Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 14 декември 2014 г.

Седмичен подробен хороскоп 15.12-21.12.2014г.

Настъпва последната седмица на Стрелец, през която огнената енергия на Слънцето все по-малко ще бъде подкрепяна от “останалите играчи на сцената”. Тенденцията ще се изживее като “бълбукащ”ентусиазъм, “мехурчета от шампанско” за повече  настроение, свързано с предстоящите празници, но с изкуствено  преувеличение и не подплатено от реални събития.
Желанието да се експериментира, да се разширяват хоризонтите в пряк и преносен смисъл, постепенно ще бъде изместено от съвсем практични оценки и нагласи. “Отрезвяването” ще са усилва, като от 17 декември тенденцията ще се подкрепи и от Меркурий, който също ще навлезе в зодиакалния знак Козирог. Начинът ни на мислене ще стане по-земен, без “украси” и  до степен на песимизъм. Тази нагласа ще като фон през следващите седмици и ще ни направи по-пестеливи в проявите на нашите чувства и не само. Точен анализ на “инвестиции”  в хора, длъжност на работното място и на всякакви други важни нива от живота ни задължително ще се забележи. Несъзнателно или провокирани от събития ние ще се замисляме за базисни въпроси свързани със социалния ни статус въобще. Какъв е таванът от възможности, на къде ни води поетият от нас път и т.н. Всеки в по-голяма или малка степен ще попадне в “капана” на подобни размисли, които ще пречупят отново ценностите в живота им- от чисто финансови ресурси до емоционална и психическа обвързаност. Това е поредна “проверка” за социалния статус и наместване на позиции- на работното място, в дома и т.н.
Най-показателен, бих казала критичен период е от 17 до 26 декември. През това време ще оцелеят или ще бъдат засегнати в по-малка степен само онези, които са поели в правилна посока. Всъщност, това може да бъде разчетено и като обещание за сравнително спокойствие и през идните месеци. Но ако недоволството и/или внезапните предизвикателства преобладават, токава за вас е дошъл моментът на значими трансформации в личен или професионален план...Хубаво е сами да изберете по-подходящ, а и реалистичен път за развитие. Ще имате шанс да погледнете на действителността съвсем трезво, слабите звена са видни и това е най-ценното почти до края на декември.
Огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/ и въздушните/ Водолей, Близнаци, Везни/ ще бъдат принудени да намалят темпото, да сменят своята стратегия, да действат повече по принуда и да отговарят на посланието “трябва”, а не- “искам”. Земните и водните /Козирог, Телец, Дева, Риби, Рак и Скорпион/ ще имат шанс да демонстрират своята сила, ползи от отличната си  адаптивност....
През цялата седмица ни се налага на всички да се нагаждаме към променяща се енергия и за да се предпазим от неправилни ходове, дори обрати е целесъобразно да плануваме стъпка след стъпка, да сме готови да реагираме на различни и неочаквани предизвикателства.
 В понеделник и вторник това може да причина за нервно напрежение, изостряне на между личностните контакти.
В сряда и четвъртък сме разсеяни, убягва ни някаква информация. Внимавайте като шофирате, не е препоръчително да сключвате договори и да водите преговори.
Пазете се от нервно напрежение и изблик на емоции. Материалните въпроси преобладават и са повод за недоразумения, спорове...Криминалният контингент или мислене извън вид морални граници се усилва в пъти...
В събота и неделя Луната е в позитивния Стрелец и ще намери начин да повдигне духа ни.

Овен

Въпроси свързани с кариерното ви развитие, а и социален статус като цяло започват да звучат все по-остро под влияние външни провокации- повишена конкуренция, променени условия на реализация или пък поради дълбоко и вътрешно неудовлетворение. Каквито и да са първопричините обаче те ще ви подтикват да трансформирате линията си на поведение, факт, който ще се отрази на начина по който ви възприемат околните.
В колектива /приятели, колеги/ вие проявявате особена инициативност и сте “мотор” и/или съществен фактор на важни преобразования. Вашата креативност и инициативност сега са повод да привличате внимание, но също си навличате и недоброжелатели.  Под подобно влияние през тази и следващата седмица можете да ревизирате делови и приятелски  връзки, партньорски отношения, бъдещи планове...тенденцията действа “отрезвяващо”, а за някой и като “студен душ” или поне като изстудяване на страстите.
През настоящия период предстои “наместване на пластовете”, които ще “проверят” позициите ви, ще изискват да търсите и съответно да намерите най-подходящото за вас място. Така до 26 декември вашият имидж в по-голяма или малка степен вече ще бъде различен. Всъщност тази тенденция сега е само първа стъпка от предстояща поредица на решения и следствия...
Прекрасно време ясно да видите “тавана” от възможности и  перспективи, също препятствия, с които трябва да се справите, така че да си изградите максимално точна стратегия.
През тази и следващата седмица ви се налага да платите някаква цена, да се откажете от нещо, за да придобиете друго...Вариантите са много, но ще поставят въпроси за възвращаемостта на вашите инвестиции- материални, морални, физически.
В понеделник и вторник приоритет  е комуникацията с околните. Успехите ви преминават през “другите”, одобрението им може да съдейства за популярността ви, а противопоставянето да ви срине. Дните са неустойчиви, носят изненади.
В сряда, четвъртък ви занимават чисто материални задачи за разрешаване. Дните са емоционални, предразполагащи към крайности и необмислени ходове.
Сега  разбирате на кого можете да разчитате. Същевременно имате шанс да спечелите нещо...Внимавайте в петък подобни теми да не застанат между вас и любими хора.
В събота и неделя сте във ваши води.

Телец

Вашата покровителка Венера е в тясно взаимодействие с Плутон- планета свързвана с дълбоките трансформации. Така през тази, а и следващата седмица вие се променяте- начинът по който възприемате действителността или реално и в събитиен план животът ви изправя пред необходимостта за значими реформи.
Много полезни и подкрепящи са сега трезвата ви мисъл и типични практични оценки.
Въпроси свързани с пътувания, хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, обучение, необходимост от преквалификация стоят по-актуално, но разходват голям психически ресурс. Същевременно подобни теми са извън контрола ви, както и юридически казуси, водене на преговори и т.н.
На какво можете да разчитате- вашата инициативност е способна да отключи някакви допълнителни и неочаквани варианти за осъществяване на намеренията ви, добре де развиват дела, които са не афиширани и/или не регламентирани.
През цялото време се проявявате като борец, който отстоява правата си, ако се наложи и чрез неспецифична за вас агресия. В позитивен план така ще завоювате по-добри, бих казала лидерски позиции, а в негативен рискувате да преобърнете социалния си статус /кариера, брак/, всичко зависи от границите, които ще си поставите, а и собствените ви желания, които стават все по-трезви и практични.

В понеделник и вторник дните са наситени с ангажименти, някой от които и непредвидени.  Дните не протичат по предварителен график, особено, ако сте служители във фирма. Пазете се от противопоставяния с висшестоящи...
В сряда ,четвъртък и петък приоритет са партньорските ви взаимоотношения- лични и делови. Чувствата се ревизират, събитията са доста показателни за бъдещи тенденции. Обърнете внимание на случващото се, елиминирайте слабите звена своевременно.
В събота и неделя материални задачи се обсъждат и преразглеждат с близки хора, в някой случаи ескалират недоразумения с чужди пари- банки, кредити, а в други- имотни и наследствени въпроси...
Важно е да не прибързвате. На този етап- вашият дом и семейство са вашата крепост.

Близнаци

Ентусиазмът ви през изминалите дни се подкрепяше от положителните оценки и поддръжка на околните. През настоящия период тази тенденция постепенно ще избледнее под императивното послание да се насочите към по-земни и материални въпроси за разрешаване.
От 17 до 26 декември вашето имотно или финансово състояние може качествено да се измени. Периодът изисква сериозен разчет на приходи-разходи, избягване на всякакво задлъжняване. Поемането на рискове е абсолютно противопоказна. Въпреки всичко могат да възникнат неочаквани разходи, такива, които не можете да избегнете.
Ако е възможно избягвайте юридически казуси, в това число наследствени.
Средата, която обитавате /приятели, колеги/ е източник на много изненади, а за някой и повод за променени бъдещи планове. В пълна степе сега е удобно да разчитате предимно на себе си....
През тази седмица за вас започва “отрезвяващ” от преувеличени очаквания период. Той е и начало за вид трансформации- начин на мислене, представяне пред другите или как ви възприемат. Това е време на сериозни преоценки и анализи, които в бъдеще ще ви “превключат” на друг коловоз.
Вашият управител Меркурий е вече в Козирог и ще ви подтиква към задълбочени размишления, внезапни прозрения, провокирани от новини, разговори и т.н.
Хубавото е, че подобни нагласи ще ви помогнат да намерите най-краткия път към успеха, съвсем практично, без илюзии и да материализирате намеренията си.
В понеделник и вторник сте креативни и инициативни. Звездите ви подкрепят, но изискват значима адаптивност. Изненади.
В сряда, четвъртък и петък ежедневието е наситен с ангажименти, някой от които и непредвидени. Избягвайте конфронтации с висшестоящи личности.
Обърнете внимание на здравето си-психическо, физическо да не хванете вирус- в пряк или преносен смисъл.
В събота и неделя няма да ви липсва компания. Ако съществуват недоразумения между вас и любими хора- подходящо е да ги изгладите.

Рак

В края на тази седмица приключва периодът, през който имате шанс да предявите претенции за по-високи възнаграждения или да повичише заработените доходи. Каквито и тенденции да сте създали през изминалия близо месец, той ще ви влияе поне като фон още дълго време. Целесъобразно е сега да дадете най-доброто от себе си и да “циментирате” позициите си,  особено, ако сте служители във фирма.
Същевременно успехите ви все повече се влияят от другите и/или зависят от тяхното одобрение- на партньори /лични или делови/. Връзката ви с тях се преоценява до степен да повлияе на цялостния ви статус- кариерно развитие, брак. Трезвите анализи ще са повод да погледнете с други очи на важни за вас хора- причината може да са неочаквани разкрития, променени условия на съществуване и комуникация...Каквито и да са провокациите обаче, те ще се превърнат в повод за нов етап на развитие във вашите връзки. Да се надяваме, че трансформациите ще са градивни, а не деструктивни. На този етап трудно ще се влияе на зададената вече посока...По скоро се изисква съобразяване и по-голяма адаптивност, също да не се губят крайните приоритети от поглед. Мнозина ще трябва да направят избор между “Аз” и “Той/Тя” или вид компромис.
В понеделник и вторник лични или семейни приоритети изместват акцента от професионалните ангажименти.
В сряда, четвъртък и петък успявате да извлечете ползи от обективно сложна ситуация, налагате авторитета си или сте определящ фактор в очите на другите. Взъзползвайте се!
В събота и неделя почивате активно.

Лъв

До края на тази седмица е удобно да се възползвате от подкрепящата енергия на Слънцето, което се стреми да порадва сърцето ви по-различни поводи- от проявена сърдечност до осъществяване на честолюбиви планове, признание и авторитет. Удобно е да сте максимално активни, ще притежавате доза късмет в значима част от намеренията ви.
Дните  ви се изпълва с все повече ангажименти, някой от които и непредвидени, изчерпващи голям психически и физически ресурс. Ако сте служител във фирма, предстоят трансформации, променени условия на труд,  които ще изискват да дадете най-доброто от себе си, така че да се издигнете или поне да съхраните позициите си.
При всички случаи ежедневието е динамично, носител на много изненади, обрати, но и внезапни шансове. “Бързайте бавно”, реагирайте на момента като се съобразявате с възникналите внезапни провокации.
Тенденцията ще продължи и през следващата седмица. В различна степен за всеки, това ще се превърне във важен момент за професионалната реализация.
Чувствата и любовните отношения остават на заден план или страстите охладняват под напора на съвсем практични приоритети и нагласи.
В понеделник и вторник сте социално доста активни, възможни са интересни новини, от които да извлечете ползи, да си разясните спорни въпроси.
В сряда, четвъртък и петък ескалират домашни задачи за изпълнение- от текущ ремонт до разяснителни разговори. Ако сте семейни- обърнете внимание на партньора ви, за да туширате своевременно зараждащо се напрежение.
В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания, сами инициирате малки тържества или забавления, които да разведрят обстановката.

Дева

Хора близки до сърцето ви /от деца до любовници/ по различни поводи се оказват в център от събития. Възможно е около тях да предстоят промени, които да рефлектират и върху вас или обратно- вие сте инициатор на трансформации, които в голяма степен се отразяват на техния начин на живот. Взаимната и силна връзка е безспорна и ще е крайъгълен камък не само през тази, а и следващите седмици.
Чувствата ви или други ценности придобиват нова стойност.
Изострят се материални приоритети, причина отново може да са любими личности. За някой се актуализират имотни и наследствени задачи за разрешаване. Периодът е рисков в това направление, носи изненади- внимавайте. Внимавайте и ако имате собствен бизнес- не теглете кредити и не задлъжнявайте.
Ако сте служители във фирма ще се проявите като особено енергични и надеждни. Дните ви са наситени с ангажименти и напрежение, разходвате голям физически или психически ресурс. В понеделник и вторник начинанията ви водят до отлична резултатност и постижения.
В сряда, четвъртък и петък сте социално доста активни, но сте склонни да влизате в спорове, да отговаряте на провокации, които са способни да усложнят добрия тон на работното ви място, да внесат напрежение...
В събота и неделя- вашият дом е вашата крепост.

Везни

Вашата покровителка Венера е в тясно взаимодействие с Плутон- символ на значимите промени. Под подобно влияние вие се насочвате към фундаментални въпроси свързани с условията ви на съществуване. Това може да са променени партньорски взаимоотношения, семейна среда, която изисква обновяване. В оптимален вариант- това може да е текущ ремонт или преместване. В значима степен обаче, близките ви хора са източник на обрати и изненади.
От известно време вашите връзки /лични и делови/ провокират трансформации и във вашия начин на живот,  причина за справяне с не едно предизвикателство.
От 16 до 26 декември дните са много показателни- какво можете да очаквате от важни за вас хора, кои са слабите или силните звена, кои са ненадеждни, а понякога и превратни за бъдещите ви намерения.
В понеделник и вторник Луната ви подкрепя- вие привличате внимание, влиянието ви над околните е значимо. Посоката на събитията до голяма степен се определя от вас самите.
В сряда, четвъртък и петък- приоритет са финансите ви. За мнозина възникват допълнителни харчове.
В събота и неделя водите приятни и8или интересни  разговори, търсена и предпочитана компания сте.

Скорпион

Комуникацията и информацията като цяло има преувеличено значение за вас през тази, а и следващата седмица. Мнозина ще узнаят истина, ще си изяснят въпроси, които дълго са били пренебрегвани, складирали са напрежение, били са повод за недоразумения.
При всички случаи нещо чуто или изказано ще е в основата на променени стойности- към хора, обстоятелства и т.н. Ежедневието ви в този смисъл е изпълнено с изненади. То е динамично, но ако сте служители във фирма е препоръчително да избягвате конфронтации с по-млади или ексцентрични личности. В противен случай може да попаднете и в други договорни отношения- да скъсате настоящи или да сключите нови, но не твърде изгодни. Най рискови в тази връзка са понеделник и вторник. Събитията до голяма степен са извън контрола ви или не протичат по предварителен график, така че е удобно да отложите по-важните задачи.
В сряда, четвъртък и петък се оказвате в център от събития по различни поводи. Привличате внимание, на повърхността изплуват всички насъбрани емоционални преживявания- особено в петък. Те могат да се прехвърлят или да рефлектират върху най близките ви, семейството и т.н.
Добрата новина е, че в значима степен сега вие направлявате тенденциите и потока на събитията .
В събота и неделя е възможно да извършите непредвидени харчове, но пък те могат да порадват сърцето ви. Някой ще получат заслужен подарък.

Стрелец

До края на тази седмица Слънцето продължава да ви подкрепя. Възползвайте се максимално от лъчите и опеката му.

Същевременно ескалират съвсем практични и материални въпроси за разрешаване. В последно време финансовото ви състояние беше нестабилно, а сега предстои нов пик на преобразувания в тази сфера. Вариантите са много- повече харчове за близки хора по празниците или пък за вас самите, вид инвестиции и т.н. Всичко е добре, ако не прекрачвате определени граници. Добре е да ви напомня ,че до 26 декември сте застрашени от значими загуби. Мислете, избягвайте всякакви рискове, разбира се някой тенденции ще можете да избегнете, други външни и независещи от вас провокации-не, но важното е да сте внимателни, щателно да анализирате “приходи-разходи”, бъдещи тенденции ,защото те ще се превърнат в крайъгълен камък и основна тема, която ще ви влияе не само сега, но и през следващите седмици. Обърнете внимание на тенденциите-особено в понеделник и вторник.
В сряда, четвъртък и петък сте доста емоционални, полезно е да забавите ход, дните предразполагат към вид равносметки.
В събота и неделя тонусът ви се възвръща, намирате начин да привлечете внимание, да повишите само-оценката си.
Чувствата ви и отношенията ви с най-близките ви хора преминават през материални оценки и общо благополучие. Пазете се подобни теми да не застанат между вас и любими личности...

Козирог

Венера, а от 17 декември и Меркурий ще са на ваша страна. Двете планети ще обединят сили и ще повишат значимостта ви в ключови и реформиращи обстоятелства. Вие променяте начина си на мислене, а някой от вас дори и външността си, собствения имидж и представяне пред околните. Тенденцията е да се повиши авторитетът ви, но на базата на вид безкомпромисност и твърдост, които ще сте все по-склонни да демонстрирате.
Физически вие сте доста активни и ориентирани към стабилизиране на финансовите потоци, но на този етап тази тенденция разходва огромен психически или физически песурс, факт, който може да ви накара да се почувствате преуморени, особено към края на периода. Това дни, през които можете да разберете на кого да разчитате, съответно- кой само черпи от вас ресурси. Възможни са и непредвидени харчове.
Най-важни дни за статуса ви са понеделник и вторник. Изненади.
В събота и неделя предпочитате уединението или само компанията на близки хора.
През цялото време семейната среда ви принуждава да сте “нащрек”, източник е на напрежение, а за някой и обрати.

Водолей

Вие постепенно навлизате в период на преосмисляне на всичко ценно за вас – хора, начин на печелене на пари, поет път на кариерно развитие, а и социален статус като цяло през изимналите две години и половина.
Чувствата се ревизират и пречупват под натиска на получена информация, разгадаване на тайна или оценяване на обстоятелства и детайли, които са ви убягвали до този момент, пренебрегвалисте, но сега ви водят към вид развръзка.
През тази и следващата седмица задължително ще преминете през подобни анализи. Някой от вас ще решат да поемат по качествено нов път на развитие и ще свалят някаква тежест, ще се оттърав от бреме, което им е тежало в последно време, а други ще преценят с каква част ще продължат напред и каква ще оставят зад гърба си.
Всичко отиващо си от живота ми обаче, само ще отвори място на нови и по-добри перспективи, които предстоят от следващата година.
За сега голяма част от истинските емоционални преживявания са под повърхността или “зад гърба ви”, “извън контрола ви”.

Марс през цялото време ви зарежда със сили, готовност да се борите и отстоявате правата си. Това може да е повод за обрати, изненади, ще провокирате околните да се разкриват чрез азяснителни разговори. “Истината” без украси е винаги полезна, както и знанието, което надарява със сила и освобождава от безсмислени зависимости. Така че всичко е за добро...остава само да се възползвате по най- адекватния начин.
Понеделник и вторник са подкрепящи за вас.
Сряда, четвъртък и петък са определящи за социалния ви статус /кариерно развитие, брак/, дребни на вид събития може да са много показателни или пък с широк отзвук за бъдещето ви.
В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания, мнозина ще се разтоварят сред приятели...

Риби

Тече последна седмица, през която можете да повлияете на кариерното ви развитие и позициите на работното ви място...Подобен шанс за експанзивно израстване ще получите през април 2015г. За сега е необходимо да обърнете повече внимание на финансовите потоци, приходи-разходи и т.н. В последно време те са нестабилни, а през тази и следващата седмица тази тенденция се усилва в пъти.
В оптимален вариант харчите, за да удовлетворите свои съкровени желания и прищявки, но разходите надвишават приходите. В друг случай обаче, възникват непредвидена нужда от вид разплащания, които силно дестабилизират положението ви. Околните- от приятели до колеги са силни провокатори в това отношение и могат да се окажат в основата на вид загуби. Крайно нежелателно е  да поемате финансови рискове, да задлъжнявате, да давате пари на заем.
Хубав период, за да разберете на кого можете да разчитате, съответно-не. Под влияние на текущи събития, бих казала и изненади, ще преосмислите доста близки връзки и някой от тях ще отпаднат от живота ви или ще бъдат “обезценени”.
Все пак ще има и такива, които ще засвидетелстват лоялността си пред вас в изпитващи моменти. Тази своеобразна “цедка” и “отсяване на сеното от плявата”, всъщност е доста полезна на този етап, защото в бъдеще ще ви предпази от други по-сериозни загуби- материални или морални.
Вашият управител почти две седмици ще ви закриля с доза магия, нещо като опека от Висшите сили, особено за родените през първата декада. Дори и да съществуват някакви проблеми те ще се разсейват или минимизират от тази планета.
През цялото време притежавате изключително силна интуиция. Възползвайте се!

Предоставен от http://www.horoskop-astrom.com/

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads