Видео преглед на вестник Уикенд

петък, 19 декември 2014 г.

Седмичен хороскоп - 22.12-28.12.2014г.

Седмичен астрологичен хороскоп

22.12-28.12.2014г.

http://www.horoskop-astrom.com/


Новата седмица стартира с Новолуние в  Козирог. Интересен е фактът, че то се случва в първия градус на тази зодия. Това е уникално събитие и послание, подсказващо, че неща свързани с нашия социален статус действително ще трябва да бъдат обновени и дори променени от “корен”.
Както знаем Новолунието задава тон за целия следващ месец, а той под влияние на доста провокации обещава да бъде “знаков”, трансформиращ и повратен за дълго време...
Събитието е символизирано от “войн готов да се сражава до смърт в бурно море”. Но накрая на приключението остава самотен и ранен. Ако интерпретираме картината, то тя ще ни разкрие, че ще се изострят противопоставяния, но те няма да доведат до нищо добро...
През настоящия период ясно се налага енергията на Козирог- четири планети транзитират през този сектор. Отправената енергия е хладна, опитваща се да ни насочи към “конструктивни съждения” , които да защитят позиции във вид йерархия- в един по-общ смисъл, да утвърдят авторитет, да създадат ред и визия за имидж, социален статус и т.н.  Подобни теми ще са водещи и ще се обсъждат, със съответното отражение в частния или обществения живот.
Твърде вероятни са новини, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ни или пък ще имат широко отражение в начина ни на живот. Някой от тях ще са като “изстреляна стрела” – бърза и неочаквана...Остава да се надяваме, че ще е в подходящата посока и без сериозни последици.
Осъзнато или не ще сме по-склонни да си слагаме “бариери”. В позитивен план тенденцията ще ни предпазва от грешки, ще ни помогне да виждаме действителността “чиста” и без всякакви украси, а в негативен- реализмът е способен да охлади и най-разпалените чувства, да провокира песимистични нагласи и т.н.
Марс от полето на Водолей ще усилва ролята на групи от хора, които ще са по-склонни да се обединяват, да действат спонтанно и неуправляемо. В тях задължително ще се налага или ще просперира една по-агресивна личност. Тук се имат предвид различни колективи-  семейства, колеги на работното място, отношения в партии, между други големи общности, като държави например...
Започването на нови романтични връзки сега не е желателно, но за това пък могат да се породят/проявят много спонтанни приятелства...
Родените през седмицата /особено в понеделник и вторник/ ще обновят качествено начина си на живот. Препоръчително е да зададат направление, поне на идейно ниво още от рождения си ден.
В понеделник и вторник сме под влиянието на Новолунието, традиционно сега тонусът не е много висок. Преобладава усещането, че сме “принудени” да действаме по определен начин, ограничени сме в своята свобода и избор- в пряк или преносен смисъл.
В сряда и четвъртък получаваме като подарък Луна във Водолей- по празниците тази позиция ще ни активира- доста неочаквани известия от близки и не толкова близки лица, от стари другари и т.н., които ще разведрят и разнообразят атмосферата.
По всяка вероятност повечето ще прекарат празничните дни в по-шумни компании или  ще почувстват вътрешен порив да общуват, да обменят мисли и настроение с по-голям кръг от познати. В този смисъл- приятни изненади за мнозина...
В петък Луната навлиза в Риби и преминава през Нептун. Ако имате махмурлук, за съжаление ще е тежък. Така или иначе ще сме по-разсеяни и отпуснати, ще имаме подчертана нужда от психическа и физическа почивка.

Интуицията обаче е много силна. Подходящ ден да “надникнете в бъдещето”, като се вслушвате в интуицията си, доверявате се на сънища или други “знаци” на Съдбата.
Обграждайте се само с позитивно настроени хора, защото сме по-лабилни и уязвими към чужда енергия.
Сатурн преминава от Скорпион в Стрелец! Това е изключително важно астрологично събитие и на него ще отделим специално внимание в отделна статия!
В събота тенденцията продължава, но в по-мек вариант.
В неделя Луната в Овен ще ни дари с нов импулс за действие, ще подейства “съживително” със своя огън и ентусиазъм...

Овен
Новолунието в Козирог ще засегне социалния ви статус- кариера, брак или поне начин по който ви възприемат околните.
През цялата седмица ще сте под напрежение- вътрешно усещане, че трябва “да се наместят пластовете”, така че да откриете най-правилното и носещо ви удовлетворение място.
Имайте предвид, че действията ви и провокирани събития сега ще имат широк отзвук за вашето бъдеще и по различни поводи ще се впишат като важен период в “книгата на вашия живот”. Няма да липсват определящи новини, разяснителни разговори, спонтанно разкриване на тайна или из-кристализиране на вид “истина” в чист вид и без украси...Тенденцията обаче ще е повод да вземете спонтанни и бих казала доста целесъобразни решения. Уран- отговарящ за просперитета ви надарява през цялото време с голяма находчивост и инициативност.
Вие се оформяте като лидер или определящ фактор в колектив, макар и често на цената на конфронтации и значим психически, физически ресурс.
Забелязва се посланието, че сте принудени да отговорите на предизвикателствата и действате повече по задължение. Това може да е повод за напрежение-вътрешно или между вас и околните, но вие съумявате да трансформирате тези аспекти в продуктивна енергия и импулс да се борите, за да се издигнете или поне отстоите правата си.
Всъщност това е лайтмотив сега и не позволява отпускане...
Понеделник и вторник ви принуждават да сте най-мобилизирани, същевременно са най-определящи за просперитета ви. Това са дни на Новолунието, които веднъж в годината ви насочват към нов старт и “обновяване” в гореспоменатите сфери.
Дайте най-доброто от себе си, а то ще прорасне през следващия месец, а и не само.
В сряда и четвъртък сте търсена и предпочитана компания, ежедневието е наситено с известия, изненади и голяма динамика.
В петък и събота настроението рязко се сменя и имате подчертана нужда да “презаредите батериите” и това ще се случи в неделя.
Партньорските отношения /лични и делови/ са подложени на “проверка”, пречупващ период за тях- насочете ги съзнателно в по-подходяща за вас посока!

Телец
Енергията на Козирог подкрепя вашата, така че вие или ще се почувствате по-самоуверени или ще бъдете по-независими и съответно по-пробивни. Повечето от вас по различни поводи ще усетят вътрешен импулс и желание да “разширят хоризонтите” пред себе си чрез реални пътувания или други действия, които ще разчупят настоящото статукво и обвързаност. Общуването с хора стоящи далеч  от вас /в пряк или преносен смисъл/- далечни роднини, чужденци, висшестоящи и т.н. придобива приоритетно значение за бъдещото ви развитие.
През целия период сте изправени пред необходимостта да се “борите” за социалния ви статус- кариерно развитие и/или брак. От една страна ще възникват независещи от вас обстоятелства, които ще ви принуждават да се справяте с вид конкуренция или противопоставяне на собствените ви интереси, а от друга- ще възникват компенсаторни механизми, стига да сте готови да ги приемете и да експериментирате с нещо различно.
Най-показателни в това отношение са сряда и четвъртък. През празничните дни можете да получите поне някакво прозрение...
Понеделник и вторник са подкрепящи намеренията ви, а петък и събота имате подчертано желание да общувате с по-голям кръг от хора. Околните ви оказват силно въздействие, за това е препоръчително да се обграждате само с положително настроени личности.
В неделя имате нужда от “разтоварване”, подходящ отдушник. Можете да разчитате на семейството си.
През цялото време вашата покровителка Венера заема ключова и активна позиция, която задължително ще “пречупи”  стойността на нещо важно за вас и вие ще го погледнете с други очи и “преоценено”.

Близнаци
Звездите ви принуждават да преоцените всичко случило се през изминалите месеци преди да продължите напред.
Вашият управител – Меркурий е в Козирог и може да ви подведе към някой песимистични оценки и нагласи, но пък ще ви приближи към реални стойности в живота ви без украси и заблуди. В друг вариант разбирате тайна, прозирате истина, която ви е убягвала до този момент.
Каквито и да са поводите обаче, те ще ви принудят да забавите ход, да смените “гледната точка”, приоритети, бъдещи намерения и т.н.
Много подходящо време да разберете на кого можете да разчитате, съответно-не. Дори и да възникнат разочарования от някой личности, други приятелства или полезни познанства ще внесат съществена компенсация.
Това не е един от най-леките периоди за вас, защото вие обичате да “летите” над нещата, а сега сте принудени от независещи от вас обстоятелства да се “приземите” към не търпящи отлагане и натрупани въпроси за разрешаване. Общо взето те имат съвсем материално измерение. Подобна тема за финансовото ви благополучие ще бъде водеща за дълго, така че е добре да си изградите правилна стратегия още в началото...
Най-подходящи в тази връзка са понеделник и вторник. Тези дни са под влияние на Новолунието и доста показателни.
Сряда и четвъртък са подкрепящи за вас. Изненадващи известия или спонтанни пътувания ще разнообразят ежедневието ви или ще порадват сърцето ви.
В петък и събота сте разсеяни. Внимавайте, защото сте под “прожекторите на сцената” и действията ви се забелязват, обсъждат, оценяват повече от обичайното със съответните последици...Ясно е, че трябва да бъдете мобилизирани...
Определя се или се трансформира ролята ви в колектив.
В неделя сте импулсивни, социално много активни. Търсена компания сте, околните ви изненадват.

Рак
Новолунието от понеделник и вторник поставя ново начало в партньорските ви взаимоотношения /лични или делови/. Полезно е през тези дни да следите за тенденциите, да елиминирате негативите още в началото, когато по-лесно се влияе на заложените перспективи. Както знаем, Новолунието въздейства най-малко на предстоящия месец, а при вас той може да се окаже и като фон за цялото следващо полугодие.
Повечето от вас усещат императивните послания на звездите да трансформират важни за тях връзки, защото статуквото е различно и не може да бъде съхранено. Или вие гледате с други очи на любимия или той ви възприема по друг начин. Те трябва да се придвижат в една друга и по-конструктивна посока. Задайте я, не оставяйте събитията да нахлуват отвън и хаотично. Ще се провокират и разяснителни разговори, мнозина ще открият истина, която им е убягвала, ще разгадаят тайна, ще си изяснят спорни въпроси.
Социалният ви статус /кариерно развитие, брак/ преминава подчертано през одобрението, съгласието или несъгласието на важни за вас личности.
Ще имате избор- дали ще ги стабилизирате или ще се откажете от някой, зависи от индивидуални решения и усещания...
В сряда и четвъртък ви занимават чисто материални теми. Възможни са спонтанни разходи, но и изненадващи придобивки.
В петък и събота звездите са на ваша страна. Притежавате силна интуиция- доверете й се.
В неделя сте в “център на внимание” и  по различни поводи привличате погледи или се оказвате “определящ фактор”.

Лъв
Ежедневието ви става все по-динамично и изпълнено с ангажименти, някой от които и непредвидени. При всички случаи събитията не протичат по предварителен график. За това е целесъобразно да планирате стъпка след стъпка, да се опитате да реагирате на момента и най-адекватно според възникналите предизвикателства.
Новолунието в понеделник и вторник акцентира върху професионалната ви реализация, особено, ако сте  служител във фирма. През тази седмица е подходящо да дадете най-доброто от себе си, така че то да прорасне през следващия месец, но не само. Постиженията ви или предизвиканите транфорамации могат да се окажат фон за по-дълъг период от време.
Все пак е препоръчително да не се претоварвате, да обърнете повече внимание и на здравето си, което е по-уязвимо от обикновено.
Полагате доста усилия, за да защитите авторитета си. В тази връзка се сблъсквате с конкуренция или недоброжелатели, но те само ви амбицират. Освен това, до края а периода имате шанс да “превъртите” в съюзници дори по-явните си недоброжелатели, да ги привлечете на своя старана и извлечете ползи от това...стига да поискате.
Сърдечността отново е на заден план или страстите са охладнели...
В сряда и четвъртък сте търсена и предпочитана компания. Изненади.
В петък и събота имате подчертана нужда от почивка. Пазете се от необмислени харчове и чисто материални загуби.
В неделя тонусът ви се повишава.

Дева
Новолунието от понеделник и вторник ще постави вид начало, което ще прорасне през следващия месец и ще засегне хора близки до сърцето ви /от деца до любовници/, а те ще се отразят и върху вас самите. В друг вариант- вашите отношения през седмицата постепенно ще се променят и ще се превърнат в база за качествено трансформирани бъдещи намерения.
Бих казала, че каквито и провокации да съществуват сега ,те са за добро и се отчитат като градивни за развитието ви.
Получавате информация, която ще ви трогне или ще остави трайни следи в съзнанието ви. Не ви липсва и доза късмет- възползвайте се.
Застрашени сте от спонтанни харчове, особено в понеделник и вторник. Внимавайте тази тема да не вгорчи добрият тон между вас и любими хора.

Нараства желанието ви за финансова независимост, което ще се прояви в полезни идеи за печалба или собствен бизнес,  или пък допълнителни доходи...  Струва си да ги обсъдите с лица заслужили уважението и доверието ви.
В сряда и четвъртък сте доста ангажирани, делата не протичат по предварителен график. Изненади. Доказвате се като водещ фактор в колектив.
В петък и събота се привлечени от вашия партньор, той е източник на силни емоции...ако съществуват недоразумение, тогава е удобно да ги изгладите през тези дни /при условие, че желаете това, разбира се/.
В неделя се пазете от крайни и спонтанни реакции, недоразумения...

Везни
Новолунието от понеделник и вторник акцентира върху необходимостта да се обнови най-близката ви среда- домашни условия на съществуване, семейни традиции и т.н. Първите дни са много показателни за “слабите звена”, които трябва да коригирате. В оптимален вариант- това е текущ ремонт, преместване, покупко продажба на имот, уреждане на наследствени въпроси. В друг случай- взаимоотношенията ви с партньора са нестабилни и изискват да се “адаптирате”, да реагирате и отговаряте на променени настроения, нагласи и ситуации на момента. Тенденцията ще ескалира през цялата седмица, ще прораства през идния месец. Следете събитията и “сигналите”, коригирайте, ако е необходимо, защото в началото винаги по-лесно се влияе на бъдещи перспективи. Хубаво е и сами да инициирате нещо ново, което ще разведри средата...
През цялото време вашите партньори- лични или делови са източник на изненади. Сега обаче, съществува шанс да извършите “пробив” към намеренията си, особено, ако са свързани с енергията и подкрепата на другите. Дори и да имате недоброжелатели, можете да ги превърнете в ценни съюзници...заложете на типичната си дипломатичност. Ако сте си поставили подобна цел- да се съюзите с някой, звездите непременно ще ви подкрепят и то по един неочакван начин. Ако все пак, всичко клони към “разпад”, тогава това ще е ясен сигнал, че тази сфера се е изчерпала от живота ви.
В сряда и четвъртък интересни и емоционални разговори, новини...
В петък и събота сте ангажирани повече, отколкото ви се иска, може би...
В неделя отново лайтмотив е любим човек...

Скорпион
Важно астрологично събитие за вас си остава напускането на Сатурн от сектора на Скорпион. През изминалите две години и половина той се стремеше да изгради нова житейска програма, здрави основи върху които да стъпвате и то като мобилизира целия ви ресурс, принуди ви да се учите по трудни път на опита. През това време животът и приоритетите ви се промениха...Излизането на Сатурн ще го усетите като вид облекчение, премахване на ненужен товар или окончателна раздяла с част от миналото ви-  емоционална обвързаност, схващания, базисни приоритети и идеи за бъдещето...
През следващите две години и половина следва да “материализирате” възникналите нови мечти...
Новолунието от понеделник и вторник акцентира върху общуването ви с околните- от братя и сестри до съседи и колеги...Всички те ще ви подтикват да променяте нагласите си, ще ви оказват подчертано силно въздействие до степен да сключите или пък скъсате важни договори...Информационният поток е много засилен и източник на изненади, емоционални преживявания, които ще оставят трайни следи...
Не са изключени и спонтанни пътувания, принудителни командировки или други премествания...

В сряда и четвъртък предпочитате домашната обстановка, компанията на най-близките ви. Подходящо време да разтоварите евентуално напрежение от домашната атмосфера.
В петък и събота звездите са на ваша страна. Притежавате доза късмет и нещо ще порадва сърцето ви.
В неделя почивате активно.

Стрелец
Новолунието от понеделник и вторник ще акцентира върху чисто материални въпроси и приоритети. Финансовото ви състояние е на път да се промени през следващия месец. Както знаем, перспективите зададени по време на Новолунието ни влияят поне месец, а в някой случаи остават като фон за цяло полугодие. Сега е моментът да следите за тенденциите, ако забележите слаби звена да се опитате да им повлияете още в началото, когато винаги е по-лесно.
Въпреки всичко, вероятността да възникнат спонтанни харчове, особено в понеделник и вторник е повече от вероятна. Ако това обслужва чувствата и интересите на хора близки до сърцето ви, като деца например, тогава може би всичко е наред. Но ако имате собствен бизнес, в такъв случай е препоръчително да избягвате всякакви рискове, да се движите по “утъпкани пътеки” и да не задлъжнявате, ако е възможно разбира се...
При всички случаи, темата “приходи-разходи” ще се превърне в лайтмотив и бих казала, че точно сега е удобно да се замислите върху вашата сигурност- в един по-общ смисъл. Всъщност, мнозина ще изпитат подобен вътрешен подтик и ще преоценят онова, което имат- от работа /финансови ресурси/ до любими хора /емоционални ресурси/. Те се променят ,съответно онова, което притежавате – в пряк или преносен смисъл. Добрата новина е, че чрез преговори, вие имате шанс спонтанно да разкриете нови възможности пред вас, да се доберете до късмета си. Най-подходящи са сряда и четвъртък. Общувайте, преговаряйте, информацията е източник на полезни истини, възможности, а за някой- удоволствия.
В петък и събота предпочитате домашната обстановка или теми свързани със семейството ви задържат в дома ви.
В неделя ентусиазмът и позитивните оценки преобладават. Сами намирате начин да порадвате сърцето си.

Козирог
Четири планети вече транзитират през вашия зодиакален знак и ви превръщат в безспорен лидер и определящ фактор за всички важни събития.
Възможно е самите вие да се чувствате по-силни и дори независими. Желанието ви за промяна е забележително и може да се отрази както на начина ви на живот, така и на външния ви вид или поне начин по който ви възприемат другите, благодарение на новите си черти от характера, които сте готови да демонстрирате.
В понеделник и вторник е Новолунието, което пряко ви засяга, защото е в сектора на Козирог. То показва, че можете и ще обновите качествено живота си през следващата година. Припомням, че традиционно около рожденият ви ден, вие задавате нова енергийна програма за следващия годишен цикъл. Не случайно съществува традиция, всеки на рождения си ден да си пожелае нещо и то да се сбъдне. Поради някой астрологични аспекти, подобно послание е в пъти по-валидно за вас сега. Дори и да не имплантира в ежедневието веднага, то задължително ще прорасне в бъдеще време...
Най-подходящо да сте инициативни, да мечтаете и да действате в подходяща за вас посока са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък са възможни спонтанни харчове, но и придобивки.
В петък и събота сте емоционални, водите подобни разговори, които ще развълнуват сърцето ви.

В неделя е добре да си дадете почивка, да избягвате напрежение и дори не конструктивни спорове..

Водолей
Новолунието в понеделник и вторник слага акцент върху онова, което трябва да оставите зад гърба си през идващия месец, така че да не го “влачите” като материален или емоционален товар през следващата година.
Чувствата ви или други ценни за вас неща задължително се ревизират през това време и придобиват друга стойност. Тенденцията през тази седмица и особено в понеделник и вторник, ще се подкрепи и от разгадаването на някаква тайна, изненади, неща които са били под повърхността изплуват със съответните последици.
Истината е винаги “освобождаваща”, така е и във вашия случай. Още повече, че сега получавате енергийна подкрепа от Марс и вашата инициативност, активност, способност да водите преговори ще разкрие внезапни и допълнителни шансове пред вас, ще ви помогне да действате адекватно в обективно сложна обстановка, без украси, розови очила и т.н. най- силните ви дни, когато можете да наложите мнението си и да извлечете ползи са сряда и четвъртък, стига да не прекрачите границите на добрия тон, защото ви е все по-трудно да сдържате и не изказвате мнението си по приоритетни и спорни въпроси. Това са дни, когато могат да се вземат решения, които ще ви влияят дълго, така че не провокирайте Съдбата, преди да сте убедени, че ще приемете в пълна степен последиците...
В петък и събота ви занимават финансови приоритети. Притежавате силна интуиция- доверете й се...
В неделя избягвайте противопоставянето, бъдете по-толерантни...

Риби
Новолунието в понеделник и вторник акцентира върху положението ви в колектив- приятели, колеги. Предстои да се докажете и да извлечете ползи или точно обратното- вид разочарования, рязко ще ви разделят с доскоро считани за близки хора...Вариантите са много, но са за добро, защото ще ви помогнат да видите в “чист вид” на кого можете да разчитате, съответно-не.
Все пак, важно е да се спомене ,че именно сега е удобно да дадете най-доброто от себе си, защото позицията, която ще завоювате почти до средата на януари ,ще ви влияе дълго, а и ще е в основата на ваши придобивки или загуби и то съвсем реални, материални, бих казала и внезапни...
През тази седмица е особено рисково да се доверявате на околните, да давате пари на заем, да задлъжнявате-трудно ще си върнете инвестицията после, а така или иначе сте склонни на спонтанни и необмислени харчове...
В сряда и четвъртък печелите нещо, приятни изненади...
В петък и събота сте доста емоционални, привличате внимание, оказвате силно въздействие върху околните...
В неделя отново са приоритет въпроси като приходи-разходи...

Предоставен от Астро М Хороскопи

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads