Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 8 юни 2015 г.

Седмичен хороскоп

08.06-14.06.2015 г.


През настоящия период Меркурий максимално ще намали своята скорост и от 12 юни отново ще започне да се движи директно, през това време ще ни фиксира върху някакви идеи или новини, които са се породили през изминалите две седмици, ще анализираме важна на за нас информация и ще утвърдим окончателно становище, ще вземем решения, а ситуации формирани от този енергиен поток бързо ще започнат да се развиват, да намират своето  решение, ще набират скорост  в избраното от нас направление и/или зададени вече тенденции.
Ако са се бавили преговори, оформяне на документи, получаване на отговори по приоритетни  въпроси, след сряда можете да очаквате внезапни развръзки, прозрения, разплитане  на объркани  казуси в миналото, също- мнения, съждения, че и неадекватни действия.
Словесната агресивност продължава да е много висока,  внася яснота на почти всички нива, особено, ако провокираме разяснителни разговори. Питайте и ще ви се каже ,стига да сте готови да чуете истината. Въпреки че изненади ще съществуват и в личния и в обществения живот, дори и да се стремим да избягваме подобни моменти.
Удачен период да се водят преговори, хора имащи собствен бизнес, могат да направят своеобразен пробив.
Венера вече транзитира в Лъв- екстремно нарастват желанията за почивка, удоволствия, любов. Флиртовете или започването на бурни любовни авантюри ще нараснат значително, паралелно с раздуващото се Его жадно за внимание и ласки. Впрочем, тези нагласи ще са способни да сътворят чудеса през идните дни. От една страна ще се стремим да блестим, да привличаме внимание, а от друга комплименти няма да липсват при това не винаги – безкористни, но пък носещи радост. И не само- мнозина ще проявят забележителна щедрост към избраника си, за да го спечели или пък в краен случай- към самия себе си, понеже си е „най-важен”. В позитивно тълкувание- ще намерим начин да зарадваме сърцето си, ежедневието започва да се озарява от някакви по-светли и слънчеви настроения, а в негативен- джоба ни може значително да олекне или пък да се подадем на необмислени и/или паралелни авантюри, които после ще ни струват скъпо.
Страстта- в един по-общ смисъл се разпалва и в крайна сметка действа ентусиазиращо, способна е да ни превърти на едно по-добро за нашето съществуване ниво, но стига да я вложим в рационални цели.
Не засягайте достойнството на никой- трудно ще ви го прости! Пазете се и от крайни емоционални реакции, които да изключат разума, който и без това е достатъчно „забавен” до 12 особено.
На всички пожелавам ведра и успешна нова седмица!
Овен
Едва ли ще ви е скучно през тази седмица, защото сте  позитивни, инициативни, привличате внимание чрез дар словото си не само.
Звездите ще намерят начин да порадват сърцето ви- чрез любими хора или в друг случай- благодарение на собствената ви напористост, така че сами да създадете някакви по-благоприятни и радостни перспективи, новини и т.н.
През цялото време информационният поток около вас е много засилен, в друг случай- вие сте постоянно в движение, което разширява хоризонтите и перспективите около вас. Подходящо е да преговаряте, да общувате,  да заздравявате връзки или да създавате нови, които да ви донесат ползи /или удоволствия.
До сряда сте по-разсеяни или отдадени на някакви блянове, но в четвъртък и петък бързо поемате „кормилото” на вашия кораб и имате шанс да го завъртите рязко към някаква съкровена мечта. Изненади и „завои” при това не са изключени, в повечето случаи провокирани от вас самите. Устремете се към градивни цели и току виж са се сбъднали и то много по-бързо, отколкото сте си мислили.
Леки флиртове могат да прераснат в любовен роман. Ако имате партньор до себе си, имате шанс да превъртите отношенията си на по-високо и позитивно ниво чрез приятни разкрития, важни решения, подаръци, а за по-младите и готови за подобна стъпка- и дете.
Действайте, бъдете инициативни, особено от сряда до неделя, ако съществуват объркани приоритети, забавени задачи- разрешавате ги, защото сте на „скоростна отсечка”. Възползвайте се!
Телец
През тази седмица имате шанс да повишите благосъстоянието си, да получите забавени възнаграждения, заслужени поощрения и награди-материални и морални.
Подходящо време да оздравите финансовото си състояние, включително и чрез допълнителни, нерегламентирани доходи. Ако е имало някакви спирачки и/или обърквания в тази сфера, след сряда получавате „зелена светлина” и бързо придвижване в нова и по-позитивна посока.
Хармонизира се обстановката в дома ви, а ако са съществували различия- сега можете да ги изгладите. Шанс да разчитате на семейството си, всъщност- то е вашият пристан и радост, можете да разчитате на най-близките си хора. Някой от вас пък може да решат да обновят и подобрят атмосферата чрез закупуване на вещи, които ще се окажат надеждни. Други имотни въпроси, ако има такива, също могат да се разрешат и то по един неочакван начин, особено в сряда и четвъртък.
До сряда преосмисляте положението си в колектив, приятелства и т.н., оформяте окончателно мнение, което може да ви раздели с некоректни и подвеждащи личности. Всичко е за добро!
Най- хубавите ви дни са събота и неделя.
Близнаци
Меркурий- вашият управител през тази седмица ще ви фиксира върху някаква новина, идея или проблем, който се е оформил в близките две седмици, а може и да е стартирал през декември миналата година. На 12 юни Меркурий ще обърне своя ход в директен и ще ви изясни спорни или заплетени въпроси, ще ви стимулира да сте по-инициативни, комуникативни, да вземете важни решения, които да ви превъртят на ново социално ниво. Да не забравяме, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак вие градите енергийна програма за цялата предстояща година, а при наличието и на Марс в Близнаци и за по-дълъг период от време, примерно две години и половина.
Така че е удачно да сте максимално активни, особено след сряда. Звездите ще ви подкрепят значително при разяснителни разговори, сключване на договори, заздравяване на връзки, създаване на нови и полезни контакти. Шансове продуцирани от засиления информационен обмен задължително ще съществуват, понякога и „внезапни”.  „Господ дава, но в  кошара не вкарва”, така че в известен смисъл нивото на успехите ще зависи от собствената ви дейност. Въпреки че някой благоприятни перспективи могат и направо да „паднат в ръцете ви”, като заслужена разплата от миналото, нещо като развръзка. В краен случай- яснота, придвижване в друга ситуация, свързана с ваши партньори- лични и/или делови.
Благодарение на уникалните ви комуникативни умения имате възможност да спечелите нещо,  определящо бъдещото ви развитие и то за дълго.
До сряда се разделяте с някакви илюзии- превратна точка за мнозина- относно мнение, идеи, настроения за бъдещи перспективи.
В четвъртък и петък- приятели и колеги ви изненадват, може да разчитате на тях.
През почивните дни се нуждаете да забавите темпото или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.
Рак
Изключително благоприятен период да спечелите нещо-материално и/или морално, да сбъднете съкровена мечта, да „оберете плодовете” на положени от вас усилия през изминалите месеци.
Ситуации, които са били извън контрола ви сега започват да се развиват и то във ваша полза, особено след вторник.
Сряда и четвъртък могат да ви донесат много изненади, които да променят имиджа ви, бъдещите перспективи, да ви постави на „нов коловоз за развитие” при това по един неочакван начин.
Подходящо е да сте максимално активни и току виж сте „отскочили с трамплин” нагоре към цел, която сте преследвали дълго.
Тайна и/или неочаквана подкрепа, допълнителни ресурси до които се добирате.
През почивните дни сте търсена и предпочитана компания, приятели се сещат за вас, а вие можете да откриете допълнителни пътища за собственото ви развитие.
Лъв
Вече и малкото и голямото щастие- Юпитер и Венера са във вашия зодиакален знак. Това е уникално и подкрепящо явление, което ще ви закриля и може да сбъдне и най-смелите ви мечти.
Нараства чарът, харизмата и способността ви чрез обаяние да влияете на околните. Вие привличате внимание, с лекота печелите симпатии, авторитетът ви нараства в колектив и не само! Приятели се сещат за вас, създавате нови и полезни връзки, които да порадват сърцето ви- лични или делови.
Ако са съществували някакви недоразумения между вас и важни за вас хора, сега в пълна степен можете да ги изгладите и направлявате в по-подходяща посока, такава, каквато вие предпочитате.
Искайте, за да получите, звездите ще сбъднат бляновете ви до края на юни. Да припомним, че Юпитер е веднъж на 12 години във вашия зодиакален знак, така че сега можете да зададете енергийна програма, която за дълги години напред да ви подкрепя. Каквото постигнете, каквито тенденции зададете- те ще се окажат трайни.
Прекрасен период, през който завоювате нови социални позиции- бъдете максимално активни, за да не пропускате шансове!
До сряда е възможно да сте по-емоционални, да преосмисляте миналото. Всъщност, това може да е много благоприятен ход, разделящ ви с илюзии и/или непродуктивни съждения, препятстващи чувството ви на щастие в един по-общ смисъл.
В четвъртък и петък преобладава ентусиазмът, „огнената енергия” , която ще разпали борбеността, самочувствието и пробивността ви.
Събота и неделя по различен повод ще се окажат важни за имиджа, а и бъдещето ви.
Дева
През тази седмица Меркурий максимално забавя своя ход и ви фиксира върху  приоритетни въпроси свързани със социалния ви статус като цяло- кариерно развитие, брак, имидж и т.н. От 12 юни Меркурий започва да се движи директно, така че ще ви даде шанс да се справите бързо с евентуални заплетени ситуации- под формата на изострена конкуренция, не достатъчно добро разбиране от страна на другите, изпитващи търпението ви и т.н. През настоящия период обаче, особено след сряда получавате уникална възможност да превъртите вид негативи в позитиви, да получите тайна и/или неочаквана подкрепа, да разчитате на „чужди ресурси”, които да повишат благосъстоянието ви /на партньори-лични или делови, на институции- банки например, на уреждане на наследствени въпроси/, вариантите са много, но подкрепящи и ако желаете подобна помощ- искайте, за да ви се даде.
Тази седмица и до 23 юни – са съществени за бъдещето ви, създават се трайни тенденции, които ще ви влияят като минимум до септември и вие сами ще се убедите в това. Добрата новина е, че в значима степен ще можете да влияете на оформящите се перспективи.
До сряда успехите ви силно зависят от околните, но вие ги преоценявате, за някой- това може да е превратни, ключови дни за взаимоотношенията- някой се заздравяват, но други- виждате без „розови очила” със съответните последици.
Четвъртък и петък ви носят много изненади.
В събота и неделя сте в свои води, авторитетът и влиянието ви растат.
Везни
През тази седмица нараства ентусиазмът ви, защото се чувствате подкрепени от близки и приятели, имате шанс да разширите хоризонтите си- в пряк и преносен смисъл, чрез получаване на ценна информация, обучение и/или повишение на образователния ви ценз, понеже можете да разчитате на влиятелни личности и/или такива, които стоят „далеч” от вас.
Партньори- лични и/или делови ви изненадват при това под формата на допълнителни перспективи. Важно е да се знае, че в значима степен успехите ви, а  и чувството ви на щастие зависят на този етап от „другите”, а също и че сега те са по-благосклонни към вас. Вие можете да заздравите стари контакти, но също така да създадете нови и надеждни.
Някой от вас ще предприемат пътуване и то ще се окаже доста приятно, съпътствано от „внезапни” шансове.
Приятелства могат да прераснат бързо в любовна авантюра или ако започнете  сърдечна връзка- тя ще е духовна, ще предразполага към голяма близост.
До сряда сте доста ангажирани, но все още ежедневието е под влияние на някакъв лек хаос или обърквания.
Четвъртък и петък са динамични, носят изненади, в известен смисъл- трансформиращи взаимоотношенията ви.
В събота и неделя приоритет са чисто финансови въпроси.
Скорпион
Настъпва период, през който можете да трансформирате социалния си статус и то в положителна посока- чрез заемане на нова длъжност, повишение или увеличение на доходите ви.
Ако пък нямате работа и/или настоящата не ви удовлетворява, тогава е удачно да си потърсите такава- щастието и новите възможности пред вас могат да се разкрият по един неочакван и бърз начин.
Сега и почти до края на юли би трябвало да сте максимално активни в посока- кариерно израстване и не само, подобряване на имиджа, „разширение на хоризонтите пред вас” в пряк и преносен смисъл.
Звездите ще ви подкрепят в почти всички начинания и ще променят ежедневието ви. За някой- това може да е свързано и със създаването на семейство, а за други- зачеване/поява на дете. Вариантите са различни, но се отчитат като „подарък от Съдбата”, все пак е важно и вие да сте максимално активни, а усилията ви ще се преумножат като получени резултати и то за дълго.
До сряда може да сте по-емоционални, дори разсеяни, под влияние на ярки мечти и преувеличения.
Четвъртък и петък са много динамични, изпълнени с предизвикателства, но и шансове.
През почивните дни- можете да заздравите партньорските си отношения, да прекарате приятни мигове с любими хора.
Стрелец
Фокусна точка продължават да бъдат партньорските ви отношения-лични или делови, които преминават на друго ниво, сега градите тон във взаимоотношенията ви, които после ще ви влияят дълго, поне през следващото полугодие.
Ако е имало някакви недоразумения между вас и важни за вас личности – имате шанс да ги изгладите.
Популярността ви расте, благодарение на подкрепата на „другите”- това може да засегне професионалното ви положение и реализация, но може да е свързано и със семейния ви статус.
Ухажори и внимание до края на юни няма да ви липсват. Свободните Стрелци могат да започнат бурен любовен роман, а обвързаните да бъдат силно изкушени, а понякога- въвлечени в паралелни връзки.
Ако имате нужда от подкрепа ,за да реализирате своите планове- ще я получите. Ако имате собствен бизнес или се стремите към такъв- бързо се придвижвате в нова и по-позитивна посока. Притежавате голяма доза късмет, всички инициативи се отчитат като полезни, всъщност не е лошо и да пуснете едно тото например.
До сряда домашни или семейни въпроси ви натоварват повече от обикновено. Това може да е превключващ момент- когато заплетени ситуации се развързват или клонят към развръзка и  то в посока, която вие зададете.
В четвъртък и петък преобладава ентусиазмът, който може да отключи внезапни нови перспективи пред вас. Като минимум- нещо ще порадва сърцето ви.
В събота и неделя едва ли ще ви оставят да почивате, поне не пасивно и у дома.
Козирог
Ежедневието ви е изключително натоварено с ангажименти, защото са се повишили ангажиментите и изискванията към вас, конкурентна  среда или пък поради необходимостта да балансирате между лични и служебни приоритети.
Ако са били на лице някакви недоразумения на работното ви място- до края на периода бързо ще се изяснят, особено след сряда.
Благоприятен период да повишите благосъстоянието си като разчитате на чужди ресурси.
Ако нямате работа- потърсете си и дори и да не ви отворят на „първата врата”, шансове задължително ще възникнат и то такива, които да се имплантират за дълго в живота ви.
Назрява необходимост от някакви трансформации в дома ви. В четвъртък и петък получавате първи сигнали в каква посока, тя може да е позитивна- например уреждане на наследства, преместване, закупуване на жилище или мебели и т.н. Но може и да развръзка на зададени вече тенденции, напрежение, което е ескалирало през изминалите месеци. Имате обаче лостове на влияние, притежавате голям набор от „козове”-моментът е много удобен да ги използвате, ако съществуват някакви негативи- изгладете ги своевременно!
През почивните дни авторитетът ви нараства, влиянието ви над околните-също.
Водолей
През тази седмица информационният поток отново е много засилен около вас, носи ви изненади, предимно от хора близки до сърцето ви- деца, любовници, партньори. При това повечето са позитивни и ще ви зарадват, а ако има някакви недоразумения сега и до 21 юни ще имате шанс да ги превъртите в посока, каквато вие предпочитате.
Ако нямате половинка в живота- вероятността да я срещнете е повече от голяма!
Продължава периодът, през който успехите ви, а и чувството ви на щастие, бъдещи и позитивни перспективи се определят от „другите”, така че „градете мостове”, бъдете социално активни и щастието ще кацне на рамото ви, понякога по едни внезапен и неочакван начин.
До сряда тонусът ви може да не е твърде висок, да сте по-песимистично настроени поради практични въпроси, някой финансови или „бумажни” неуредици.
В четвъртък и петък- ентусиазмът расте, интересни новини, ползотворни преговори и разговори.
В събота и неделя предпочитате домашната обстановка или компанията само на най-близките ви хора.
Риби
Навлизате в динамичен период, през който можете да повишите благосъстоянието си, ако сте служител във фирма- авторитетът и/или подкрепата на колектив расте, а някой Риби могат да започнат и любовен роман със свой колега. Ако се стремите към повишение, подходящо е да намерите верния тон и да заявите претенциите си след сряда.
Ако пък нямате работа- потърсете си- изключително благоприятно е  да го сторите  до края на юли, но това не означава ,че трябва да губите време- действайте и можете да си намерите поле за изява, което напълно да отговаря на опита и подготовката ви, на това, към което сте се стремили и то от месеци. Възползвайте се от подкрепата на звездите, бъдете максимално активни ,за да не пропускате възможности!
Ако в семейството и дома ви са ескалирали недоразумения- до сряда те ви се предоставят в особено ярка светлина, разделят ви с вид илюзии, помагат ви да вземете най-подходящите и правилни решения.
Аспектите действат подобно на „превключващ механизъм”- така че задайте една по-позитивна посока развитие , защото тенденциите много бързо ще се разгърнат до 21 юни и после ще са почти неотменяеми.
Някой от вас могат „внезапно” да променят обстановката у дома чрез закупуване на вещи, а при други- това са решения за премествания, че и покупко-продажби. Вариантите са много и различни, според индивидуалния ви път на развитие, но се отчитат като благоприятни.

Подготвен от Астро М Хороскопи

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads