Видео преглед на вестник Уикенд

сряда, 26 ноември 2014 г.

Списание "GoodFood"

Списание "GoodFood"


Не пропускайте новия брой
Това е броят, в който празнуваме нашия седми рожден ден! Щастливи сме да ви почерпим с най-вкусните рецепти, които със сигурност ще приготвяте отново и отново. Нека си пожелаем да бъдем заедно още дълги години в новите кулинарни приключения.

Рубриката РОЖДЕН ДЕН е специално подготвена със 17 кулинарни хита, които са сред вашите любими. Те дават отговор Защо обичате goodfood - Печена сьомга с хариса и лимонов кускус с нахут, Стек със синьо сирене в коричка, Свинско виндалу, Дандан нудъли, Хрупкав пай с джолан, мед и горчица, Ризото с чорисо и домати, Камбала в масло с пюре от целина, Хлебчета с омар, Печено петле с чипс от розмаринова полента, Пилешки шницел със зелева салата, Спагети с миди, Кардамонов фъдж с шоколадова глазура, Печено агнешко с хрупкава коричка в корейски стил, Черно-бяло брауни, Горещ мока пудинг, Бананова тарта Татен, Плодов кейк с кокосова глазура от крем сирене.
Рубриката УИКЕНД представя в Лица Димитър Дамянов и неговите рецепти за Карпачо от дива сьомга с хайвер от белуга, заквасена сметана, сладко-кисела тиква, горчица и ванилов винегрет, Глазирана телешка буза с артишок, грах, круша и лимонова върбинка, Телешки момици с брюкселско зеле, черна гъба тръбенка, цвекло, салсафи и пяна от карфиол, Бял шоколадов десерт. Прочетете едно интересно Интервю с Денис Вивалдо - фууд стилист № 1. Започваме НОВА ПОРЕДИЦА Клуб ТОРТА, в този брой имате на разположение три страхотни торти - Ванилова парти торта, Торта с шоколад и фъстъчено масло, Къдрава торта с кленов сироп и круши.

Рубриката СЕЗОНЪТ НА призовава Да ядем повече… заешко - Заек във вино, Хрупкав пържен заек с билкова майонеза, Терина от заек и свинско със зърна пипер, Туршия от карфиол и моркови, Сладък заешки пилаф с подправки. Новото божоле идва! Научете повече за тази традиция и опитайте няколко рецепти с вино - Топло вино с подправки, Освежаващо вино, Коктейл с вино, Ледена гранита с божоле, Божоле сангрия. Продължаваме в този дух със съчетанието от Сирене и френски класики. Възползвайте се и от предложенията за Елегантен френски вкус - Супа писту, Пастет от пушена скумрия с хряново масло и френски хляб, Агнешки котлети с билков сос, Креп Сюзет. И още нещо френско, 5 идеи за тартини - Тартина с печени чушки, Тартина със сьомга, Тартина със сардини, Тартина с бъркани яйца, Тартина с говеждо и аспержи.

Рубриката ВСЕКИ ДЕН помага на заетите семейства да приготвят Бърза семейна вечеря - Кажунски ориз с кюфтенца от наденица и пържени яйца, Сандвичи с пикантен стек, Яхния с леща, тиква и кокос, Спагети със сос от домати и морски дарове, Пиле с кускус, бадеми и нар.







В ТОЗИ БРОЙ продължават два конкурса - Конкурс за кулинарна фотография „Вкусни снимки“ и Конкурс „Ароматна Коледа“ с читателските предложения за Медената къщичка, Бутер венец с аромат на Коледа, Сладък качамак със сушени плодове. Не пропускайте и Нашата торта от корицата - Лешникова торта с натурален шоколад и целувки. На пазар с GoodFood отново представя нетрадиционни храни и продукти.

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads