Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 22 юни 2015 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп 22-28 юни



На 22 юни Слънцето ще премине в зодиакалния знак Рак, а както знаем то е основен транслатор на енергия и съответно- астрологични послания към нас, така че промененото му влияние безспорно ще се отрази на физическото и психическото ни състояние. През първите дни тенденцията ще изисква известна пренастройка, модифицираща се в емоционална неустойчивост или по-голямо нервно напрежение, отпадналост- в зависимост от индивидуалното състояние на всеки.
През следващия близо месец, звездите ще изискват от нас да се насочим към семейните традиции и ценности, отношения между близки и роднини, домашни условия на съществуване, които трябва да бъдат подобрени съзнателно или поради необходимост и под натиск на известни провокации в подобно направление. От 26 юни Марс също ще премине в този сектор и ще усили тези послания. Постепенно ще ескалират въпроси свързани с ремонти, битово потребление, премествания, уреждане на домашни и неуредени задачи, поупко-продажби на имущества. Цените на имоти, квартири и т.н също ще бъдат фокусна точа и ще се редуцират, ще зададат ново направление до рая на юли. Между впрочем, тези теми ще прераснат в разгорещени дебати, не само в частен, но и в обществен план.
Почти през цялата седмица Слънцето не сключва мажорни аспекти, така че породилите се идеи и трансформирани намерения или няма да получават адекватна подкрепа от други определящи фактори и хора или ще им е нужно повече време, за да узреят, да се наместят „пластовете” в най-близкото обкръжение, така че да се вземе най-правилно решение как да се подобри средата ви на съществуване.
Важно е обаче да вложите нарастващата енергия във вид „обновление”, за да не „избие” в битово нервно напрежение.
Добър вариант са развлечения и почивки, които под „опеката” на Венера и Юпитер обещават да бъдат ярки, незабравими и да- с нюанс на изненади!
Желанието да получим сърдечна радост и емоционално удовлетворение са все така високи и ще ни подтикват да търсим- намираме любов, съпричастност, страст…Спонтанно започване на романтични връзки са повече от вероятни, както и бърз разпад на онези, които не носят очакваното взаимно чувство.
Меркурий през целия период е в плен на мечти, а за някой- илюзии, преувеличения и страхове. Пазете се от крайни емоционални реакции, а и да не станете жертва на собствените си внушения- в други случай манипулации от околните. Изобретателността на криминогенния контингент ще е значима- пазете себе си, а  и имуществото си!
Успешна нова седмица на всички!
Овен
Желанията ви да се забавлявате са и да си доставяте радост са все така високи и ви правят доста находчиви в това направление, същевременно се усилва харизмата ви, способността да печелите симпатии и да привличате внимание. Тази тенденция е способна да ви въвлече в неочаквани и вълнуващи приключения, особено родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен.
Все пак е полезно да се пазите от вид манипулации- отсявайте „сеното от плявата”. В друг вариант- се отдавате на мечти или страхове, които не кореспондират твърде с реалността, а се продуцират от натрупани преживявания в подсъзнанието.
Ескалира и вероятността да узнаете някаква тайна или скрит процес в комуникацията ви влияе силно. Пазете се от подвеждане, включително и интриги. Периодът не е подходящ за сключване на договори, за водене на преговори.
От началото на седмицата ескалира и една друга паралелна перспектива, която ще изисква да се съсредоточите върху най-близката ви среда на съществуване- дом, семейство, отношения с роднини и т.н. Те ще ви принудят да се пренастроите, да ги преоцените, а и да ги „ремонтирате”- в пряк и преносен смисъл.
От 26 юни до 24 юли- съзнателно ще трябва да насочвате енергията в „обновление” на атмосферата в дома ви, иначе може да ескалира в напрежение, дори конфликти. Между впрочем решенията и посоката, която зададете ще ви влияе дълго, като минимум до края на годината.
Вашият управител Марс в четвъртък ще премине в зодиакалния знак Рак и ще ви направи по-емоционално уязвими или емоционално невъздържани, дори агресивни.
Забавления с приятели, нови познанства и кратки пътувания ще са прекрасен отдушник за мнозина. Ако търсите подобно разнообразяване, задължително ще го намерите.
В понеделник и вторник сте доста ангажирани, но действията ви са резултатни и успешни, стига да не са свързани с изчисления и други дребни подробности, които ви убягват или дразнят повече от обикновено.
В сряда и четвъртък- популярността ви расте, но сте неустойчиви и с променливо настроение.
В петък и събота може рязко да трансформирате бъдещите си намерения.
Телец
Настоящата седмица ще продуцира нова тенденция в живота ви- да „изчистите” ,изясните и пренаредите вашите връзки- лични или делови.
Комуникацията ви с околните постепенно ще се промени, като ще ви провокира да сте по-агресивни в отстояването на собственото ви мнение, съответно „място под Слънцето”. До края на юли прогнозата ще е повод да потвърдите някой договори, но други, които са били под въпрос и влачещи вид негативи след себе си- ще се разпаднат, както и подобни отношения между впрочем. Всички скрити процеси, стоящи зад гърба ви или извън контрола ви и препятстващи развитието ви- хора или обстоятелства ще се проявят ярко, за да нямате възможност да ги „заобикаляте”, а да ги разрешите.
Но изострения ви изказ, въвличането ви спорни ситуации, все пак може да е полезно, да повиши авторитета ви, като минимум- да ви насочи в една по-продуктивна посока, подходяща за вас самите.
През цялата седмица съществува вероятност от нарастване на разходите, материалното ви положение се дестабилизира по различни поводи и е полезно да си правите точен разчет на бюджета. Препоръчително е и да се пазите от измами.
В понеделник и вторник чисто финансови теми могат да станат повод за разногласия с любими хора или харчите повече за тях и това също е повод за недоразумения.
В сряда и четвъртък сте доста натоварени, ежедневието е извън обичайния ритъм, планирайте на „момента”, за да можете да реагирате.
През почивните дни можете да изгладите евентуални партньорски различия, възникват разяснителни разговори, от които да се възползвате и да извлечете ползи.
Близнаци
Фокусна точка постепенно ще стане финансовото ви състояние по различни поводи. Ще влагате голям енергиен ресурс в подобно направление поради нараснали амбиции или променени доходи. През тази седмица обаче не е препоръчително да стартирате нови начинания, защото няма да водят до очакваните резултати или пък на един по-късен етап ще бъдат преоценени и ще се разминават с първоначалните ви очаквания. Внимавайте- по приоритетни въпроси свързани със цялостния ви социален статус- кариерно развитие или брак, имате неточна представа или някой умишлено ви подвежда, в друг случай- разбирате за някаква измама, разделяте се с илюзии.
Това на което можете да разчитате е способността ви да преговаряте, да привличате съмишленици, хора, които ви имат доверие и на които можете да разчитате- възползвайте се от тази прекрасна възможност и някой шансове ще се открият пред вас по един внезапен и неочакван начин.
През цялото време няма да ви липсва компания, приятели, колеги, любими хора  ви изненадват. Новини, интересни разговори, носещи ви ползи или пък радост.
Ако сте сами- можете много бързо да си намерите вълнуваща личност, която освен всичко друго да се окаже и ваш другар.
В понеделник и вторник сте разсеяни или се разпилявате между различни приоритети.
В сряда и четвъртък сте пробивни и „атрактивни”.
В петък, събота и неделя печелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение. Дните са динамични и натоварени.
Рак
Още в понеделник Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак, а от четвъртък към него ще се присъедини и Марс, така ще получите мощен енергиен заряд, който в началото може да преживеете като нервно напрежение. Настъпва един от най-важните периоди в годината за вас, когато ще създавате „програма” за следващата година. Ясно е, че това означава- максимална инициативност, която ще се преумножава през следващите месеци като перспектива. Разбира се, важна е и посоката, която ще изберете, а поговорката „внимавай какво си пожелаващ, защото може и да се сбъдне” е по-валидна от всякога.
През цялата седмица сте доста емоционално уязвими, а някой от вас, особено родените през първия деканат- и емоционално агресивни.
Някой от вас крият истинските си мисли, други са под влияния на съмнения, дори страхове, защото не са убедени в истинските си намерения, съмняват се или са под влияние на тайна информация. Впрочем, тя ще се изясни в значима степен до края на юли-всички „тъмни петна” ще се прояснят, понякога и по един неочакван начин.
Продължава подкрепящия период, през който имате шансове да повишите благосъстоянието си, имиджът- начинът, по който ви възприемат околните се променя. Това се дължи на вашите трансформирани прояви или обвързаности- брак, кариера.
В понеделник и вторник информационният поток е засилен, интересни или полезни новини.
В сряда и четвъртък се пазете от крайности.
В петък, събота и неделя сте емоционални, но способността ви да влияете над околните е значима- възползвайте се!
Лъв
Звездите ще активират силно вашите мечти, блянове, желание да се откъснете от всичко, което ви натоварва повече, отколкото да ви носи вид удовлетворение. Мнозина са под влияние на ретроспекции, преоценка на миналото и всъщност това е доста полезна тенденция, защото ще ви помогне да вземете оптимално правилни решения.
Все пак, фактори извън контрола ви или „зад гърба ви” са повод за нервно напрежение, което постепенно ще ескалира. Но докато сте под опеката на Юпитер и Венера /малкото и голямото щастие/ - едва ли някой може да застане на пътя ви към вид успехи или лично удовлетворение. Вашата харизма, чар и магнетизъм ще увеличават популярността ви, ще отварят не една врата пред вас, понякога неочаквано, а и с доза късмет, особено за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен.
Мечтайте, искайте, за да ви се даде, но може би ще ви струва някаква цена- така че да оставите нещо назад в миналото…
В понеделник и вторник тонусът ви не е твърде висок, занимават ви чисто финансови въпроси, които можете да разрешите като се осланяте на натрупан опит и не експериментирате. Не поемайте рискове през тези дни!
В сряда и четвъртък –изненади, интересни новини.
В петък, събота и неделя сте доста емоционални, имате нужда да „презаредите” енергийните си депа или предпочитате домашната обстановка. Ако съществуват неразрешени семейни въпроси- разплитате ги през почивните дни чрез разяснителни разговори.
Дева
Вашето социално положение- брак, кариера все повече се влияе от мнението и одобрението на околните, а в друг вариант- важни за вас хора черпят значим енергиен ресурс и обсебват вниманието ви- с необходимост за грижа, преоценки и т.н.
Към настоящия момент сте под въздействието на преувеличения или откровено подвеждане, така че е полезно да не се предоверявате, да се пазите от интриги, че и предателства.
Все пак, сега можете да сбъднете тайна мечта, перспективата да откриете паралелни ресурси- емоционални или финансови е значима, стига да поискате.
Някой от вас са склонни да крият истинските си чувства, а други ще започнат нова връзка с личност твърде различна от тях, но носеща им и вид облаги.
В понеделник и вторник можете да направлявате събитията в избраната от вас посока, привличате внимание, печелите с по-голяма лекота симпатии и доверие. Дребни събития през тези дни могат да имат широк или продължителен отклик- имайте го предвид и внимателно планирайте, действайте.
В сряда и четвъртък за възможни внезапни печалби, но и непредвидени разходи, предвид рационалния ви подход- сигурно ще бъдат оправдани.
В петък, събота и неделя- полезна или важна информация.
Везни
Настъпва един от най- важните периоди в годината за вас, който ще ви превърти на друго социално ниво до края на юли, а като минимум- начин, по който ви възприемат околните. През това време може да промените кариерното си развитие, семейни отношения, но с каквото и да е свързана бъдещата ви перспектива тя ще изисква от вас енергично да отстоявате позициите си, да се борите с повишени предизвикателства, включително конкуренти, нараснали изисквания към вас, нова обстановка, в която да се доказвате и т.н.
Под подобно влияние ежедневието ви протича под известен психологически натиск или ескалират ситуации на обърквания, недоразумения, защото сте разсеяни, раздвоени в идеите си и намеренията си и т.н.
На какво можете да разчитате- на приятели, партньори /лични или делови/, влиятелни и ексцентрични личности, способни да ви помогнат в значима степен, когато се налага.
Ако си нямате половинка в живота- сега съществува вероятност да я откриете и то по един неочакван начин. Електронни носители- като телефони, интернет – ви носят много емоции, шансове да разширите кръга си на влияние, да реализирате нови познанства, носещи ви ползи или удоволствия. Но все пак, всичко ще зависи и от собствената ви активност, инициативност и т.н.
В понеделник и вторник се нуждаете да забавите темпото, възможно е да имате силни предчувствия, да узнаете тайна.
В сряда и четвъртък привличате внимание, направлявате сами събитията, но е полезно да се пазите от емоционални реакции, разбира се – не без причина.
В петък, събота и неделя печелите нещо- материално или морално удовлетворение.
Скорпион
Настъпва период, през който можете да разширите хоризонтите пред вас чрез реални пътувания, получаване на повече възможности, като разчитате на подкрепата на влиятелни лица, чрез обучение и преквалификация, като минимум- позитивно мислене, находчивост, които ще са повод да извлечете значими ползи.
Трябва да се има предвид, че ежедневието ви е доста натоварено, носи ви изненади, но и много нови възможности, които да ви превъртят на по-високо стъпало по йерархичната стълбичка. Шансове съществуват почти на всяка крачка, но ще се определят все пак от нивото на личните ви желания, активност и инициативност.
В понеделник и вторник популярността ви расте, както и способността ви да печелите доверие и симпатии, уважение. Търсена и предпочитана компания сте, при нужда- можете да разчитате на околните.
В сряда и четвъртък не са изключени изненади, планирайте „на момента”, за да можете да реагирате адекватно на предизвикателствата.
В петък, събота и неделя- изплуват всички натрупани емоции, както и положителните, и отрицателните преживявания, следователно е полезно да контролирате, насочвате.
Стрелец
Преминавате през трансформиращ период, който може кардинално да промени бъдещите ви намерения, начин на мислене, чувства и перспективи. Това е време и на преоценки, нови събития или променена обстановка, която ви провокира в подобно направление. До края на юли това може да е повод да спечелите нещо значимо, но и да загубите, като минимум- избор, чрез който оставяте нещо зад гърба си.
Семейните отношения или домашната обстановка е изпълнена с някакво емоционално напрежение, вид недоразумения или прикриване на информация, възможно е комуникацията да е нарушена по различни поводи или като минимум- ангажиментите свързани с дома ви натоварват повече от обикновено.
Всъщност, повечето от вас сега мечтаят да разширят хоризонтите си, да пътуват, да се сдобиват с нова опитност, да сбъдват мечти, но стоящи далеч от близкото им обкръжение- в пряк или преносен смисъл.
В оптимален случай- изясняват се недоразумения от миналото, които ескалираха през изминалия месец.
В понеделник и вторник- дребни действия имат широко отражение.
В сряда и четвъртък- сте търсена и предпочитана компания.
В петък, събота и неделя сте твърде емоционални, пазете се от крайности в реакциите.
Козирог
Партньорските отношения-лични или делови се превръщат във фокусна точка, поради нараснало напрежение провокирано от вид недоразумения или променени условия около тях, които рефлетират и върху вас самите.
Налага ви се да се доказвате повече от обикновено пред околните, но от друга страна противопоставянето сега е крайно нежелателно. Хубаво е да обединявате усилия, да черпите от „чужда енергия”, която ви предизвиква да действате и да се мобилизирате, а не да й се противопоставяте. Най –показателни за силните и слабите звена в подобна сфера са сряда и четвъртък.
До края на юли тенденцията ще трансформира най-близките ви отношения, но посоката ще я изберете вие, а както знаем в началото винаги по-лесно се влияе на бъдещите перспективи.
В понеделник и вторник сте пробивни и инициативни, с по-голяма лекота постигате намеренията си.
В петък, събота и неделя чисто финансови въпроси обсебват вниманието ви и нека това да не е тема, която да застане между вас и любими личности- изяснете конструктивно и без емоционални изблици.
Водолей
Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм поради нараснали ангажименти, по-големи изисквания или натовареност на работното ви място и т.н. В друг вариант- нараства необходимостта да се справяте с конкуренция, а и вид напрежение сред колеги, с които е препоръчително да не влизате в конфликти до средата на юли, защото ще извлечете повече негативи, отколкото позитиви.
Ако нямате работа- тази тема ще обсеби вниманието ви и  вие доста активно ще търсите реализация. Други пък – ще потърсят ново поле на изява, при условие, че настоящето не им носи удовлетворение, а в известен смисъл- компромиси вече почти не могат да се правят.
При всички случаи- настъпва ключов период за кариерното ви развитие.
Ясно е, че е полезно да се максимално инициативни и дейни.
В известен смисъл ще бъдете и предизвикани да реагирате по такъв начин.
В понеделник и вторник се пазете от необмислени харчове и крайности в реакциите.
В сряда и четвъртък звездите ви подкрепят, но ви носят и изненади.
В петък, събота и неделя- дребни действия имат широко отражение върху имиджа ви!
Риби
Хора близки до сърцето ви- от деца до любовници ще черпят значим енергиен ресурс, а понякога и чисто финансов. Тенденцията може да генерира напрежение по различни поводи, които ще изискват разясняване.
В дома и семейството ви продължава да съществува някакво недоразумение, неяснота или обърквания, които внасят смут в душата ви, особено за родените през първа декада, но и всички останали в различна степен. Сега е много важно да бъдете максимално открити, да не се поддавате на преувеличения и скрити мисли, които ще имат траен отпечатък върху семейната атмосфера, фон, трудно отменяем на по-късен етап. Имайте го предвид и внимавайте!
В понеделник и вторник ваши партньори-лични или делови са в център от събития, дните са много показателни за бъдещи тенденции, но и рискови. Не действайте емоционално, избягвайте спорове и конфликти!
В сряда и четвъртък- приоритет са финансови въпроси, възможни са спонтанни или принудителни разходи, които да объркат бюджета ви.
В петък, събота и неделя- звездите ви подкрепят, възползвайте се!



Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads