Видео преглед на печата

сряда, 22 юни 2022 г.

СПИСАНИЕ EVA - Брой 278 / Юни 2022

Източник - списание EVA

Лили Гелева – лицето на юнската ни корица, е специален случай. Тя буквално ни беше „поръчана“ от читателите, от онези, които следят модерните социални медии и слушат подкастове. Лили е актриса, музикантка, художничка, упорит екочовек, но стана известна най-вече с подкаста си „Свободно падане“, който се слуша – внимание! – в над 70 страни  по света. „Свободно падане“, според заявката на самата Лили, е за щастието. „Щастието е всекидневна работа. Ние правим всяко нещо заради следващото. А би трябвало да правим всяко нещо заради него самото“, ще каже тя в едно от изданията на подкаста, който се роди на 30 декември 2020 година, когато като че ли цялото човечество беше в състояние на свободно падане със стоварилата се върху главите ни пандемия.  
Сряда след сряда – защото тогава се появяваха новите епизоди – Лили Гелева влизаше все по-навътре в собствения си сложен свят, но го правеше с една симпатична лежерност, и колкото по-малко й пукаше дали ще се изложи и какво би се харесало, толкова повече я слушаха – защото хората имат нужда от искреност, а и от хубав, дълбок смях, какъвто е смехът на Лили.
Честно казано, когато я потърсихме за интервю, тя ни изненада не просто с факта, че е бременна, а че е почти накрая на бременността си. Но защо и как се случи всичко  ще прочетете в новия брой на EVA. Ще разберете и как са се срещнали Лили и актьора Христо Петков, с когото тя е на корицата ни, какви родители се готвят да бъдат и готвят ли се изобщо или и там е едно „свободно падане“. 

Няма коментари:

СЛЕД РЕШЕНИЕТО ЗА ОТМЯНА НА ДЕРОГАЦИЯТА ЗА "ЛУКОЙЛ"

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads