понеделник, 28 септември 2015 г.

Какво да очакваме от тази седмица?

Хороскоп 28.09-04.09.2015 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


 Най-важните астрологични влияния през настоящия период са Пълнолунието и Лунното затъмнение.
Пълнолунието традиционно изостря нашата емоционалност, поставя на изпитание Егото ни и ни подтиква  да получим възможно най-пълна информация, благодарение на пик, а понякога и „взрив” от емоции, разбира се и не без причина, а защото ескалират събития, които са своеобразен връх на зададена вече посока. Дните около Пълнолунието са винаги много показателни- дали ще се радваме на успехи през следващите две седмици като минимум или трябва нещо да коригираме, но само в рамките приоритетни въпроси, стартирани в миналото.
Подобни послания ще звучат доста по-остро сега. Хубаво е да имаме предвид следните  нюанси и аспекти- Пълнолунието засяга пряко зодиакалните сектори- Овен и Везни, които се противопоставят със своите интереси, основно по линията- „моето чувство за щастие- твоите виждания за живота ”. При това, Луната ще „освети” и ще изкара на повърхността  индивидуалните и дълбоко заложени желания, страсти, мечти, комплекси или страхове. В очите на повечето от нас ще изглежда, че собственото „право” и мнение са и трябва да бъдат общовалидни и наложени на близкото обкръжение. Слънцето пък ще се опита да „балансира” с една друга гледна точка, а като краен резултат- действително ще прозрем някаква истина- за себе си, за другите, дали се срещат или кардинално се разминават пътищата между нас и важни за нас хора.
Почти задължително и на различни нива ще има разяснителни разговори, които ще продължат да „наместват” партньорството- в личен, делови или обществено-значим план, включително и международен. Положението на звездите е такова, че тенденцията ще се прояви чрез спорове, борба за надмощие, сътресения-малки или големи, според степента на натрупано напрежение, изискващо „разтоварване”. Но нещо ще бъде разрушено, за да се изгради на ново в тази част, която не е издържала проверката на времето или са се появили  обстоятелства около „другите”, които преобръщат собственото ни съществуване...
Трябва да имате предвид, че посланията на Лунното затъмнение са близки- променя се емоционалната обвързаност, ако някой ви носи повече негативи, отколкото позитиви, тогава можете да използвате Лунното затъмнение, за да се разделите с него по един по-безболезнен начин. Но охладняването или нахлуването на безразличие ще е трайно, а според някой водещи астролози- безвъзвратно.
Така че се опитайте съзнателно в първите два дни да насочвате в една по-подходяща посока потока от енергия. Нека той да отнесе завинаги някакви негативни за вас преживявания. На мисловно ниво се разделете с онова, което не искате повече да е част от живота ви. Същевременно, трансформациите често ще са продиктувани и от външни, не зависещи от нас причини, към които само ще трябва да се приспособим по най-правилния начин.
През следващите близо 40 дни /по-интензивно или показателно/, както и през бъдещото полугодие всички ние ще преминем на други релси от развитието ни, предимно в частта- „аз/ние и другите”, която ще приеме нова законова рамка- в пряк и преносен смисъл.
„Когато духат силни ветрове, стройте мелници, а не стени”!
Овен
Пълнолунието от началото на седмицата ще акцентира върху вашите партньорски отношения-лични и делови. Вероятно ще проведете доста важни разговори, които ще ви подтикнат да търсите варианти, за да разтоварите евентуално напрежение или да зададете нова и по-продуктивна посока на развитие, според променени условия или като минимум- нов начин, по който възприемате важни за вас хора. Партньорските отношения преминават на ново ниво и нека то да е по-високо, чрез осъзнаване на границата между лични и чужди интереси- не прекрачвайте чуждата, а едва ли ще позволите да преминат вашата.
Почти до края на октомври, подобни приоритети могат да повишат популярността ви, да се превърнат в мост между вас и собствените ви желания и успехи. Така че действайте целесъобразно, а не емоционално. Ще имате такъв шанс и чрез своеобразни моменти на прозрения.
Същевременно ежедневието ви става все по-натоварено с ангажименти, особено ако сте служители във фирма. В такъв случай не е изключено да се повишат изискванията към вас от по-авторитетни личности и власт-имащи.
Ако имате собствен бизнес- тогава можете да разчитате на високата си креативност и инициативност, способни внезапно да открият нови хоризонти пред вас.
Въпреки всичко, едва ли делата ви ще вървят гладко. Вероятно ще се натъквате на перманентни и непланирани обстоятелства, които ще препятстват бързия растеж и постигане на целите ви. Но пък усилията ви няма да останат невъзнаградени. Напротив ! Упоритостта и последователността в намеренията ви са способни да внесат нещо ново и позитивно в социалния ви статус и то за дълго. Дори и да не е веднага и да не толкова лесно, може да е поне начало на изкачване на „връх” през октомври, особено за родените през втора декада и за всички останали в различна степен.
Понеделник и вторник могат да зададат тон на целия период и не само. Медитирайте, пожелайте си нещо, за да се сбъдне, представете си нещо, за да го видите. Не влизайте в безсмислени спорове, съзнателно се опитайте да заздравите важни за вас връзки.
В сряда и четвъртък получавате някаква награда.
В петък и събота информационният поток е много усилен-интересни и/или полезни новини, разяснителни разговори.
В неделя се нуждаете от емоционално разтоварване и най-добре в семейството ви.
Телец
Пълнолунието засяга вашето ежедневие и текущи, рутинни задължения, включително и служебни. Възможна е някаква реорганизация, нов ритъм поради променени изисквания, допълнителни ангажименти, получена информация и важни обсъждания. Понеделник и вторник са много показателни за силните и слабите звена, съответно на какво трябва да наблегнете, какво е целесъобразно да изчистите в своите навици, ако не пожелание, то от външни обстоятелства ,които ще ви подтикнат да обновите линията си на поведение.
По време на този процес, имате уникален шанс да се доберете до значими ресурси, под формата на бонуси или други морални поощрения. Ако това все пак не се случи, значи трябва нещо кардинално да трансформирате, така че да не затънете в подобни неразрешими въпроси през следващия месец, че и полугодие.
Ескалира необходимостта да разчитате на чужди ресурси и/или да разрешите някакви правни въпроси, включително и имотни.
Деца и други любими личности са източник на много силни емоционални преживявания. Те ще привличат вниманието ви по различни поводи и ще изискват да сте им по-отдадени, да инвестирате в тях. Вероятно няма да сте съгласни с всички поставени и нови трансформации, а те ще са повод за ескалация на напрежение, но е факт, че можете да превъртите евентуални негативи в позитиви, стига да поискате.
Бурни и запомнящи се преживявания. Интензивни любовни отношения, които клонят към трансформации. Шанс да ги заздравите и да ги издигнете на по-високо ниво, но в някой случай те ще са свързани и с грижа или прикриване на истини, изкривяване на комуникацията-от ваша страна или тази на партньора ви. Почти до средата на октомври трябва да се пазите от всякаква неискреност и задкулисие.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна-възползвайте се.
В петък  и събота се пазете от необмислени харчове или се пазете материални неуредици да не застават между вас и близките ви.
В неделя-емоционални разговори и интересни известия.
Близнаци
Пълнолунието ще акцентира върху всички въпроси близки до сърцето ви- деца, партньори, приятели, собствен бизнес, ако имате такъв или творчески занятия…Важни разговори, които ще внесат яснота, вид прозрения, разяснителни разговори, новини, са само част от възможните варианти. В позитивен случай, сега имате шанс да превъртите подобни теми на друго и по-високо ниво, стабилизиращо за дълго време живота ви. Но не е изключена и друга тенденция, която да изисква, тези послания да са свързани с повишени отговорности и от даденост от ваша страна, защото изискванията към вас са се покачили или обстоятелствата около важни за вас хора вече не са същите.
Почти до средата на октомври е някак неясен социалния ви статус. Може би самите вие се чудите по кой път да поемете, може наличната ви енергия да не е концентрирана в правилната посока или да се разпилява между собствени и чужди интереси, желания.
В дома ви, в семейството ви или най-близкото ви обкръжение има доста енергична, а понякога и агресивна личност, която ви влияе силно на бъдещите ви намерения.
Подходящо е на този етап да не прибързвате, а да се водите от моментните предизвикателства.
След 14 октомври, своеобразната „мъгла” над вас се вдига и много бързо ще изчисти недоразуменията, а и  препятствията по пътя ви.
В понеделник и вторник- изненади от приятели, колеги, любими хора.
В сряда и четвъртък- търсите и намирате обиколни пътища за успехи.
В петък и събота- говорите много, привличате внимание, сами направлявате събитията.
В неделя- спонтанни разходи, а за някой-подаръци.
Рак
Вие сте един от четирите кардинални знака, който е най-много засегнат от Пълнолунието и Лунното затъмнение. Те ще продуцират някакви промени в социалния ви статус, свързани с дом и семейство или кариерно развитие. Вероятно не всички събития ще можете да контролирате, но все пак чрез комуникация имате значими шансове да превъртите вид негативи в позитиви- да оздравите партньорски отношения, да създадете нови и полезни връзки.
Но не всичко е толкова лесно. В този засилен информационен поток, изпълнен с предизвикателства и обрати, вие можете да „воювате” словесно и да излезете победители, но може да се натъкнете и на измама, подвеждане, което се осветява, прояснява и прозира – сега и изплува  над повърхността в пълна степен след 14 октомври.
Това означава, че за вас трябва да е приоритет- да не позволявате да ви подвеждат и манипулират, да „отсявате сеното от плявата”-образно казано. Последното- ще ви гарантира успехи и ще ви издигне във водещи позиции.
Понеделник и вторник са най-важни и показателни за имиджа ви и бъдещи перспективи.
В сряда и четвъртък – разчитате на приятели и колеги, ако ви е нужна подкрепа, ще я получите.
В петък и събота-изненади, а понякога и научаване на тайна, подробности ,които са ви убягвали.
В неделя всички преживявания са ярки…
Лъв
Пълнолунието ще внесе някакви трансформации в комуникацията ви с околните или промени свързани най-близкото ви обкръжение ще рефлектират и върху вас самите.
Обсъждания, разяснителни разговори са повече от вероятни, както и изненади в това направление. Някой от вас ще преподпишат договори, но други ще ги скъсат при условие, че не са им изгодни.
Особено в служебен план.
Доходите ви се нуждаят от стабилизация и вие ще вложите значим енергиен ресурс, за да го сторите. Въпреки някой перманентни затруднения, включително и допълнителни разходи, вие имате шанс да спечелите нещо значимо или да подобрите позициите си на работното място, чрез повишение или поне-получаване на заслужено морално поощрение.
Ако това не се случи, вероятно ще си потърсите други алтернативи за реализация и ще ги намерите, но в пълна степен можете да направлявате потока от събития не по-рано от 14 октомври.
В понеделник и вторник-новини, изненади, обрати.
Преобладава ентусиазмът и способността да надделявате над другите.
В сряда и четвъртък- важни събития или дребни, но с дълготрайно отражение върху имиджа ви.
В петък и събота- сте търсена и предпочитана компания.
В неделя се нуждаете подчертано от почивка или усамотение.
Дева
Пълнолунието ще засегне материалното ви състояние, вероятно ще се обсъждат приходи-разходи, а при някой от вас-инвестиции в дома и семейството, уреждане на имотни и други приоритети.
Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак и вие заемате все по-активна позиция. Явявате се като моторче за собствения ви просперитет ,че и този на близките ви.
Но вашите партньори, лични или делови черпят значима част от ресурсите ви, в други случаи се нуждаят подчертано от грижата и подкрепата ви. Но не е изключен и трети вариант- между вас да се насажда вид неискреност, задкулисие, липса на доверие. Тогава, вие сте тези, които чрез своята настойчивост ще изкарате всичко на повърхността до средата на октомври.
Щастието и новият социален възход на прага, на който сте стъпили вече е факт. Действайте и всичко постепенно ще се разкрива като възможности пред вас, въпреки някой спънки и обърквания, отново продуцирани от „другите”.
В понеделник и вторник се пазете от спонтанни разходи, не са изключени и принудителни инвестиции.
В сряда и четвъртък- звездите са на ваша страна.
В петък и събота дребни събития имат широко отражение.
В неделя- разтоварвате се в приятна компания или се оказвате в позиция на отдушник за чужди проблеми.
Везни
Вие сте един от четирите зодиакални знака, които е най-силно повлиян от Пълнолунието. То ще сложи разделителна черта между вашите приоритети и тези на партньорите ви /лични или делови/, а границата ще се „намества”, понякога инициативата ще е ваша, а понякога- тяхна. При всички случаи преминавате във важен етап от развитието си, когато трябва да отстоявате повече личните си интереси по различни поводи.
Вероятно ще имате нужда от почивка, а не е изключено и да се наложи да излезете извън обичайния си ритъм на съществуване поради външни и независещи от вас обстоятелства.
Търсете алтернативи за успехите и целите си и ще ги откриете, не рядко и чрез подкрепата на семейството ви или роднини…
Узнавате тайна или скрита информация, включително и от конкуренция.
Ретроградният Меркурий от вашия зодиакален знак постоянно ще ви подтиква към равносметки и преоценки, ще ревизирате стари събития и връзки, теми от миналото, на които ще погледнете с други очи и като следствие е възможно коренно да промените линията си на поведение или бъдещи планове, особено родените в първи деканат но и всички останали в различна степен.
В понеделник и вторник- градете мостове, а не ги рушете, въпреки провокациите.
В сряда и четвъртък успешно можете да разрешите финансови въпроси.
Дните са много емоционални.
В петък и събота – звездите ви подкрепят, възползвайте се.
В неделя- Мнозина ще вземат съществени решения.
Скорпион
Пълнолунието ще ви подтикне към приключване на някакви важни за вас дела. В друг вариант- разбирате какво препятства пътя ви към успеха, а и какво се налага да оставите зад гърба си, така че да позволите на нови и по-градивни обстоятелства да нахлуят в живота ви.
Ежедневието на повечето от вас е динамично и изпълнено с предизвикателства, особено в понеделник и вторник. През тези дни не правете дългосрочни планове, за да имате шанс да реагирате на момента.
Ако търсите алтернативи за печалба- ще ги откриете и в повечето случаи по един бърз, неочакван начин.
Около вас е „пренаселено”, но не всички са толкова доброжелателни. Вероятно се сблъсквате с по-агресивни колеги или конкуренция, или такива, които черпят от ресурсите ви-дори и в чисто материален аспект.
Но е факт, че можете да разчитате на подкрепата и на висшестоящи или влиятелни лица, почти през целият октомври социалната ви активност ще е повод да срещате хора, които да ви помагат или да оставят трайна следа в сърцето ви.
В сряда и четвъртък популярността ви расте, влияете силно на околните, можете да заздравите връзките си и да изгладите евентуални недоразумения.
В петък и събота-нарастват разходите. Пазете се от безсмислени спорове.
В неделя- сте търсена и предпочитана компания.
Стрелец
Пълнолунието акцентира върху положението ви в колектив. Вероятно ще преосмислите много приятелства, но ще има и такива, които ще се докажат като лоялни и надеждни партньори в обективно сложна и изпитваща обстановка.
Вие доказвате и отстоявате авторитета си по един забележителен и твърд начин, а понякога и агресивен, защото ситуацията го налага…
Социалният ви статус- кариерно развитие, брачни връзки, домашни условия на съществуване са в период на ярки предизвикателства, които ви мобилизират. Те ще се явят като „тренировка” за едно по-добро положение, което трябва да постигнете и ще ви стимулира да се доказвате повече от обикновено. Успехите ще се превърнат в основа за материално благополучие и то за дълго. Всъщност, този подкрепящ процес ще трае почти през целия октомври.
През тази седмица е важно да набележите силните и слабите звена, за да знаете на какво можете да разчитате, съответно-не, особено в понеделник и вторник, а после в четвъртък и петък.
Шанс да повишите доходите си, но и разходите ви нарастват стремително, защото инвестирате и/или натежават някакви стари дългове. Бъдете по-внимателни в това направление, пазете се от прибързани и необмислени харчове, а понякога и измами.
Сряда и четвъртък са най-резултатни, а в неделя може да вземете съществени за бъдещето ви решения.
Козирог
Пълнолунието засяга социалния ви статус- кариерно развитие и/или домашни условия на съществуване, семейство и роднини. В този сектор ситуацията се променя, в повечето случай поради външни и независещи от вас обстоятелства.
Хора стоящи далеч от вас- висшестоящи, чужденци и/или личности не от близкото ви обкръжение, ви оказват съществено влияние. Те се оказват друга фокусна точка, която мобилизира ресурсите ви и задава нов вектор на развитие. Успявате да се възползвате от ситуацията и да превъртите вид негативи в позитиви, да разкриете пред себе си по-широки хоризонти, а понякога и кардинално да смените посоката си на развитие, не е изключено като варианти чрез- решения за пътувания, придобиване на друга или по-висока квалификация, уреждане и разплитане на юридически казуси, в това число-имотни, наследствени и т.н.
От 25 септември Плутон вече е директен /не ретрограден/ от вашия зодиакален знак, така че ще ви стимулира да изградите ново начало, на мястото на онова, което се е рушало през изминалите близо 6 месеца.
В тази връзка- появяват се допълнителни шансове, вид алтернативи, от които да се възползвате почти през целия октомври. Всъщност, този месец ще се окаже доста важен, бих казала пречупващ и трансформиращ за бъдещото ви развитие. Обмисляйте варианти, набележете силни и слаби страни, за да изберете възможно най-правилната посока.
Понеделник и вторник могат да зададат тон на цялата седмица, че и по-дълго.
Сряда и четвъртък са подкрепящи и резултатни, притежавате доза късмет.
Петък и събота са динамични, възникват допълнителни ангажименти.
В неделя е подходящо да водите разяснителни разговори, да изгладите евентуални недоразумения с партньора си.
Водолей
Пълнолунието ще ви дари с пълнота от знание по отношение на връзки, договорни отношения-лични или делови. Водите напрегнати разговори, но също и доста ползотворни, внасящи значима яснота. Тенденцията може да промени комуникацията между вас и важни за вас хора- вие изчиствате недоразумения, а ако това е невъзможно- късате контракти и минали споразумения.
По отношение на финансовото ви състояние, повечето от вас ще търсят нови или допълнителни доходи, за да запълнят „пробойните” и нарастващите разходи. В друг вариант- търсите подкрепа от чужди ресурси- на партньор, банки, хора стоящи „далеч от вас”. До 30 септември имате шанс повече да влияете на подобни процеси, после се движите по „инерция” или според зададено вече направление. Не позволявайте подобни теми да застават между вас и любими личности. Вид претенции от рода на- „мое-твое” трябва да се изчистят своевременно, за да не трансформират трайно взаимоотношенията ви.
В понеделник и вторник- новини, изненади, разяснителни разговори.
В сряда и четвъртък дребни действия имат широко отражение върху имиджа ви.
В петък и събота-сте пробивни, комуникативни, но е хубаво да се пазите от прибързани реакции и решения.
В неделя- „почивате” активно.
Риби
Пълнолунието ще акцентира върху доходите ви, които вероятно ще търпят някаква корекция през следващия месец, особено в частта „чужди ресурси”- на партньори /лични или делови/, свързани с банки, а за някой- наследствени казуси и т.н. Вероятно равносметките ще ви подтикнат да търсите и други варианти, но е хубаво, че можете да ги откриете и то точно чрез заздравяване на връзки, създаване на нови и полезни контакти, като разчитате на подкрепата на приятели и колеги.
„Другите” продължават да бъдат за вас източник на шансове, но също и дразнител, който да ви стимулира да промените нещо в линията си на поведение, факт, който в положителен вариант ще ви раздели с илюзии и ще ви набележи по-подходящи, допълнителни варианти, а в негативен- ще ескалира в спорове и недоразумения. Внимавайте, в значима степен всичко зависи от вас самите и до колко сте склонни да приемете чуждо мнение, да се съобразявате с желанията на близкото ви обкръжение.
Понеделник и вторник са показателни, но и рискови в материален аспект.
В сряда и четвъртък водите полезни и конструктивни разговори.
В петък и събота се разпилявате между лични и служебни приоритети, възможни са разяснителни разговори, важни решения.
В неделя- влияете силно на околните.

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads

Етикети

Вестник Телеграф вестник всеки ден вестник труд вестник 24 часа Вестник "Телеграф" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник Уикенд Вестник Галерия Вестник "СТАНДАРТ" Вестник Ретро Списание STORY Вестник "ПРЕСА" Вестник Минаха години Хороскоп Вестник "НОВИНАР" СПИСАНИЕ БЛЯСЪК Вестник "МЕРИДИАН МАЧ" Вестник "ТЕМА СПОРТ" Вестник "ДУМА" Седмичен хороскоп Вестник Стандарт Вестник "7 ДНИ СПОРТ" Вестник "СЕГА" Вестник Монитор Вестник "КАПИТАЛ Daily" Списание LOVE style Вестник "МОНИТОР" Вестник "ШОК" Вестник "ШОУ" вестник Шоу Вестник "УИКЕНД" Списание "БЛЯСЪК" вестник "Земя" Вестник "КЛАСА" Вестник "СТРУМА" Благоевград Вестник Дума Вестник Преса Списание Cosmopolitan "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 24 часа Вестник "168 ЧАСА" Списание JOY Вестник "ТРУД" "ВСЕКИ ДЕН" vestnik Вестник "ГАЛЕРИЯ" Вестник "РЕТРО" Вестник 19 минути Вестник Лична драма Списание Тема вестник "ТЕЛЕГРАФ" БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник "АТАКА" Вестник "Всичко за семейство" Вестник "МИНАХА ГОДИНИ" Вестник 168 ЧАСА Вестник Всичко за семейството СПИСАНИЕ EVA Списание "Журнал за ЖЕНАТА" Списание 8 "24 ЧАСА" telegraph vestnik vseki den Вестник "19 МИНУТИ" Вестник "Mobile.bg" Вестник "СТРУМА" Списание "Story" Списание "ТЕМА" Списание ELLE вестник Досие "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник Земя Вестник Меридиан Мач Вестник Новинар Вестник Шок Списание Auto Bild Списание Hello! Списание OK Списание PLAYBOY Auto Bild Playboy Вестник "НАД 55" Вестник "ХОБИ ФЕРМЕР" Вестник Жълт Труд Всеки Ден Списание Списание "AUTO BILD" Списание "GoodFood" Списание Harper's Bazaar Списание LIFE Списание Биограф ТРУД "ПРЕСА" LOVE style Вестник "Досие" Вестник "КАПИТАЛ" Вестник Сега Списание Glamour Списание MODA Списание Жената Днес вестник 7 дни спорт телеграф "СТАНДАРТ" vestnik Show vestnik retro vestnik telegraf Ванга Вестник "ВЕСТНИК ЗА ДОМА" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ПАПАРАК" Вестник "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" Вестник "Седмичен ТРУД" Вестник КАПИТАЛ Daily Всичко за семейството Преса Списание "BRAVO" Списание GoBio Списание Top Gear Списание ЗНАНИЕ вестник Капитал уикенд "МЕРИДИАН МАЧ" "ТЕМА СПОРТ" Amica GLAMOUR Story Telegraf vestnik Presa vseki den Вестник "АКЦЕНТ" Вестник "БАНКЕРЪ" Вестник "БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕР" Вестник "ВЯРА" Благоевград Вестник "ЖИВОТЪТ ДНЕС" Вестник "ТВ ГИД" Вестник "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" Вестник Тема Спорт Всичко за жената ДНЕВЕН ТРУД КАПИТАЛ СТАНДАРТ Седмичен ТРУД Списание "GRAZIA" Списание "LOVE STYLE" Списание "Всичко за Жената" Списание 9 месеца Списание ClubS1 Списание Go Bio Списание Good Food Списание Grazia Списание OK! Списание Всичко за жената Списание Клуб Z Списание Про-Рок Шоу "ГАЛЕРИЯ" "СТРУМА" Благоевград BBC TOPGEAR ELLE EVA Esquire Bulgaria GRAZIA Show covid-19 vestnik dosie vestnik novinar vestnik shok vestnik standart vestnik struma vestnik telegraph vestnik trud vestnik weekend Вестник "ДОКТОР" Вестник "Здравословно" Вестник "ЛЕЧИТЕЛ" Вестник ХОБИ ФЕРМЕР СТРУМА- Благоевград Сватбен каталог Списание "COSMOPOLITAN" Списание "Coiffure Beauty" Списание "HELLO" Списание "JOY" Списание "Top Gear" Списание BBC GoodFood Списание Harper's Bazaar България Списание auto motor und sport Списание life.bg Списание Авто Труд Списание Лична драма Списание Осем Списание Политика брой вестник Посредник вестник струма ковид-19 списание "Life" списание hello списание мениджър "168 ЧАСА" "ДУМА" "НОВИНАР" "СЕГА" "Седмичен ТРУД" 168 часа 24 chasa AUTO BILD България BBC GoodFood България BIOGRAPH Cosmopolitan Good Food Harper's Bazaar Hello! Joy LIFE.BG Men's Health Mobile.bg TREND Top Gear auto motor und sport balgaria dnes covid galeria galeriq novinar shou spisanie bliasak spisanie politika spisanie tema standart telegraph.bg vestnik 24 chasa vestnik balgaria dnes vestnik duma vestnik sega vestnik shou vestnik uikend vestnik zemia vsekiden.com Авто Труд Автокаталог 2015 БАНКЕРЪ В-к "24 часа" Вестник "ДУМА" Вестник "Computerworld" Вестник "Бряг" Русе Вестник "Бургас днес и утре" Вестник "ЕВРОФУТБОЛ" Вестник "ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ" Вестник "КЛУБ 100" Вестник "ПОЛИТИКА" Вестник "СТАНДАРТ" . Вестник "Строго Секретно" Вестник "ЧЕРНО МОРЕ" Варна Вестник Mobile.bg Вестник Атака Вестник Бургас днес и утре Вестник Вяра Вестник Нов Живот Вестник Работническо дело Вестник ТВ ГИД ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС Жълт Труд КЛУБ Z Лична драма Пловдив Политика РЕТРО Списание "360" Списание "AMICA" Списание "BIOGRAPH" Октомври 2014 г. Списание "ELLE" Списание "Esquire" Списание "NATIONAL GEOGRAPHIC" Списание "Playboy" Списание "auto motor und sport" Списание "АВТО ТРУД" Списание "ВВС ЗНАНИЕ" Списание "ИКОНОМИКА" Списание "КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ" Списание "НАШ ДОМ" Списание "Обектив КИТАЙ" Списание "Политика" Списание "РЕГАЛ" Списание "СВАТБА" Списание AUTO BILD България Списание Bazaar Списание Glamour Bulgaria Списание Men's Health Списание OFF-road.BG Списание TopGear Списание autoclub.bg Списание Агрозона Списание Кенгуру Списание Моето дете Списание Наш Дом Списание Плейбой Списание Рецепти за здраве Час Пик бензин в. "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в. "ВСЕКИ ДЕН" вестник "ВЯРА" вестник Българска Армия вестник Деветнадесет минути вестник Строител злато коронавирус петрол приложение Час Пик рак "168 ЧАСА" 03 октомври 2014 г. "19 МИНУТИ" 06 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 01 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 05 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 18 септември 2014 г. "7 ДНИ СПОРТ" "7 ДНИ СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "A-SPECTO" "Coiffure Beauty" "LOVE STYLE" "Mobile.bg" "STORY" 01 октомври 2014 г. "БАНКЕРЪ" "БЛЯСЪК" "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 октомври 2014 г. "Бременност и раждане" "ВСЕКИ ДЕН" 01 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 02 октомври 2014 г "ВСЕКИ ДЕН" 03 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 15 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 20 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"- 25 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"/ 29 септември 2014 г. "ВЯРА" Благоевград "ГАЛЕРИЯ" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 01 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД"/ 29 септември 2014 г. "ЖИВОТЪТ ДНЕС" "ЗЕМЯ" "ЗЕМЯ" 01 октомври 2014 г. "КАПИТАЛ Daily" "КЛАСА" "Клуб Z" "МЕРИДИАН МАЧ" 01 октомври 2014 г. "МИНАХА ГОДИНИ" "ПОЛИТИКА" "РЕТРО" "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" "ТЕЛЕГРАФ" 01 октомври 2014 г. "ТЕМА СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "Твоят ден" Бургас "Твоят ден" Варна "ХОБИ ФЕРМЕР" "ШОУ" 01 октомври 2014 г. 14 януари 2015 г. 2015 г. 22 август 1999 24 24chasa.bg 7 дни спорт AMICA Magazine BBC Good Food Bulgaria BBC GoodFood BG truck trend Bazaar Blagoevgrad Bravacasa Coiffure Beauty Cosmopolitan Юни 2015 DAF Dacia Dosie ELLE България Esquire Ford GEO: Гърция GOODFOOD Go Bio Google Great Wall Harper's Harper's Bazaar Колекции Hello Hristina Topiashtata Iveco Krone LEUROPEO LIFE Lethocerus patruelis MAN Mercedes Moda NASA NATIONAL GEOGRAPHIC National Geographic KIDS OK! Playmate of the year 2014 Pleven Pro-Rock Rammstein Telegrapg. Telegraph.bg Top Gear Bulgaria TopGear TopGear България USA Utilities Vanga Wanga autocatalog benzin bulgaria dnes charlie citroen doll duma duma.bg facebook ferrari racing days fiat horoscope horoskop http://www.lechitel.bg/ hyundai jult trud kovid-19 mazda petrol posrednik sega shok smart Apps spisanie spisanie LIGHT spisanie manager spisanie menidjur spisanie ok spisanie pro-rock spisanie svatba sporten vestnik standartnews.com struma struma.bg tema sport trud vesnici vestnici vestnik Borba vestnik Galeria vestnik Galeriq vestnik Kapital vestnik Zemq vestnik bulgaria dnes vestnik cherno more vestnik desant vestnik dneven kapital vestnik narodno delo vestnik nov jivot vestnik posoki vestnik posrednik vestnik treta vuzrast vestnik viara vestnikataka.bg weekend westnik zemia АФП Авиокатастрофа в Тайван Автокаталог Агрозона БГ Алманах Април- Май 2015 БРОЙ 1 НА "ЖЕНАТА ДНЕС" БРОЙ 14 / ФЕВРУАРИ 2015 БТА Наука и техника Баба Марта Биляна Евгениева Биограф Блясък Бойко Борисов Брой 22 на списание Life Брой 50 Брой 8 България 4×4 2015 - каталог на OFF-road.BG Български транспортен вестник В-к 168 ЧАСА В-к Демокрация - 25 август 1990 г. ВВС ЗНАНИЕ ВЕСТНИК ЗА ДОМА ВИП Брадър Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ЗЕМЯ" Вестник "ТЕЛЕГРАФ" Вестник "УИКЕНД" Вестник "24 ЧАСА" 02 септември 2014 г. Вестник "24 ЧАСА" 08 декември 2014 г. Вестник "БЛЯСЪК" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 септември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 22 ноември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Вестник "Борба" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" . Вестник "Всеки ден" 02 септември 2014 г. Вестник "Всичко за семейството" Вестник "Габрово Днес" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" 08 декември 2014 г. Вестник "Десант" Вестник "Десант" Бургас Вестник "ЖИВОТ БЕЗ РАК" Вестник "ЗЕТРА" Вестник "Знаме" Вестник "Знаме" Пазарджик Вестник "КОНКУРЕНТ" Враца Вестник "МЕРИДИАН МАЧ"/10 декември 2014 г. Вестник "МОНИТОР" 02 септември 2014 г. Вестник "МОНИТОР". Вестник "НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС ПОЩА" Вестник "НОВ ЖИВОТ" Вестник "Народно дело" Варна Вестник "ПОСОКИ" Плевен Вестник "ПОСРЕДНИК" Плевен Вестник "ПРЕСА" 26 ноември 2014 г. Вестник "Посредник" Вестник "РЕТРО" 13 ноември 2014 г. Вестник "СЕГА" 09 януари 2015 г. Вестник "СТАНДАРТ"- 08 декември 2014 г. Вестник "СТАНДАРТ"/ 02 септември 2014 г. Вестник "СТРУМА" Благоевград . Вестник "СТЪРШЕЛ" Вестник "Седмичен ТРУД"/10 декември 2014 г. Вестник "ТЕЛЕГРАФ" . Вестник "Телеграф" 08 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 16 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 28 януари 2015 г. Вестник "Телрграф" Вестник "УТРО" Русе Вестник "Утро" Вестник "Фактор" Бургас Вестник "Черноморски фар" Вестник 168 Вестник 24 Часа - 02.05.2015 г. Вестник 24 Часа - 04.11.2015 г. Вестник 24rodopi.com Вестник Борба Вестник Всеки Ден - 30.03.2015 г. Вестник Всеки Ден 10 февруари 2015 г. Вестник Всеки Труд Вестник Всеки ден - 01.02.2016 г. Вестник Всеки ден - 01.07.2015 г. Вестник Всеки ден - 02.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 03 Септември 2015 г. Вестник Всеки ден - 09.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 16.06.2015 г. Вестник Всеки ден - 29.05.2015 г. Вестник ДНЕВЕН ТРУД- 02 септември 2014 г. Вестник Демокрация Вестник Демокрация - 30 август 1990 Вестник Дневен Труд Вестник Доктор Вестник Дума - 28 август 1990 Вестник ЖИВОТЪТ ДНЕС Вестник Здравословно Вестник Конкурент Вестник Народен глас Вестник Отечествен фронт (27 ноември 1989 година) Вестник ПРЕСА- 18 септември 2014 г. Вестник Папарак Вестник Стандарт- 10.03.2015 г. Вестник Струма Благоевград Вестник Телеграф - 01.12.2015 г. Вестник Телеграф - 03.07.2015 г. Вестник Телеграф - 04 Септември 2015 г. Вестник Телеграф - 06.04.2015 г. Вестник Телеграф - 12.11.2015 г. Вестник Телеграф - 20.04.2015 г. Вестник Телеграф - 24 Февруари 2016 г. Вестник Телеграф - 26.04.2015 г. Вестник Телеграф 17 Февруари 2015 Вестник Телеграф- 10.03.2015 г. Вестник Телеграф. Вестник Труд - 01.04.2015 г. Вестник Труд - 06.04.2015 г. Вестник Труд - 17.06.2015 г. Вестник Труд - 17.12.2015 г. Вестник Труд - 19.07.2015 г. Вестник Труд - 24.11.2015 г. Вестник Труд 03 Февруари 2015 г. Вестник Труд – 1 март 1980 г. Вестник Търговишки новини Вестник Уикенд - 05-11 Ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 12 ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 25 ноември 2011 г. Вестник Утро Вестник Черно Море Вестник Щурец Вестници - 04.03.2015 г. Вестници - водещите заглавия Всичко за градината Втора Младост ГАЛЕРИЯ ГОДИШЕН КАТАЛОГ ЗА КОМЕРСИАЛНИ АВТОМОБИЛИ И МАШИНИ Гигантска водна буболечка Годишното издание „Светът през 2015” Д-р Емилова ДНЕВЕН ТРУД" Дарина Павлова Ден на детето Док Макплюшинс Еврофутбол Елена Кучкова Емануела ЖИВОТЪТ ДНЕС Желю Желев Жената днес Заглавията от вестниците Замръзналото кралство Земя Зима 2014 Знамената на славата Зорница Линдарева Ивановден Идеален дом Издание на Капитал Йога за всички КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Как ще изглеждате след 20 години Каталог 2015 Катето Евро Класация НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ МАЛКИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2014 Клуб Z брой Корица Лили Иванова Лудогорец - Реал Мадрид Марина Борисова Мартин Карбовски Минаха години Мис Плеймейт 2014 Моето дете НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК НЛО НС Най-печелившите спортисти и отбори Наш Дом - март 2015 г. Николета Лозанова Николета показа зърно Никулдeн Петък 13-ти Пижо и Пенда Плейбой Пловдив 2019 лого Пловдив европейска столица на културата Практично земеделие Първа сбирка на българския фен клуб на Чаатай Улусой Първите в бизнеса – поглед отвътре РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Разпределението на мандатите Росен Плевнелиев СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ СПИСАНИЕ MOTO CLUB СТРУМА Благоевград Свети мъченик Неофит Светлана Василева Седмичен астрологичен хороскоп Ски и борд Сп. КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Специално издание "Бременност и раждане". моето дете Специално сувенирно идание Специалното издание "Готови ли сте за зимата" Списание "BAZAAR" Списание Good food Списание InGlobo Списание TopGear Списание "8"- брой 11 Списание "AUTO BILD" ноември 2014 г. Списание "BANKER SPECIAL" Списание "BBC TopGear" България Списание "BEAUTY WOMAN" Списание "BULGARIA ON AIR" Списание "Biograph" Списание "BravaCasa" . Списание "Business Week BG" Списание "COSMOPOLITAN" Октомври 2014 г. Списание "EVA" Списание "GLAMOUR" Списание "GLAMOUR" Октомври 2014 г. Списание "Go Bio" Списание "Go Bio" БРОЙ 12/ДЕКЕМВРИ 2014-ЯНУАРИ 2015 Списание "HiComm" Списание "MODA" Списание "MODA" Декември/ Януари 2014/2015 г. Списание "National Geographic KIDS" Списание "NetworkWorld" Списание "OFF-road" Списание "OK" Списание "TG" Списание "TopGear" Списание "VOYAGE" Списание "АВТО МОТО СВЯТ" Списание "ЕВА" Списание "ЖЕНАТА ДНЕС" Списание "ЗНАНИЕ" Списание "ИДЕАЛЕН ДОМ" Списание "Идеален дом ДЕКОР" Списание "КЛУБ Z" Списание "Мениджър" Списание "ОКЕАН dreams" Списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ" Октомври-Ноември 2014 г. Списание "ФОТОМАНИЯ" Списание BBC TopGear България Списание BBC ЗНАНИЕ Списание BRAVO Списание Club S1 Списание Coiffure-beauty Списание Esquire Списание Esquire Bulgaria Списание Eva - Брой 190 / Септември 2014 Списание Good Food Bulgaria Списание GoodFood Списание Hi Drive Списание LoveStyle Списание Men's Health България Списание Meчо Пух Списание Mobile.bg Списание Mobile.bg брой 2 Списание NG Списание OFF-road Списание PALACE PETS Списание Playboy - Брой 152 / Май 2015 Списание TG BG Списание Top Gear - Брой 126 Списание auto motor und sport Bulgaria Списание АЕРО Списание Аптека Списание Браво Списание Всичко за семейството Списание Грация Списание Грация - Юни 2015 Списание Езда Списание Журнал за жената Списание Идеален Дом ДЕКОР Списание Икономист Списание Йога Списание Йога за всички Списание КОСА И КРАСОТА Списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ Списание Лична драма - Брой 12 (1085) 24-30.III 2015 Списание МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: БУНТОВНИЦИТЕ Списание Маша и Мечока Списание Мода Списание Моето бебе и аз Списание ОК! Списание Отечество Списание Принцеса Списание Ски и борд Списание Ютилитис Списание “Сватбен каталог” Списание „9 месеца” Списание „AUTO BILD” Списание „Amica” Списание „BAZAAR” Списание „ELLE” Списание „Forbes Woman” Списание „LIFE” Списание „Mobile.bg” Януари 2015 Списание „Prime time” Списание „auto motor und sport” Списание „Авто Труд” Списание „Блясък” Списание „Меню“ Списание „Рецепти за здраве” Списание „Списание GEO България” Списание"ELLE" Строго Секретно Строител Твоят ден Телеграф. Telegraf Тема Тодор Живков Факт Февруари 2015 Ферари Рейсинг Дейс Хороскоп 04.05-10.05.2015г. Хороскоп 16.03-22.03.2015г. Хороскоп 23.02- 01.03.2015 г. Хороскоп 23.03-29.03.2015 г. Хороскоп 30.03- 05.04.2015 г. Хороскоп за периода Хороскоп за периода 12-18.01.2015г. Хороскоп за седмицата Христина Топящата Цар Симеонова градина в Пловдив Цветан Василев Чавдар - българско село за чудо и приказ Шарли ебдо бабинден бакшиш безплатен вестник безплатно саниране братя Галеви брой 10 - 2016 г. брой 13 - 2016 г. брой 44 брой 5 - 2016 г. брой 5/2015 г. българия българка бори рак с чесън в. "ВСЕКИ ДЕН" 15 август 2014 г. в. "ЛЕЧИТЕЛ" в. "ПАПАРАК" 01 септември 2014 г. в. "ПРЕСА" 15 август 2014 г. в. "СТАНДАРТ" 15 август 2014 г. в. "СТРУМА" Благоевград- 02 септември 2014 г. в. "УИКЕНД" 29 август 2014 г. в. УИКЕНД вестник Труд вестник Втора Младост вестник Политика вестник Час Пик вестници вирус възнаграждения гаф грабеж деветнадесет минути депутати диета за здраве на Ванга диета на Ваня Червенкова жълт вестник заплати извънземни катастрофа клипове коефициент концесионери корона вирус лечение на рак лого любовна магия лятно часово време магия мартеница мартенички най-търсената любовница нулев брой/2008 г. откриха лечение на рак почина Желю Желев пресата прилика проблем със самолета на Борисов професионално списание разваляне на магии репортаж саниране седмичник секс сп. BAZAAR сп. „PERSONAL COMPUTER WORLD” септември 2014 г. списание Biograph списание National Geographic списание джой спортен вестник тютюнопушене фейсбук френски вестници „Работническо дело” – брой 307 от 2 ноември 1988 г.