Видео преглед на вестник Уикенд

сряда, 5 април 2023 г.

BIOGRAPH - брой 139, 2023 г.

Изповедите на Памела Андерсън в новия „Биограф“

Драматичният живот на секссимвола на 90-те е темата от корицата на априлския брой



Памела Андерсън

Последните 12 месеца наистина са годината на Памела Андерсън. Първо нейната история с Томи Лий беше увековечена в хитов сериал от 8 епизода, който, макар и без нейното одобрение и съдействие, получи 10 номинации за тв наградите „Еми“. После я поканиха да играе на Бродуейска сцена в мюзикъла „Чикаго“, което изобщо не е шега работа. В началото на 2023-а излезе новата й автобиографична книга, която е написала съвсем сама и съдържа и нейни стихове, а след това – и документалния филм на Netflix „Памела: Една любовна история“. През март именно тя откри и модното дефиле на Hugo Boss в Маями…


С новата си априлска корица и ние в Biograph искаме да отдадем дължимото на една 55-годишна жена, която не спира да ни изненадва и сякаш започва да живее втори живот. В 139-ата си Cover story сме събрали много неподозирани факти и детайли за тази шармантна блондинка, след които ще гледате на нея с други очи. Сигурен съм, че историята й ще бъде вълнуваща и поучителна за много наши читателки.

В този априлски брой особена гордост у мен предизвикват и интервюто с Тома Спространов – един от любимите ми радиоводещи и човек с голямо сърце, разговорите с оперния бас, а отскоро и директор на русенската опера Пламен Бейков, и с режисьорите Мартин Макариев и Веселка Кунчева, репортажът на Поли Генчева от остров Ява, както и очеркът за голямата писателка (и сънародничка на Памела Андерсън) Маргарет Атууд.



 Сексбомбата и суперзвезда от 90-те години Памела Андерсън е звездата от корицата на новия априлски „Биограф“, който вече е на пазара. Списанието разказва с подробности и много снимки за драматичния и изпълнен с премеждия живот на 55-годишната канадска блондинка, която напоследък изживява нещо като втора младост и се изявява на много фронтове. Насилието, на което е била жертва неведнъж, кражбата на домашните им видеокасети с Томи Лий, от които много хора спечелиха милиони долари, но не и тя самата, многобройните й връзки и бракове с различни мъже… Нейният живот наистина е достоен за филми, сериали и романи.


В допълнение към историята от корицата списанието публикува и ексклузивно интервю с друг световен секссимвол, само че от предишното десетилетие – певицата Саманта Фокс. Поместен е и очерк за най-обсъждания холивудски актьор у нас през последните месеци – Джон Малкович.


Източник - списание BIOGRAPH

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads