобри статуса ви.
Околните ви изненадват с поведението си, пазете се от „удари под кръста”, особено, ако пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности и/или водите, ескалират правни дела.
В понеделник- имате на кого да разчитате, можете да направите своеобразен пробив към целите си.
Във вторник и сряда, ако има тайни процеси или обстоятелства извън контрола ви- се проявяват, но вие можете да ги идентифицирате и да се справите. Напомням, че сте под опеката на т.нар. „голям закрилник”-Юпитер, така че всичко може да се превърта във ваша поза с повече търпение.
В четвъртък и петък- вие насочвате събитията, привличате погледи, но всичко хубаво или лошо е в по-ярки краски. Анализирайте!
В събота и неделя- печелите нещо или вземате решения, граничещи с ново начало и рефлектиращи върху финансите ви.
Скорпион
Слънцето вече е във вашия зодиакален знак и ви надарява с достатъчно или повече ресурси, така че по-лесно да се справяте с текущите ангажименти, да реализирате намеренията си и да постигате целите си.
Всичко това се случва на фона на перманентни изненади в информационния поток и в ежедневието ви, но вие все по-силно през тази и следващите седмици ще влияете на тези процеси. Ако все пак, нещо е на път да остане зад гърба ви, да приключи окончателно, пред вас ще се разкрият допълнителни варианти, от които да се възползвате и намерите изход, шанс за просперитет.
Включително и във финансов аспект- вие ще имате избор, вид алтернатива и/или можете да сбъднете съкровено желание по един неочакван начин, като разчитате предимно на хора извън близкото ви обкръжение.
Все пак, на мнозина им се налага да инвестират в творчески проекти, в хора близки до сърцето им, включително и деца, ако имат такива, а други, ако имат стари дългове- те ще напомнят за себе си и ще изискват разплата…
Понеделник е важен или показателен за вашия имидж.
Във вторник и сряда- разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не. Ако има личности, които ви подвеждат или са некоректни- ще можете да ги идентифицирате. Полезно е да се пазите от измами, които пряко ще рефлектират върху сигурността ви в един по-общ смисъл или пряко- парите ви.
В четвъртък и петък- дните не протичат по предварителен график, полезно е да планувате на момента.
В събота и неделя сте доста емоционални, крайни, дните са на обновление и ново начало, което сами ще генерирате според настроението и променените ви нагласи.
Стрелец
Вие навлизате в период, през който приключвате един годишен цикъл, а този процес може да е свързан с умора, променени нагласи, настроения, дори визия. Мнозина са склонни да се връщат към миналото, да го анализират, да поглеждат на най-близката си среда на съществуване с „други очи”.
Това може да е повод да решите да оставите нещо зад гърба си, предимно онова, което внася смут в душата ви и е изчерпано като бъдеща перспектива.
Но вие можете да компенсирате- чрез социална активност, която разширява кръга ви на влияние, вие можете да разчитате на подкрепата на влиятелни лица или колектив-общо.
Някой Стрелци- се въвличат в бурни любовни романи, които разнообразяват ежедневието им, оставят трайна следа в сърцето им, но може да им струват скъпо-буквално или в преносен смисъл.
Всъщност, вашата „сигурност”, статукво и материалното ви положение е дестабилизирано по различни поводи, до края на тази седмица е важно да не предприемате никакви действия, които се отчитат за рискови и не добре обмислени с визия за по-далечното ви бъдеще.
Все пак, извънредни обстоятелства са доста вероятни, особено за родените през втори и трети деканат на Стрелец.
Пазете онова, което имате, бъдете умерени…
В понеделник- шанс да разширите хоризонтите пред вас.
Във вторник и сряда- дребни действия имат широко отражение, закодират се в имиджа ви като минимум.
В четвъртък и петък- привличате внимание, има на кого да разчитате при нужда, популярността ви расте.
В събота и неделя сте емоционални, имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.
Козирог
Притежавате достатъчно сила, амбиция и енергия, за да се справяте с всички предизвикателства в живота ви и не само- тенденцията ви помага волево да се превъртите поетапно на по-високо социално ниво или поне да предприемете някакви съществени стъпки, които да се окажат едно ново начало за бъдещ просперитет и  цикъл в живота ви. Всичко горе-споменато може да е съпътствано от нервно напрежение, да се чувствате предизвикани да бъдете по-инициативни, защото статуквото не може да бъде съхранено, особено за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен.
Активните занимания и фокус върху приоритетна тема са препоръчителни, защото иначе може да бъдете въвлечени в резки обрати, а понякога да пострада и физическото ви здраве.
Все пак, изненади не са изключени, особено в най-близкото ви обкръжение-дом семейство и т.н.
В друг вариант вземате  решителни мерки, с които се разрешавате имотни въпроси, включително наследствени, премествания, уреждане на спорове свързани с имущество, промяна на броя на членовете у дома и т.н.
Понякога въздействието на околните е толкова значимо, че генерално може да се  отрази на плановете ви, дори и те да засягат професионалната ви реализация.
В любовта- склонни сте да ревизирате чувствата си, да се връщате към миналото ,стигате до някакви прозрения, често и като следствие на проведени разговори, отчитане на подробности, убягвали ви до този момент и т.н.
Свободните Козирози могат да се привлекат от личност, която е твърде различна от тях, извън близкото им обкръжение или приятелство да прерасне в нещо повече.
В понеделник- ви занимават чисто материални въпроси, на които въздействате позитивно, като разчитате на подкрепа, алтернативи и обходни пътища.
Във вторник и сряда информационният поток е усилен, чувате новини, от които следва да се възползвате. Но не е препоръчително сами да предизвиквате разяснителни разговори.
В четвъртък и  петък – събитията имат пряко и подчертано въздействие върху имиджа и авторитета ви.
В събота и неделя- разтоварвате се в приятна компания.
Водолей
Навлизате във важен етап касаеш репутацията ви, обществено положение, в частност- кариерно развитие или брачни отношения. Сега и до средата на ноември можете да предприемете действия, които да променят социалния ви статус, а посоката в значима степен ще зависи от вече натрупани перспективи, също и собствените ви желания и инициативи.
Имате шанс да подобрите финансовото си положение, но като разчитате предимно на личния си авторитет и заслуги на работното място. Но разходите ви също са значими и над обичайното, в оптимален случай- това е инвестиция в по-светлото ви бъдеще.
В близкото ви обкръжение има хора, на които можете да разчитате, на също и такива- източващи ресурсите ви, материални и не само.
Стари приятелства или чувства напомнят за себе си, но сега сте склонни да ги разглеждате в нова светлина- по-реалистична.
Почти през целия период водите напрегнати разговори, възможни са изненади, които трудно контролирате, но имате шанс да намерите изход- не чрез пряк сблъсък, а като търсите и намирате обходни пътища, вид алтернативи.
В понеделник имате на кого да разчитате, с по-голяма лекота въздействате на другите, възползвайте се!
Във вторник и сряда- се пазете от загуби, необмислени харчове, повеждане, което да рефлектира и на джоба ви.
В четвъртък и петък- популярността ви расте, паралелно с полезна подкрепа, ако се нуждаете от такава. Новини, изненади. Ако има нещо, което стои „зад гърба ви”- сега ще можете да го идентифицирате и да вземете мерки.
В събота и неделя- е на своеобразно ново начало, тон в живота ви, който сами ще изберете, зададете, дори и да е в рамките на възможното…
Риби
Стремите се да разширите хоризонтите пред вас, като разширите дейността си, по-активно въздействате чрез инициативи на бъдещия ви просперитет, включително и като повишите знанията си, пътувате, общувате с влиятелни личности извън близкото ви обкръжение или се въвлечете в правни спорове и дела.
Имиджът и/или социалният ви статус се обновяват поради променена линия на поведение или външни обстоятелства поставящи ви в нова позиция.
През това време набелязвате силните страни в текущи обстоятелства и не само, разделяте се с неконструктивни идеи, понякога и илюзии.
Някаква истина- в един по-общ смисъл, която да ви доближи до реалните ви възможности и да ви насочи в правилна посока перманентно ескалира и сега е подходящ моментът да се възползвате от тези своеобразни прозрения, така че да намерите най-правилния път към успехите ви или чувство на щастие-общо.
Материалното ви положение може да е дестабилизирано по различни поводи, не поемайте излишни рискове, нека разходите бъдат сведени до необходимото. Не е препоръчително да влизате в конфронтации, „другите” могат да ви помогнат с полезна енергия, но могат да нанесат и сериозна щета върху сигурността ви, зависи от вас…
В понеделник ежедневието е натоварено, но резултатно.
Във вторник и сряда водеща тема могат да бъдат партньорските ви отношения-лични и делови, които се „наместват”, изясняват.
В четвъртък и петък ескалират допълнителни или принудителни разходи, като минимум- водеща тема е материалното ви благополучие, което подчертано зависи от подкрепата на околните.
В събота и неделя сте емоционални, набелязвате нови и/или по-широки хоризонти пред вас.




Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads