Видео преглед на печата

сряда, 30 март 2016 г.

Списание BBC ЗНАНИЕ - Април 2016 г.

Източник - списание Знание
ТЕМА НА БРОЯ:
МУЗИКАТА ЛЕКУВА

Музиката ни кара да танцуваме, може да ни зарадва или да ни разплаче. Освен да влияе на настроенията ни обаче, тя помага и за по-доброто ни здраве. Колкото повече разбираме за силата на музиката, толкова повече приложения откриваме. В новия брой на сп. ВВС ЗНАНИЕ разглеждаме цялата вълнуваща история на това как науката доказа, че музиката лекува.

Подготвили сме ви и други много приятни изненади на страниците на любимото списание. Започваме с вълнуващ разказ за част от най-красивите насекоми и растения у нас, заснети и нарисувани от Асен Игнатов от Националния природонаучен музей. Представяме и най-доброто от резултатите на българските археолози и техните проучвания през изминалата година. 

А покрай обяснението на това как предсказваме метеорологичното време и дали яденето на бисквитки е пристрастяващо, не пропускаме да надникнем в тайните на човешкия мозък: обсъждаме как работи паметта, дали можем да се справим с мигрената и представяме още много други вълнуващи и интересни истории от България и целия свят. Защото знанието е глобално и сп. ВВС ЗНАНИЕ е вашият забавен и популярен пътеводител към него.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads