Видео преглед на печата

неделя, 12 юни 2016 г.

Седмичен хороскоп

13.06 - 19.06.2016 г.



Още в началото на седмицата Меркурий ще премине в Близнаци, а както повечето от нас знаят, в астрологията тази планета се свързва с „обработването на информацията”, така че все едно ще се пренесем на много по-бърз и мощен компютър- образно казано. Мисълта е хладна, разсъжденията могат да стигнат до своя връх на безпристрастност.

Нервната система, за която също отговаря Меркурий, през следващия близо месец ще бъде свръхчувствителна, ще отключи светкавични реакции, но и неумение да се абстрахираме от външни дразнители, факт, който може да провокира напрежение.
Социалната активност нараства в пъти, паралелно с желанието за променя, придвижване от една ситуация и/или  местоположение- в друга ситуация и/или местоположение. Като че ли, най- важно ще бъде да избягаме от рутината или от онова, което ни дразни по различни начини.
Меркурий от Близнаци ще ни направи и по-многословни, почти без задръжки ще изказваме мнението си, спонтанно ще търсим връзки, които да допринесат за собствените ни успехи или чувство на щастие. С лекота се завързват нови делови контакти, ескалират множество флиртове, но без особено задълбочаване в чувствата. Припомням, че докато Венера е в Близнаци повече сме склонни да говорим за любовта, отколкото действително да я изпитваме…подобно на идеал или представа, за която разказваме или се стремим да демонстрираме.
Успех за посредници, търговци, журналисти, хора на „словото”-общо, а също и за онези, които се занимават с транспорт.
Периодът може да се окачестви като „седмица на изненадите”, перманентно ще ни се налага да се приспособяваме към някакви новости, поради осъществени контакти, получени новини, премествания или пътувания- вариантите и многообразието от възможности е голямо като самият живот. Водещо правило е обаче, че колкото сме по-комуникативни, инициативни, стремим се да изграждаме „мостове” между нас и другите, толкова повече шансове могат да се разкриват по пътя ни и то по един неочакван начин.
В събота и неделя сме под влияние на Пълнолунието, обикновено то ни носи пълнота от знание, вид развръзки, а сега това правило е подчертано валидно.
Накрая един цитат с пожелание за много успехи: „Знанието за това какви трябва да бъдат нещата, отличава умния човек; знанието за това какви са нещата в действителност, отличава опитния; а знанието за това как да бъдат изменени към по-добро, отличава успелия човек.”
Овен
Звездите отключват силно желание за промяна, което на практика може да намери израз в повишената ви социална активност, желание да контактувате с повече хора и да обсъждате идеите си, за да ги наложите или получите удовлетворение в избраното от вас направление, да се разтоварите от рутината, да се позабавлявате…. Всъщност, колкото сте по комуникативни и инициативни, толкова повече внезапни нови шансове могат да се разкриват пред вас, така че да повишите благосъстоянието си, да сключите изгоден договор или да срещнете любовта.
Склонни сте да действате спонтанно,  да изненадвате околните, че дори и себе си. Това важи предимно за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.
Ежедневието ви е много динамично, изисква да преследвате по-краткосрочни цели и бързи успехи, които действително можете да постигнете и неочаквано да се озовете в по-добра позиция. Получавате новини, на които трябва да реагирате или пък да се възползвате. При перманентно меняща се обстановка е най-подходящо да планирате на момента, а не  да се взирате в далечното бъдеще…Второто, може да снижи ентусиазма ви и да постави някакви граници пред вас- реални или теоретични и продуцирани от съзнанието ви. Същото е валидно и за юридически казуси, дълги пътувания, които е добре да отложите на този етап, ако е възможно…
До сряда настроението ви е много неустойчиво, разпилявате вниманието си в различни посоки, но водеща тема са партньорските ви отношения, които можете да превъртите в различни посоки според  нагласите си. Популярността ви расте, вълнуваща и/или полезна информация.
В четвъртък и петък сте емоционални, действията ви са много продуктивни, съпътствани от силни страсти и желания. Все пак, винаги е полезно да се пазите от крайности. Можете да откриете оригинали начини за печалба.  
В събота и неделя се под влияние на Пълнолунието- пълнота от знание, прозрения...
Телец
Все по-важна, водеща тема за вас се оказва материалното ви благополучие или „сигурност” в един по-общ смисъл. През тази седмица пред вас се очертават внезапни нови възможности, вид алтернативи, от които да спечелите и то по един бърз начин. За да успеете, може да ви се наложи да лавирате, да действате по-гъвкаво, да сте социално по-активни, да се доверявате на интуицията си…Ако следвате вътрешния си глас, звездите могат да сбъднат някаква ваша мечта. Току виж получите и някакъв подарък /буквално или в преносен смисъл/ от близък човек или лице, за което изобщо не подозирате, че може да ви е от полза.
До сряда ежедневието е наситено със събития и изненади, на които следва да реагирате на момента. Не се разпилявайте в различни приоритети, концентрирайте се върху една приоритетна цел, за да сте по-успешни. Дните ви носят доста шансове, но е полезно и да се пазите от непредвидени ситуации…
В четвъртък и петък можете да си сътрудничите и съответно да получите подкрепа, ако търсите такава разбира се. Подходящо време да заздравите връзки и да изгладите евентуални недоразумения.
В събота и неделя не позволявайте финансови въпроси да застават между вас и любими личности. Дни на равносметки, ретроспекции, а под влияние на Пълнолунието- пълнота от знание до колко сте поели в посока, която ви обогатява, а не обратното.
Близнаци
Още от началото на седмицата Меркурий ще премине във вашия зодиакален знак и ще ви подкрепи, ще усили желанието ви да се доказвате, а паралелно с това, нарастващото ви красноречие  ще  съдейства за способността да се справяте с всякакви затруднения, да превъртате евентуални негативи в позитиви, като в повечето случаи те ще са продуцирани от ваши партньори /лични или делови/.
Нервната система на родените през първи деканат е по-уязвима на външни дразнители, така че е целесъобразно да си намерите подходящ отдушник, да  канализирате идеите си в подходяща цел, която спонтанно може да се реализира. Родените през втори деканат изглежда ще минат „между капките” за нещо важно, а представителите на трети деканат ще имат най-големи шансове да реализират почти всички свои намерения.
До края на седмицата е подходящо да сте максимално социално активни и всъщност повечето от вас наистина ще отговорят на това послание на звездите- по желание или принуда. Обединяващо правило е, че постигнатите резултати през настоящия период могат да се закодират трайно в имиджа ви и не само. За това е полезно да сте инициативни, защото текущите събития сега в значима степен се определят от собствената ви воля, дори и да са на лице някой притискащи, дори превратни обстоятелства, звездите пак ще ви дадат и варианти, своеобразен изход…
До сряда притежавате доза късмет, в бързо въртящо се колело от възможности и предизвикателства, възползвайте се, бъдете тактични, комуникативни, така, като само вие умеете.
В четвъртък и петък сте доста натоварени, но и продуктивни, а усилията ви ще бъдат оценени по достойнство.
В събота и неделя е Пълнолунието, то засяга пряко вашия зодиакален знак, така че е възможен пик от събития, новини, като минимум-ясни прозрения.
Рак
Седмица преди Слънцето да навлезе във вашия зодиакален знак, пред вас се разкриват някакви допълнителни алтернативи за просперитет. Те може първоначално да са под формата на идея, подадена ръка при нужда, нов проект, който ще прораства..Изглежда, че ще трябва да надникнете в по-далечното си бъдеще, да търсите допълнителни варианти извън близкото ви обкръжение и подобни мисли, намерения или възможности могат да възникват доста спонтанно или под натиска на вече бързо завъртяло се колело от събития.
В подобна обстановка, някой от вас ще имат усещането, че щастието е на една ръка разстояние, но все нещо не достига, за да го докоснете или пък да му се насладите в пълна степен. В такива случаи е полезно да се доверявате на интуицията си, а звездите могат да ви посочат пътища към мечтите ви, в повечето случаи обходни или изискващи постоянство и търпение, но напълно обозрими.
Обсъждайте, обменяйте информация- в месеца на Близнаци, комуникацията и „словото” са най-силните оръжия за своеобразна победа или поне да се открие вярната посока.
До сряда ви е трудно да се концентрирате или се разпилявате между лични и служебни въпроси, възможни са и изненади, които да ви поставят пред своеобразен житейски кръстопът.
В четвъртък и петък умеете да въздействате на околните, водите емоционални разговори, шанс да преживеете приятни мигове с близки до сърцето ви хора.
В събота и неделя „почивате” активно.
Лъв
През тази седмица едва ли ще ви липсва компания, може да сте в център от внимание по различни поводи, например, защото сте социално активни и сами търсите внимание, контакти с околните, защото дейността ви е такава, че сте под фокус, защото сте инициативни и са нараснали амбициите ви да се доказвате и т.н. Вариантите са много, но действително чрез „другите”, през настоящия период вие можете да разширите хоризонтите пред вас- в пряк или преносен смисъл. Подкрепящите обстоятелства са за всички, но подчертано за родените през 3 деканат, които ловят птицата на своето щастие.
Все пак, в душата ви е неспокойно, тъй като личните или сърдечните ви дела не кореспондират точно с очакванията ви. Нека, това вътрешно напрежение се превърне в мотив да се мобилизирате, да отстоявате правата си по-енергично, а звездите ще ви подкрепят…
До сряда информационният поток е много усилен, носи ви изненади, но и шансове. Според получените новини ви се налага да се адаптирате към бързо променящи се ситуации.
В четвъртък и петък сте доста емоционални, дните са подходящи да се справяте с битови и семейни приоритети- в тях ще ви върви повече. Подходящо време за изясняване на евентуални недоразумения, за обсъждане на бъдещите ви планове с близките ви.
В събота и неделя ентусиазмът ви расте, под влияние на Пълнолунието ви е трудно да сдържате или прикривате емоциите си.
Дева
Настоящия период продължава да е много важен за кариерното ви развитие, партньорските ви взаимоотношения или имидж като минимум. В тази връзка получавате ценна информация, самите вие сте социално много активни, на тази тенденция са подвластни всички, но подчертано родените през първи деканат, които често се разпиляват между лични и служебни приоритети или са изправени през своеобразна дилема, кръстопът, а сега намират подходящ изход или  начин да се приспособят  максимално  удачно към променени условия на съществуване.
Родените през втори деканат „берат плодовете” на вече „посети” тенденции или са по-решителни, крайни в своите реакции, сами завъртат „колелото на Съдбата” с готовност да поемат рискове или да се откажат от една цел, в името на друга и по-перспективна.
Родените през трети деканат, благодарение на собствената си инициативност или външни обстоятелства, също и подкрепа- извличат ползи, често- значими или с дълготрайно отражение.
Водещ мотив за всички си остава, че са закриляни от планетата на щастието-Юпитер и дори да съществуват някакви затруднения, винаги ще имате шанс да ги превъртите в своя полза.
До края на седмицата може да ескалира пик от показателни събития или информация, осветяващи пътя ви на развитие поне до септември. Разбира се, препоръчително е да се стремите да направлявате перспективите пред вас, като помните, че дребни действия имат широко отражение…
До сряда можете да спечелите нещо значимо, под формата на морално или материално удовлетворение. Не са изключени обаче и разходи, които да объркат бюджета ви.
В четвъртък и петък модите емоционални, но и доста ползотворни разговори.
В събота и неделя се нуждаете от почивка или предпочитате компанията само на най-близките до вас хора…
Везни
През настоящия период звездите ви дават шанс да разширите хоризонтите пред вас като общувате с влиятелни личности, разрешите успешно юридически казуси, докажете се като професионалисти, като разчитате на подкрепата на околните, така че да увеличите популярността или влиянието си.
Възможни са приятни изненади от хора стоящи далеч от вас, а също от партньори-лични или делови. Ако сте сами, лесно или бързо можете да започнете нова и вълнуваща връзка.
Налага ви се да се адаптирате към някаква променена ситуация от норми, изисквания или продуцирана от собствените ви трансформирани настроения, които ви поставят пред своеобразна дилема на равносметки и решения.
Ежедневието продължава да е напрегнато, водите разговори, които ви отрезвяват или внасят яснота по спорни въпроси.
До сряда сте доста емоционални, склонни сте да поемате рискове, действате спонтанно, вероятно не без причина. Притежавате достатъчно ресурси, за да направлявате събитията, под „светлината на прожекторите сте”, забелязват се и се оценяват всички ваши инициативи, качества- възползвайте се, дайте най-доброто от себе си. През тези дни можете да постигнете значими успехи, стига да се концентрирате върху приоритетна цел и не преминете определени граници на добрия тон.
В четвъртък и петък шанс да спечелите финансов бонус или морално удовлетворение.
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, а за вас то ще внесе яснота по теми свързани с „таван” от възможности или по-далечни перспективи свързани с вас, а и близките ви.
Скорпион
Ежедневието продължава да ви носи много изненади, усилват се шансовете ви да стабилизирате или подобрите материалното си положение като разчитате на подкрепата или одобрението от страна на важни за вас личности. Ако работите и сте по-инициативни, професионализмът ви ще се оцени по достойнство. Ако си търсите все още подходяща реализация, тогава бъдете социално по-активни и е твърде вероятно бързо да се разкрият нови възможности по пътя ви.
Въпреки всичко,  финансовото ви положение все още е сложно поради  непредвидени, допълнителни или пък принудителни харчове над обичайното. Внимавайте подобни въпроси да не застанат между вас и близките ви.
Вие и без това сте в  период на преоценки, продуцирани от външни фактори или вътрешни нагласи, така че да гледате на всичко ценно за вас с „други очи”- от хора до текущи събития. Подобно на останалите зодиакални знаци, вие също може да се окажете на своеобразен житейски кръстопът според получена информация.
Дните до сряда оформят въпроси- на какво можете да разчитате, какво препятства развитието ви.
Четвъртък и петък са най-силните ви дни, а в петък и събота под влияние на Пълнолунието се акцентира върху материалното ви благополучие.
Стрелец
Околните ви указват все по-силно влияние и определят ритъма в ежедневието ви, могат да пренаредят приоритетите ви, като се налага да им обръщате повече внимание или успехите ви подчертано зависят от вид  сътрудничество, одобрение…
Популярността ви продължава да расте, при нужда можете да разчитате на подкрепа от страна на другите. В такъв период ясно се разбира кои хора от обкръжението ви действително са лоялни към вас, съответно-не. При всички случаи няма да ви липсва компания, но може да решите да смените средата си, ако сте изпитали някакво разочарование или обстоятелствата го налагат поради пътувания, премествания и т.н.
Дните до края на седмицата са важни за партньорството ви -лично или делово. То ви изненадва, променя се бързо, а вие трябва сега да реагирате, полезно е да  насочвате потока от събития в една по-позитивна посока, защото зададените тенденции ще ви влияят като фон поне до септември. Ще имате подобен шанс.
Ако сте сами- възможност да започнете вълнуваща романтична връзка.
Ежедневието ви продължава да е доста натоварено, не е изключено част от приоритетите, които ви вълнуват да ги отчитате за извън контрола ви или да са своеобразен бумеранг, който се възвръща към вас от   миналото.
Пазете здравето си, по уязвимо е от обикновено.
До сряда социалната ви активност е значима, търсена и предпочитана компания сте или сте в център от събития.
В четвъртък и петък може да сбъднете тайно желание, узнавате подробности, които са ви убягвали, възникват алтернативи, при условие, че желаете такива.
В събота и неделя е Пълнолунието, което пряко ви засяга и ви дава пълнота от знание относно вашите близки отношения.
Козирог
Звездите акцентират върху професионалната ви реализация, като ви дават шанс да се докажете като отлични професионалисти със съответните последици или ако все още нямате подходяща работа- да си намерите такава. При всички случаи ежедневието ви е доста динамично, изпълнено с множество ангажименти, някой – непредвидени, допълнителни, но и обогатяващи.
Върви ви във въпроси свързани с пътувания, повишение на квалификацията, подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които са извън близкото ви обкръжение. Ако водите юридически дела- също получавате „зелена светлина”.
Чувствата ви може да са охладнели поради равносметки, защото се изместват от други водещи приоритети или пък хора, привличащи вниманието ви.
Водите емоционални разговори, в които осъзнавате истини и подробности, действащи отрезвяващо. Повечето от вас съществуват в конкурентна среда, налага им се да са по-гъвкави и адаптивни, за да преуспеят или поне съхранят статуквото. Тенденцията е валидна с особена сила до петък.
В събота и неделя имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора. Изненади, способни да объркат предварителните ви планове. Под въздействие на Пълнолунието- пълнота от знание относно по-далечни перспективи…
Водолей
На повечето от вас им се налага да се адаптират към някаква променена обстановка, в резултат на ескалирали промени от близкото минало, за някой- повишена конкуренция, получена информация и т.н.
През тази седмица звездите ви надаряват с доза късмет, така че спонтанно или по-лесно можете да насочвате събитията в една по-позитивна за вас посока. Да, вероятно ще се намери и кой да ви порадва, да стопли сърцето ви- любим човек или деца…Ако сте сами, социалната ви активност е способна бързо да ви въвлече в нова и вълнуваща връзка, особено в дните до сряда, но и през останалото време.
Информационният поток е много усилен, вероятно не всичко ще е по вкуса ви, но получавате полезни новини, не са изключени и изненади, част от тях са и позитивни.
В четвъртък и петък се пазете от нервно напрежение, дните са важни за имиджа ви и бъдещия ви просперитет.
В събота и неделя сме под влияние на Пълнолунието, за вас то дава пълнота от знание относно връзки отчитани за „близки на сърцето ви”.
Риби
Вниманието ви все повече се фокусира върху имуществени или семейни въпроси за разрешаване. През тази седмица на всички тези приоритети можете да повлияете положително като инвестирате в дома си, като разчитате на близките си. Някой от трансформациите се осъществят  много бързо, спонтанно,  отчитат се за подкрепящи.
Възможно е да ви се налага да се адаптирате към променена обстановка, благодарение на роднини, на хора „стоящи далеч от вас”, които ви указват значимо въздействие или пък ескалация на правни казуси.
Имиджът и социалният ви статус продължават да се обновяват, първопричина са  околните- от партньори /лични или делови/ до колеги, приятели. Припомням, че до септември благосъстоянието, а чувството ви за щастие, пряко се определят от подкрепата на другите, така че е целесъобразно да градите връзки, които ще са „мост” между вас и успехите ви. Имате шанс да направлявате подобни тенденции, подчертано през настоящия период до сряда.
В четвъртък и петък сте доста емоционални, възможно е да се връщате към миналото по различни поводи и да се стремите да попълните пропуски, евентуални грешки.
В събота и неделя е Пълнолунието, за вас то дава пълнота от знание за по далечни перспективи отнасящи се до кариерното ви развитие или брачни отношения.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads