Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 6 юли 2015 г.

Хороскоп 06.07- 12.07.2015г.

Хороскоп 06.07- 12.07.2015г.
Кардиналните знаци винаги са били свързвани и с кардинални промени, но поради допълнителни астрологични фактори, тази тенденция е доста подчертана през последните години.
И така, месец юли носи доста трансформации, някой от които и „внезапни”, но такива, които ще се имплантират върху начинът ни на съществуване, най-близка среда, битови въпроси, социален статус и т.н.
Тенденцията е много силна и се отразява както в частния, така и в обществения живот и в по-глобален план.
Продължава ескалацията на  напрежение по различни поводи. Въпроси свързани с „емоционалната сигурност”- най-общо казано, изисква своите доказателства и аргументи. В подобна атмосфера, мнозина ще проявят вид защитно поведение, което да действа подобно на предел, не позволяващ преминаването му. Възможно е да имате усещането – отново, но усилващо се, че трябва да воювате за правата си, в друг случай- желанията на индивида не кореспондират с волята на влиятелни лица /в личен и професионален план/, като минимум- променят се оценките и общуването, всеки и в различна степен ще изживее своя малка революция, но съществена за положението му в обществото, а и в сърцето на близки хора.
Малкото и голямото щастие – Венера и Юпитер, постепенно влизат във „война”  със Сатурн- теми от миналото, стоящи по-остро през есента на 2014г., започват да налагат някаква развръзка, която окончателно ще остави нещо ценно назад до края на август и най-късно средата на септември. Всеки ще преживее такъв превключващ момент и нека той да е позитивен, в посока „обновление” и нагоре, а не обратното.
Аспектът показва- „разтоварване от стари тежести, товари, дългове”- като се изплатят или захвърлят зад гърба-образно казано.
Ценности – от хора до пари, пак придобиват нова стойност…разбира се- не без провокации, а като следствие, предвид, че Луната е намаляваща, можем да очакваме и по този показател- предстояща развръзка на събития, ескалирали преди около месец.
В понеделник и вторник интуицията, предчувствията са много силни. Възможни са ясновидски сънища, също- психична умора, всичко складирано в подсъзнанието се уголемява /желания, страхове и т.н./. В тези дни можете да видите/усетите истинското отношение към вас от околните.
В сряда и четвъртък атмосферата се нажежава- силни страсти, внезапни и непланирани събития, обрати…Борбени и екстровертни личности са склонни да преследват целите си на всяка цена, а понякога да проявяват и агресия-словесна, че и физическа. Избягвайте конфликтите през тези дни, последиците са непредсказуеми.
В петък и събота предстои затишие поради някакви по-практични съждения, които ще се стремят за изгладят или поправят недоразумения, грешки. В този смисъл- връщане към миналото, ретроспекции, които за някой ще водят до удовлетворение, а за други- горчиви, но полезни равносметки.
В неделя информационният поток е много засилен.
Овен
Слънцето в зодия Рак ви прави по-емоционални от обикновено, принуждава ви да се занимавате с дела, които може и да не са твърде по-вкуса ви или поне трябва да правите вид компромиси между вашите желания и тези на околните, като се започне от шефове и се стигне до семейството ви.
Ако са съществували неизяснени въпроси между вас и близки до сърцето ви хора, породени от есента, сега те ще изискват да ги разрешите преди да промените напред. В друг случай- склони сте да се връщате към миналото и да анализирате всичко ценно за вас, начин на съществуване, какво сте пропуснали и какво трябва да свършите.
Вероятно поради тези причини, вие ще сте склонни да проявявате вид агресия в преследването на плановете ви, но и ще бъдете предизивкати в подобна посока. За повечето от вас, почти до края на юли ще се предизвикат трансформации, които да променят начина ви на съществуване, като минимум- ще обновите най-близката си среда чрез ремонт например…
Пазете се от ескалация на напрежение в дома ви, приведете я до- конструктивни разговори.
Най- силните ви дни са сряда и четвъртък, но също и рискови. Важно е да се знае, че в значима степен вие ще насочвате събитията.
 В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок, а в петък и събота, печелите нещо, в  неделя – интересни, важни новини.
Телец
Вероятно ще проведете  разговори, които ще оставят траен отпечатък в съзнанието ви или емоционално ще ви въздействат за дълго. Разбирате и си изяснявате истина, благодарение на повишения информационен поток можете да превъртите живота си на съвсем друго ниво, да вземете важни решения.
Социално сте много активни към настоящия момент, думите ви са убедителни, печелите чрез дар словото си уважение и влияние в колектив, можете да разчитате на приятели, но същевременно сте все по-малко склонни да правите компромиси и все по-лесно се въвличате в словесни „войни”, в оптимален вариант-отстоявате мнението си безкомпромисно, така както само вие умеете!
Но! Това може да ви извоюва победи, а също и скъсване на договори и/или отношения, при това окончателно. Така че внимавайте-  възползвайте се от красноречието си, все едно разполагате с „оръжие”, а с него трябва да се борави внимателно както знаем…
Най-рискови в това отношение са сряда и четвъртък. През тези дни, всичко, което е натрупано като негатив в подсъзнанието или миналото ви- изплува на повърхността. Някой- научават тайна, други оставят нещо зад гърба си…
В понеделник и вторник разчитате на приятели, колеги- известия и новини.
В петък и събота сте център на внимание, звездите са на ваша страна.
В неделя- печелите морално удовлетворение.
Близнаци
Основна тема за вас е материалната ви сигурност, а при някой и емоционалната.
Причина за това може да са допълнителни разходи, принудителни плащания, променени доходи и т.н. Към настоящия момент обаче е препоръчително да се опитате да минимизирате подобни тенденции, като не поемате финансови рискове, не задлъжнявате, не поставяте ново начало в подобно направление, туширате някой негативни тенденции или поне до колкото е възможно. В оптимален вариант- харчите за приятели и/или удоволствия, а разтоварването в летните месеци си е винаги оправдано, че и полезно.
Вашата находчивост продължава да е много висока, така че повечето от вас ще се измъкнат отново „сухи” от обективно сложна ситуация, ще успеят да превъртят вид негативи в позитиви.
Представяте се с особена харизма, а обаянието ще ви спечели нещо- компенсиращо като доход или поне морално удовлетворение.
Неприключени разговори и/или теми от изминалата есен отново се актуализират и ще сложат своеобразна „точка” в края на август или средата на септември. Първи известия, напомнящи на полъх- получавате в края на тази и началото на следващата седмица. Обърнете внимание на тенденциите, за да реагирате своевременно, ако се налага да отстраните някакви негативи.
В понеделник и вторник- дребни събития имат широко отражение върху имиджа ви.
В сряда и четвъртък бъдете внимателни, правете краткосрочни планове- предстоят изненади и ежедневието не протича по „график”.
В петък и събота печелите нещо, често по един неочакван начин.
Неделя е вашият ден.
Рак
Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и ви зарежда с енергия, но тя се нагорещява от Марс и вие се чувствате по подобен начин- кипите от емоции, страст, желания…
Склонни сте да проявявате особена борбеност и не без провокации разбира се, повод за това в повечето случаи ще бъдат близки до сърцето ви хора, обстоятелствата около тях се променят и рефлектират и върху вас, а в друг случай- дошъл е моментът да трансформирате своята обвързаност- да вземете някакви окончателни решения и те няма да бъдат „случайни”, а като развръзка на зададена тенденция през изминалия близо месец, а може и повече.
Напомням, че перспективите, които се оформят сега, ще ви влияят дълго, така че от една стара трябва да сте максимално организирани, а от друга- да не допускате да станете жертва на чужди интереси, намерения- в пряк и преносен смисъл.
Като цяло- околните играят ролята на генератор на особено ярки преживявания, които трайно ще се имплантират в личността ви – поведение, мислене, а при мнозина и начин на живот.
Най- показателни в това отношение са сряда и четвъртък.
В петък и събота получавате адекватна подкрепа, ако я потърсите.
В неделя- имате нужда от разтоварване или предпочитате компанията само на близките си.
Лъв
Изостря се ситуация, при която трябва да вземете важни решения, да се справите с онези „тъмни” задачки, стоящи зад гърба ви или извън контрола ви, които са се влачили и натрупвали през изминалата година. Ако има подмолни течения, неразрешени въпроси от есента на 2014г., тайни врагове, конкуренция  и недоброжелатели, то те ще се проявят в значима степен през тази седмица и ще ескалират перманентно почти до края на юли, така че ще ви принудят да сложите своеобразна „точка”, да прелистите нова страница през август или най-късно-средата на септември.
Най-показателни, но и напрегнати са – сряда и четвъртък. През тях имате шанс да узнаете някаква истина, да се спаривте с онази част, която не ви носи удовлетворение.
Напомням, че месец преди рождения ви ден е най-подходящо да „разчистите къщичката си”- образно казано, така че да позволите да нахлуят нови и по-позитивни перспективи, които да обновят начина ви на съществуване.
Всъщност, повечето от вас усещат тенденцията интуитивно или все едно са достигнали пределна силите си-емоционални, а при някой- и физически.
Имате нужда от почивка, а не напрежение, така че се опитайте да се откъснете от ежедневието, да релаксирате по начин, който е най-разтоварващ и приятен за вас, особено в понеделник и вторник…въпреки че са работни дни, поне е хубаво да намалите темпото…
В сряда и четвъртък напрежението ще засегне и вас, ще ви покаже в ярки краски- всички силни и слаби страни от настоящият ви начин на съществуване, съответно- какво ви пречи или помага…
Ако оставите нещо зад гърба си през тези дни- не съжалявайте, не е случайно и е оздравително за бъдещето ви.
В петък и събота – сте център на внимание или дребни събития имат широко отражение върху имиджа ви. Дайте най-доброто от себе си ,а звездите ще сбъднат ваше желание.
В неделя – сте търсена и предпочитана компания.
Дева
Повечето от вас могат да имат усещане, че щастието е на една крачка от тях, но все нещо не им достига, за да го изпитат в пълна степен и в повечето случаи е точно така.
Вие приключвате 12 годишен социален цикъл и ще сте все по-сколни да се връщате към миналото, да правите съответните анализи, особено свързани с дом, семейство, роднини и близки. Тази среда се променя и от края на август или началото на септември постепенно, но трайно ще утвърди нова атмосфера в най-близката ви среда.
Какво ценно обстоятелство ви се налага да оставите зад гърба си, изяснявате си през тази и следващата седмица.
Същевременно, Юпитер ще намери начин да ви компенсира, да ви даде шанс да се превъртите на ново и по-високо социално ниво.
Позицията ви в колектив става все по-активна, защото плановете ви зависят повече от „другите” или поради нараснала конкуренция, вид напрежение, което ви принуждава да се доказвате повече от обикновено сред околните /колеги, приятели/. Успехи, неуспехи, сбъднати мечти или –не, в значива степен ще преминават през тяхното „одобрение”, така че ако го спечелите- половината път към някаква цел ще бъде преминат. Имайте го предвид и действайте!
В понеделник и вторник- ваши партньори /лични и делови/ привличат вниманието ви по различни поводи, можете да заздравите връзките си, да създадете нови и полезни. Популярността ви расте.
В сряда и четвъртък се пазете от загуби, избягвайте конфликти, не задлъжнявайте…
В петък и събота-звездите са на ваша страна, възползвайте се.
В неделя – динамиката на събитията е голяма, внимавайте за подробности или „дребни камъчета”, но способни да преобърнат „колата ви”.
Везни
Все по-активно трябва да отстоявате имиджа и социалния ви статус, защото са нараснали амбициите ви или пък- изискванията към вас са се променили, условия на съществуване и т.н., факт, който изисква мобилизация на целия ви потенциал, а понякога „война” на интереси.
Имайте предивд, че тенденциите, които ще зададете почти до края на юли ще се имплантират трайно в живота ви и ще са трудно отменяеми да кажем за следващите две- три години.
Най-полезно е да водите конструктивни разговори, да не се противопоставяте с влиятелни личности, да бъдете по-гъвкави в общуването и отстояването на мнение и позиции. В открито противопоставяне едва ли ще спечелите, а ако се случи- ще е на адекватна цена.
Приятелствата и развлеченията също минават на „ревизия” по различни поводи. В друг вариант- теми от миналото звучат между вас на нов глас, изискват вид анализ. Не е изключено и стари другари да напомнят за себе си.
На този етап обаче, тенденцията ви действа „охлаждащо”, но трезвият поглед е винаги полезен. Показателни, а в някой случаи превратни и изненадващи са сряда и четвъртък.
В понеделник и вторник сте по-натоварени, отколкото ви се иска може би.
В петък и събота чисто финансови въпроси обсебват вниманието ви. Можете да разчитате на чужди ресурси, печелите нещо-пари или поне-морално удовлетворение.
В неделя преобладава практичната оценка, която ви „издига над нещата”, разширява хоризонтите пред вас.
Скорпион
Попадате в полето на равносметки от изминалата година- какви шансове сте имали, от кои сте се възползвали, кои сте пропуснали, кои ви носят удовлетворение или повече разочарования…Подобни анализи са много полезни, защото през тази и следващата седмица, звездите ще ви изправят пред  подобни въпроси по особено ярък начин, за да ви принудят да сложите край на приоритети, поета посока на развитие и ако не по желание, то по принуда, при условие, че не сте удовлетворени.
През цялото време се усилва информационният поток, благодарение на него ще разширите хоризонтите си – чрез взети решения, пътувания, провокации от влиятелни и стоящи далеч от вас личности- в пряк и преносен смисъл. Възможно е сега под такъв натиск да преподпишете договори, но може и да ги скъсате. В тази посока- периодът е ключов, имайте го предвид и се опитайте да насочвате внимателно и според личните ви желания.
В понеделник и вторник харизмата ви действа като магия, отключва вратите пред вас и с доза късмет.
В сряда и четвъртък ежедневието е доста напрегнато и не протича според предварителните ви планове. Внимавайте!
В петък и събота- можете да разчитате на подкрепата на околните, ако е нужно да изгладите недоразумения между вас и любими хора- направете го през тези дни.
В неделя имате нужда от почивка, пазете се от крайности,  а и вид загуби.
Стрелец
Възниква някаква пречупваща или силно трансформираща точка в живота ви. Тя може да е свързана с емоционалното ви състояние, намерения за бъдещето, а може и с финансовото ви състояние, което отново е под влияние на провокации за промени. В оптимален вариант- добирате се до чужди или нови ресурси. В друг случай- ескалира вероятността от взаимодействие с банки, например-нужда от кредити, а може и принудителни, допълнителни харчове за развлечения, бизнес, деца, любими хора…Важно е да знаете, че периодът изключва експерименти и хазарнто отношение- не поемайте излишни рискове. Каквато и трансформация да предизвикате през тази и следващата седмица /или под влияние на външни фактори и независещи от вас в пълна степен/ в благосъстоянието си- те ще ви влияят дълго, имайте го предвид и насочвайте в по-позитивна посока, ще имате подобен шан.
Но все пак е полезно да се пазите от загуби, до края на юли тази перспектива е значима! Дано да е полезна инвестиция, а не „празен” ход. Най- рискови са сряда и четвъртък.
Понеделник и вторник тонусът ви не е много висок, имате нужда от почивка и трудно се настройвате за работа.
В петък и събота сте пробивни, а действията ви особено резултатни.
В неделя се разтоварвате в приятна компания.
Козирог
Фокусна точка са партньорските ви отношения /лични или делови/ по различни поводи. Околните за вас се явяват подобно на агресор или „моторче”, за да се доказвате. Това е позитивният вариант и ако не позволите да ви въвличат в неконструктивни спорове.
Възможно е да усещате другите като не достатъчно толерантни към вас, но на този етап, без тяхната енергия и „одобрение” трудно бихте продължили напред. Тенденцията „точи” значим енергиен ресурс, така че да се доказвате на не едно ниво.
Като разплата за усилията ви, вашият авторитет и популярност могат да нараснат. Но не е изключено и да усложните за дълго важни за вас отношения, че и да си създадете врагове. Внимавайте и си помислете – кой е най-удачния за вас вариант и го следвайте.
В понеделник и вторник информационният поток  е много усилен- полезни, интересни новини.
Сряда и четвъртък са рискови!
В петък и събота – звездите са на ваша страна, можете да спечелите нещо, дори да разчитате на доза късмет.
В неделя почивате активно.
Водолей
Ежедневието ви е все по –натоварено, ако сте служители във фирма, напрежението ще точи значим енергиен ресурс-психически, а и чисто физически.
Пазете се от конфронтации на работното ви място, конкуренцията или изискванията към вас са нараснали значимо, както и обстоятелства, които носят изненади, извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм.
Ако не работите, хубаво е да потърсите някакъв друг и по-активен начин на съществуване, защото бездействието ще провокира нервно напрежение и може да пострада здравето ви.
Потърсете си хоби или друг приятен ангажимент и така ще разтоварите по най-подходящ начин натрупващата се енергия.
През цялото време информационният поток е силен, носи ви изненади и разяснителни разговори, новини и т.н. ще внесат голяма яснота, а за някой- повод да „скъсат” договори, че и отношения.
Най- показателни са сряда и четвъртък.
В петък и събота- вашият дом е вашата крепост, вие намалявате темпото или се нуждаете от почивка, лични и семейни въпроси изместват вниманието ви.
В неделя сте в свои води.
Риби
Хора близки до сърцето ви /деца, партньори/- продължават да са фокусна точка в живота ви. Обстоятелствата около тях се променя и рефлектират върху вас, но същевременно сега можете да влияете в значима степен на бъдещите перспективи.
Ако имате собствен бизнес- той също ще е повод за напрежение ще изисква голяма концентрация и отдаденост, може би ще се налагат вид трансформации, да отговорите на нови или повишени изисквания, конкуренция  и т.н.
Ежедневието ви е изпълнено с ангажименти, а ако те не ви носят удовлетворение, тогава ще ги промените до края на август или средата на септември.
За сега и до средата на юли- набелязвате всички слаби и подкрепящи професионалната ви реализация звена и не само! Финансова и емоционална сигурност- също. Теми от изминалата есен се възвръщат, за да се изяснят, ако има някакви дългове /в пряк или преносен смисъл/- те също ще напомнят за себе си.
В друг вариант- материалното ви положение се дестабилизира поради нараснали харчове за близки хора, развлечения, почивки, но до края на юли това ще е повод надвишите разходите.
Внимавайте, полезно е да си правите точен разчет на бюджета, да не рискувате, за да не останете на „червено”. В някой случаи – е оправдано или необходимо, но е полезно да не рискувате, а  и инвестирате на този етап…особено в сряда и четвъртък.
В понеделник и вторник Луната осветява всички ваши качества и ги подсилва- и положителни и отрицателни, изкарва на повърхността натрупани емоции. Вие сте под светлината на прожекторите и в значима степен направлявате събитията.
В петък и събота- полезни, приятни, интересни новини.
В неделя- занимават ви домашни или семейни приоритети, които можете да отхвърлите с по-голяма лекота.




Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads