Видео преглед на печата

неделя, 10 април 2016 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Хороскоп 11.04 - 17.04.2016 г.




Продължава периодът на „новото начало”, който поради влиянието на Уран е съпътстван с много изненади, бързи промени в живота ни различни нива. Интересното е, че голяма част от тях ще са продуцирани от външни причини, нещо като „среща със Съдбата”- в лицето на човек или обстоятелства, които ни увличат в поток от перманентни причинно-следствени връзки.
Важно е да се подчертае обаче, че и собствената ни инициативност, която сега е на много високо ниво, особено при по-темпераментните личности отчитани като „лидери”, също могат да доведат до значими и трайни преобразувания. За това е полезно да сте максимално активни, да направите някакви стъпки в посока своите мечти, а звездите могат да ви подкрепят по един неочакван начин. Помнете, че щом една мисъл се е зародила, значи тя може да се реализира в точния момент, не я отлагайте! И още: „Ако си построил замъци във въздуха това не означава, че си работил напразно; те са точно там където трябва да бъдат – просто изгради основите под тях." - Хенри Дейвид Торо
Венера- отговаряща за нашите чувства, а и парични потоци е вече в Овен и подклажда много силни желания и страсти. Възможни са ярки емоционални преживявания, любов от пръв поглед, спонтанно признание на чувства- за последното- зависи какво се е натрупало в душата ви през изминалия един месец, но е факт, че сега ще можете да го изкажете- понякога несвойствено и по един ярък и открит начин.
Откриваме нови начини за печалба. Съжденията през тази седмица ще са много „земни” и находчиви в това отношение, може да проправят много реалистични идеи към успехи и то за дълго.
През цялото време ще имаме усещането, че светът около нас се движи на бързи обороти, а ако желаем ние да се възползваме от астрологичните указания и да не пропуснем своите шансове следва да мобилизираме своя потенциал и да го канализираме в конкретна цел, която да прораства през цялата година и да  ни приближи към пълно осъществяване на собствената ни същност, а  и предопределеност.
Ако характерът ви е по-пасивен, тогава вероятно ще изпитате вътрешно напрежение, може да имате силни предчувствия и точно върху тях ще трябва да се фокусирате през следващите седмици, да действате по-своя методика и да „плувате” в потока, който оформят по-силните около вас…
И накрая: "Можете да имате всичко. Просто не всичкo наведнъж." – Опра Уинфри
Овен
Вие сте в много важен период, през който градите енергийна програма за цялата следваща година, а през тази седмица и до Пълнолунието можете да получите важни „сигнали”- какво може да напълни живота, душата, а и „кошничката ви”. Голяма част от събитията в една по-позитивна посока ще инициирате самите вие, но друга част ще е под знака на „изненадата” и по външни –независещи от вас причини. Периодът е много позитивен и подкрепящ за вас, но ако все пак има нещо, което се руши и си отива от вас, това е ясен знак- че ви действа по-скоро деструктивно, отколкото позитивно и вие радикално трябва да смените посоката си на развитие. Хубавата новина е, че ще имате варианти, които няма да позволят „празнота” в развитието ви.
Венера от вашия сектор ще ви закриля до началото на май- възползвайте се- това е „малкото щастие”, с което ще печелите по-лесно симпатии, одобрение на идеите ви, вие ще привличате погледи и да, можете да срещнете любовта или „късметът”, който отчитате за водещ приоритет в живота си.
Мисълта ви е по-спокойна, земна, насочена към цели, които могат да се осъществят, тенденцията през тази седмица ще ви помогне да откриете нови или допълнителни източници на доходи, ако търсите такива или пък действията ви в настоящата работа да водят до много добри резултати с възможност за повишение, а като минимум- повдигане на авторитета ви.
В понеделник и вторник информационният поток е много усилен, вероятно някой от новините ще ви подкрепят, ще са ви полезни, но други могат да ви разтревожат или подведат, внимавайте, отсявайте „сеното от плявата”.
В сряда и четвъртък сте много емоционални, може да изпитвате вътрешно противоречие между това, което истински искате и онова, което трябва да правите. Хармонизирайте най-близката си среда с нова вещ, може би разяснителни разговори с най-близките ви хора и семейството или прекарвайте повече време навън, за да намерите баланс.
В петък, събота и неделя кипите от силни, запомнящи се емоционални преживявания и страсти. Въодушевлението ви е значимо и може да ви отведе далеч.
Телец
Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак и през тази седмица ще ви подкрепи силно с оригинални идеи- носещи печалба или водещи ви към набелязана цел, като при това ще ви насочва по един много практичен начин, способен да ви предпази от грешки. Говорете- думите ви имат чуваемост, а  и повечето от вас, особено родените през първи деканат, действително ще изпитат подсъзнателна необходимост да изказват своите мисли, да се обясняват, да водят разяснителни разговори, разбира се- за това може да има и конкретни причини, коренящи се в близкото минало и натрупали известни недоразумения.
Чрез разяснителни разговори вие сега можете да разширите хоризонтите през вас, да изясните спорни казуси, включително и юридически, да трансформирате теми „близки до сърцето ви” по един по-благоприятен начин.
Въпреки всичко, чувствата ви продължават да са на етап „преоценки” и до края на април равносметките ви могат да доведат до сериозни преобразувания във връзката ви. В друг случай- ескалира необходимост от някакви промени във взаимоотношенията ви и вие получавате първи сигнали в тази посока. Може да криете истинските си преживявания, а може и да се привлечете/да сте привлечени- от личност, която е твърде различна от вас…Но обединяващото е, че любовта е или извън контрола ви, или на „една ръка разстояние”-образно казано и поне като усещане.
На различни нива и сфери от живота ви се появяват вид алтернативи, те  като че ли придобиват все по-голямо значение за бъдещето ви, изглеждат доста съблазнителни и с възможност за реализация.
В понеделник и вторник се пазете от спонтанни харчове, подвеждане- в чисто материален аспект.
В сряда и четвъртък- водите емоционални разговори с дълготрайно отражение, ако се вземат крайни решения през тях. Възможно е да узнаете тайна или друга ценна информация, която ви е убягвала до този момент. Изненади.
В петък, събота и неделя е подходящо да подобрите семейната атмосфера или подобни теми са водещи.
Близнаци
Периодът е много благоприятен да увеличите своята популярност и социална значимост в обществото, в което съществувате- приятели, колеги и т.н. Самите вие ще почувствате такава необходимост и ще търсите-намирате интересни хора, които да ви носят ползи- в професионалната реализация да кажем или пък да порадват сърцето ви. Всъщност сега е много важно да утвърдите позициите си в колектив или сред партньори, защото успехите ви в значима степен преминават през  тяхната „благословия”, помощ, одобрение и т.н.  и същественото е, че ще имате шанс да ги получите, особено, ако сте по-инициативни.
Свободните Близнаци могат да срещнат любовта  в най-близкото си обкръжение- на работното място или в компания, а обвързаните- да подобрят и скрепят връзката си.
Въпреки всичко, следва да се има предвид, че околните продължават да се държат доста непредвидимо, изненадват ви със своите реакции, а някой може и съзнателно да ви манипулират или пък вие него, защото сами не сте наясно с посоката, която искате да изберете, така че трябва да бъдете по-внимателни и да отсявате сеното от плявата….
Ако сте семейни, човекът до вас може да ви изглежда все по-непредсказуем или промени около него- рефлектират и върху вас самите. Посоката- получавате първи сигнали сега, а тенденцията ескалира до края на май.
В понеделник и вторник сте под „светлината на прожекторите” и в център от внимание, действията ви имат широко отражение или не остават незабелязани, неоценени. Разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не.
В сряда и четвъртък- актуализират се плащания, в друг случай- може да харчите за хоби, за дома или удоволствие. Но може и да спечелите нещо- под формата на подарък или допълнителна алтернатива.
В петък, събота и неделя- интересни новини, ползотворни разговори и преговори. Търсена и предпочитана компания сте.
Рак
Животът продължава да ви изненадва с неочаквани възможности, но и промени, които се отчитат като външни и независещи от вас. Някой от трансформациите са изключително извън контрола ви, особено за родените през  първи деканат, все едно трябва да „плуват” по потока от събития и да се опитат да вземат най-доброто от него, но други- ще се определят изцяло от собствената ви инициатива и да, тя е способна да отключи нови и по-добри перспективи пред вас на различни и водещи за вас теми, но предимно в сферата на професионалната ви реализация. През тази седмица може да получите неочаквани предложения, дори повишение, ако работата ви го позволява. Ако нямате такава, можете да си намерите, ако я стартирате сега- обещава много добри перспективи, но и повишена натовареност от ангажименти.
Да, ангажиментите в ежедневните ви задължения са значими и могат да доведат до умора, нервно напрежение, ако не внимавате.
Отношенията ви с колеги и приятели се подобряват, водите успешни преговори, комуникацията е усилена и ви носи ползи.
Партньорските отношения са много динамични, следете и най-малките подробности като „сигнали” от страна на близки до сърцето ви хора- не пренебрегвайте техни искания, настроения, отстранявайте своевременно евентуални недоразумения, за да не ескалират в скрити процеси. Чрез „дар словото си” и ако пожелаете можете да ги насочвате в значима степен.
Понеделник и вторник са натоварени, планувайте на „момента”, за да можете да реагирате на всякакви провокации, че и изненади.
В сряда и четвъртък- вие владеете положението, но сте доста емоционални, пазете се от крайности, така че вместо да „изпишете вежди, да извадите очи”.
В петък, събота и неделя- печелите нещо- от бонус/подарък  до повишение или като минимум-морално удовлетворение.
Лъв
Стремите се към нови върхове в живота и да, звездите подкрепят и най-смелите ви мечти, стига да ги преследвате по-енергично и инициативно. Добре се развиват дела свързани с уреждане на юридически или други спорни казуси, въпроси отнасящи се до пътувания, далечни роднини или пък повишение на квалификацията ви, разширение на знанията ви- със съответните последици.
Ако сте служител във фирма- „думата ви се чува”, вие се представяте като знаещ човек и/или пък се вземат важни решения относно професионалното ви развитие, като минимум- новини, преговори, от които можете да се възползвате. През тази седмица вероятността да повишите позициите си или да спечелите нещо е значима.
Ако имате частен бизнес или работата ви е по-скоро творческа ,такава можете да направите своеобразен „пробив”, но това ще ви струва не малко енергия, а и чисто материални инвестиции.
Любовта- вие сте все по-привлекателни за противоположния пол, ако нямате човек до себе си, можете да го срещнете на път или по един неочакван начин. Обвързаните- държат се авторитетно, безкомпромисно, карат близките си да се съобразяват с тях и в повечето случаи успяват, защото друг вариант е почти изключен.
В понеделник и вторник околните ви изненадват- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако възникнат разминавания с очакванията ви, тогава не ги пренебрегвайте, за да не ескалират в нещо по-сериозно до края на май.
В сряда и четвъртък сте много емоционални, възникват непредвидени ангажименти, обстоятелства, които извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм.
Петък, събота и неделя- са най-успешните ви дни.
Дева
Звездите ви дават шанс да извършите значими преобразувания в живота си, като разчитате на практичната си мисъл и придвижите напред въпроси свързани с материалното ви благосъстояние и разчитате на подкрепа от страна на партньори /лични или делови/, а в някой случаи – институции.
В друг случай- решавате да подобрите условията си на съществуване като извършите крупен ремонт, инвестирате в дома си, в семейство и близки. При някой деви ескалира необходимост от уреждане на имуществени въпроси, включително и наследствени- подобни теми се развиват успешно до рая на април, понякога и по един внезапен и много бърз начин.
При всички случаи шансовете ви да спечелите нещо значимо са големи, но на този етап- придвижването ви нагоре и в избраното от вас направление в значима степен се определя от одобрението /морално, а и финансово/- от важни за вас хора и да, през тази и следващата седмица можете да го получите.
Всичко това е съпътствано  от много силни емоционални преживявания, които пренастройват и собствения ви „вътрешен часовник”- вие сте склонни да преоценявате много обстоятелства, трансформира се вътре във вас оценката на онова, което отчитате за „ценно”. Всъщност, точно тези ярки преживявания- под формата на повишени амбиции или външни обстоятелства, които ви подтикват към равносметки, а и не само- са основен стимулатор на съзидателната ви енергия, способна да ви фокусира и мобилизира върху някаква висока и значима цел, превъртаща ви на по-високо социално ниво.
Първите два дни от новия период са много важни, поне показателни за бъдещото ви развитие- получавате новини и насоки. Дребни действия имат широко отражение за перспективите пред вас.
В сряда и четвъртък имате на кого да разчитате, възможни са полезни/приятни- разговори и преговори, въпреки че някой от тях могат да внесат смут в душата ви.
В петък, събота и неделя- на хоризонта се оформят алтернативи, които могат да се обсъдят с близките ви.
Везни
Вашите социални позиции продължават да се променят, благодарение на вашите партньори-лични или делови. Контактите и връзките с околните са повод самите ви да промените нещо в линията си на поведение или дори бъдещи намерения, да реагирате на промени свързани с най-близкото ви обкръжение, на внезапни предложения или разговори с тях, които да имат дълготрайно отражение.
През настоящия период водите много успешни преговори, способни да доведат до споразумения, обслужващи вашите интереси, да сключите договори, ако се стремите към това, на откриете хора, на които да разчитате и да подкрепят собствените ви планове.
Проявявате все по-голяма твърдост в изказа и се представяте в неспецифична за вас светлина. Вашата покровителка Венера е в Овен и ще отключи „огнени страсти” и енергия, повишаващи ентусиазма, амбициите и борбеността ви, склонността да преследвате целите си до краен предел.
Същевременно тази и следващата седмица са ключови за вашите отношения с важни за вас личности. Обвързаните обновяват емоционалния фон със своята половинка, която ще им влияе поне през следващото полугодие. Свободните Везни могат да срещнат любовта по един бърз и неочакван начин.
Всичко се развива прекрасно за вас, но все пак трябва да се стремите да бъдете и по-умерени в изказа си, за да се предпазите от скрити течения, които могат да ви повлекат до края на май, особено на работното ви място, там може да ескалира конкуренция, при това не много явна.
В ежедневието ви все още съществува известен хаос, поради голяма натовареност или външни и независещи обстоятелства. Но на хоризонта се оформят нови алтернативи, които изглеждат доста съблазнителни, дали ще ги приемете и ще тръгнете в подобна посока зависи само от вас. Те може да са свързани с пътувания, премествания, подкрепа от „далеч стоящи персони”- в пряк или преносен смисъл. За някой- пораждат се идеи или необходимост от придобиване на нови знания, повишение на квалификацията, за по-младите-образователния ценз. Понеделник и вторник са много показателни в този смисъл.
Сряда и четвъртък са важни за имиджа ви- градете мостове и не се подавайте на емоционални съждения.
В петък, събота и неделя сте търсена и предпочитана компания, интересни и вълнуващи известия.
Скорпион
Периодът е ключов за професионалната ви реализация. В това поле постоянно настъпват обстоятелства, които ви карат да се адаптирате и мобилизирате. Същевременно сега е много подходящо да демонстрирате на какво сте способни- действията ви ще се ценят по достойнство и могат да „циментират” позициите ви и/или да ги повишат, ако дейността и квалификацията  ви го позволяват.
Ако все още нямате подходяща работа- не пропускайте момента да си потърсите и намерите такава! Шансът да отключите нови и по-добри перспективи за финансовото ви състояние са значими, но все пак всичко ще зависи и от собствената ви инициативност.
Комуникацията ви с партньори-лични или делови се усилва, вие можете да откриете и разчитате на подкрепа по интересуващия ви профил, включително  и от влиятелни личности. Възползвайте се!
Обсъждате активно бъдещите си намерения с важни за вас хора, преговаряте изпитвате дълбока необходимост да споделяте, да се измъкнете от статукво, което ви притиска в някакви отношения, понякога в чисто материален аспект. Тенденцията е способна до доведе до полезни решения, да се превърне в мост към по-добри перспективи.
Свободните Скорпиони могат да пофлиртуват с колега и това да прерасне в романтична връзка. За обвързаните- водеща си остава финансовата страна, която влияе на всички нива, включително и чувства.
Понеделник и вторник се пазете от спонтанни или необмислени харчове, въпреки че не са изключени и принудителни, ако имате стари дългове.
В сряда и четвъртък популярността ви расте, а последните дни са важни за статуса или имиджа ви като минимум.
Стрелец
Прекрасен период да реализирате и най-честолюбивите си планове. В ежедневието постоянно се сблъсквате с информация, от която можете да се възползвате или да ви подтикне да вземете решения, които ще се отчетат за подкрепящи социалния ви статус.
Ако работата ви го позволява- сега можете да получите предложение за повишение, като минимум- да защитите авторитета си.
На работното ви място може се обсъждат идеи, които да засегнат и вас, да ви дадат допълнителни, по-благоприятни алтернативи за развитие. В друг вариант- самите вие търсите и намирате други варианти за развитие, при условие, че настоящото положение не ви удовлетворява.
Енергията на Овен продължава да подклажда огнения ви темперамент и вие сте енергични, понякога войствени, но много пробивни, а и съпътствани от доза късмет, който да се отключи в сферата на частната инициатива, ако това ви интересува, да ви провърви в хоби или пък в сърдечните дела.
В понеделник и вторник сте под светлината на прожекторите, околните „следят” вашите действия, а понякога могат и да изпитат търпението ви  със съответните последици. Подходящо време да заздравите партньорските си връзки, да изчистите евентуални недоразумения. В друг случай- околните ви представят нови изисквания, изненадват ви с информация, разбирате на кого и в каква степен да разчитате.
В сряда и четвъртък печелите нещо, въпреки че и разходи над средното ниво не са изключени, всичко е наред, ако не поемате излишни рискове.
Петък, събота и неделя са най-хубавите ви дни и все някой ще порадва сърцето ви.
Козирог
По различни поводи водеща тема продължава да бъде вашият дом и семейство, там ескалират промени или събития, които се превръщат във фокусна точка. Настоящият период е прекрасен да хармонизирате най-близката си среда като закупите вещ, извършите някакво обновление, като хармонизирате емоционалния фон с разговори или други алтернативи, които се обсъждат.
В друг случай- в душата ви „вилнеят” бури, на вас ви е неспокойно, самите вие търсите и намирате някакви варианти, които да снемат товар или напрежение от плещите ви.
Щастие можете да откриете при разговори с хора „стоящи далеч от вас”- в пряк или преносен смисъл, ако водите юридически дела- те се развърта успешно, ако са на лице идеи за премествания или пътувания- също.
Въпреки всичко, информационният поток е в известна степен затормозен, поради някакви теми, които се отчитат извън контрола ви. В такъв случай- внимавайте за подробности, пазете се от неизказани думи или скрити процеси, като заявявате всичко открито и не пренебрегвате някакви „знаци на Съдбата”, които могат да ескалират „зад гърба ви”, ако не им обърнете нужното внимание. Понеделник и вторник са много показателни в това отношение и натоварени с ангажименти, понякога над средното ниво.
В сряда и четвъртък- ескалират разяснителни разговори, които можете да насочвате в по-подходяща за вас посока.
В петък, събота и неделя – водеща тема са финансите, чуждите или общите ресурси, можете да стигнете до интересни, внезапни решения в това поле.
Водолей
Вашата социална активност е значима, вие сте в център от внимание или по „острието” на важни теми които се обсъждат и ви засягат пряко. Разбира се в подобен период и информационният поток продължава да е усилен, вие можете да получите не една изненади, но и внезапни възможности. През тази седмица имате уникален шанс да получите подкрепа от енергична личност, да сключите договор, да превъртите обстоятелствата около вас в по-позитивна посока, чрез преговори, разяснителни разговори, срещи, кратки пътувания.
Щастието ви е на „пътя” в пряк или преносен смисъл и вие енергично ще го отстоявате с крайности в изказа, а и не само. Тенденцията може да породи и някой бури, противопоставяне на интереси и/или изясняване на скрити процеси, подробности извън контрола ви,  а в някой случаи и късане на връзки, контракти, поне онези, които явно не са издържали „изпита на времето” и/или ви носят повече щети, отколкото ползи. Тенденцията е валидна и за следващата седмица.
В понеделник и вторник притежавате доза късмет, в обективно динамична и сложна среда постигате успехи.
В сряда и четвъртък ежедневието е много натоварено, но и резултатно.
В петък, събота и неделя сте търсена и предпочитана компания, благоприятно време да укрепите партньорските отношения, да порадвате сърцето си или да срещнете любовта, ако нямате човек до себе си.
Риби
Водеща тема за вас сега е финансовото ви състояние и кариерно развитие. Можете да направите много, за да го подобрите, като си търсите-намерите доходна работа или такава, която е с добра бъдеща перспектива, като получите повишение, ако длъжността и квалификацията ви го позволяват, а понякога можете да спечелите като резултат от настойчивите  ви усилия, които най-накрая се увенчават с успех по интересуващия ви профил. Разбира се никога  и нищо не се дава даром, а шансът и късметът сработват, когато човек е готов за тях- като потенциал и отговорност.
При всички случаи обаче е полезно да сте максимално социално активни в направление- стабилизиране и повишение да доходите и щастието може да „кацне” на рамото ви, при това по един бърз и неочакван начин. Важно е да сте инициативни, за да не се разминете с възможности в това поле.
Нараства склонността ви да преговаряте, водите интересни или полезни разговори, провеждате срещи, може да сключите договори, ако това ви интересува, да завържете нови познанства или контакти, които  ще се отчетат за положителни в личен или професионален аспект. До края на май тенденцията ще увеличи популярността ви и ще разшири кръга от възможности- в лицето на конкретни хора или пък обстоятелства.
В понеделник и вторник сте напрегнати, раздвоявате се между различни приоритети, внимавайте това да не ви повлияе негативно в публичните ви изяви. Някой риби ще обсъждат в семейството си важни въпроси относно по-далечни перспективи.
В сряда и четвъртък- сте доста емоционални, но притежавате и доза късмет. Не са изключени спонтанни или необмислени разходи, въпреки че не са изключени и „принудителни”.
В петък, събота и неделя сте много натоварени, но дните са резултатни, а действията ви водят до успехи или печалби.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads