Видео преглед на вестник Уикенд

четвъртък, 16 март 2023 г.

Вицове за милионери


 Мистър Сингх влиза в Лондонска банка и иска заем от банковия служител. Заминавал за Европа на двуседмично бизнес пътуване и му трябвали 5 000 паунда. Банковият служител му обяснява, че банката се нуждае от някакъв вид гарант в случай, че заемът не бъде погасен. Мистър Сингх се съгласява на условието и му връчва ключовете от чисто новия си жълт "Ролс Ройс", който струва около 250 000 паунда.

- Колата е паркирана на улицата точно срещу банката - казва мистър Сингх. - А тук са всички документи на колата.

Иска ли питане - служителят веднага се съгласява и сделката е сключена. След като Мистър Сингх напуска, всички служители правят на пух и прах мистър Сингх, като не спират да го подиграват и заливат от шеги. Човек да заложи кола за четвърт милион срещу някакъв заем от 5 000 паунда.

Един от служителите откарва колата в гараж, където се намират и други коли срещу заем от банката. След две седмици мистър Сингх идва отново в банката и връща заема от 5 000 паунда, като лихвата е само 15 паунда. Въпреки всичко, служителят не издържа и пита:

- Сър, трябва да Ви кажа нещо. Проверихме Ви и открихме, че Вие всъщност сте мултимилионер. Защо на човек като Вас ще му трябва такъв заем?

Мистър Сингх се обръща и отговаря:

- А къде в Лондон, си мислите, че мога да паркирам колата си и да платя само 15 паунда за две седмици?

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads