петък, 7 август 2015 г.

Списание EVA, брой 201 - Август 2015 г.

Източник - списание EVA

Дни преди първия си концерт в България Роби Уилямс даде ексклузивно интервю за EVA. Eдин от най-големите на световната музикална сцена призна в откровен разговор, че след много битки със себе си, клиники за зависимости, борба с килограмите е намерил най-хубавата причина да се радва на плодовете на таланта си. „Минах през много крайности. Сега е различно. Намерих любов. Жена ми и децата ми промениха всичко. Търсех центъра си и вече го имам. Аз съм БАЩА. Това е най-важното, това всичко за мен!“ - сподели Роби.
В EVA през август четете още респектиращия с искреност и дълбочина разказ на Лиза Шопова за мъжете в живота й – баща й Наум Шопов и брат й Христо Шопов, първия й съпруг Христо Мутафчиев, голямата й любов – Кольо Карамфилов и сина й Асен.
Представяме ви голямата френска актриса Жулиет Бинош, Джана Нанини, шоколатиерът Ради Стамболов с неговото шоколадово суши без аналог в света, Данчо и Лора Караджови, заснети с малката дъщеричка на Лора край морския бряг, и разбира се – с Морето. С яхтите му, коктейлите му, мъжете му, ресторантите му и вилите му. Информирайте се каква е козметиката за лятото и се подгответе за есента с модните ни предложения. 

Участие в проучвания срещу заплащане

Популярни публикации

Времето в момента

Ads