понеделник, 14 септември 2015 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп - 14.09-20.09.2015г.

Основните енергии, които ще преобладават през настоящия период са на Венера и Меркурий, така че можем да разчитаме на желание за сътрудничество, а също  практични оценки, които да водят до конкретни ползи. Това е важно, все пак винаги е полезно да има първо „желание”, а после да се търсят  варианти и то изчистени от илюзии. Нюансът на този аспект може да донесе,  както изглаждане на не малко недоразумения, изясняване на взаимоотношения, така и доста изненади- „внезапно” осъзнаване на истина, интересни и неочаквани новини, детайли, на които не сме обръщали внимание, тайни и процеси зад гърба ни…Хубаво да се подчертае, че когато решим да водим разяснителни разговори, трябва да сме готови и да научим всичко,  а то не е задължително винаги да е по вкуса ни. В този смисъл- подписването на договори е рисково, защото в перспектива е застрашено от обрати.
След 17 септември, Меркурий ще обърне своя ход и ще ни принуди отново да ревизираме мнението си по приоритетни въпроси, особено онези, които са ескалирали през последните две седмици, но не са ни удовлетворили като отговор и адекватно решение. Меркурий е ретрограден до 06 октомври, а предвид и Слънчевото затъмнение, предстоящото Лунно затъмнение, онова, което предизвикаме като процес ще ни влияе дълго и ще е трудно отменяемо. Не е изключено и да имаме усещането за движение в „бурна река” от събития, принуждаваща ни да се съобразяваме с тях, да вървим по течението, а успехите да се свеждат само според натрупаните вече енергии и зададено направление.
Любов  и флиртове ще продължават да се „вихрят” до 25 септември, а след тази дата страстите ще охладнеят. За сега и до четвъртък имате нещо като „краен срок” да докоснете сърцето на любимия човек до вас, а той пък да прояви нужната съпричастност. Ако това не се случи в настоящия период, вероятно и така ще бъде…
Ежедневието продължава да е натоварено и „извън ритъм” по различни поводи. Почти през целият септември здравето ни е по-уязвимо от обикновено. Предупреденият войн е въоръжен, пазете се, изключително подходящи са очистителни диети, освобождаване от вредни навици…
Овен
През цялата нова седмица можете да разчитате на обаянието си, на креативността, а прозорливостта.
Ако съществуват някакви недоразумения между вас и партньорите ви, вие можете да ги изгладите, стига да поискате. Но е факт, че взаимоотношенията ви с околните са носител на много изненади, а понякога и обрати. Все пак, можете да ги направлявате до четвъртък, да ги насочвате в избраната от вас посока и чрез разговори да преобръщате негативи в позитиви.
Вие сте много атрактивни за противоположния пол, някой от вас искат да се отдадат изяло на забавления, а не на рутина и работа.
Но нещо в ежедневието ви затормозява в значима степен. Хубаво е да избягвате психическо и физическо пренапрежение, което може да се отрази и реално на здравето ви.
Ако това е свързано с кариерното ви развитие, тогава достигате до някакъв предел, след който или се разделяте с илюзии, или пък тръгвате по съвсем нов път на развитие. Някой от промените в тази сфера са по ваше желание, а други- провокирани от околните и/или независещи от вас причини.
В понеделник и вторник ескалират разяснителни разговори, важни и/или неочаквани новини.
Популярността ви расте, подходящо е да изчистите евентуални недоразумения, като заложите на дипломатичността.
Сряда, четвъртък и петък са натоварени, но резултатни.
В събота и неделя се разтоварвате с приятели, а може да решите и да пътувате.
Телец
През тази седмица и до четвъртък можете да повлияете положително на теми свързани с хора близки до сърцето ви- деца, любовници и т.н.
Въпроси отнасящи се до тях могат да внасят смут в душата ви и/или да ви разделят  с някакви илюзии. Ако не изчистите „слабите звена”, те ще се задържат като фон до края на септември ,че и по- дълго, за това е хубаво да  насочвате в една по-позитивна посока, до 17 септември.
След тази дата по-трудно ще влияете, особено на партньорските ви връзки. През изминалите две години и половина те бяха подложени на проверка или претърпяха трансформации, а до какво е довела тази тенденция- в пълна степен и по различни поводи разбирате през настоящия период. Той ще сложи своеобразна точка, за да се стартира отново нова програма, но вече отнасяща се до реални резултати, по друг начин казано- възвръщаемост /ползи или загуби/, при всеки е различно, но обединяващото е- изясняването и „обирането на плодовете”, които са били посети дълго преди това.
Ежедневието ви е много динамично и изпълнено с изненади, често ангажименти – „внезапни”, които объркват предварителните планове. За това е полезно да се по-внимателни, „бързайте-бавно”, за да имате шанс да реагирате на момента, особено в понеделник и вторник.
Сряда, четвъртък и петък са показателни за отношенията ви с важни за вас хора.
В събота и неделя се пазете от спонтанни и необмислени  разходи.
Близнаци
През тази седмица Меркурий ще обърне своя ход в ретрограден, така че каквото и да планувате, нека да е до четвъртък.
После навлизате в тунел от равносметки и анализи на много важни и приоритетни теми, засягащи цялостния ви статус- кариерно развитие и/или брак. Разделяте се с илюзии, получавате „първи сигнали”, които ви показват, че нещо трябва да се промени или в линията ви на поведение или като цяло- визия и бъдещи намерения.
Прекрасен период да изгладите евентуални недоразумения в дома ви и/или да разчитате на подкрепата на най-близките ви хора.
Вие сте все така завладяващи в изказа, Венера ви подкрепя и усилва красноречието ви- с него можете да спечелите не само съмишленици, но и други – съвсем реални облаги.
През цялото време сте търсена и предпочитана компания, приятели се сещат за вас и ви изненадват.
Ако ви предстои пътуване, то ще е много вълнуващо, не е изключено и да срещнете любовта, ако ви лисва такава.
Електронни проводници на информация- телефони, интернет също носят „внезапни” шансове, но и провокации, понякога не чак толкова положителни, особено в понеделник и вторник.
В сряда, четвъртък и петък ежедневието ви е наситено с ангажименти над средното ниво, което може да провокира напрежение, че и недоразумения.
В събота и неделя популярността ви расте, заедно с преобладаващ ентусиазъм и/или страсти, които ви обземат.
Рак
През настоящия период имате шанс да спечелите нещо- материално и/или под формата на морално удовлетворение и то по един неочакват начин.
Същевременно ще преосмисляте някаква важна информация, мнозина ще се лутат между доводи и контра-доводи и то по приоритетни теми.
През тази седмица комуникацията е усилена, но над нея има спусната „мъгла” или много въпросителни, неясноти. Дългото лутане обаче може да ви „изгуби”- в пряк или преносен смисъл, да се отрази съществено на цялостния ви статус, така че е препоръчително до четвъртък да си изясните спорните теми и да ги канализирате в една по-подходяща за вас посока- ще имате подобна възможност.
След 17 септември ежедневието ви постепенно ще се натовари с допълнителни ангажименти, нови отговорности и приоритети, способни качествено да преобразят живота ви.
В понеделник и вторник се разкъсвате между лични и служебни задачи за изпълнение или пък ескалира необходимост да ги обсъдите със семейството си.
В сряда, четвъртък и петък-звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет или способност да влияете на другите.
В събота и неделя почивате активно.
Лъв
През тази седмица чарът ви може да отключи „внезапно” много нови възможности, да разшири хоризонтите пред вас, а като минимум- да получите добри новини, да проведете приятни разговори,
През цялото време информацията ще ви носи изненади,  а в някой случаи- раздяла с илюзии.
Водеща тема обаче се превръща материалното ви положение, което продължава да се усложнява.
Набележете „пробойните”, пазете се от необмислени харчове, че и измами.
До четвъртък можете да изгладите евентуални недоразумения в дома ви, да сложите своеобразна „точка” на тенденции ескалирали в това поле през изминалите близо две години и да продължите напред, бих казала с „градивен ентусиазъм”, по-голям творчески подход във всяка една ситуация- любовни авантюри, професионална реализация и т.н.
В понеделник и вторник можете да преговаряте, да търсите и получавате подкрепа.
В сряда, четвъртък и петък тонусът ви не е много висок или сте доста емоционални и склонни на крайности.
В събота и неделя-тонусът се покачва ,както и ентусиазмът.
Дева
До четвъртък можете да проведете много конструктивни разговори, които да утвърдят авторитета или положението ви. Възползвайте се максимално!
След Слънчевото затъмнение вие постепенно ще преминете на нови релси на развитие, вероятно те ще са провокирани от външни събития, ще са натрупани като потенциал и енергия в миналото, но ще действат подобно на „пусков механизъм”, който ще ви изстреля на напред и нагоре през следващите седмици.
Разбира се, значение има и индивидуалното ви ниво на развитие, инициативност, амбиции, но при всички случаи шансове няма да ви липсват…
От 17 септември и до 08 октомври Меркурий ще е ретрограден и ще ви принуди да намалите темпото, да преосмислите всичко случило се през изминалите две седмици, така че да набележите слабите звена и да вземете възможно най-правилните решения.
Вие сте „моторът”, а околните ще изпитват търпението ви или  ще черпят значим – физически или психически ресурс, но поне ще ви се изясни в пълна степен на кого можете да разчитате.
В понеделник и вторник печелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение.
В сряда, четвъртък и петък водите  емоционални разговори или получавате новини ,които ще докоснат сърцето ви.
В събота и неделя ви занимават домашни въпроси.
Везни
През тази седмица вашата комуникативност и социална активност са забележителни, защото сте търсена и предпочитана компания или поради постоянни предизвикателства, но и шансове, които се изпречват на пътя ви.
Благоприятен период да утвърдите авторитета си в колектив, а току виж и някое приятелство прерасне в любов.
Но все пак,  трябва да ви предупредя, че партньорите ви /лични и делови/, колкото и да са благосклонни към вас, толкова са и непредвидими като реакция и ви изненадват, особено в понеделник и вторник. Така че е полезно да не претъпявате сетивата си и да сте по-внимателни.
В ежедневието ви присъства известен хаос или неопределеност на работното ви място, която ще се изясни едва в края на септември.
До тогава е полезно да не позволявате да ви въвличат в неконструктивни спорове ,че и интриги. Все пак, вие приключвате годишен цикъл и ако нещо си отида от вас сега, то ще се тълкува за добро и ще отвори място на вид „обновление”.
Най-показателни за бъдещи перспективи са понеделник и вторник.
В сряда, четвъртък и петък нарастват харчовете за удоволствия или по необходимост, но можете пък да си намерите някаква алтернатива, от която да спечелите и да запълните липсите. Разчитате на хора стоящи далеч от вас и/или те ви оказват съществено въздействие.
В събота и неделя интересни разговори или новини.
Скорпион
На 17 септември Сатурн окончателно ще напусне вашия зодиакален знак и ще остави след себе си натрупан опит, който реално ще трябва да реализирате през следващите две години и половина, а за повечето от вас това ще е свързано или с нова работа и отговорности или пък по-голяма натовареност, променени условия на труд и заплащане.
До 17 ежедневието ви е изпълнено с изненади, някой от тях са положителни, други под формата на бързо придвижване в нова ситуация, при трети възникване на алтернативи и варианти за изпълнение на честолюбивите ви планове, но в конкурентна среда, отнемаща значим енергиен ресурс, но и възвръщаемост.
До четвъртък е подходящо да се осланяте на завоюван вече авторитет и да извлечете ползи, ще имате подобен шанс  и като разчитате на хора от обкръжението ви.
Ескалира необходимост да се доказвате сред другите и в повечето случаи се справяте успешно, но това ви струва психическо напрежение или като минимум- разбирате на кого можете да разчитате, също и – кой повече обещава, отколкото изпълнява и/или откровено ви подвежда.
Почти през целият септември това е мотив, който ще ви раздели с илюзии и ще свали „розови очила”.
Но! Едни влиятелни или полезни приятелства/познанства ще бъдат заменени от по-качествени и такива, на които да разчитате дълго. На този етап- „търсите своето място под Слънцето”-образно казано и през втората част на октомври повечето от вас ще намерят.
В понеделник и вторник е препоръчително да намалите темпото, да не стартирате нови проекти.
В сряда, четвъртък и петък привличате внимание, на повърхността излизат всички натрупани емоции, със съответните последици.
В събота и неделя печелите нещо- материално и под формата на морално удовлетворение.
Стрелец
Вие вече сте в период, през който чрез вашата активност и повишени амбиции ще се превъртите на друго и по-високо социално ниво.
От 17 септември постепенно, но трайно като тенденция ще установите, че  от вас ще се изисква по-голяма концентрация, мобилизация и поемане на повече отговорности, особено родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.
През целият септември ще трябва да степенувате приоритетите си, например дали да наблегнете на кариерното си развитие и собствени интереси или да обръщате повече внимание на домашните задължения, които по различни поводи също нарастват. В друг вариант- съществува известно несъгласие в семейството ви и то налага активно обсъждане на бъдещи перспективи, така че да се насочите към възможно най-реалистичнитие и за сметка на други, от които  да се откажете.
Септември и октомври са много динамични, показателни и важни за цялата следваща година. Разбира се, подходящо е да дадете най-доброто от себе си и преди всичко да обмислите и съответно зададете най-правилната посока на развитие.
Любовта е цветна, завладяваща, с шанс да преживеете много приятни моменти. До четвъртък можете да разчитате на приятели и колеги, търсена и предпочитана компания сте, а ако търсите подкрепа, ще я получите.
Най-хубавите ви дни са събота и неделя, а най-внимателни е целесъобразно да бъдете в сряда, четвъртък и петък.
Козирог
През настоящия период получавате изненадващи новини свързани с кариерното ви развитие или пък с най-близките ви хора- семейство, роднини и т.н. В това поле обстоятелствата се променят, така че могат да се вземат важни решения, като възникват и внезапни, допълнителни алтернативи за вас, особено по приоритетни теми, които са се породили през изминалите две седмици. Можете да ги разрешите до четвъртък, но не е изключено да се изисква и по-продължителен период на анализи, който ще ескалира до 06 октомври и после ще тръгне да се разрешава до края на същия месец.
В дома ви можете да извършите положителни трансформации и като разчитате на „чужди ресурси”- на партньора, банки и т.н.
В понеделник и вторник дребни действия имат широко отражение, като минимум върху имиджа ви.
В сряда, четвъртък и петък можете да разчитате на приятели, да повишите авторитета и влиянието си върху околните.
В събота и неделя се нуждаете от почивка или предпочитате компанията само любимите си хора.
Водолей
Вие сте доста атрактивни за противоположния пол, привличате внимание и с по-голяма лекота печелите симпатии. Информационният поток около вас пак бележи своеобразен пик-изненади, обрати, разяснителни разговори- са само една част от възможното, но то оставя дълбока следа у вас и води до трансформации, които трайно ще се запечатат в отношенията ви с важни за вас хора, партньори-лични или делови.
На 17 септември слагате своеобразна точка на тенденции и важни решения, които са се разгръщали перманентно през изминалите две-три години. Следва да „берете плодовете” на постигнатото, като разчитате на завоюван авторитет, нови отношения или трансформирани стари. До каква степен сте се справили и сте избрали вярната посока, точен индикатор ще бъде финансовото ви състояние- то зависи и/или се влияе силно, повече от обикновено от близките ви хора, така че това е друга тема, способна да се превърти и във водеща за всички нива на развитие и бъдещи перспективи.
В понеделник и вторник притежавате доза късмет, влияете силно на околните.
В сряда, четвъртък и петък може да вземете ключови решения- по желание или принуда.
В събота и неделя почивате активно с приятели.
Риби
През целият септември звучи темата: „вие и другите”, съответно – какво вие искате, а какво те могат да ви дадат, на какво може да разчитате, а с кои илюзии ще трябва да се разделите. Факт е, че през настоящия период можете да заздравите или да зададете положителна насока на повечето от тях или поне на онези, които действително си заслужават и са с перспектива, а за останалите- не бива да съжалявате.
Но и изискванията към вас растат и това е трайна тенденция, която постепенно ще се усили след четвъртък и ще ви подтиква да изкачите своеобразен връх, изпълнен с повече отговорности, но изграждащи ви като по-самостоятелна личност, а и утвърждаваща авторитета ви.
През цялата седмица сте активни на работното място и това е повод за бонуси или морално удовлетворение, но същевременно нарастват разходите ви или възникват внезапни и допълнителни разходи, а може и да са планувани и неизбежни, но объркващи бюджета ви, особено в понеделник и вторник.
В сряда, четвъртък и петък сте дейни и пробивни, инициативите ви са полезни и водят до добри резултати.
В събота и неделя не са изключени важни решения, разяснителни разговори…


Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads

Етикети

Вестник Телеграф вестник всеки ден вестник труд вестник 24 часа Вестник "Телеграф" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник Уикенд Вестник Галерия Вестник "СТАНДАРТ" Вестник Ретро Списание STORY Вестник "ПРЕСА" Вестник Минаха години Хороскоп Вестник "НОВИНАР" СПИСАНИЕ БЛЯСЪК Вестник "МЕРИДИАН МАЧ" Вестник "ТЕМА СПОРТ" Вестник "ДУМА" Седмичен хороскоп Вестник Стандарт Вестник "7 ДНИ СПОРТ" Вестник "СЕГА" Вестник Монитор Вестник "КАПИТАЛ Daily" Списание LOVE style Вестник "МОНИТОР" Вестник "ШОК" Вестник "ШОУ" вестник Шоу Вестник "УИКЕНД" Списание "БЛЯСЪК" вестник "Земя" Вестник "КЛАСА" Вестник "СТРУМА" Благоевград Вестник Дума Вестник Преса Списание Cosmopolitan "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 24 часа Вестник "168 ЧАСА" Списание JOY Вестник "ТРУД" "ВСЕКИ ДЕН" vestnik Вестник "ГАЛЕРИЯ" Вестник "РЕТРО" Вестник 19 минути Вестник Лична драма Списание Тема вестник "ТЕЛЕГРАФ" БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник "АТАКА" Вестник "Всичко за семейство" Вестник "МИНАХА ГОДИНИ" Вестник 168 ЧАСА Вестник Всичко за семейството СПИСАНИЕ EVA Списание "Журнал за ЖЕНАТА" Списание 8 "24 ЧАСА" telegraph vestnik vseki den Вестник "19 МИНУТИ" Вестник "Mobile.bg" Вестник "СТРУМА" Списание "Story" Списание "ТЕМА" Списание ELLE вестник Досие "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник Земя Вестник Меридиан Мач Вестник Новинар Вестник Шок Списание Auto Bild Списание Hello! Списание OK Списание PLAYBOY Auto Bild Playboy Вестник "НАД 55" Вестник "ХОБИ ФЕРМЕР" Вестник Жълт Труд Всеки Ден Списание Списание "AUTO BILD" Списание "GoodFood" Списание Harper's Bazaar Списание LIFE Списание Биограф ТРУД "ПРЕСА" LOVE style Вестник "Досие" Вестник "КАПИТАЛ" Вестник Сега Списание Glamour Списание MODA Списание Жената Днес вестник 7 дни спорт телеграф "СТАНДАРТ" vestnik Show vestnik retro vestnik telegraf Ванга Вестник "ВЕСТНИК ЗА ДОМА" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ПАПАРАК" Вестник "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" Вестник "Седмичен ТРУД" Вестник КАПИТАЛ Daily Всичко за семейството Преса Списание "BRAVO" Списание GoBio Списание Top Gear Списание ЗНАНИЕ вестник Капитал уикенд "МЕРИДИАН МАЧ" "ТЕМА СПОРТ" Amica GLAMOUR Story Telegraf vestnik Presa vseki den Вестник "АКЦЕНТ" Вестник "БАНКЕРЪ" Вестник "БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕР" Вестник "ВЯРА" Благоевград Вестник "ЖИВОТЪТ ДНЕС" Вестник "ТВ ГИД" Вестник "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" Вестник Тема Спорт Всичко за жената ДНЕВЕН ТРУД КАПИТАЛ СТАНДАРТ Седмичен ТРУД Списание "GRAZIA" Списание "LOVE STYLE" Списание "Всичко за Жената" Списание 9 месеца Списание ClubS1 Списание Go Bio Списание Good Food Списание Grazia Списание OK! Списание Всичко за жената Списание Клуб Z Списание Про-Рок Шоу "ГАЛЕРИЯ" "СТРУМА" Благоевград BBC TOPGEAR ELLE EVA Esquire Bulgaria GRAZIA Show covid-19 vestnik dosie vestnik novinar vestnik shok vestnik standart vestnik struma vestnik telegraph vestnik trud vestnik weekend Вестник "ДОКТОР" Вестник "Здравословно" Вестник "ЛЕЧИТЕЛ" Вестник ХОБИ ФЕРМЕР СТРУМА- Благоевград Сватбен каталог Списание "COSMOPOLITAN" Списание "Coiffure Beauty" Списание "HELLO" Списание "JOY" Списание "Top Gear" Списание BBC GoodFood Списание Harper's Bazaar България Списание auto motor und sport Списание life.bg Списание Авто Труд Списание Лична драма Списание Осем Списание Политика брой вестник Посредник вестник струма ковид-19 списание "Life" списание hello списание мениджър "168 ЧАСА" "ДУМА" "НОВИНАР" "СЕГА" "Седмичен ТРУД" 168 часа 24 chasa AUTO BILD България BBC GoodFood България BIOGRAPH Cosmopolitan Good Food Harper's Bazaar Hello! Joy LIFE.BG Men's Health Mobile.bg TREND Top Gear auto motor und sport balgaria dnes covid galeria galeriq novinar shou spisanie bliasak spisanie politika spisanie tema standart telegraph.bg vestnik 24 chasa vestnik balgaria dnes vestnik duma vestnik sega vestnik shou vestnik uikend vestnik zemia vsekiden.com Авто Труд Автокаталог 2015 БАНКЕРЪ В-к "24 часа" Вестник "ДУМА" Вестник "Computerworld" Вестник "Бряг" Русе Вестник "Бургас днес и утре" Вестник "ЕВРОФУТБОЛ" Вестник "ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ" Вестник "КЛУБ 100" Вестник "ПОЛИТИКА" Вестник "СТАНДАРТ" . Вестник "Строго Секретно" Вестник "ЧЕРНО МОРЕ" Варна Вестник Mobile.bg Вестник Атака Вестник Бургас днес и утре Вестник Вяра Вестник Нов Живот Вестник Работническо дело Вестник ТВ ГИД ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС Жълт Труд КЛУБ Z Лична драма Пловдив Политика РЕТРО Списание "360" Списание "AMICA" Списание "BIOGRAPH" Октомври 2014 г. Списание "ELLE" Списание "Esquire" Списание "NATIONAL GEOGRAPHIC" Списание "Playboy" Списание "auto motor und sport" Списание "АВТО ТРУД" Списание "ВВС ЗНАНИЕ" Списание "ИКОНОМИКА" Списание "КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ" Списание "НАШ ДОМ" Списание "Обектив КИТАЙ" Списание "Политика" Списание "РЕГАЛ" Списание "СВАТБА" Списание AUTO BILD България Списание Bazaar Списание Glamour Bulgaria Списание Men's Health Списание OFF-road.BG Списание TopGear Списание autoclub.bg Списание Агрозона Списание Кенгуру Списание Моето дете Списание Наш Дом Списание Плейбой Списание Рецепти за здраве Час Пик бензин в. "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в. "ВСЕКИ ДЕН" вестник "ВЯРА" вестник Българска Армия вестник Деветнадесет минути вестник Строител злато коронавирус петрол приложение Час Пик рак "168 ЧАСА" 03 октомври 2014 г. "19 МИНУТИ" 06 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 01 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 05 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 18 септември 2014 г. "7 ДНИ СПОРТ" "7 ДНИ СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "A-SPECTO" "Coiffure Beauty" "LOVE STYLE" "Mobile.bg" "STORY" 01 октомври 2014 г. "БАНКЕРЪ" "БЛЯСЪК" "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 октомври 2014 г. "Бременност и раждане" "ВСЕКИ ДЕН" 01 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 02 октомври 2014 г "ВСЕКИ ДЕН" 03 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 15 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 20 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"- 25 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"/ 29 септември 2014 г. "ВЯРА" Благоевград "ГАЛЕРИЯ" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 01 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД"/ 29 септември 2014 г. "ЖИВОТЪТ ДНЕС" "ЗЕМЯ" "ЗЕМЯ" 01 октомври 2014 г. "КАПИТАЛ Daily" "КЛАСА" "Клуб Z" "МЕРИДИАН МАЧ" 01 октомври 2014 г. "МИНАХА ГОДИНИ" "ПОЛИТИКА" "РЕТРО" "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" "ТЕЛЕГРАФ" 01 октомври 2014 г. "ТЕМА СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "Твоят ден" Бургас "Твоят ден" Варна "ХОБИ ФЕРМЕР" "ШОУ" 01 октомври 2014 г. 14 януари 2015 г. 2015 г. 22 август 1999 24 24chasa.bg 7 дни спорт AMICA Magazine BBC Good Food Bulgaria BBC GoodFood BG truck trend Bazaar Blagoevgrad Bravacasa Coiffure Beauty Cosmopolitan Юни 2015 DAF Dacia Dosie ELLE България Esquire Ford GEO: Гърция GOODFOOD Go Bio Google Great Wall Harper's Harper's Bazaar Колекции Hello Hristina Topiashtata Iveco Krone LEUROPEO LIFE Lethocerus patruelis MAN Mercedes Moda NASA NATIONAL GEOGRAPHIC National Geographic KIDS OK! Playmate of the year 2014 Pleven Pro-Rock Rammstein Telegrapg. Telegraph.bg Top Gear Bulgaria TopGear TopGear България USA Utilities Vanga Wanga autocatalog benzin bulgaria dnes charlie citroen doll duma duma.bg facebook ferrari racing days fiat horoscope horoskop http://www.lechitel.bg/ hyundai jult trud kovid-19 mazda petrol posrednik sega shok smart Apps spisanie spisanie LIGHT spisanie manager spisanie menidjur spisanie ok spisanie pro-rock spisanie svatba sporten vestnik standartnews.com struma struma.bg tema sport trud vesnici vestnici vestnik Borba vestnik Galeria vestnik Galeriq vestnik Kapital vestnik Zemq vestnik bulgaria dnes vestnik cherno more vestnik desant vestnik dneven kapital vestnik narodno delo vestnik nov jivot vestnik posoki vestnik posrednik vestnik treta vuzrast vestnik viara vestnikataka.bg weekend westnik zemia АФП Авиокатастрофа в Тайван Автокаталог Агрозона БГ Алманах Април- Май 2015 БРОЙ 1 НА "ЖЕНАТА ДНЕС" БРОЙ 14 / ФЕВРУАРИ 2015 БТА Наука и техника Баба Марта Биляна Евгениева Биограф Блясък Бойко Борисов Брой 22 на списание Life Брой 50 Брой 8 България 4×4 2015 - каталог на OFF-road.BG Български транспортен вестник В-к 168 ЧАСА В-к Демокрация - 25 август 1990 г. ВВС ЗНАНИЕ ВЕСТНИК ЗА ДОМА ВИП Брадър Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ЗЕМЯ" Вестник "ТЕЛЕГРАФ" Вестник "УИКЕНД" Вестник "24 ЧАСА" 02 септември 2014 г. Вестник "24 ЧАСА" 08 декември 2014 г. Вестник "БЛЯСЪК" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 септември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 22 ноември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Вестник "Борба" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" . Вестник "Всеки ден" 02 септември 2014 г. Вестник "Всичко за семейството" Вестник "Габрово Днес" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" 08 декември 2014 г. Вестник "Десант" Вестник "Десант" Бургас Вестник "ЖИВОТ БЕЗ РАК" Вестник "ЗЕТРА" Вестник "Знаме" Вестник "Знаме" Пазарджик Вестник "КОНКУРЕНТ" Враца Вестник "МЕРИДИАН МАЧ"/10 декември 2014 г. Вестник "МОНИТОР" 02 септември 2014 г. Вестник "МОНИТОР". Вестник "НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС ПОЩА" Вестник "НОВ ЖИВОТ" Вестник "Народно дело" Варна Вестник "ПОСОКИ" Плевен Вестник "ПОСРЕДНИК" Плевен Вестник "ПРЕСА" 26 ноември 2014 г. Вестник "Посредник" Вестник "РЕТРО" 13 ноември 2014 г. Вестник "СЕГА" 09 януари 2015 г. Вестник "СТАНДАРТ"- 08 декември 2014 г. Вестник "СТАНДАРТ"/ 02 септември 2014 г. Вестник "СТРУМА" Благоевград . Вестник "СТЪРШЕЛ" Вестник "Седмичен ТРУД"/10 декември 2014 г. Вестник "ТЕЛЕГРАФ" . Вестник "Телеграф" 08 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 16 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 28 януари 2015 г. Вестник "Телрграф" Вестник "УТРО" Русе Вестник "Утро" Вестник "Фактор" Бургас Вестник "Черноморски фар" Вестник 168 Вестник 24 Часа - 02.05.2015 г. Вестник 24 Часа - 04.11.2015 г. Вестник 24rodopi.com Вестник Борба Вестник Всеки Ден - 30.03.2015 г. Вестник Всеки Ден 10 февруари 2015 г. Вестник Всеки Труд Вестник Всеки ден - 01.02.2016 г. Вестник Всеки ден - 01.07.2015 г. Вестник Всеки ден - 02.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 03 Септември 2015 г. Вестник Всеки ден - 09.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 16.06.2015 г. Вестник Всеки ден - 29.05.2015 г. Вестник ДНЕВЕН ТРУД- 02 септември 2014 г. Вестник Демокрация Вестник Демокрация - 30 август 1990 Вестник Дневен Труд Вестник Доктор Вестник Дума - 28 август 1990 Вестник ЖИВОТЪТ ДНЕС Вестник Здравословно Вестник Конкурент Вестник Народен глас Вестник Отечествен фронт (27 ноември 1989 година) Вестник ПРЕСА- 18 септември 2014 г. Вестник Папарак Вестник Стандарт- 10.03.2015 г. Вестник Струма Благоевград Вестник Телеграф - 01.12.2015 г. Вестник Телеграф - 03.07.2015 г. Вестник Телеграф - 04 Септември 2015 г. Вестник Телеграф - 06.04.2015 г. Вестник Телеграф - 12.11.2015 г. Вестник Телеграф - 20.04.2015 г. Вестник Телеграф - 24 Февруари 2016 г. Вестник Телеграф - 26.04.2015 г. Вестник Телеграф 17 Февруари 2015 Вестник Телеграф- 10.03.2015 г. Вестник Телеграф. Вестник Труд - 01.04.2015 г. Вестник Труд - 06.04.2015 г. Вестник Труд - 17.06.2015 г. Вестник Труд - 17.12.2015 г. Вестник Труд - 19.07.2015 г. Вестник Труд - 24.11.2015 г. Вестник Труд 03 Февруари 2015 г. Вестник Труд – 1 март 1980 г. Вестник Търговишки новини Вестник Уикенд - 05-11 Ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 12 ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 25 ноември 2011 г. Вестник Утро Вестник Черно Море Вестник Щурец Вестници - 04.03.2015 г. Вестници - водещите заглавия Всичко за градината Втора Младост ГАЛЕРИЯ ГОДИШЕН КАТАЛОГ ЗА КОМЕРСИАЛНИ АВТОМОБИЛИ И МАШИНИ Гигантска водна буболечка Годишното издание „Светът през 2015” Д-р Емилова ДНЕВЕН ТРУД" Дарина Павлова Ден на детето Док Макплюшинс Еврофутбол Елена Кучкова Емануела ЖИВОТЪТ ДНЕС Желю Желев Жената днес Заглавията от вестниците Замръзналото кралство Земя Зима 2014 Знамената на славата Зорница Линдарева Ивановден Идеален дом Издание на Капитал Йога за всички КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Как ще изглеждате след 20 години Каталог 2015 Катето Евро Класация НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ МАЛКИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2014 Клуб Z брой Корица Лили Иванова Лудогорец - Реал Мадрид Марина Борисова Мартин Карбовски Минаха години Мис Плеймейт 2014 Моето дете НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК НЛО НС Най-печелившите спортисти и отбори Наш Дом - март 2015 г. Николета Лозанова Николета показа зърно Никулдeн Петък 13-ти Пижо и Пенда Плейбой Пловдив 2019 лого Пловдив европейска столица на културата Практично земеделие Първа сбирка на българския фен клуб на Чаатай Улусой Първите в бизнеса – поглед отвътре РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Разпределението на мандатите Росен Плевнелиев СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ СПИСАНИЕ MOTO CLUB СТРУМА Благоевград Свети мъченик Неофит Светлана Василева Седмичен астрологичен хороскоп Ски и борд Сп. КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Специално издание "Бременност и раждане". моето дете Специално сувенирно идание Специалното издание "Готови ли сте за зимата" Списание "BAZAAR" Списание Good food Списание InGlobo Списание TopGear Списание "8"- брой 11 Списание "AUTO BILD" ноември 2014 г. Списание "BANKER SPECIAL" Списание "BBC TopGear" България Списание "BEAUTY WOMAN" Списание "BULGARIA ON AIR" Списание "Biograph" Списание "BravaCasa" . Списание "Business Week BG" Списание "COSMOPOLITAN" Октомври 2014 г. Списание "EVA" Списание "GLAMOUR" Списание "GLAMOUR" Октомври 2014 г. Списание "Go Bio" Списание "Go Bio" БРОЙ 12/ДЕКЕМВРИ 2014-ЯНУАРИ 2015 Списание "HiComm" Списание "MODA" Списание "MODA" Декември/ Януари 2014/2015 г. Списание "National Geographic KIDS" Списание "NetworkWorld" Списание "OFF-road" Списание "OK" Списание "TG" Списание "TopGear" Списание "VOYAGE" Списание "АВТО МОТО СВЯТ" Списание "ЕВА" Списание "ЖЕНАТА ДНЕС" Списание "ЗНАНИЕ" Списание "ИДЕАЛЕН ДОМ" Списание "Идеален дом ДЕКОР" Списание "КЛУБ Z" Списание "Мениджър" Списание "ОКЕАН dreams" Списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ" Октомври-Ноември 2014 г. Списание "ФОТОМАНИЯ" Списание BBC TopGear България Списание BBC ЗНАНИЕ Списание BRAVO Списание Club S1 Списание Coiffure-beauty Списание Esquire Списание Esquire Bulgaria Списание Eva - Брой 190 / Септември 2014 Списание Good Food Bulgaria Списание GoodFood Списание Hi Drive Списание LoveStyle Списание Men's Health България Списание Meчо Пух Списание Mobile.bg Списание Mobile.bg брой 2 Списание NG Списание OFF-road Списание PALACE PETS Списание Playboy - Брой 152 / Май 2015 Списание TG BG Списание Top Gear - Брой 126 Списание auto motor und sport Bulgaria Списание АЕРО Списание Аптека Списание Браво Списание Всичко за семейството Списание Грация Списание Грация - Юни 2015 Списание Езда Списание Журнал за жената Списание Идеален Дом ДЕКОР Списание Икономист Списание Йога Списание Йога за всички Списание КОСА И КРАСОТА Списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ Списание Лична драма - Брой 12 (1085) 24-30.III 2015 Списание МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: БУНТОВНИЦИТЕ Списание Маша и Мечока Списание Мода Списание Моето бебе и аз Списание ОК! Списание Отечество Списание Принцеса Списание Ски и борд Списание Ютилитис Списание “Сватбен каталог” Списание „9 месеца” Списание „AUTO BILD” Списание „Amica” Списание „BAZAAR” Списание „ELLE” Списание „Forbes Woman” Списание „LIFE” Списание „Mobile.bg” Януари 2015 Списание „Prime time” Списание „auto motor und sport” Списание „Авто Труд” Списание „Блясък” Списание „Меню“ Списание „Рецепти за здраве” Списание „Списание GEO България” Списание"ELLE" Строго Секретно Строител Твоят ден Телеграф. Telegraf Тема Тодор Живков Факт Февруари 2015 Ферари Рейсинг Дейс Хороскоп 04.05-10.05.2015г. Хороскоп 16.03-22.03.2015г. Хороскоп 23.02- 01.03.2015 г. Хороскоп 23.03-29.03.2015 г. Хороскоп 30.03- 05.04.2015 г. Хороскоп за периода Хороскоп за периода 12-18.01.2015г. Хороскоп за седмицата Христина Топящата Цар Симеонова градина в Пловдив Цветан Василев Чавдар - българско село за чудо и приказ Шарли ебдо бабинден бакшиш безплатен вестник безплатно саниране братя Галеви брой 10 - 2016 г. брой 13 - 2016 г. брой 44 брой 5 - 2016 г. брой 5/2015 г. българия българка бори рак с чесън в. "ВСЕКИ ДЕН" 15 август 2014 г. в. "ЛЕЧИТЕЛ" в. "ПАПАРАК" 01 септември 2014 г. в. "ПРЕСА" 15 август 2014 г. в. "СТАНДАРТ" 15 август 2014 г. в. "СТРУМА" Благоевград- 02 септември 2014 г. в. "УИКЕНД" 29 август 2014 г. в. УИКЕНД вестник Труд вестник Втора Младост вестник Политика вестник Час Пик вестници вирус възнаграждения гаф грабеж деветнадесет минути депутати диета за здраве на Ванга диета на Ваня Червенкова жълт вестник заплати извънземни катастрофа клипове коефициент концесионери корона вирус лечение на рак лого любовна магия лятно часово време магия мартеница мартенички най-търсената любовница нулев брой/2008 г. откриха лечение на рак почина Желю Желев пресата прилика проблем със самолета на Борисов професионално списание разваляне на магии репортаж саниране седмичник секс сп. BAZAAR сп. „PERSONAL COMPUTER WORLD” септември 2014 г. списание Biograph списание National Geographic списание джой спортен вестник тютюнопушене фейсбук френски вестници „Работническо дело” – брой 307 от 2 ноември 1988 г.