Видео преглед на печата

неделя, 26 април 2015 г.

Седмичен хороскоп - 27.04-03.05.2015 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

През тази седмица Слънцето успокоява всички страсти, а енергията която  отправя към нас е плодоносна, подхранва творческия ни потенциал и въображение, но те се базират повече върху практични съждения и съответно са доста  полезни.
Не можем да очакваме някакви резки завои в живота, но мнозина ще проявят завидна воля и свръхконцентрация в избрано вече  направление, което може да доведе до качествено преобразуване, обновление и подобрение на съответната област от живота им.
Важно е сега да имате цел, да извършите нужните стъпки към нея, а после това ще провокира инерция, способна да превърти колелото на Съдбата пред вас. Както в природата ,така и в нашия път на развитие е подходящо да материализираме на този етап някаква своя мечта, да получим първи прояви на желанията си, които да имат и реално изражение.
В периода на Телец нищо не се дава даром, но пък положените усилия са почти право пропорционални на резултатността. В известен смисъл сега ще бъде тествана устойчивостта и амбицията на всеки- каква позиция ще заеме, как ще  я отстоява и … какво ще получи.
До края на седмицата ще ескалират две основни тенденции. Едната ще открои практични личности, които ще изскачат поне още едно стъпало нагоре, ход, който дори и не твърде забележим на този етап, да има широк отзвук в бъдеще. Другата- хора, които не понасят такива „тежести” ще се подадат на по-суетни занимания и удоволствия, олекотяващи джоба им по различни поводи, но разтоварващи ги от вътрешно напрежение. В оптимален вариант харчим, за да инвестираме в деца, бизнес, тогава всичко е оправдано.
Трудно можете да разубедите някой от взето решение или установено мнение. В този смисъл-разяснителни разговори не са препоръчителни.
В петък Меркурий ще премине в Близнаци и до неделя бързо ще „развърже” езика ни по стари теми, ще потърси „сметка” за минали събития, а като минимум ще ревизираме идеи и поето направление от началото на годината. Внимавайте вид преувеличение или песимизъм да не застане между вас и любими хора…
За чувствата- продължаваме повече да ги проектираме, желаем, отколкото изпитваме. Множество флиртове и закачки ще са повод за мимолетно разтоварване, но това не е време, да се приемат обясненията чак толкова сериозно…
Овен
Пред тази седмица продължава хубавият период, през които имате шанс да повишите доходите или благосъстоянието си. Чисто материални теми преобладават в живота ви, но сега могат и да се реализират на практика, благодарение на вид инициативи от ваша страна и/или като повишите „рейтинга” си, съответно- позиции в обществото, на работното място ит.н., като разчитате на допълнителни и нерегламентиани доходи, на хора стоящи далеч от вас-  пряк или преносен смисъл.
Същевременно обаче и разходите ви могат да нараснат, защото е необходима инвестиция в начинанията ви или пък желаете да порадвате себе си и околните, особено през втората част на периода.
Чрез дар словото си прокарвате нови идеи или пък получавате новини, които са подкрепящи собствените ви намерения.
В понеделник преобладава ентусиазмът, който може да разпали чувствата ви, но може и да разпилее част от ресурсите ви.
От вторник до четвъртък преобладава рутината, задълженията и ангажиментите, но те са резултатни. Ако нямате подходяща професионална реализация- потърсете си през тези дни.
От петък до неделя назрява напрежение, възможни са разяснителни разговори, известия, които да ревизират мнение, позиции, да ви върнат към миналото със съответни преоценки.
Телец
Слънцето „влива” сили и енергия във вас, решимост и инициативност ,която е способна да разшири хоризонтите пред вас- в пряк и преносен смисъл. Вие сте устойчиви, а действията и оформеното ви вече мнение задължително ще трансформира социалната ви позиция, като я приближи до личните ви виждания, а и желания.
Трудно бихте направили компромиси сега с вашето благополучие, факт, който ще ви подтиква и стимулира да се развивате. Напомням, че докато е Слънцето във вашия знак, вие създавате „годишна програма”, произлизаща от вашето Его, мечти…А Марс, веднъж на две години и половина също ще ви подкрепи, а и няма да ви позволи да се отпускате…посетите семена ще прорастват дълго, така че е полезно  да изберете внимателно посоката си на развитие, а после ще се движите по нея, понякога по инерция, а в други случаи това ще се оказва задължително…Така за някой „обновлението” ще тълкува като шанс, а за други- принуда, защото старите схеми, а и ресурси  са се изчерпали.
През цялото време можете да получавате вдъхновяваща помощ от приятели и колеги, използвайте го, за да извлечете максимална изгода.
Чувствата продължават да са хладни и пряко да се влияят от финансови или други „материални” съждения, особено през втората част на периода, когато ескалират принудителни плащания и подобни въпроси: „дал-взел” и т.н.
Някой Телци спонтанно ще разкрият прикривани преживявания- свои или чужди, със съответните последици.
В понеделник се раздвоявате между домашни и служебни приоритети, забавяте ход под външно влияние. Събитията са много показателни и осветяват силните и слабите звена в най-близката ви среда- дом, семейство. В него постепенно ескалира нужда от промяна- ремонт или наместване на пластовете между вас и околните. Взетите мерки ще тушират напрежение в края на тази или през следващата седмица, но все пак зависи вие какво искате…
От вторник до четвъртък сте много пробивни, а това ще е повод да повишите само-оценката си, да завоювате по-добри позиции, да порадвате сърцето си.
В събота и неделя „почивате” активно.
Близнаци
Част от събитията може да са извън контрола ви, защото се движат по инерция според зададено вече направление, защото има външни фактори, които ви влияят, защото приключвате житейски цикъл и имате нужда да намалите темпото и да „презаредите” енергийните си ресурси, да преосмислите посоката си на развитие, по кой път да поемете и т.н. Всичко това е много полезно, а в такъв период продължавате да сте под полезната опека на Венера, която усилва харизмата ви, съответно шансове да влияете на околните, а и ви надарява с доза късмет.
Все пак е полезно да се пазите от преувеличения, които до края на периода могат да ескалират в недоразумения, дори разрив в някой отношения. Ако има нещо под повърхността,  вероятността да изплува до неделя е значима.
Склонни сте да се представяте в различна светлина, променяте имиджа си или другите ви виждат по подобен „обновен” начин.
За да постигате целите си сега можете да разчитате на скрити ресурси, на хора стоящи по-далеч от обкръжението ви, в друг вариант-пътувате и това е удачно, носи ви вид удовлетворение.
В четвъртък вашият управител Меркурий ще навлезе в Близнаци и силно ще ви подкрепи, ще свали значима част от бариерите пред вас, като за начало- в изказа.
Понеделник е подкрепящ, информационният поток е доста усилен- полезни или приятни новини. Подходящо е да водите преговори.
От вторник до четвъртък настроението ви е неустойчиво, занимават ви лични дела или онези, които са зад гърба ви-образно казано, но трябва да бъдат „разчистени”.
Почивайте си, намерете начин да се разтоварвате в приятна компания през почивните дни, когато сте по-податливи на песимистични оценки, а същевременно няма да ви липсва адекватна поддръжка от важни за вас хора, стига да искате или да я потърсите.
Рак
Вашата значимост в обществото нараства, както и вероятността да получите подкрепа от когото трябва и когато е необходимо. Ако има вид недоразумения между вас и околните, сега можете да ги разрешите успешно- възползвайте се от „попътния вятър”, за да завоювате по-добри позиции, а и осъществите бъдещите си планове- те продължават да зависят в значима степен от близкото ви обкръжение.
Обвързаните Раци могат да преминат на ново ниво във връзката си чрез решения, преобразувания и то за дълго. В оптимален вариант това са трансформации в семейството, които ще ги обогатят- от сключване на брак до раждане на дете или други общи проекти, които да се отразят на всички, но напълно удачни в своите перспективи.
Свободните Раци могат да привлекат личност, която освен интимен партньор да им бъде и ценен другар в живота.
Внезапни или бързи, но подкрепящи социалния ви статус събития.
Разходите нарастват, в понеделник е добре да сте по-внимателни, за да не претърпите загуби или да се предпазите от необмислени харчове. Подобни чисто материални въпроси могат да ескалират в напрежение до неделя.
От вторник до четвъртък информационният поток е усилен- полезна или приятна информация, вие сте търсена и предпочитана компания, „искайте, за да ви се даде”.
През последните дни възникват провокации, които объркват предварителните ви планове.
Лъв
Настоящата седмица е ключова за социалния ви статус и имидж- поради по-високите ви амбиции или поради външни провокации, които изискват да отстоявате правата си, да утвърдите авторитета си. Каквито и да са причините, важно е да се знае, че ежедневието ви е динамично, може би има не едно предизвикателство, но също и доста шансове, способни да ви превъртят на по-високо ниво- в кариерното ви развитие, а като минимум- положените от вас усилия са резултатни и ви носят удовлетворение, дори и в някой случаи да не кореспондират съвсем с предварителните ви очаквания. Тенденцията може да е първа стъпка по път, който ще ви помогне да постигнете голяма цел до август.
В понеделник привличате внимание и влияете силно на околните.
От вторник до четвъртък печелите нещо- повишение, материално или морално поощрение.
От петък до неделя е полезно да се пазите от конфронтации, толерантността е задължителна, за да преминете по-лесно през вид предизвикателства. Може да чуете думи или да узнаете истина, която да не е твърде по-вкуса ви, но пък е ценна и внасяща яснота по приоритетни за вас теми. Разбирате на кого да разчитате, съответно-не.
Дева
Земната енергия на Телец продължава да ви подкрепя и „влива” във вас сили, устойчивост и възможности, способни да отворят пътища дори и към най-смелите ви мечти.
Ако са съществували недоразумения между вас и партньора ви, сега можете да ги изясните и преобразувате в една по-подходяща посока. Всъщност, мнозина ще изживеят приятни мигове, които ще помнят дълго. Това може и да е разплата или признание за положена грижа и внимание, оценени по достойнство на този етап…
Радост от деца или близки до сърцето ви хора.
Идеи за пътувания са много успешни и/или хора стоящи далеч от вас ще са повод за приятни емоции.
Най-хубавите ви дни са от вторник до четвъртък- бъдете инициативни през тях, малки действия имат широк отзвук.
От петък до неделя ескалират финансови приоритети, които се обсъждат и съвсем естествено се прехвърлят и върху други подобни въпроси отнасящи се за социалния ви статус- кариерно развитие, брак, условия на съществуване…възникват идеи за трансформации, но засега-  повече се обмислят, защото се ревизират минали събития…
Везни
Всекидневните ви ангажименти през настоящия период вървят гладко, можете да осъществите съкровена или тайна мечта и/или се справяте със „скрити подмолни течения” от близкото минало, преобръщате евентуални негативи в  позитиви. Ако сте служител във фирма- сега е моментът да получите опека от влиятелни личности и да заздравите позициите си.
Ако не работите- потърсете си реализация, а вероятността да си намерите подходяща е значима.
При мнозина ескалират въпроси свързани с „чужди ресурси”- банки, наследства, на партньора и т.н. На този етап звездите са на ваша страна, така че ако съществуват подобни казуси, побързайте да се възползвате от „попътния вятър”. Между впрочем, той засяга и позицията ви в обществото, социален статус като цяло- предстоят да се вземат важни решения или дребни действия имат широк отзвук и е важно  да ги насочвате в една по-позитивна посока, но не без подкрепата на околните, на авторитетни и/или любими хора. За вас сътрудничеството има водеща роля, на различни нива според индивидуалния начин на живот, но все пак е с преувеличено, понякога и решаващо значение. Съсредоточете се върху такава задача- да привлечете съмишленици, приятелска или друга помощ и половината от пътя към намеренията ви ще е изминат. Хубаво е, че ще имате такъв шанс, ако го потърсите разбира се.
Понеделник, петък и събота са най-хубавите ви дни.
Скорпион
Партньорските отношения се преобразуват във все по-вълнуваща област от живота ви, защото водите емоционални разговори, докосващи сърцето ви, защото  ви стимулират да трансформирате социалното си положение и имидж, даряват ви с ценни съвети, енергия и не само. Под влияние на „другите” ежедневието ви може да е стресово, изпълнено с предизвикателства, налага се умело да балансирате между лични и професионални ангажименти. Но сега популярността ви расте, както и способността ви да влияете върху важни за вас личности и може би това е по-полезно, отколкото рутинно свършената работа, която все по-малко задържа вниманието ви.
Мъжете Скорпиони са много инициативни по отношение на противоположния пол. Жените пък едва ли ще останат безразлични към нечие кавалерско присъствие.
При всички случаи, личният живот е наситен със силни чувства, които могат да оставят трайна следа и да са повод за крайни решения. Провокациите са- новини, разяснителни разговори, обяснения и срещи, особено от вторник до четвъртък. Едва ли ще ви липсва компания и внимание през тези дни.
В понеделник дребни събития имат голямо значение- внимавайте, дайте най-доброто от себе си и се пазете от прибързаност.
От петък до неделя ежедневието не протича по предварителен график, планувайте на момента, за да имате възможност адекватно да реагирате на променящата се обстановка.
Стрелец
Ежедневието ви е наситено с ангажименти и ако работите на процент, тогава задължително ще повишите доходите си. Ако сте служител във фирма, получавате поощрение, бонус или повишение на заплатата. Най- показателни, а и важни за социалния ви статус или имидж са дните от вторник до четвъртък. През тях достигате своеобразен „таван” от възможности или поне получавате „сигнали”  за близки и по-далечни перспективи свързани с просперитета ви, приоритетни въпроси и т.н. Като цяло периодът е силно подкрепящ професионалната ви реализация. Но вие не обичате твърде рутинните задължения и това може да генерира вътрешно напрежение, вид дискомфорт, който трябва да разтоварите чрез подходящ начин и защо не чрез повече движение, срещи с приятели и т.н. Имате и подкрепата на ваши партньори-лични или делови, въпреки че тя е някак спорадична и неустойчива. Внезапно започване или прекратяване на контакти сега е доста вероятно. Дребни флиртове могат да прерастват бързо в любовен роман, но и пак така бързо да приключват.
Понеделник е напълно подкрепящ, зареждащ ви с ентусиазъм и добро настроение по различни поводи.
От петък до неделя няма да ви липсва компания, но не са изключени и изненади, внасящи яснота- предимно на кого можете да разчитате или-не.
Козирог
Навлизате в един от най-силните си периоди, през който няма да ви липсва и доза късмет. Разбира се, случайни успехи няма и сега те могат да се изразят в материализиране на собствените ви усилия, които се полагали в миналото или значимо преобразование в живота ви, вид резултат, развръзка по поетата вече посока.
Звездите ще намерят начин да порадват сърцето ви- чрез прояви на повече сърдечност от страна на любими хора, чрез награда или повишение на доходите. Ако се стремите към частна практика, която да ви завоюва самостоятелност и по-добър статус /стабилен във времето/- сега е моментът да действате- ще съществуват и провокации и възможности, като посетите тенденции ще се имплантират трайно в начина ви на живот или ще ви влияят поне през следващите две години. Разбира се всичко ще зависи и от собствените ви желания, инициативност и т.н. Всички, но особено родените през първата декада, едва ли ще запазят статуквото и ще бъдат силно мотивирани да се докажат. Хубавото е, че ще срещнат и адекватна подкрепа.
Най-силните ви дни са от вторник до четвъртък.
От петък рутинни или стари задължения изпълват ежедневието ви и то е по-натоварено от обичайното. Възможни са и непредвидени обстоятелства, които да объркат предварителните планове. „Бързайте бавно” и не се претоварвайте, за да не пострада физическото ви здраве.
Водолей
Битови, имуществени или семейни приоритети изместват фокуса от професионалната ви реализация. В оптимален вариант- влагате средства в ремонт, инвестирате в дома и близките ви, предприемате преместване и др., които да „обновят” средата около вас. Всякакви подобни и лични въпроси ви карат да забавите темпото,  да преосмислите поетия път.
В понеделник това може да е повод за разяснителни разговори с вашия партньор, а от вторник до четвъртък натежават финансови теми, защото нарастват разходите или пък е необходимо да изясните до каква степен са целесъобразни вид вложения. При всички случаи е полезно да внимавате, така че материални въпроси да не застават между вас и околните, да не ескалират в недоразумения.
От петък до неделя имате шанс да превъртите евентуални негативи в позитиви, като минимум- отстоявате позицията си, повишавате авторитета си.
Риби
През тази седмица получавате яснота по въпроси, които са близки до сърцето ви, свързани са със съкровени мечти и желания. Информационният поток продължава да е доста засилен, особено за родените през първа декада, но и всички останали в различна степен.
Преговорите са много полезни, търсете подкрепа и ще я получите, особено от вторник до четвъртък.
Интуицията, прозорливостта, възможността да въздействате чрез дар словото си сега е значима и е хубаво да се възползвате от подкрепата на звездите и да сте по-инициативни. Шанс да сключите договор, ако се стремите към подобен, подкрепа от приятели, но и високо поставени и креативни личности.
От петък до неделя ескалират финансови въпроси, а при някой те са свързани и с повишени разходи. Това може да е повод за разяснителни разговори или недоразумения в дома ви, когато могат да се обсъждат натрупани във времето спорни и неразрешени проблеми.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads