Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 31 август 2015 г.

Хороскоп 01.09-06.09.2015 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

 Луната е намаляваща през тази седмица, а това означава, че се поддържа зададеното направление от предходния период, набират скорост приоритети свързани с професионалната реализация, всекидневни и злободневни въпроси, а при някой и необходимост да обърнат по-голямо внимание на здравето си…Всички горе-споменати въпроси са премесени с нюанс на някаква тревога, диктувани от първи сигнали за вид неяснота, объркване или трансформации на традиционните стереотипи, навици имплантирани в ежедневието. Ако във вашият живот се появят подобни знаци за промяна, то те ще се проявят в пълна степен през февруари, март 2016 година, но сега е моментът да ги насочите в една по-подходяща за вас посока.
В краен случай, тенденцията се провокира от умора, подчертана нужда от „пренастройка” на биологични процеси и чисто физическите ни ресурси. Рутината дразни мнозина и те си намират различни поводи и начини да „избягат” от нея…
Много подходящ момент да вземем мерки и да засилим имунитета си, да се провеждат очистителни диети, да се придържаме към нов здравословен хранителен режим,   това подчертано ще има благотворно въздействие и върху цялостното ни състояние и тонус, дори върху начинът ни мислене, все пак ние сме това, което ядем…От чисто астрологична гледна точка, така можем елиминираме в известна степен част от неблагоприятното въздействие на Нептун…Полезно е да се спомене, че употребата на лекарства и упойващи вещества имат  засилено влияние, бъдете внимателни…
В дела, които отчитаме, като най-близки до сърцето си, ще сме все по-склонни да действаме решително и упорито, да поемаме рискове и да сме по-инициативни от обикновено, защото желанията и емоциите са много силни или поради някакви изненади свързани с тях /независимо дали става въпрос за човек или обстоятелство, част от живота ни/. Разбира се, съдбата помага на смелите, така че по-креативни, находчиви личности могат да извършат своеобразен пробив към своите съкровени намерения до средата на септември,  да „догонят” мечта, чрез  активността си, да превъртят негативи в позитиви.
Любовта и страстите са силни, а любими хора могат да ни изведат от душевно равновесие. На 6 септември Венера ще обърне своя ход в директен. До тогава продължават ретроспекциите, шансовете да оздравим стари чувства и партньорски взаимоотношения. А после- продължаваме напред с онова, което сме „запечатали” в индивидуалната ни звездна карта за всичко ценно за нас и свързано с нашето минало. За едни то ще остане такова, какво то е, а за други- безспорно ще придобие нова стойност и то за дълго…
Овен
Ежедневието ви продължава да е извън обичайния ритъм, поради допълнителни ангажименти, странични обстоятелства и фактори извън контрола ви, които  внасят известен хаос, а понякога и напрежение.
Същевременно се отварят допълнителни пътища и варианти, които могат да повишат социалния ви статус, да променят в положителен вариант имиджа или приоритетите ви.
През тази седмица можете да проявите забележителна инициативност, понякога граничеща със своеволие, особено, ако засяга въпроси, с които сте обвързани сърдечно- от хора до дела и житейски обстоятелства /за частни предприемачи това могат да са бизнес инициативи например/. В тази сфера можете да сбъднете някаква своя мечта, която сте преследвали от известно време, идея, намерение, увенчаващо с успех до средата на септември.
Много емоции страст кипят около вас. Ако си търсите партньор-на този етап можете да го откриете в лицето на стар другар, който преоткривате. А след 06 септември- шансове за нови вълнуващи емоции и срещи, вече необвързани с вашето минало, стига да искате, разбира се.
Ако имате деца, те също се превръщат във фокусна точка, която в повечето случаи ще е повод за някаква радост, понякога и изненади.
Други пък може по-сериозно да се замислят да създадат поколение или това да се случи по един неочакван начин, ако пък нямате подобни намерения-бъдете по-внимателни…
От четвъртък ескалира необходимостта съзнателно да бъдете по-диалогични, за да избегнете назряващ конфликт или недоразумения между вас и важни за вас хора, на този етап все още можете да влияете на бъдещи перспективи в това направление.
В понеделник сте много емоционални и привличате внимание към себе си по различни поводи.
Във вторник и сряда положените от вас усилия имат адекватна възвръщаемост. Може да спечелите нещо, но е факт и че можете да предприемете необичайни разходи, влияещи на бюджета ви подчертано.
В четвъртък, петък и събота информационният поток около вас е доста засилен. Полезни или интересни новини.
В неделя- водещи са семейни и домашни теми.
Телец
В дома ви продължават да кипят силни емоции и страсти, те са свързани с членове на семейството, битови условия на съществуване, имотни и други теми от тази сфера на влияние. До 6 септември съществува вероятност да продължите да обсъждате или обмисляте някакви конкретни въпроси в този план. Решенията или промените до средата на септември ще имат дългосрочно отражение, до края на следващата година като минимум.
Възникват и алтернативни варианти, допълнителни възможности, понякога под формата на изненада и неочакван развой. Голямо въздействие ви оказва някаква енергична, понякога агресивна личност от семейството или най-близкото ви обкръжение. В случая това може да е повод да спечелите нещо, да постигнете и собствени желания, дори и първоначално да не го отчитате точно по този начин.
Децата и други близки до сърцето ви хора са повод за гордост, разширяват хоризонтите пред вас, но също и ви тревожат по различни поводи. Подобни и не чак толкова позитивни послания, също намират алтернатива за справяне, особено в края на тази и през следващата седмица. Все пак периодът е много показателен и е добре да обърнете внимание на вид „сигнали” и бъдещи перспективи. Според индивидуалните ви нужди, ако съществуват „слаби звена”, с които не сте съгласни, опитайте се да ги отстраните от сега, защото през февруари и март ще се разгърнат в пълна степен с всички последици на тенденции, които се задават сега и до края на септември…Мислете, насочвайте…
В понеделник изненади, излиза нещо скрито на поръхността или си изяснявате детайли, които са ви убягвали до този момент.
Във вторник и сряда в значима степен можете да влияете на събитията, получавате вид удовлетворение.
В четвъртък, петък и събота можете да се поглезите с покупки или да си заформите малко тържество.
В неделя-емоционални разговори.
Близнаци
През цялата седмица водите много емоционални разговори, имате необичайни срещи, получавате изненади от близки и приятели.
Информационният поток е много засилен и на този етап можете да извлечете полза от него, конкретно по интересуващия ви профил, понякога и по един неочакван начин.
Компания едва ли ще ви липсва, стари приятели се сещат за вас, а понякога се възраждат и отминали чувства, благодарение на нещо чуто.
Имиджът ви или начинът, по който ви възприемат околните някак неусетно се променя, защото вие се представяте в друга светлина или поради реално съществуващи фактори, променящи начинът ви на живот и приоритети свързани с кариерното развитие, семейни обстоятелства и т.н. За сега, ако съществува нещо, което ви тревожи и е в полезрението ви на „слабо звено”, не го пренебрегвайте, а се опитайте да се справите с него, защото през февруари, март 2016г. ще се разгърнат в значима степен трансформации зададени през септември и/или ще „берете плодовете” на това, което сте посели…
Вашият покровител Меркурий вече е във Везни и на вас ще ви се налага да балансирате подчертано между собствени и чужди настроения, особено, ако са свързани с материални и финансови въпроси.
В понеделник- приятели се сещат за вас, утвърждавате авторитета си в колектив. Изненади.
Във вторник и сряда търсите и намирате алтернативни пътища за постигане на желанията ви. Възможно е да научите някаква тайна. Пазете се от недоразумения в дома ви.
В четвъртък и петък сте „под светлината на прожекторите”, вие сте инициативни, ярки и пробивни.
В събота и неделя ви занимават чисто финансови въпроси и нека те не застават между вас и любими хора.
Рак
Финансовото ви състояние като цяло се превръща в някаква фокусна точка и повод за силни емоционални преживявания. Защото сте решили да инвестирате или са нараснали разходите, поради факта, че се оформя шанс на хоризонта да спечелите нещо или да повишите благосъстоянието си и т.н. Появяват се нови и неочаквани перспективи, които ще се отразят на материалното ви състояние през следващите две години, но не даром, а благодарение на инициативност от ваша страна, а и съответни и в пълна степен подкрепящи фактори след 06 септември. За сега е важно да сте дейни и предприемчиви и всъщност, повечето от вас са точно такива. Проектирайте си пран-график, цел свързана с това поле на влияние на звездите и тя ще се осъществи, понякога по един неочакван начин през септември.
На този етап е полезно и да сте по-внимателни в комуникацията. Не се доверявайте на всичко чуто, не е изключено някой да ви манипулира умишлено или несъзнателно да изкривява реалната картина. Така или иначе съществува някаква неяснота в информационният поток около вас, която може да ви дестабилизира. В друг вариант- научавате тайна или новини ви тревожат, но можете да откриете подходящ изход и вариант в лицето на ваши партньори /лични или делови/, до средата на месеца. Все пак е полезно да не пренебрегвате онова, което сте чули, разбира се като „отсявате сеното от плявата”- то ще се разгърне под формата на бъдещи перспективи в значима степен през февруари, март следващата година, но точно сега е моментът да отстранявате слабите звена ,да въздействате на онова, с което не сте съгласни.
Някой от вас могат да решат да пътуват и/или ги занимават теми свързани с хора стоящи далеч от тях- в пряк и преносен смисъл.
Подобни промени стартирани през септември ще са дълготрайни, дори и в началото да не протичат точно така, както сте очаквали, после се нареждат…
В понеделник дребни действия имат широко отражение върху цялостния ви статус, дайте най-доброто от себе си и ще получите адекватна възвръщаемост.
Във вторник и сряда можете да разчитате на подкрепата на ваши приятели, колеги, близки.
В четвъртък и петък пътя към успеха е обиколен или трябва да търсите допълнителни, алтернативни начини.
В събота и неделя сте много емоционални, сами направлявате събитията, понякога и с крайни реакции.
Лъв
Вие кипите от силни страсти, емоционални преживявания и преувеличени желания. Тази перспектива генерира мощна енергия, която може да отпуши пътищата пред вас, особен, ако са свързани с пътувания, „разширяване на хоризонтите пред вас”- в пряк и преносен смисъл ,чрез общуване с влиятелни лица, нови познанства, промени на образователния ценз, множество социални контакти и т.н. Електронни носители като телефони и интернет се превръщат в мост към вашите намерения, носят ви изненади, внезапни шансове. Ако вече сте оформили водеща цел, постигате я след 6 септември.
Всичко постигнато до 10 септември ще ви влияе като минимум през следващата година, а най-вероятно и по-дълго.
Продължава тенденцията да преосмисляте всичко ценно за вас, а това може да се отрази дори на вкуса ви, начина, по който се представяте пред околните. Този процес на преоценки приключва през тази седмица, но ще запечата някаква трайна трансформация в имиджа ви.
Привличате доста противоположния пол, особено онези, които са част от миналото ви.
Финансовото ви състояние обаче е силно дестабилизирано, ако това са харчове за удоволствия на момента ,може би всичко е наред. Но е възможно да ескалира и някакво допълнително, принудително плащане, което да дестабилизира бюджета ви. Обърнете внимание на тенденциите, те могат да са първи сигнали за по-трайни перспективи, проявяващи се в пълна степен през февруари и март. Подходящо е на този етап да се опитате да елиминирате негативите в зародиш, да не задлъжнявате, включително и с кредити. Пазете се от измами или някаква неточна информация.
В понеделник кипите от ентусиазъм и току виж той се превърне в повод и за някаква радост, положителни изненади.
Във вторник и сряда дребни ваши действия имат широко отражение, можете да спечелите бонус или морално удовлетворение.
В четвъртък и петък няма да ви липсва компания, но дните са най-рискови за „джоба ви”.
В събота и неделя се нуждаете от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.
Дева
Повечето от вас имат някаква тайна мечта, съкровена, която е под повърхността и/или извън контрола им. През тази седмица тя започва да се разплита, реализира, да намира „внезапни” възможности за разрешение. Оформена визия, мнение или перспективи в това поле през тази седмица ще се запечатат за дълго, като минимум през следващата една година.
Вие продължавате да сте под енергийната опека на Слънце и Юпитер, а до 10 септември си струва да сте максимално инициативни, постигнатото ще действа после по инерция и във ваша полза. Високите ви  амбиции нарастват перманентно и подчертано силно, факт, които ще усещате през целия септември интензивно, понякога и с нотка на тревожност, подобно на предчувствие за нещо, което трябва да свършите бързо и спешно, да „хванете във въздуха” преди да е отлетяло и в повечето случаи това е точно така.
Напомням, че вие през този месец градите социална програма за следващата ви лична  година, която ще ви влияе като фон.
Кои са силните и слабите страни, на какво можете да разчитате и кое ви препятства, получавате „сигнали” сега и точно сега е най-подходящо да отстраните онова, което ви носи повече негативи, отколкото позитиви.
Мнозина от вас ще усетят, че „другите” са слабото звено, в частност- партньори /лични или делови/. Компромиси винаги са полезни, стига да са в рамките на нормалното и да не са свързани с вид нечестност и некоректност,  а ако тя все пак съществува и не й повлияете, ще се разгърне като последици през февруари и март.
В понеделник сте доста емоционални, крайни в мисли, че и реакции.
Във вторник и сряда притежавате доза късмет-възползвайте се.
В четвъртък и петък сте под светлината на прожекторите ,дните са важни за имиджа и просперитета ви, ясно е, че трябва да сте активни и внимателни едновременно.
В събота и неделя се разтоварвате с приятели.
Везни
Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак ,така че ще активира желанието ви да прокарвате, а често и налагате собственото ви мнение. През следващите седмици информационният поток около вас се засилва и ви въвлича в полемики, които ви влияят силно. В друг вариант- спорове или новини, внасят известно напрежение в душата ви.
Ваши партньори /лични или делови/ ви носят много изненади, но в повечето случаи те са позитивни и подкрепящи. Ако съществуват някакви недоразумения между вас- шанс да ги изгладите и то по един неочакван начин.
Все още хабите много енергия и емоции, за да се доказвате сред приятели и/или колектив, в който работите. Това е важно време за вашето утвърждаване сред другите, а постиженията ще ви влияят дълго, поне през следващата година. Догонвате цел в това поле след 06 септември. До 10 септември е подходящо да сте максимално активни, а и повечето от вас ще бъдат точно такива, къде по желание, къде по принуда.
През тази седмица в ежедневието ви цари известен хаос, ескалира объркване поради външни и независещи от вас причини или поради допълнителни ангажименти, към които сами се ориентирате.
В понеделник е подходящо да заздравите партньорските си връзки. Изненади. Ако се нуждаете от подкрепа я  потърсете и ще я получите.
Във вторник и сряда ви занимават чисто финансови въпроси, намирате благоприятни възможности и изход.
В четвъртък и петък притежавате доза късмет,  а в събота и неделя е полезно да се пазите от крайни и емоционални реакции.
Скорпион
Ежедневието ви е много динамично, пълно с изненади и възможности. През тази седмица имате шанс да „запечатате” някакви ваши постижения, които ще ви влияят дълго, поне една година, върху  имиджа, кариерно развитие, а при някой и брачни отношения. Звездите ви дават възможност да утвърдите авторитета си, особено като разчитате на хора, които са свързани с  миналото ви и са ви оценили или преоценили- в буквален или преносен смисъл.
До 10 септември си струва да сте максимално активни и предприемчиви, защото можете да  постигнете някаква ваша мечта, ако не веднага, то през следващите няколко месеца, но това ще действа подобно на „програма” и то във ваша полза, по инерция и по един „внезапен” начин.
Приятели или уважение от колеги едва ли ви липсват, но често и ще ви тревожат, в повечето случаи- с техни проблеми, които се отразяват и на вас самите.
В понеделник планирайте краткосрочно, за да можете да реагирате на момента и се предпазите от вид предизвикателства или пък да не пропуснете възможност. Изненади.
Във вторник и сряда е подходящо да стабилизирате партньорските си отношения.
Четвъртък и петък могат да са трансформиращи за имиджа, а и кариерата ви.
В събота и неделя- оказвате силно въздействие върху околните.
Стрелец
Септември по различни поводи ще се окаже много важен за социалното ви положение или имидж. Звездите ще ви дадат възможност да постигнете някаква ваша голяма мечта, да извършите своеобразен скок- напред и нагоре. Но, на този етап вашият порив се спира от външни и независещи от вас фактори, не рядко това са семейни въпроси и/или такива, които са свързани с битови условия на съществуване, близки хора и роднини и т.н.
Нещо ви тревожи и е хубаво да го анализирате, да го елиминирате в зародиш, иначе тенденцията ще ескалира през февруари и март.
В повечето случаи откривате щастието по-далеч от близкото ви обкръжение, а в сърдечен план предстоят много изненади и силни емоционални преживявания. Ако „преследвате” някого или нещо, което ще допринесе за „разширяване на хоризонтите ви” /в пряк или преносен смисъл/- постигате го в пълна степен до средата на септември. В друг вариант- решавате да пътувате, а това ви носи ярки чувства, току виж срещнете и любовта на път.
Понеделник е напълно подкрепящ и позитивен.
Във вторник и сряда материализирате намеренията си.
В четвъртък и петък- сте търсена и предпочитана компания.
В събота и неделя имате нужда от почивка и/или уединение.
Козирог
През тази седмица можете да разчитате на чужди ресурси, на подкрепа, която ще освежи и подобри цялостната атмосфера около вас. Не са изключени и изненади свързани с дома и семейството ви.
Вие играете ролята на „подкрепящ”, но и намирате начин също да подкрепите близките си хора. Нещо около тях или във връзката ви с тях се променя и ще се „запечата”, като минимум през следващата година.
Вие сте подчертано практични, вземате възможно най-правилните и рационални решения, които безспорно ще повлияят на авторитета ви. Въпроси свързани с далечни роднини, хора стоящи далеч от вас / в пряк или преносен смисъл/, власт-имащи, пътувания или образование се развиват добре. Онова, което е способно да ги препятства е някаква неточна информация, в друг случай-новини свързани с ваши близки, които променят предварителните ви планове.
В понеделник-изненади.
Във вторник и сряда- притежавате доза късмет, възползвайте се!
В четвъртък и петък ежедневието е натоварено с ангажименти, но и възможности.
В събота и неделя е подходящо да заздравите отношенията си с вашата половинка или да й обърнете по-голямо внимание ,по различни поводи тя ще има нужда от това.
Водолей
Затягат се някакви въпроси с материалното ви благосъстояние, които можете да решите успешно ,но не без чужда подкрепа, а напротив- като разчитате на чужди ресурси-материални, морални и т.н.
Възможно е положението на вашият партньор да се променя, а това да рефлектира и върху вас самите. Периодът е доста трансформиращ за нагласите ви въобще по базови приоритети- отнасящи се до хора ,но и житейски обстоятелства. Понякога това може да е продуцирано от собствената ви неудовлетвореност и нови нагласи, но не е изключено и да е по „външни” причини, от страна на „другите”.
Ако имате дългове ,то те ще напомнят за себе си, така че да не ги обикаляте повече. Хубаво е да знаете, че до края на периода е крайно нежелателно да задлъжнявате /да теглите кредити, да давате пари на заем и т.н./
До 06 септември имате шанс да заздравите настоящите си партньорски отношения, а в друг вариант- да възродите стара любов. Не са изключени и изненади в подобно направление. След това, постиженията в горе-споменатата сфера ще ви влияят поне година- преоценени и „запечатани” чувства- и дано да бъдат по-силни и позитивни.
В понеделник- изненадващи новини, интересни разговори, полезна информация.
Във вторник и сряда се раздвоявате между лични и професионални приоритети.
В четвъртък и петък- звездите са на ваша страна.
В събота и неделя „почивате” активно.
Риби
В последно време сте доста ангажирани, а сега тенденцията може да доведе и до повишаване на доходите, понякога и по един неочакван начин, но все пак според натрупани заслуги в миналото. Като минимум- бонус, морално поощрение и удовлетворение.
Ако нямате работа, потърсете си, въпреки че подобна цел ще постигнете по-скоро след 6 септември, но на този етап поне е подходящо да преговаряте, да искате ,за да ви отговоря т на желанията после.
Партньорските ви отношения са друга фокусна точка, напомням, че перспективите, които зададете ще ви влияят поне през следващата година като фон. Не е изключено нещо да ви тревожи в тази връзка или вашите очаквания да се разминават с реалността около половинката ви. Обърнете внимание на „сигналите” на звездите, елиминирайте в зародиш онова, което отчитате като слабо звено, насочвайте в по-подходяща за вас посока, поне до колкото можете. Посятото през септември ще се прояви и „разцъфти” в значима степен през февруари и март.
В понеделник сте доста ангажирани. Изненади.
Във вторник и сряда е възможно напрежение на работното ви място, не се поддавайте на провокации и не започвайте неконструктивни спорове. Подкрепа от партньора ви, ако имате такъв.
В четвъртък и петък се раздвоявате между лични и служебни въпроси.
В събота и неделя можете да се разтоварите с ваши приятели.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads