петък, 22 април 2016 г.

ТИР се вряза в бензиностанция на магистрала "Тракия"Тир се вряза в бензиностанция от веригата "ЕКО" на автомагистрала "Тракия" посока София - Бургас на 121 километър, съобщиха за Нова от МВР. От сблъсъка на камиона в бензиноколонката е избухнал пожар.

Инцидентът е станал към 11:50 часа на 118-ия километър, близо до Пловдив. По информация на МВР няма пострадали хора. Служителите на бензиностанцията също са невредими. Хората са евакуирани.

Движението в района е временно отцепено – от магистрала „Тракия” водачите се пренасочват към Пловдив и към село Царацово.

Шест екипа на пожарната пристигнаха на мястото, за да гасят пламъците. Заради пожара от тира са останали само гредите, които крепят ремаркето.Това е втори сериозен инцидент на АМ „Тракия” край Пловдив от днес. По-рано тази сутрин, един полицай загина на аутобана. Николай Треновски бе отнесен от турски ТИР, докато е оказвал съдействие при друго ПТП. 40-годишният пловдивски полицай оставя две деца. Колегите на Николай, който загина по време на изпълнение на дълга си, изпратиха психолози да окажат подкрепа на семейството му.

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads