Видео преглед на печата

петък, 21 октомври 2016 г.

Авто TREND - бр. 1, 19 октомври - 1 ноември 2016 г.

Източник - mediamall.bg

21 страници за звездите от салона в Париж
Новото BMW Серия 5 е с автопилот до 210 км/ч
Седмото поколение на BMW Серия 5 надминава всички очаквания по отношение на уникалните си технчески решения и технологии от бъдещето, надминавайки дори по-голямата в баварската йерархия "седмица", на чиято платформа ще се сглобява. "Петицата" е направена с повече алумний и оттам е със цели 100 кг. С коефициента си на въздушно съпротивление от 0,22, дългият 4935 мм седан постига най-добрата стойност в своя клас.

С множеството си асистиращи системи BMW Серия 5 осигурява максимална подкрепа на водача - не само в критични, но и в не толкова взискателни ситуации като задръствания, натоварен трафик или монотонни участъци по магистралите. По желание на водача от потеглянето до скорост 210 км/ч бемвето само може да поеме подаването на газ, спирането и завиването.

Разширена е функционалността на опционалния активен автопилот (Active Cruise Control, ACC) и на асистента за завиване и водене в лентата, с което BMW Серия 5 прави следващата стъпка към автоматизираното шофиране. Сред тях е и прехвърлянето на ограниченията на скоростта от опционалния Intelligent Speed Assist към автопилота, като водачът има възможност да адаптира скоростта в рамките на +/- 15 км/ч.

Серийно "петицата" е оборудвана със ....

Още подробности и снимки от новата "петица" BMW, както и всичко най-интересно от салона в Париж може да прочетете в новия брой на "Авто Тренд", който е на пазара от сряда, 19 октомври. Само за 1,99 лева.


Защо "Авто Тренд" ?

Драги читатели, много от вас се питат какво наложи след 22 години и 703 издания "Авто Труд" да бъде преименуван в "Авто Тренд".

От година и половина списанието "Авто Труд" се списва от екип, съставен от вестник "24 часа", след като вестник "Труд" пое своя посока. От друга страна, дойде времето "труд"-а да бъде заменен с по-модерния и европейски "тренд"(от англ. - тенденция). Каква по-точна дума от тази подхожда за едно автомобилно издание, освен тенденция.

Очаквайте и още много приятни изненади с новия(стар) "Авто Тренд"!

Георги Луканов, отговорен редактор

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads