Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 14 март 2016 г.

Хороскоп 14.03 - 20.03.2016 г.

Предстои последна седмица, в която Слънцето е в сектора на Риби, а от следващата ние ще приветстваме преминаването  му през точката на Пролетното равноденствие, което ще обнови нашите сили и енергия.

За сега обаче, водната стихия свързана със зодиакалния знак Риби  е мощно активирана от четири планети, които могат да издигнат вълна подобна на цунами в душата ни.
Слънцето /символизиращо нашето Его и само-съзнание/ е  „гмурнато дълбоко” в свой собствен свят от мечти и желания, които явно ще остават далеч от реалността или нашето внимание по различни поводи и за това ще става ясно при изпълнението на текущите, рутинните задачи, изместващи се от други и по-важни, индивидуални въпроси…
Венера- „богинята на любовта”, също е в Риби и да, дамите ще са много романтично настроени. А какво да кажем за кавалерите? Марс от полето на Стрелец ще ги подтиква да се проявяват като завоеватели, но „стрелите им” няма да уцелват точно очакванията на „нежната част” от човечеството. Тенденцията ще се прояви в две основни тенденции- бурни и интересни флиртове и свалки, но кратки или пък- спорове, разяснителни разговори от типа на: „Аз какво искам, пък ти какво ми даваш?” и т.н. Внимавайте, изобщо не раздухвайте подобни теми сега, защото ще тръгнете в една посока, а вероятността да стигнете на съвсем друго място е много голяма.
Като цяло- информационният поток носи изненади, вид „разобличаване” и не твърде приятни прозрения. До 22 март- периодът е изпитващ за отношенията ни и то на различни нива- лични и делови.
Не ви препоръчвам сега да сключвате договори, да преговаряте.
Нептун в Риби- тази планета се свързва с изкуството, интуицията, вярата, молитвата и прошката, а също-изкушенията от най-ниско ниво, скритите или явни автоимунни заболявания подхранвани от подсъзнанието и не само, но също и Божията милост…Сега Нептун е в стихията си, така че силата й може да сътвори чудеса. От това поле всеки сам ще „бръкне и избере” своя ценност, която ще го озари и пази или точно обратното…
Меркурий в Риби- мислим цветно и съобразно нашите мечти…”Човешкият разум владее ТРИ КЛЮЧА, които му ОТКРИВАТ всичко: цифри, букви и ноти. Знаеш, мислиш, мечтаеш. Това е всичко. „ В. Юго
Овен
Последна седмица, през която Слънцето е в Риби и повечето от вас изпитват силна нужда от почивка, релакс, да „избягат на далеч”- в пряк или преносен смисъл, а може би- да се усамотят със своите мисли и да преоценят отиващата си лична година. В значима степен звездите ще ви подтикват в подобна посока и една от най-точните и правилни постановки за вас сега е да си направите анализ с какво искате да продължите, а какво трябва да оставите зад гърба си, а понякога- това ще се случва по един по-настойчив, дори императивен начин и ако той е свързан с раздяла на нещо ценно за вас, тогава не забравяйте, че „една врата никога не се отваря без да бъде хлопната друга”…
Ежедневните ви задължения продължават да са извън обичайния ритъм по различни поводи, но да смените сега схемата си на поведение за дълго-може да се окаже доста полезен ход, който ще ви представи не само в една по-добра светлина, но ще има и оздравителен ефект- отново буквално или метафорично.
Вашият управител Марс е в Стрелец и ви подтиква да си поставяте високи цели, но нека те да не са свързани със странични, дори паралелни ангажименти- в личен и професионален аспект, защото ще ви струва скъпо.
Концентрирайте се върху идеи, които могат да разширят хоризонтите през вас с усвояване на нови знания, чрез пътувания, контактуване с влиятелни личности, също такива, които се отчитат за „далеч стоящи” от вас. Всъщност, повечето от вас сами ще бъдат увлечени от подобни перспективи.
На път е да се разкрие някаква тайна, ако съществуват подмолни течения в живота ви- те задължително ще се проявят, изяснят, особено в дните до сряда.
В четвъртък и петък разчитате на семейството си или разбирате до колко е важен този сектор за вас.
В събота и неделя- ентусиазмът ви се възвръща, притежавате доза късмет, който може да порадва сърцето ви.
Телец
Вашата покровителка Венера е в сектора на Риби и вие сте в плен на преувеличени желания, мечти, които могат да ви подтикнат да сътворите чудеса за хората, които обичате- от приятели и колеги до деца и партньори. Дали си струва обаче, до колко те ще ви отговорят със същото- разбирате по един безспорен начин до края на периода, особено в дните до сряда. Можете да срещнете много мила и сърдечна поддръжка, но също е вероятно да се разочаровате и да прекратите онези отношения, които ви носят само загуби- морално, а сега и чисто материални. През това време се пазете от спонтанни и необмислени харчове, понякога- и от умишлено подвеждане.
Информационният поток около вас е много усилен- постоянно научавате нещо ново, факт, който ще ви помогне да заемете после възможно най- правилната позиция, ще ви подтикне да вземете точни и окончателни решения, предимно в четвъртък и петък, но и през останалите дни в различна степен.
„Отсявайте сеното от плявата”- във връзки и контакти, това е най-важното послание и условие, за да постигате целите си и да имате успехи.
В събота и неделя- оставате у дома или предпочитате семейния уют пред шумните компании. От друга страна- близките ви имат подчертана нужда от вниманието ви, което през последния месец беше изместено от други и по-значими за вас приоритети.
Близнаци
Периодът на Риби е винаги много важен за социалния ви статус и имидж като минимум, а сега тази тенденция е подсилена от Слънчевото затъмнение, което все още е в силата си като ефект и съответно- променящи се обстоятелства около вас. В повечето случаи те са продуцирани от външни фактори, на които трябва да реагирате- от страна на ваши партньори, влиятелни личности, понякога и от семейството ви.
Важното е да знаете, че сега сте под „светлината на прожекторите”, които осветяват вашите качества ,амбиции и желания. Колелото на Съдбата се завърта около вас- според инициативността  ви, а също и отговорностите, които се готови да поемете или „дълговете”, които трябва да платите- в пряк или преносен смисъл. Ако сега промените пътя си на развитие, значи- „завоят” е съобразно собствения ви потенциал, а също и  „мисия” в живота- в един по общ смисъл. Вие се приближавате до вашите мечти или се разделяте с илюзии, непродуктивни и изчерпани перспективи.
До сряда- дребни действия имат широко отражение, но вие в значима степен направлявате събитията, притежавате достатъчно „козове” и е ясно, че трябва да дадете най-доброто от себе си, а после то ще прораства дълго, през следващите седмици, месеци, полугодие…
В четвъртък и петък- шанс да спечелите нещо значимо за вас или поне да получите морално удовлетворение, подарък.
В събота и неделя- интересни разговори, новини, подкрепа.
Рак
Повечето от вас се нуждаят от обновяване на средата си на съществуване- чрез реални пътувания или пък като разширят кръга си от познати, като общуват с хора стоящи далеч от тях. Не е изключено обаче, трансформациите да се отразят на всекидневните ви, рутинни задължения, особено, ако сте служители във фирма, тогава- ангажиментите ви перманентно нарастват или изискванията към вас. През тази седмица не е полезно да се конфронтирате с висшестоящи, да се претоварвате.
Но ако сте приковани към настоящите си задачи за изпълнение, тогава- сменете гледната си точка, начинът, по който възприемате текущите обстоятелства. Всъщност това е много правилен ход, към който почти инстинктивно ще се обърнете и така ще  отворите нови перспективи пред вас, защото както гласи една поговорка: „когато не можем да променим ситуацията, можем да променим начина й на възприемане”, а това безспорно отключва други и по-целесъобразни действия, решения, съответно-по-добри възможности.
За вас сега е важно да сте социално много активни,  да търсите и получавате подкрепа от онези, които могат да ви помогнат и да съдействат за изкачването ви по йерархичната стълбичка или постигане на приоритетни и индивидуални ваши цели.
Вероятно не всичко ще протича гладко, но дори и да не ви отговорят положително първия път, то на втория или третия-това ще се случи.
През цялото време сте склонни да водите разяснителни разговори и нека те не излизат от сферата на добрия тон, особено, ако са свързани с професионалната ви реализация и в дните до сряда, но не само…
В четвъртък и петък звездите ви подкрепят и ви дават шанс да овладеете, направлявате положението. На повърхността изплуват всички трупани емоции.
В събота и неделя „почивате” активно.
Лъв
Продължава периодът, през който можете да преосмисляте своето финансово положение и всичко произтичащо от необходимостта да уреждате материални въпроси свързани с институции /например месторабота/, но това може и да са банки, наследства, а може и да спорни теми между вас и партньори /лични и делови/, също и близки до сърцето ви хора, които дестабилизират положението ви.
В оптимален вариант- инвестирате в частна инициатива, но ако темите за паричните потоци са свързани с други лица и всички горе-споменати сфери на влияние, тогава е целесъобразно да внимавате, да се пазите от подвеждане /независимо дали е умишлено или не/, а и загуби продуцирани от липса на детайли и конкретика, които могат да се отчетат като доста важни и преобразуващи.
На какво можете да разчитате- на професионализма ви, натрупания опит и авторитет, които продължават да се ценят високо, стига да не са обвързани на този етап с по-високи изисквания и конфронтации с висшестоящи, особено в дните до сряда.
Периодът е силно трансформиращ за вас, поне на ниво- равносметки и анализи за бъдещото ви развитие но на този етап не ви препоръчвам сами да инициирате промени, а само да се движите според текущите събития. Скоро тенденцията ще придобие нови и много по-подкрепящи за вас нюанси, да кажем- още от следващата седмица…
До тогава, обмисляйте алтернативи, те могат да придобият реални очертания или да ви подскажат нови и неподозирани перспективи, предимно в четвъртък и петък.
В събота и неделя- владеете и насочвате значима част от събитията, притежавате и доза късмет.
Дева
Фокусна точка продължават да бъдат партньорските ви отношения /лични или делови/, като трябва да имате предвид, че значима част от успехите ви на този етап действително зависят от доброто ви взаимодействие с тях, така че би следвало да се концентрирате в тяхното изграждане и стабилизиране, въпреки че вероятно това ще ви струва по-голям енергиен ресурс, може би вид компромис.
В друг вариант в близкото ви обкръжение настъпват промени, които рефлектират и върху вас самите и вие трябва да реагирате. В подобна обстановка обаче, можете да превъртите евентуални предизвикателни ситуации в позитиви и да разширите въздействието си върху околните, да повишите популярността си, а когато става въпрос за чувства- да спечелите топлота и уважение.
В дома ви също назрява необходимост от някакво преустройство, ремонт или разрешаване на друг важен и спорен въпрос с дълготрайно отражение. Възможно е някой член от семейството ви да обсебва вниманието ви с претенции или нови изисквания. Бъдете диалогични и разумни, така както вие всъщност много добре умеете и избягвайте волево противопоставяне, после- трудно ще се потуши…
До сряда се продуцират събития, които могат да имат съществено отражение- за социалния ви статус /кариерно развитие или брак/.
В четвъртък и петък можете да разчитате на подкрепа, а в събота и неделя се нуждаете от почивка.
Везни
Периодът е много важен за професионалната ви реализация, възможно е да настъпят промени в работните отношения, да се продуцират нови и допълнителни ангажименти, които ще направят ежедневието ви доста динамично и натоварено.
Сега е моментът да се докажете като незаменими специалисти по интересуващия ви профил и да „циментирате” добрите си позиции, да повишите авторитета си, факт, който ще ви въздейства положително и ще прораства през следващото полугодие.
Въпреки всичко- водите напрегнати и разяснителни разговори, касаещи социалната ви стабилност. Вероятно ще срещнете доста поддръжници, но ще има и такива, които ще се опитат да ви дестабилизират /умишлено или не/, ще внасят известен хаос или объркване при изпълнение на текущите ви задачи. Това може да е по-възрастна и/или друга важна в живота ви личност. Изчакайте да отминат някой емоционални и предизвикателни ситуации, не вземайте в такова  крайни решения, избягвайте спорове и конфронтации, особено до сряда, когато информационният поток е много усилен, но и нестабилен като последици.
В четвъртък и петък привличате внимание, дребни действия се имплантират трайно в имиджа ви или дори в социалния ви сатус като цяло.
В събота и неделя- се разтоварвате с приятели.
Скорпион
Мечтите ви са ярки, емоциите силни и можете да сътворите чудеса, за да ги сбъднете, при това ще притежавате и известен късмет в това поле, особено в четвъртък и петък, но и през останалите дни в различна степен. В положителен вариант- проявявате забележителна креативност, имате оригинален творчески подход, който ви откроява от околните и привлича погледи към вас. В не толкова подкрепящ аспект обаче, може да привлечете хора, които само да се възползват от вас, а в други случаи- осъзнавате подобни постановки-по различни поводи, които реално могат да ви нанесат щети- не само морални, но и материални.
През следващите няколко седмици вие ще вложите много енергия, за да стабилизирате финансовото си положение и/или да повишите доходите си. За сега и като първи стъпки- това може да е в сферата на преговори или инвестиции. Когато става въпрос за лични отношения обаче, пазете се тези теми да не застават между вас и любимите ви хора, предимно в понеделник, вторник и сряда. Не поемайте излишни рискове и не вземайте важни решения през този период, касаещи паричните потоци.
В събота и неделя привличате внимание, оказвате силно въздействие върху околните, склонни сте да проявявате твърдост, която да повиши оценката към вас, ще съдейства за възможността да спечелите нещо или да наложите авторитета си.
Стрелец
През тази седмица „пластовете” в живота ви се наместват на различни нива- в семейството, на работното ви място, в публичните ви и социални прояви. Ежедневието ви е пълно, но в много от случаите може да изпитвате вътрешен конфликт по кой път да поемете, иска ви се да извършите някакви по-значими преобразувания. Възможно е да ескалира напрежение между вас и близките ви, което е продуцирано от трупани и неразрешени въпроси в миналото- да кажем, породили се през септември миналата година и като пик, отражение и последици- сега до 22 март.
До края на периода е подходящо да зададете някакъв положителен емоционален фон  в дома ви, а той после да ви влияе – пак през следващото полугодие. С какви ключови въпроси ще имате да се справяте обаче в този сектор- става ясно в дните до сряда. Какво ви дразни, но и какво радва сърцето ви /задължително трябва да има и такова/- вижте, наблегнете на подкрепящите и положителни фактори, отстранете евентуални негативи и не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе на прорастващи тенденции.
В четвъртък и петък- ви занимават финансови дела и приоритети, не са изключени допълнителни разходи или вид инвестиции.
В събота и неделя- преобладава ентусиазмът и приятните емоционални преживявания.
Козирог
Продължава периодът, в който разяснителните разговори играят значимо въздействие в живота ви, при това- може да са теми, които са трупани много дълго време, но са останали неразрешени, защото са били пренебрегвани или сте решавали да заобикаляте.
В друг случай- научавате тайна, а ако има някакви подмолни течения в живота ви- задължително се идентифицират ясно, стига разбира се да искате и да не прецените отново, че е по-добре да ги „носите” и през следващото полугодие, но с по-големи тежести…
В друг случай- промените могат да засегнат близкото ви обкръжение, включително близки роднини /братя и сестри също, ако имате такива/, а те да рефлектират и върху вас, като ви принудят да реагирате.
В подобно сложно и преобразуващо време- вие ще заздравите някой връзки, ще подпишете договори или точно обратното- ще скъсате контракти и ще прекратите отношения, но те ще бъдат само онези, които са изчерпани и повече ви пречат на бъдещото развитие, отколкото обратното.
„Знанието е сила”- гласи една поговорка и вие можете да черпите информация на различни нива, дори интуитивно, особено в дните до сряда.  Те са динамични, пълни с „подсказки”, интересни срещи, ангажименти и събития, които са способни да превъртят живота ви на други релси. Но питайте, за да ви се каже, за да изберете най-вярната посока.
Някой от вас могат да решат да пътуват или да предприемат преместване, но то ще е по-скоро необходимо, отколкото по желание.
В четвъртък и петък популярността ви расте, привличате внимание. Ако има спорни въпроси между вас и партньора ви те ще ескалират, насочете ги в една по-градивна и полезна посока.
В събота и неделя сте емоционални, „нагаждате се” към някакви условия, които може и да не са ви твърде по вкуса.
Водолей
Ключов период за финансовото ви състояние, когато можете да вземете важни решения в този аспект или да повлияете на съответните процеси в тази област. Възможно е да решите да инвестирате в едно по-позитивно бъдеще или пък да се справяте с конкуренция, да ви се наложи да се доказвате повече от обикновено. Каквото ида е, ако проявите гъвкавост, находчивост, дипломатичност, че и творчество- всичко ще е във ваша полза.
Не позволявайте обаче, чисто материални теми да застават между вас и любими хора. От друга страна- сега вие в значима степен можете да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, че дори и кой или какво слага „прът в колелата ви”-образно казано, особено в дните до сряда.
В четвъртък и петък ежедневието е много натоварено, но това е също е подходящо време, през което можете да докажете на какво сте способни и да спечелите нещо, да извлечете дивиденти и облаги.
В събота и неделя- влияете силно на околните, подходящо е да стабилизирате партньорските си връзки, ще имате подобен шанс, стига да искате разбира се и да действате в тази посока.
Риби
Четири планети вече са във вашия зодиакален знак и вие привличате погледи, в център сте на вниманието по различни поводи. Венера ви подкрепя, създава условия да промените нещо в имиджа и дори външния си вид, което ще се отчете за положително.
Същевременно, все повече ви се налага да се борите за своето „място под Слънцето” и да се доказвате, да защитавате активно, понякога агресивно и подчертано инициативно- позициите, които вече заемате, понякога- социален статус- генерално / кариерно развитие или брачни, партньорски отношения/.
Не забравяйте, че успехите ви много пряко зависят от подкрепата на околните, така че „градете мостове”, не ги рушете. Въпреки всичко, ако все пак ви се налага да прекратите някакви отношения или определени обстоятелства вече са изчерпани в живота ви и се налага да се разделите с тях, тогава си припомнете, че сте в началото на нов период, когато задължително едни тенденции се заменят с други, които може да се окажат освен необходими и оздравителни, полезни.
Дните до сряда са много показателни, ключови за близките обстоятелства около вас, които ще прорастват през следващото полугодие, особено в сектор семейство и брачната ви половинка. Действайте гъвкаво, находчиво, интуитивно, насочвайте в една по-подходяща за вас посока, разполагате с достатъчен енергиен ресурс за това, стига да не губите контрол над емоциите си, а и да имате реална представа за перспективите пред вас и то в един по-дългосрочен план.
В четвъртък и петък звездите ви подкрепят- възползвайте се, а в събота и неделя „почивате” активно.


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads