Видео преглед на вестник Уикенд

сряда, 26 юни 2024 г.

Вестник 24 Часа

26 юни 2024 г.

Само в "24 часа" на 26 юни четете:

Тайните срещи на политиците от Костов до Борисов - Пълна пътна карта на точките, на които се разплитат възлите в държавата още от 1982 до 2024 г.; Правителства се свалят и издигат в ресторанти и манастири

 А как машините ще решават кого да жертват - предговор на на Иван Кръстев за Хенри Кисинджър, Ерик Шмит и Даниел Хутенлохер в книгата "Ерата на изкуствения интелект и нашето човешко бъдеще". Тя излиза с логото на Книгоиздателска къща "Труд" в луксозно издание в поредица "Нобелисти".

Летенето вече е мрачно преживяване- бури, закъснения, няма пилоти и самолети НДК работи добре, но тромаво. Нужна е комуникация в тикток и инстаграм – най-много на два клика разстояние интервю с Андрияна Петкова, изпълнителен директор на НДК 

И Джорджа Мелони ще раздава карти, въпреки че Макрон и Шолц искат да гледа отстрани

В специалните страници "168 истории" четете:

Най-бедни сме, но президентът ни е сред тримата най-високоплатени в ЕС според БВП

Преди 2006 г. Брендо подава сигнал в НСБОП: Доктора поръча да ме убият; Подслушан от спецслужбите разговор между Иван Тодоров и Косьо Самоковеца: Какво ще го правим пожарникарчето (Борисов)?

Пирувал ли е Александър Велики с Панагюрското съкровище България на Бяло море -възможно ли е?

Вижте първите страници на "24 часа" от 26 юни през годините до днес. Заглавията са интересни - спомнете си през какво преминаваше България. И сюжети, които обясняват защо сме там, където сме.
_________________
Източник - МГБ

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads