Видео преглед на печата

вторник, 20 януари 2015 г.

Списание "Coiffure Beauty"

Списание "Coiffure Beauty"



Посрещаме новата година с двоен брой и то не какъв, а именно за силното влияние на мъжкия пол.
 Обещаваме си едно ново начало и си пожелаваме да бъдем още по-красиви, неустоими и уникални. Ние от екипа на Coiffure Beauty ще продължаваме да съдействаме с най-добрите модни предложения и експертни мнения. В броя сме посветили специални материали за косопада при мъжете.
Ценни съвети как да стимулираме растежа на косата ни дават специалистите от фирма Антоанет. Продължаваме с ревю на пет от най-добрите съвременни фризьори – Марк Лийсън, Ерик Земур, Юджийн Сюлейман, Робърт Кромийнс и дуото Хукър и Янг са само малък фрагмент от тези звездни фризьори.
 На гости ни е италианският коафьор Джузепе Марано, който ни разказа подробно за проекта Color Store Point. Ние лично се вдъхновихме много, надяваме се и за вас да бъде така.
 Представяме ви богата колекция от предложения с прически специално за силния пол. Колекции на Пол Геринг, Teen Rockmantica на Диана Петкова, предложения на label.m, Urbanize на Dylan Brittain, прически на Jean Claude Aubry и American Crew са само част от визиите, на които може да заложите.
 Отделяме специално внимание на специфичната грижа за кожата на мъжете. Професионалистите от Виталити клуб ни представят своята детоксикираща кислородна терапия Biopure, подходяща както за жени, така и за мъже.
 В броя ви разкриваме още тайните на силния „чаромат” на кафето, както и на лъмбърсексуалните мъже. Дали те ще са тези, които с лека ръка ще изместят и ще оставят метросексуалните в историята, може да разберете само от материала в Coiffure Beauty.
 Надничаме зад кулисите на дългоочакваната екранизация на книжния хит „50 нюанса сиво”, който завладя цял свят и се превърна в една от най-бързо продаваните поредици с много фенове, но и с не по-малко критици.
 На финал се отправяме към най-белите и чисти места на Земята. Сред тях са алпийските върхове като Монблан, които приютяват много обичани европейски курорти. А когато става въпрос за сериозно изпитание на волята за победа, отиваме далеч към Китай, за да се срещнем с великаните на Хималайските и Каракорумските масиви – Еверест и К2.
 Нека се насладим на тази зимна разходка в света на силните мъже, а защо не и с чаша вино за разкош!

Източник - Coiffure Beauty

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads