сряда, 27 май 2015 г.

Вестник Лична драма

Един мъж и една жена
Не любов – сделка е товаЗдравейте! Реших да пиша до вас, защото отдавна няма с кого да споделям. Вдовица съм от 7 години и имам 13-годишен син. След смъртта на моя Васил не помислих за друг, защото вярвах, че ако допусна който и да е мъж в живота си, ще предам починалия си съпруг.
Преди четири години в офиса ни дойде нов колега. Красен беше  симпатичен, напорист, със самочувствието на голям сваляч, въпреки че беше женен. Като разбра, че съм вдовица, веднага се залепи за мен. Носеше ми кафе, правеше ми комплименти, уж неволно докосваше ръката ми, като му подавах някой документ. Въпреки че разбирах играта му и много добре знаех какво цели, ми беше приятно. Коя жена не обича да бъде ухажвана?
Веднъж когато бях останала до късно на работа, защото трябваше да предам един отчет, в стаята ми неочаквано влезе Красен. Директно ме попита докога ще отлагаме тоя секс. Стана ми неприятно, макар че бях подготвена за този въпрос. Затова му отговорих, че подобно нещо никога няма да се случи между нас. Тогава Красен седна до мен и каза: „Диана, ти си хубава жена, още млада. Детето си гледаш сама и сигурно ти е трудно. Аз съм семеен и нямам намерение да се развеждам, но имам нужда от малко разнообразие. Ако станем любовници, на никого няма да навредим. Не искам да ме обичаш, това между нас ще е само секс. Пък и ще ти помагам. Ако имаш нужда нещо да ремонтирам у вас, ще пазарувам, мога да ти плащам някои от сметките дори. Помисли добре. Ще чакам отговора ти, ако ще и месец.“ После си тръгна.
Когато вечерта сложих сина си да спи и отидох в своето легло, не мигнах цяла нощ. Мислех върху предложението на Красен и на сутринта вече бях готова с отговора. Реших да приема офертата, защото това си беше чиста сделка. Наистина ми беше трудно с една заплата да гледам детето си, без лишения. И макар да нямах нужда от друг мъж чисто емоционално, тялото ми си искаше своето.
След два дни с Красен правихме секс за първи път. След това той ме закара до вкъщи и свали от багажника две торби с продукти, които явно беше напазарувал преди това. Напълних хладилника и когато го затворих, се ужасих от себе си. Нима бях предала любовта към мъртвия си съпруг  заради два килограма месо и още куп лакомства? Какво ли щеше да си помисли, ако ме виждаше отнякъде? В същото време разбирах, че животът си иска своето и си давах ясна сметка, че имам нужда от помощта на Красен.
Вече четири години съм негова любовница. Не го обичам, знам, че и той не ме обича. Но двамата сме си взаимно изгодни. Той получава от мен секс, а аз – финансова и материална помощ да отгледам детето си, без да го лишавам от нищо. Надявам се да не ме съдите строго. Правя го не за себе си, а заради сина си.
Диана

Източник - вестник Лична Драма

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads