неделя, 30 ноември 2014 г.

Вестник "Телеграф"- 1 декември 2014 г.

Вестник "Телеграф"
1 декември 2014 г.



Вестник "ТЕЛЕГРАФ"- 30 ноември 2014 г.

Вестник "ТЕЛЕГРАФ"
30 ноември 2014 г.

Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"- 29-30 ноември 2014 г.

Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"- 29-30 ноември 2014 г.


Вестник "СТАНДАРТ"- 30 ноември 2014 г.

Вестник "СТАНДАРТ"
30 ноември 2014 г.

Вестник "ДНЕВЕН ТРУД"- 30 ноември 2014 г.

Вестник "ДНЕВЕН ТРУД"
30 ноември 2014 г.

Вестник "24 ЧАСА"- 30 ноември 2014 г.

Вестник "24 ЧАСА"
30 ноември 2014 г.

петък, 28 ноември 2014 г.

Вестник "ТЕЛЕГРАФ"- 28 ноември 2014 г.

Вестник "ТЕЛЕГРАФ"
28 ноември 2014 г.



Вестник "УИКЕНД"- 28 ноември 2014 г.

Вестник "УИКЕНД"
28 ноември 2014 г.


Вестник "168 ЧАСА"- 28 ноември 2014 г.

Вестник "168 ЧАСА"
28 ноември 2014 г.

Специалното издание "Готови ли сте за зимата"

Специалното издание "Готови ли сте за зимата"


Специалното издание "Готови ли сте за зимата" помага на водачите да подготвят автомобила си за зимните условия на шофиране. 







Книжката включва глава, посветена на зимните гуми, включително тези за високоскорстни автомобили, и друга за правилното им съхраняване. Към това се добавят глави за подготовката на самия автомобил като зареждане с необходимите течности, проверка на акумулатора, маслата, светлиниите, перата на чистачките, както и необходимата козметика за зимните условия за експлоатация. Следва глава свързана със съвети за това как да намалим разхода на гориво през зимата и подобряване на уменията за шофиране. Последната част е посветена на това как се почистват стъклата през зимата.

Списание "auto motor und sport"- Брой 11/2014 година

Списание "auto motor und sport" Брой 11/2014 година


В актуалния ноемврийски брой на водещото месечно автомобилно списание в България ще откриете:

Opel Corsa: първи километри с най-новото попълнение в продуктовата гама на марката от Рюселсхайм, на което се възлагат огромни надежди за просперитета на марката.
Базовият вариант на новия Mustang се задвижва от четирицилиндрова турбомашина. Дали подобно нещо ще доставя удоволствие?
Jeep Cherokee срещу Nissan X-Trail: Четвъртото издание на Cherokee във вариант с дизелов мотор със 140 к.с. се изправя в дуел срещу X-Trail с неговите 130 к.с.
Сравнение на десет модела зимни гуми с размер 205/55 R 16 – кой е най-добрият избор?
Зад волана на новото издание на VW Passat.
Bugatti Veyron Super Sport, Ferrari LaFerrari и Porsche 918 Spyder: ще успеят ли новите попълнения на автомобилния елит в лицето на хибридните LaFerrari и 918 Spyder да предявят основателни претенции към трона на Veyron?
BMW Серия 2 Active Tourer срещу VW Sportsvan: първият ван в историята на BMW в сравнение срещу своя конкурент от Волфсбург 
Тест на Audi A3 Sportback e-tron
Първи впечатления от обновеното BMW X3.

Автомобилите в броя

Audi A3 Sportback e-tron
BMW 218d Active Tourer
BMW M235i Performance
BMW X3 xDrive 30d
Ford Mustang
Jeep Cherokee 2.0 Multijet 4x2
Maserati Quattroporte S Q4
Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4
Opel Corsa
Opel Adam Rocks 
VW Passat
VW Sportsvan 2.0 TDI

Вестник "СТАНДАРТ"- 28 ноември 2014 г.

Вестник "СТАНДАРТ"
28 ноември 2014 г.

Вестник "ДНЕВЕН ТРУД"- 28 ноември 2014 г.

Вестник "ДНЕВЕН ТРУД"
28 ноември 2014 г.

Вестник "24 ЧАСА"- 28 ноември 2014 г.

Вестник "24 ЧАСА"
28 ноември 2014 г.

сряда, 26 ноември 2014 г.

Вестник "ТЕЛЕГРАФ"- 27 ноември 2014 г.

Вестник "ТЕЛЕГРАФ"
27 ноември 2014 г.


Списание "GoodFood"

Списание "GoodFood"


Не пропускайте новия брой
Това е броят, в който празнуваме нашия седми рожден ден! Щастливи сме да ви почерпим с най-вкусните рецепти, които със сигурност ще приготвяте отново и отново. Нека си пожелаем да бъдем заедно още дълги години в новите кулинарни приключения.

Рубриката РОЖДЕН ДЕН е специално подготвена със 17 кулинарни хита, които са сред вашите любими. Те дават отговор Защо обичате goodfood - Печена сьомга с хариса и лимонов кускус с нахут, Стек със синьо сирене в коричка, Свинско виндалу, Дандан нудъли, Хрупкав пай с джолан, мед и горчица, Ризото с чорисо и домати, Камбала в масло с пюре от целина, Хлебчета с омар, Печено петле с чипс от розмаринова полента, Пилешки шницел със зелева салата, Спагети с миди, Кардамонов фъдж с шоколадова глазура, Печено агнешко с хрупкава коричка в корейски стил, Черно-бяло брауни, Горещ мока пудинг, Бананова тарта Татен, Плодов кейк с кокосова глазура от крем сирене.
Рубриката УИКЕНД представя в Лица Димитър Дамянов и неговите рецепти за Карпачо от дива сьомга с хайвер от белуга, заквасена сметана, сладко-кисела тиква, горчица и ванилов винегрет, Глазирана телешка буза с артишок, грах, круша и лимонова върбинка, Телешки момици с брюкселско зеле, черна гъба тръбенка, цвекло, салсафи и пяна от карфиол, Бял шоколадов десерт. Прочетете едно интересно Интервю с Денис Вивалдо - фууд стилист № 1. Започваме НОВА ПОРЕДИЦА Клуб ТОРТА, в този брой имате на разположение три страхотни торти - Ванилова парти торта, Торта с шоколад и фъстъчено масло, Къдрава торта с кленов сироп и круши.

Рубриката СЕЗОНЪТ НА призовава Да ядем повече… заешко - Заек във вино, Хрупкав пържен заек с билкова майонеза, Терина от заек и свинско със зърна пипер, Туршия от карфиол и моркови, Сладък заешки пилаф с подправки. Новото божоле идва! Научете повече за тази традиция и опитайте няколко рецепти с вино - Топло вино с подправки, Освежаващо вино, Коктейл с вино, Ледена гранита с божоле, Божоле сангрия. Продължаваме в този дух със съчетанието от Сирене и френски класики. Възползвайте се и от предложенията за Елегантен френски вкус - Супа писту, Пастет от пушена скумрия с хряново масло и френски хляб, Агнешки котлети с билков сос, Креп Сюзет. И още нещо френско, 5 идеи за тартини - Тартина с печени чушки, Тартина със сьомга, Тартина със сардини, Тартина с бъркани яйца, Тартина с говеждо и аспержи.

Рубриката ВСЕКИ ДЕН помага на заетите семейства да приготвят Бърза семейна вечеря - Кажунски ориз с кюфтенца от наденица и пържени яйца, Сандвичи с пикантен стек, Яхния с леща, тиква и кокос, Спагети със сос от домати и морски дарове, Пиле с кускус, бадеми и нар.







В ТОЗИ БРОЙ продължават два конкурса - Конкурс за кулинарна фотография „Вкусни снимки“ и Конкурс „Ароматна Коледа“ с читателските предложения за Медената къщичка, Бутер венец с аромат на Коледа, Сладък качамак със сушени плодове. Не пропускайте и Нашата торта от корицата - Лешникова торта с натурален шоколад и целувки. На пазар с GoodFood отново представя нетрадиционни храни и продукти.

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads