Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 8 октомври 2017 г.

Хороскоп за седмицата 09.10-15.10.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



През тази седмица предстои ключово астрологично събитие, което ще промени приоритетите ни, постепенно ще създаде нов, силен акцент за следващите близо 12 месеца, а именно- Юпитер ще премине в сектора на Скорпион. До 10 октомври и през изминалата година, Юпитер транзитираше през Везни и насочи вниманието ни върху партньорските взаимоотношения- лични, делови, в частен и обществено-значим план. В различна степен ние бяхме засегнати от тези процеси, като заздравяването или скъсването на определени контакти доведе до малки и големи земетресения-образно казано. От една страна се проявяваха силни желания за независимост /буквално или в по-общ смисъл/, лични амбиции и креативност, революционни нагласи, а от другата- настойчиво бяхме подтиквани да оценим интересите на отсрещната страна, за да се постигат оптимални резултати, а не дестабилизация. Кой и в каква степен се е справил с горе-посоченото- разбира  в ярки краски и през настоящия период, с пик от развръзки, показателни събития, новини и т.н.
Най-хубавият вариант е да усетите, че собствените ви виждания и идеи са срещнали разбиране и подкрепа, а това е довело до подобряване на социалния ви статус чрез по-престижни обществени позиции, например сте сключили изгодни договори, увеличили сте популярността си, близостта с любими хора е преминала на ново и по-високо ниво чрез сключване на брак, раждане на детенце или някакъв творчески проект и т.н.
Не е изключено обаче, да има и такива хора, които не са получили удовлетворение при взаимодействието с важни за тях личности и в такъв случай различията ще станат особено очевидни към настоящия момент. Повтарям, че тенденцията обхваща различни нива, включително цели групи, колективи, организации, държавни и международни общности, а част от някой от тях сме самите ние…Юпитер е планета, която символизира „щастието“, защото се свързва с „разширението“, „правото“, „справедливостта“, „морала“. От сектора на Везни, тя се стремеше да пробие /отново в метафоричен смисъл/, да наложи своите послания в областта на толерантността, сътрудничеството…Почти през цялото време срещаше противопоставяне от Уран и Плутон, значи, това е съпротива на силни лидери, власт-имащи, наложени правила и норми. Но Юпитер изисква промяна, така че ако не по желание, то тя се случва по принуда, а ако това не е възможно ,тогава се сменят „правилата на играта“. От втората част на октомври „правилата на играта“ ще се обновят, ще засегнат паричните потоци, онова, което имаме или можем да придобием, отново- благодарение на „другите“ или вид съгласие, опека, до които можем да се доберем. Проявите на егоизъм ще бръкнат в „джоба“ на мнозина, но пък изграждането на стратегия или осъзнаването на правилото, „че за да получиш, трябва да дадеш“- ще е един от лайтмотивите за дълго. Иначе, можем да се въвлечем във война за чисто материални средства…Усещаме на къде духат ветровете през тази седмица, хубаво е да „опънем платната“ в добре избрана посока, за да стигнем далеч до края на годината и/или до есента на 2018г.
За тази седмица се налага също да наваксваме с пропуски на работното си място или се сблъскваме със своеобразни спирачки, предимно там, където има нещо старо, недовършено…Налага се да се съобразяваме повече с вид авторитети и/или по-възрастни лица, евентуално да усвоим допълнителни знания, да шлифоваме уменията си. …Тестват се позициите ни на работното място…В друг вариант- възникват допълнителни ангажименти, ескалира необходимостта да сме по-внимателни към здравето си…
Седмицата продължава да поддържа висока степен на риск или изненади, внимателно планирайте всеки ход, придържайте се към истината и справедливостта и звездите ще ви дадат „зелена светлина“ в избраното направление…
Щастлива и успешна седмица на всички!
Овен
През тази седмица социалният ви статус или имидж е под натиск да се промени, а посоката силно зависи от това, дали сте успели да получите адекватна подкрепа от важни за вас личности. Ако си сътрудничите и обедините вашите и чуждите интереси, тогава можете бързо да се превъртите напред и нагоре в избраното от вас направление. Иначе- рязко сменяте посоката си на развитие, късате-договори, връзки, някой могат да се въвлекат и в правна война…
Периодът е показателен или превключващ и за личните ви партньорски отношения, в по-ярки краски набелязвате силни и слаби звена, по-далечни перспективи на развитие, какво трябва да трансформирате, за да сте по-щастливи. Възможно е в този процес вашето настроение или на половинката ви, съответно плановете ви за бъдещето да се обновят, да преминат на ново ниво…Следете, насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе.
Ежедневието ви е динамично, натоварено, понякога и над средното ниво, поради допълнителни ангажименти, необходимост да усвоите допълнителни знания, да се съобразявате с шефове, да пътувате принудително или пък да се съобразявате с физическия си тонус и здраве! Не се претоварвайте, няма за къде да бързате към настоящия момент, форсирането на събитията ще среща по-скоро съпротива. Оставете всичко да се случва плавно и по „график“, градете „мостове“ и ще стигнете далеч…
Телец
Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната ви реализация. В оптимален вариант ескалират събития, които утвърждават позициите ви за дълго, някой от вас могат да заемат нова длъжност и според натрупани вече тенденции, други да се доберат до повишение…Може да има и такива, които рязко ще променят посоката си на развитие, защото е достигнал предел на търпение. Като минимум- налага се да се приспособявате към някакви преобразувания на работното ви място, може вие да смените тактиката си, да се разобличат скрити процеси и т.н. Каквото и да е, вие можете да разчитате на творческия си потенциал, креативност и старание, така че ако се наложи ще смените една възможност за друга и по-подходяща за вас, перспективна…
Все по-съществено значение придобиват теми и с партньорските ви отношения. На този етап преобладават равносметките, склонността ви да се връщате към миналото или необходимостта да инвестирате в любим човек…Не бива да позволявате обаче, чисто материални въпроси да застават между вас и близките ви.
Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което ви носи повече щети…
Близнаци
Звездите ви подтикват да пренаредите базисни приоритети и да отстраните слабите звена в сфери като-дом, семейство, съпружески отношения…Вероятно трябва да проявявате повече толерантност или да се съобразявате, ангажирате повече с въпроси касаещи близките ви.
Не е изключено да ескалират и стари теми, а реакцията и инициативността ви за тяхното разрешение ще има дълготраен ефект, така че трябва добре да обмисляте ходовете си.
В друг случай- вашето социално положение пряко се влияе и подобно на „скачени съдове“ от подкрепата, която получавате от ваши делови партньори или отказът на разбиране от по-възрастни и авторитетни лица. Същевременно, ако има натрупани недоразумения във връзките ви- те ще се проявят с изискване да не ги обикаляте повече, а да вземете адекватни мерки. Каква посока ще изберете- на обединение на интереси, поемане на повишени отговорности или пък точно обратното- е право на избор на всеки!
Рак
Оформя се траен фон на съществуване, който се задава приоритетно от трансформации, които задавате в дома си, те може да са провокирани от вашия партньор или други външни и независещи от вас причини. През тази седмица можете да утвърдите комфорт, хармония, дори и да е нацената на компромис или по-високи вложения. Възможни са показателни и/или превключващи събития за дълго и отнасящи се до най-близката ви среда, хубаво е да насочвате съзнателно, за да се възползвате по оптимален начин от този своеобразен житейски кръстопът.
Някой от вас могат да се въвлекат в словесна война, за да защитят интересите си. Може да не сте съгласни с някой от ангажиментите или пък да влезете в по-остра конфронтация с по-възрастни и авторитетни личности. Последиците са или промени в начина на общуване, така че да се изчистят недоразумения, или късане на връзки, договори…
Препоръчително е и да сте по-внимателни, ако пътувате. Моментът не е подходящ да си закупувате автомобил например…
Лъв
През тази седмица мнозина водят разяснителни разговори, получават ценна информация, научават тайни, а това е повод да променят рязко ритъма в ежедневието си, предварителни планове и т.н. В оптимален вариант- възникват възможности, на които не можете да устоите. В друг случай-борите се за правата си, може да е достигнат някакъв предел на търпение, който да ви подтикне да действате крайно, съответно- да предизвикате трансформации в професионалната ви реализация, връзки- предимно служебни, но не само…
Влагате много енергия, за да стабилизирате финансовото си положение, но може би е по-добре да не форсирате събитията, да ги оставите да се случват по етапно, стратегически, но сигурно и с перманентни ,натрупващи се успехи с времето, подобно на въртяща се снежна топка….
На този етап трябва да се пазите от необмислени харчове, също-да не позволявате чисто финансови приоритети да застават между вас и любимите ви същества.
Дева
Основната си енергия и инициативност сега и повечето от вас влагат в своя дом, инвестират в семейство и любими същества -време, енергия, че и финанси. Взаимодействието ви с по-възрастна и авторитетна личност може и да не е твърде лесно, в друг вариант- това са теми от миналото, които са останали неразрешени, касаят най-близката ви среда на съществуване и сега е моментът да се отървете от своеобразен товар, да разрешите евентуални недоразумения, като действате стратегически или по-решително…Не е изключено и тенденциите да се развият от само-себе си, според натрупана вече инерция и след пик от събития и развръзки.
Оптимален или показателен период за финансовото ви състояние. Ако преобладават постъпленията и удовлетворението, успели сте да се „закачите“ за нещо стойностно през изминалите месеци, а сега се чувствате стабилни, тогава пак така-можете да разчитате на дълготрайни успехи и в бъдеще. Вид дестабилизация или пробойни към настоящия момент, в които изтичат ресурсите ви обаче, изискват повишено внимание, вероятно ще се наложи да смените стратегията си, да разширите кръга си на общуване, да излезете извън рамките на познатото, така че да се справите с подобни предизвикателства…
Везни
Юпитер ще напусне вашия зодиакален знак на 10 октомври и по различни поводи ще ви даде яснота- какви трансформации е предизвикала тази планета в личността ви, в начина ви на съществуване с пик от показателни новини и събития…Вероятно все още ще ви застигат развръзки и последици от миналото, можете да научавате тайни, да си изработвате стратегия, така че да се справяте с процеси, които отчитате за извън контрола ви.
Ставате все по-прагматични, склонни сте с по-голяма лекота да се разделяте с онова, което е изживяло своето време.
В последно време има някаква дисхармония между вашите чувства и онова, което сте склонни да демонстрирате пред света. Вие ревизирате всичко ценно за вас и вероятно не без причина- от хора до начини на придобиване на материални блага. Понякога тези процеси са провокирани от дълбоко заложени проблеми, които се отнасят- до дом, семейство, место-живеене, гражданство и избиват към настоящия момент със съответните последици.
В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно…
Скорпион
Водещо астрологично събитие за вас е навлизането на Юпитер във вашия зодиакален знак, който ще ви помогне да разширите границите на възможното пред вас и то за много дълъг период от време. За сега е полезно да знаете, че е важно да си изградите план-график, който да преследвате, съответно- кои са мечтите ви, в какво искате да вложите този уникален шанс, който ще се настани в живота ви и ще прораства, благодарение на действията ви, но и на късмет, подкрепа, които ще ви съпътстват….Юпитер изисква ръст, разширение, ако не по желание, то по принуда и чрез различни външни стимули. Разбира се, по-добре е човек да е с една крачка напред и да се възползва от текущи обстоятелства, а не да се остави да бъде влачен от Съдбата-образно казано. Все пак, вие получавате мощна подкрепа и тя те първа ще се разгръща. На този етап- набележете посоката, ако нещо препятства успехите ви-отстранете го, за да освободите място за друго и по-надеждно, качествено.
Ще имате достатъчно подсказки за горе-споменатото- и в лицето на близкото ви обкръжение /приятели, колеги/, и в чисто материален аспект- къде изтичат ресурсите ви, дали можете да преодолеете пропуските или се налага да отворите нова страница.
Вие сте на прага на житейски кръстопът, необходимост да оставите нещо зад гърба си, да се ориентирате към ново по-перспективно, надграждащо потенциала ви, повишаващо авторитета ви, а хубавото- те първа предстои!
Стрелец
През тази седмица вие ясно можете да видите- какво социално положение сте избрали, постигнали- в колектив и на работното място или пък в обществото-като цяло, според минали действия, линия на поведение,  решения, които клонят към развръзки или се утвърждават като зададена тенденция, настанявате с трайно в живота ви. Възможно е да сте сменили средата си или да сте успели да създадете доста надеждни връзки, да привлечете на ваша страна влиятелни личности и т.н., които ще ви подкрепят и ще играят ролята на мост между вас и успехите ви, мечтите ви и т.н.
През настоящия период все още се наместват пластовете в най-близкото ви обкръжение, ако има недоразумения- те ще се проявят в доста крайни форми, могат да повлияят на финансовото ви състояние…В оптимален случай инвестирате в любими хора. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба.
Налага се да се борите за своето място под Слънцето, вероятно да премахнете някой бариери между вас и околните. Връщате се към миналото, към натрупан опит и го преразглеждате и не без причина, но това трябва да има полезен, стимулиращ ефект.
Някой от вас може да се почувстват притиснати от ангажименти, които не са им твърде по вкуса. Това е валидно за всички, но подчертано за родените от 3 деканат. Ако „товарът“ много ви тежи /образно казано/, вероятно ще трябва да смените стратегията си, да потърсите обходни пътища и варианти, подобни постепенно ще се оформят, ще привличат вниманието ви, особено през втората част на седмицата.
На 10 октомври Юпитер- вашият покровител, навлиза в Скорпион и ще направи животът ви по-цветен, емоционален, за сега- получавате първи сигнали в тази посока…
Козирог
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за вашия собствен живот, така и този на най-близкото ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат.
Пик от събития, развръзки, които показват до какво са довели ваши минали действия, как ще се закодират във вашия социален статус и имидж като минимум.
С малки и по-големи земетресения, вие вече трябва да сте си извоювали нови и по-престижни позиции, в друг случай- по различни поводи се очертават по-далечни хоризонти на развитие. …
Въпроси свързани с юридически казуси, далечни роднини, хора извън близкото ви обкръжение- през настоящия период ви натоварват с отговорности, ескалация на напрежение или проблеми. В такъв случай не е полезно да форсирате събитията, не бързайте, изградете си по-дългосрочна стратегия, за да се справите…
Популярността ви постепенно ще расте и вие те първа ще го усещате…
Водолей
Водеща тема си остава материалното ви благополучие, то е като скачени съдове за партньорските ви отношения, а в друг случай- чисто финансови приоритети застават между вас и близките ви със съответните последици.
В оптимален вариант- успявате да намерите опорна и компромисна точка между вас и околните /включително вид авторитети от близкото ви обкръжение- в дом, на работата, сред приятели, колеги/, да изчистите стари или натрупани недоразумения. Ако това е невъзможно, тогава трябва да смените стратегията си, а понякога и обществото, в което съществувате, за да не претърпите загуби…
Друг приоритет са въпроси свързани с пътувания, юридически или наследствени казуси, отнасящи се до роднини и т.н. Възможен е развой или обрат в горе-посочения сектор, също-нещо тайно да стане-явно.  Бъдете информирани, подготвени, за да се справите с всички текущи предизвикателства.
Риби
През тази седмица предстои пик от събития или развръзки, които касаят приоритетно вашето финансово състояние, онова, което имате общо и/или можете да получите в резултат на подкрепа от важни за вас личности, евентуални наследства и т.н. Ако резултатът не ви удовлетворява, тогава ще можете да се доберете до желаното като разширите кръга си от познати, излезете извън границите на познатото, доберете се до опека от страна на влиятелни личности или се въвлечете в съдебна битка.
Друга водеща тема са партньорските ви отношения- лични или делови. През настоящия период можете да си „сверите часовника“ – до колко си пасват вижданията за бъдещо развитие, съответно какво ви скрепва. Ако има недоразумения, включително и натрупани в миналото- те ще се проявят ясно. В друг случай- ескалират промени около вашата половинка, които рефлектират и върху вас самите.
При всички случай- владеят ви силни страсти, околните могат да ви стимулират, да се превръщат в енергиен мост между вас и целите ви, но може и да ви фрустрират, да ви мобилизират- сами да вземете нещата в свои ръце, поради ограничения, които се опитват да ви наложат, повишени изисквания и/или очаквания към вас, включително и нараснала конкуренция, понякога-откровени недоброжелатели.
Каквото и да е, сега можете да постигнете върхови постижения, резултати, към които сте се стремили дълго- като разчитате на придобит опит и авторитет вече, използвате стратегия и намерите най-верния път към „другите“.





Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads