Видео преглед на печата

петък, 23 януари 2015 г.

Хороскоп- 26.01-01.02.2015г.

Хороскоп- 26.01-01.02.2015г.


Слънцето вече е в зодиакалния знак Водолей, а от това поле на влияние винаги повишава нашата креативност, прозорливост, интуиция и практична мисъл. Тази позиция е много полезна към настоящия момент и ще даде шанс при преразглеждане на въпроси от близкото минало, които така или иначе се възбуждат от Ретроградния Меркурий, да намерят точен отговор или поне да бъдат подтикнати към подходящ, целесъобразен анализ. Както вече съм споменавала, приоритетни теми, които са възникнали през втората част на януари /в частния или обществения живот/ ще придобият окончателна „визия” или развръзка в началото на март. Но сега ретроспекциите са изключително „целесъобразни”, бих казала „находчиви” в търсенето на правилен изход или варианти на различни промени.
Периодът на Водолей изисква да защитим авторитета си, да се докажем в колектив, да придобием нови и важни контакти или да съхраним стари, така че да намерим най-подходящото ни място в малкото ни общество и среда на съществуване. Трансформациите, извършени в тази сфера, ще ни оказват влияние като фон през цялата година, така че е удобно да сме максимално инициативни, а и внимателни- кого привличаме, отблъскваме и т.н. Същевременно през цялото време ескалира напрежение между различни поколения или по-възрастни и авторитетни лица се явяват доста „изпитващ” фактор. Настоящата карта показва, че това не води до нищо добро, така че е препоръчително да не се опитвате да „победите врага, а да се съюзите с него”, поне за сега…
Електронни източници като интернет, телевизия и телефони например, ще играят ролята на „проводници” на много изненади, възможности, а и обрати. Но ползите и активността ще бъдат по-големи, отколкото негативите.
От сряда Венера също ще транзитира през Риби- в този знак тя екзалтира- в пряк и преносен смисъл, така че ще повлияе по подобен начин на мнозина. Нашите чувства ще станат идеалистични, наситени с ярки и разноцветни краски, изпълнени с романтика и блянове…Мнозина ще имат шанс да изживеят вълшебна любов, но не задължително реална, възможно е да е пречупена от собствените представи, но пък ще остави трайни следи и спомени в съзнанието и сърцето. Други пък ще имат прекалено високи изисквания към близките си, а разминаването с очакванията ще води до емоционални кризи.
При всички случаи, любовта с голямо „Л” ще придобие преувеличено значение и всеки ще изпита вътрешен и силен импулс да даде, но и да получи обич. Ще забележим прояви на повече съпричастност, хуманизъм, склонност да сме в услуга на околните и да помагаме при нужда. Сексуалните фантазии и желания също ще растат със съответните последици…
Трябва да се има предвид, че Венера, освен на чувствата, тя е „символ” и на всичко ценно за нас, тя отговаря и за финансовото ни състояние, валута и т.н. Аспектациите й показват, че са възможни сериозни трансформации, тълкуващи се като загуби или поне пораждащи значима тревожност…пазете се от измами, но не са изключени „външни” и не зависещи от отделния човек провокации. В следствие, през следващите близо 10 дни- нещо ценно за нас ще промени своята стойност или ще бъде безвъзвратно изгубено.
В понеделник Луната е в Овен- това положение винаги зарежда с енергия, дава импулс, пали искра и желание за ново начало. Действайте!
Вторник и сряда могат да дадат най-добри и конкретни резултати на поставени от вас цели, особено материални, но не само. През тези дни имате шанс да се обогатите- в пряк или преносен смисъл.
В четвъртък разпиляваме сили и енергия, заплитаме се в ненужна информация интирги и т.н. Липсва устойчивост както на намеренията, така и на действията. Вероятността да се разминете с предварителни очаквания и уговорки е значим, както и да ви измамят…петък е подобен на четвъртък ,но сега можете да получите полезна информация, питайте – създадената „инерция” в говоренето е способна да ви разкрие неподозирани хоризонти и новини.
В събота сме емоционални, преобладава „водата”, която придобива „формата на съда”, в който се намира, но го пълни до горе и в неделя „всички пият от налятото до дъно”, а и течността не е една и съща- за някой „вино”, за други „студена вода”, за трети „горчиво лекарство”, но не и „безразличие”!

Овен
Вашият управител Марс продължава своя ход в Риби и вие сте необичайно чувствителни, но и интуитивни. Имате силни предчувствия, а развихрящата ви се фантазия е способна да открие нови, тайни или неочаквани канали за печалби- морални или материални, но оказващи значимо влияние върху социалния ви статус – кариерно развитие, брак. Онова, което е скрито, неафиширано като емоции или мотив за действие, придобива водещо значение.  Тенденцията се засилва от сряда, когато Венера също ще премине в Риби. Вашите чувства ще попаднат в „плен” на големи фантазии, очаквания, желания, ревизии и анализи. Ще сте склонни да показвате много по-малко, отколкото действително преживявате. Възможно е да научите истина или да се отдадете на не афиширани пред околните намерения. Вариантите са различни, но ще оставят силни емоционални следи в сърцето ви. Нещо ценно за вас придобива нова стойност или ви носи разочарование. Пазете се от финансови измами и загуби- в рисков период сте!
Същевременно Слънцето подкрепя креативността ви, но и спонтанните реакции, нови идеи, шанс , които се поражда  в общуването с колеги, приятели и т.н. и ви отрежда нови, лидерски позиции. Положението и/или авторитета, което заемете сега, благодарение на креативността, а и спонтанността ще ви влияят дълго време. Електронни източници- телефони, интернет и телевизия разширяват хоризонтите ви, променят бъдещите ви планове, благодарение на „внезапни новини” ,така че е полезно да сте максимално инициативни в тази сфера.
В понеделник привличате внимание, имате шанс да насочвате събитията в желаната от вас посока.
Във вторник и сряда- печелите нещо- материално или морално.
В четвъртък и петък информационният поток е изключително засилен. Но е полезно да отсявате „сеното от плявата” и да не се предоверявате, особено във вторник. Питайте, за да ви се каже, но и внимавайте да не изговорите неща, за които после да съжалявате.
В събота и неделя приоритет са лични или семейни въпроси.  Разрешете ги без конфронтации…

Телец
Социалният ви статус- кариерно развитие, брак – се ревизира или преосмисля по различни поводи. Вие сте склонни да правите ретроспекции и анализи, да търсите нови или допълнителни варианти, които да подобрят имиджа ви или да ви изкачат на по-високи и достойни за вас позиции. Малки действия сега имат широк отзвук и вие ще се убедите в това. На какво можете да разчитате- неафиширани намерения, които реализирате, тайна или неочаквана подкрепа на хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл. 
Околните- от приятели и колеги до партньори /лични и делови/- изпитват търпението ви и „променят своята стойност”- някой ви носят разочарования, други са повод за големи очаквания, трети оставят дълбоки следи в съзнанието ви. Това е изключително полезен период, през който се разделяте с илюзии и това е повод да вземете най-подходящи за вас решения.
Обградете се с позитивно настроени хора и не позволявайте да ви въвличат в интриги!
В понеделник събитията не протичат според предварителните ви очаквания или „по график”.
Във вторник и сряда звездите са на ваша страна- имате шанс да блеснете с упоритостта и пробивността си, да постигнете намеренията си или поне да ги насочите в една по-конструктивна и благоприятна за вас посока.
В четвъртък и петък се пазете от необмислени или нецелесъобразни разходи, дори измами. Същевременно имате шанс да получите „бонус”, „награда” или друга придобивка…
В събота и неделя водите емоционални разговори, разяснявате си чувства, бъдещи намерения и т.н. Интересни и/или полезни новини.

Близнаци
Вашият управител Меркурий ви връща към важна тема породила се през януари, но сега ви дава и ценни, понякога „внезапни” шансове да я разрешите, като разчитате на приятели, колеги или хора стоящи далеч от вас.
Същевременно продължавате да бъдете в позиция на силна конкуренция или по различен повод социалния ви статус подчертано зависи от „благословията” и одобрението, бих казала- „насоките” на ваши партньори- лични и делови. Те са „крайъгълен камък” за успехите ви или бъдещите ви намерения, влияят на имиджа ви и той в по-голяма или малка степен ще се трансформира през тази седмица- в резултат на взети решения или пък оценки от другите. Те могат да изглеждат строги, да играят роля на „ментор” или спирачка, но са и полезна, а и нужна  основа, на която можете да стъпвате…
В понеделник сте социално активни,  разчитате на приятели и близки…
Във вторник и сряда- тайна, неочаквана или нерегламентирана подкрепа. Но събитията са в известен смисъл на „авто-пилот”, така че е целесъобразно да внимавате, да се пазите от дребни камъчета, които могат да обърнат колата. 
В четвъртък и петък привличате внимание, вие сте притегателен център и под „светлината на прожекторите”. Шанс да направите много за по-добрите ви позиции, стига да не прекрачите някой граници. Четвъртък е доста рисков за вас, дори „превратен”, внимавайте!
В събота и неделя- основни приоритети са приходи-разходи, разяснителни разговори, шанс да спечелите нещо в събота, но в неделя подобни въпроси са  способни да застанат между вас и любими хора.

Рак
Ежедневието ви е все по-натоварено от ангажименти, факт, който ще се отрази както на чувствата ви и отношението към любими хора, така и на решенията  за бъдещото ви професионално развитие. През тази седмица може да получите и други „внезапни” шансове, варианти, новини , които да ви накарат да преосмислите вече  взети решения, които да ви превъртят в коренно различна ситуация в началото на март, но всичко ще зависи от собствените ви желания. 
Продължават провокациите за крупни разходи или такива, които надхвърлят приходите.
През тази седмица ваши партньори-лични или делови,  предприемат действия,  оставящи трайни следи в съзнанието ви и  имат силно и трансформиращо въздействие. Разбирате какво можете да очаквате от важни за вас хора или около тях се случват промени, които се отразяват и върху вас самите.
От сряда Венера ще транзитира през Риби- това е подкрепяща позиция за вас, която постепенно през февруари ще разшири хоризонтите ви, ще ви даде шанс да влияете на по-голям кръг от хора, особено на онези, които стоят далеч от вас- в пряк или преносен смисъл.
Понеделник е способен да зададе тон за целия период. Денят е съществен, а за някой и превратен- малки действия, оказват голямо влияние. Имайте го предвид и внимавайте!
Във вторник и сряда сте успешни, търсена и предпочитана компания сте, получавате подкрепа от приятели при нужда.
В четвъртък и петък дните не протичат по предварителен график, възможни са обърквания, разпиляване в различни посоки, непредвидени ситуации. Отложете инициативи за други и по-подходящи дни.
В  събота и неделя вие направлявате събитията, на повърхността излизат всички насъбрани емоции, в събота- звездите са на ваша страна, но в неделя вместо да „изпишете вежди, може да извадите очи”.

Лъв
През тази седмица ваши партньори- лични или делови са повод за равносметки, променена информация или ситуация около тях- рефлектира и върху вас самите. Изненади, някой от които се тълкуват и като „внезапни шансове”. Това може да се превърне във фокусна точка, която ще се разплете като възел до началото на март. За сега обсъждания и преговори са доста полезни и ще ви помогнат да вземете правилни решения.
Ежедневието ви продължава да е напрегнато, наситено с ангажименти, но действията ви се ценят по достойнство и са способни да ви донесат крупни печалби, бонуси или поне вид морално поощрение.
Същевременно, ако имате собствен бизнес, тогава ситуацията е доста изпитваща- назряват вид дългове или други плащания, така че разходите могат да надскочат приходите. 
Ако имате пораснали деца, те също ще изискват по-голям ресурс- понякога и чисто материален.
Необвързаните с брак лъвове преоценяват в значима степен важен за тях човек, сменят линията си на поведение и подобни действия, анализи ще трансформират връзките им- надявам се да е в една по-добра посока, но все пак всичко ще зависи и от личните желания, зададен тон. Евентуални трудности или „сваляне на розови очила” ще имат отрезвяващ, но и много полезен, оздравителен ефект.
В понеделник притежавате силен импулс да постигнете намеренията си и мнозина ще извършат своеобразен „пробив”.
Вторник и сряда са определящи за имиджа ви, действията ви се следят под лупа или малки инициативи имат широк отзвук. Ясно е, че трябва да дадете най-доброто от себе си.
В четвъртък и петък информационният поток е засилен, носи ви полезна или приятна информация, но не всичко е такова каквото изглежда, особено в четвъртък- денят предразполага към изкривяване на истината, разпиляване или откровени манипулации.
В петък е подходящо да търсите подкрепа при нужда- ще я получите. 
В събота и неделя сте доста емоционални, имате нужда от почивка, подходящо е да се обградите само с положително настроени хора, особено в неделя. Последният ден от седмицата е рисков, някой от вас ще вземат крайни решения…

Дева
Ежедневието ви е наситено с ангажименти, някой от които и непредвидени, извън контрола ви или под формата на изненади. Връщате се към отминали теми, но този път с допълнителни варианти, особено що се отнася до професионалната ви реализация. Въпроси от тази сфера се изясняват окончателно в началото на март, но сега получавате съществени сигнали за допълнителни възможности или пък евентуални препятствия по пътя ви. Обсъждате ги, анализирате ги с важни за вас хора.
Домът ви се превръща в друга фокусна точка на трансформации. Причината може да е променени обстоятелства около вашия партньор или пък вид имотни, битови въпроси, такива, които са свързани с по-възрастни и авторитетни лица, роднини, отговорности, които изместват акцента от професионалната ви реализация към лични приоритети. Това са „първи сигнали” са бъдещи тенденции. В оптимален вариант- вие сте в основата на вид инициативи, които са първи стъпки към значими трансформации, но в друг случай събитията са извън контрола ви- полезно е сега да набележите силните и слабите звена- ще имате такава възможност.
В понеделник – финансови въпроси са приоритет и намират решение.
Вторник и сряда са подкрепящи, действията ви ще водят до стабилни постижения.
В четвъртък и петък правите пробив в кариерното ви развитие или привличате внимание, малки събития имат широк отзвук.
В събота и неделя сте стърсена и предпочитана компания. Приятели са източник на силни емоции.

Везни
От известно време професионалните ви ангажименти или други текущи задачи протичат напрегнато, черпят голям психически или физически ресурс.
През тази седмица Венера- вашата покровителка ще премине в Риби и ще хармонизира изпълнението на част задачите. Но научавате истина, тайна или пък чрез разяснителни разговори „сваляте розови очила”. Риби е доста емоционален знак и в началото на ингресията на Венера, вие ще реагирате по подобен начин- ще бъдете необичайно чувствителни, мечтите, очакванията се сливат с реалността и ви карат да летите към нови хоризонти- в пряк или преносен смисъл.
Любими хора, ваши партньори-лични или делови са източник на изненади, преосмислят поведението си, намеренията си, а това ще рефлектира и върху вас. Ситуация в тази сфера, възникнала в средата на януари, ще се разплете в началото на март. До тогава сърдечни връзки и трансформирани около тях обстоятелства се анализират. 
В понеделник- популярността ви расте.
Във вторник и сряда действията ви носят ползи- материални или морални.
В четвъртък и петък – знакови новини.
Събота и неделя са емоционални, а под такова въздействие сте способни на крайни решения.

Скорпион
Лични и професионални приоритети противостоят и изискват баланс. В оптимален вариант трябва да обсъдите бъдещите си планове с любими за вас хора, а в друг случай – около близки на сърцето ви хора се случват трансформации, които рефлектират и върху вас самите, черпят голям психически и физически ресурс. 
Не обвързаните с брак Скорпиони могат да чуят съществени новини, да направят обсъждания, които да „превъртят” връзката им в съвсем различна, „обновена” ситуация. В такъв случай е удобно вие самите да следите за тенденциите, да ги направлявате, ако е възможно, а не само да „реагирате” на провокациите. В краен случай- изяснявате си истина, а това винаги е полезно.
Обвързаните с брак Скорпиони се раздвояват между служебни ангажименти и домашни задачи. Някаква стара тема „звучи на нов глас” в семейството, но сега има шанс да намери „внезапен” и позитивен вариант за разрешаване. Материални теми ескалират под влияние на деца или необходимост да се задоволи друг финансов вакуум, продиктуван от лични нужди, на членове на семейството и т.н. Ако не позволите подобни въпроси сега да застанат между вас и чувствата ви към околните, през следващата седмица всичко постепенно ще утихне и ще отмине, но иначе може да се отрази „преоценяващо” и на човека до вас…Внимавайте!
Понеделник е динамичен, натоварен със задачи, информация, изненади, шансове да се докажете и да спечелите от това.
Вторник и сряда е полезно да наблегнете на партньорските отношения. Може те да ги стабилизирате, да утвърдите авторитета си, а от друга страна успехите и настроението ви подчертано се влияе от другите. 
Четвъртък и петък ви носят известно напрежение, объркване, но пък са наситени с полезни новини, особено по отношение на приходи-разходи, на кого и на какво можете да разчитате.
В събота и неделя звездите са на ваша страна.

Стрелец
Вие сте социално доста активни, повод за много интересни новини, изненади, а за някой- осъзнаване на истина, връщане към миналото, съответно-ретроспекции и анализи на чуто, разяснителни разговори, които за дълго ще звучат като рефрен в душата ви ще се разплетат подобно на възел в началото на март. 
По младите и/или склонни да експериментират Стрелци са особено атрактивни за противоположния пол, търсена и предпочитана компания, така че спонтанно могат да започнат нова връзка , малък флирт, да прерасне в любовен роман. Електронни проводници на информация, като- телефони и интернет са способни да открият много нови хоризонти пред вас, полезна или приятна информация, възползвайте се!
Семейните Стрелци се чувстват все по-ангажирани или натоварени от някакви битови или домашни дела. В оптимален вариант- възниква нужда от ремонти, но в други случаи- членове на семейството ви натоварват повече от обикновено или около тях се случват трансформации, рефлектиращи и върху вас самите. Тенденцията важи за всички, но с особена сила за родените през първата декада. Промените могат да бъдат за дълго, а сега да усещате само „първи сигнали”, така че е важно да  им обърнете внимание и своевременно да ги насочите в една по-позитивна за вас посока. Нещо ценно от най-близкото ви обкръжение ще промени своята стойност. Да се надяваме, че посоката ще е положителна, но тя се тълкува предимно като „сваляне на розови очила”.
През тази седмица възниква шанс да спечелите чрез недвижимо имущество или роднини, близки хора. В друг вариант- значима покупка се оказва и доста целесъобразна.
В понеделник сте заредени с ентусиазъм, притежавате доза късмет.
Във вторник и сряда рутината от ангажименти натежава, но пък усилията ви носят добри резултати. 
В четвъртък и петък комуникацията е засилена, ваши партньори „раздухват” емоции, възможни са полезни и разяснителни разговори, преговори, но разпиляване в ненужни комуникации, загуба на време и енергия…
В събота и неделя сте прекалено емоционални и то по причина на съвсем материални приоритети. Подобни теми ескалират напрежение между вас и любими хора, канализирайте го в една по-градивна и конструктивна посока…

Козирог
Нещо спечелено или изгубено през януари- финансово или морално, преминава на „втори тур” на преразглеждане, с нова сила, преоценки и т.н. Окончателен вариант  и изход на подобни теми се изяснява в началото на март, но сега чрез преговори, кратки пътувания, имате шанс да наклоните везните на ваша страна. 
Разходите при мнозина нарастват или по различни поводи надвишават приходите. По възможност, през тази седмица не задлъжнявайте, избягвайте подписването на финансови документи.
Информационният поток е засилен-носител е на изненади, напрежение, разбиране на някаква тайна или обстоятелства, които са извън контрола ви. В друг вариант- из кристализират подробности, на които не сте обръщали внимание до този момент, но се оказват съществени за бъдещето ви. Сега можете да набележите слабите и силните звена за цялата година, обърнете ми внимание и ги отстранете своевременно- в началото винаги по-лесно се влияе на зададените перспективи.
В понеделник тонусът не е много висок или ви се налага да балансирате между лични и служебни приоритети.
Във вторник и  сряда можете да направите пробив към намеренията ви. Бъдете активни- преговаряйте, искайте, за да ви се даде.
В четвъртък и петък ежедневието забързва своя ритъм- прекрасно време да се докажете като професионалист. Опасност от конфронтации и неконструктивни спорове, ако подадете на провокации. 
В събота и неделя ваши партньори- лични и делови са лайтмотив и показателни като перспектива на зададена вече посока.

Водолей
Материалното положение е лайтмотив по различни поводи. По възрастни и авторитетни лица, в друг вариант-приятели, могат да предизвикат загуби, а като минимум- вие променяте стойността на важни за вас хора, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Моментът е важен да се докажете в колектив или въобще да го смените- ще бъдете провокирани в подобна посока.
Мнозина преосмислят информация или събития от средата на януари, теми, които трябва да оставят зад гърба си, преди да продължат напред.
Комуникацията разкрива много нови и внезапни шансове, да постигнете намеренията си, възползвайте се- преговаряйте, бъдете социално активни…
Подходящо е и да търсите допълнителни, „нерегламентирани” източници на придобивки /морални, материални/- вероятността да се сдобиете с неочаквана подкрепа в този смисъл е значима, особено в понеделник, четвъртък и петък.
Във вторник и сряда- домашни и семейни въпроси изместват служебните. Подкрепа от най-близките.
В събота и неделя почивате „активно”.

Риби
Вие приключвате една житейска година, факт, който съвсем естествено ви провокира да преосмислите социалния си статус- кариерно развитие, брак. Същевременно възникват обстоятелства, които „обновяват” имиджа ви- начин, по който ви възприемат околните. Причината може да е в промяната на поведението ви или реални нови позиции, които заемате. Каквито и да са поводите, сега те са в преувеличен вариант и ви сочат силните и слабите звена на начина ви на представяне, съответно-съществуване.  Тенденцията е валидна за всички, но под „лупа” и силен натиск са родените през първата декада, които трябва да трансформират неудовлетворяващи обстоятелства, да се адаптират към други, много е важно сега да намерят най-верния път между мечти и реалност, ще имат такъв шанс и „сигнали”, които да ги насочват.
През тази седмица ежедневието ви е наситено с ангажименти, а те често не протичат по „предварителен график”. Можете да спечелите нещо- чисто материално или като морално удовлетворение, полезно е да сте по-активни и инициативни.
Дните от понеделник до сряда са доста резултатни и успешни за вас.
Четвъртък и петък са „разпилени”, не са изключени обърквания, лични въпроси изместват служебни.
В събота и неделя сте много емоционални, но звездите са на ваша страна, така че сте способни да станете проводник на незабравими преживявания. В значима степен- зависи вие на къде ще ги насочите!

Подготвен от Астро М Хороскопи

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads