неделя, 19 юли 2015 г.

Седмичен хороскоп - 20.07 - 26.07.2015 г.

Подготвен от Астро М Хороскопи
В митологията Венера /Афродита/ е любимата дъщеря на Зевс, на която той е поверил сърцата на хората. Счита се, че човек, чиито сърце е овладяла Венера, може да се лиши от разума в резултат на силна страст. И така, през тази седмица планетата Венера /най-близка до Земята/, максимално ще забави своята скорост, почти ще спре, като че ли да утвърди някакво чувство, впечатление и после ще се върне назад в плен на отминали чувства, конкретно хора или пари, или други ценности, които е на път да изгуби…
Подобно на нея, всеки ще се впримчи във важна и приоритетна част от живота си, нещо като натрапчива мисъл или фикс-идея. Сам ще промени  стойността й или това ще се случи по „външни” причини. Разбира се, тенденцията ще засегне и частния и обществения живот, тоест решения свързани с паричните потоци, валута и т.н.
Ще е на лице забележително упорство в преследването на целите, прояви на воля и последователност. Нарастващата Луна пък подсказва, че „каквото посеем, това ще жънем”, получаваме благословията „да прорастват намеренията ни”, съответно-действията. Но не бива да разчитаме на твърде рационален подход. Разумът, както намекнах в началото ще е почти погубен под влиянието на силната страст на Венера. Мисленето е подчертано субективно, емоционално, а реакциите спонтанни, до степен, че понякога сами можем да изненадваме себе си…
Астрологичната карта и разположените в нея зодиакални знаци, прилича на циферблат на часовник, който показва различно време с различни приоритети. Например, докато Слънцето е в Рак- задават се фон на битови, семейни, имотни въпроси. Слънцето ще премине в Лъв на 23 юли, ще разпали емоциите и жаждата за живот- в един по-общ смисъл и ще насочи вниманието ни към подобни теми- любов развлечения, деца, но също и бизнес…Желанията са едно, а реализацията – друго. През август те не са с еднакъв знак, варират в големи амплитуди, твърде вероятни са –внезапно започнали връзки, но също така и внезапно разпаднали се. За съжаление това може да засегне и настоящи партньорски връзки.
Ако решите да се развличате, все ще има нещо, което да ви изненада и изкара от равновесие…да се надяваме, че ще е в рамките на приемливото и после ще буди само хубави спомени!
На всички пожелавам ведро настроение, лекота на духа, с която по-безпрепятствено и „над нещата” да постигат намеренията си!
Овен
Звездите са акумулирали много енергия във вас, която през настоящата седмица ще разтоварвате спонтанно и почти неконтролируемо, ще изненадвате околните и себе си със спонтанни реакции, но и креативност. Разбира се, всичко се случва с повод, той може да е въпрос свързан с дома и близките ви, който ви тормози и човърка или все едно „не сте в обувките си”, но сте на път да ги „събуете” и  да продължите напред.
На 23 Слънцето ще премине в Лъв, а от този сектор то винаги разпалва страстите у вас, креативността, жаждата за живот, щастие, любов…Все ще намерите начин да си ги доставите, дори и да не за дълго, а като моментно настроение, проблясък, шанс.
Да изпитате пълно удовлетворение в партньорските взаимоотношения все нещо пречи, а сега и вид равносметки, че и стари дългове- в пряк и преносен смисъл. Ако имате пораснали деца, те също ще са повод за подобни ретроспекции, мобилизация на ресурсите ви /психически, а понякога и чисто финансови/.
В понеделник и вторник преобладава рутината, онези ангажименти, които извършвате, защото „трябва”, а не-искам.
В сряда и четвъртък популярността ви расте, както и авторитета. Дните са с нюанс за риск, особено за взаимоотношенията. Заложете на мира, а не на войната- в значима степен от вас ще зависи развръзката.
В петък, събота и неделя сте много емоционални, намерете си подходящ отдушник и развлечение…
Телец
И ето, че имате шанс да наложите мнението си над околните, защото думите ви се чуват, категорични са, понякога необичайно остри, защото носят мъдрост и устойчивост за всички или поне повод за размисъл. Съществува вероятност обаче да се въвлечете и в спонтанни спорове, в които разбирате истини, неща стоящи зад гърба ви или подвеждащи към словесна война.
Дела свързани с пътувания, преговори, сключване на договори, звучат актуално или получават „зелена светлина”.
Не са изключени и вид разяснителни разговори, ескалация на теми от миналото, които да внесат значима светлина в бъдещето.
През тази седмица вашата покровителка Венера максимално забавя своя ход, а на 25 ще започне да се движи ретроградно. Подобно на нея вие забавите своето темпо, за да се фиксирате върху приоритетна тема и да я видите максимално точно или поради други външни и независещи от вас причини ще ви се наложи да поспрете, да се огледате-в пряк и преносен смисъл.
Предприети промени в дома ви или с вид имущество през изминалата близо година, сега е повод за напрежение или поне чувство за неадекватна възвръщаемост-какво сте дали, а какво ви се връща. При ретроградна Венера можете да видите в детайли какво всъщност искате, какво ви прави щастливи, възползвайте се, за да вземете оптимални решения после…
В понеделник и вторник сте пробивни, притежавате доза късмет.
В сряда и четвъртък ежедневието е натоварено и не протича по предварителен график.
В петък, събота и неделя-малки събития имат широко отражение върху партньорските ви отношения. Опитайте се да насочвате в по-позитивна за вас посока, въпреки някой по-негативни провокации.
Близнаци
Продължава вероятността от спонтанни и непредвидени разходи, дестабилизация на материалното ви положение по различни поводи. Рискове в подобно направление са крайно непрепоръчителни.
Същевременно се оформя и една друга паралелна възможност да откриете допълнителни доходи  или такива, на които да разчитате за дълго време.
На работното ви място ескалира напрежение с колеги, по-възрастни или авторитетни лица. Не влизайте в противоречие с тях, подобна „война” няма да бъде потушена лесно, а може да доведе и до скъсване на договори, при това важни за вас.
На 24 юли Меркурий –вашият управител, навлиза в сектора на Лъва- за вас това означава повишаване на социалната активност, огънят и страстта във вас се пробуждат, вие ставате по-честолюбиви, но и авторитетни, борите се за позицията си сред другите- понякога поради нараснали амбиции, а в други случай- външни провокации. Каквито и да са причините, те ще са повод за цветни преживявания, а и доста шансове, някой от които и неочаквани, под формата на информация или среща с личности, допринасящи за изпълнение на вашите цели, желания и т.н.
В понеделник и вторник сте разсеяни или лични въпроси изместват текущите задачи за изпълнение.
В сряда и четвъртък сте в „свои води”, притежавате доза късмет.
В петък, събота и неделя „почивате” активно, дните са динамични и изпълнени с ангажименти…
Рак
До 23 юли можете да постигнете нещо стабилно за вашето бъдеще, свързано с любим човек, деца или бизнес начинания. В друг вариант- шанс да видите перспективи в по-далечното бъдеще и ако всичко е наред, това  е обещание за дълъг и стабилен просперитет. Ако ви тревожат в горе-споменатите сфери някакви въпроси-подходящо е да ги изясните сега.
Същевременно повечето от вас са под влияние на вид нервно напрежение, особено родените през първи и втори деканат. То може да е генератор на спонтанни решения и действия, които да преобърнат живота им. Провокации за тези настроения ще има, но е препоръчително да не се поемат излишни рискове, да се действа на момента, целесъобразно според настоящите условия, гъвкаво, дори хитро…
Допълнителни разходи за деца, развлечения или инвестиции в бизнес начинания също ескалират.
В понеделник и вторник- чрез дар словото ви можете да постигнете намеренията си. Интересни новини, търсена и предпочитана компания сте.
В сряда и четвъртък сте доста неспокойни, дните са рискови, не предизвиквайте Съдбата допълнително.
В петък, събота и неделя-сърдечна подкрепа от важни за вас хора, но и крайни емоционални преживявания, ретроспекции…
Лъв
На 23 юли Слънцето ще премине във вашия зодиакален знак, а на 24 към него ще се присъедини и Меркурий. Спонтанно и почти безапелационно вие ще поемете „кормилото” на вашия „кораб” във ваши ръце. Нараства самоувереността ви, пресечена е границата на търпението ви и ако има нещо, което ви дразни, то задължително ще излезе на бял свят- спонтанно, по един огнен, че и неконтролируем начин.
Мисълта ви е бърза, цветна, творческа, на шансове породени от подкрепата на звездите ще се порадват най-напред родените през първи деканат, а после и всички останали до края на август.
Поставете нова и позитивна енергийна програма, която да ви действа като фон през следващите 12 месеца.
На този етап, това може да е свързано с изглаждане на битови и семейни въпроси, също имуществени, наследствени и т.н. Получавате „зелена светлина”  да ги придвижите в една по-подходяща за вас посока. За родените през трети деканат /но и всички останали в различна степен/ това трябва да бъде премесено с вид компромис или ще бъде подложено на сериозен анализ, преди да се вземат окончателни решения.
В понеделник и вторник- възможност да спечелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение.
В сряда и четвъртък може да се въвлечете в дебати и спорове с неясен или изненадващ изход. В оптимален вариант-разбирате истина, в друг случай- късате договори и връзки, зависи от собствените ви желания, подход и т.н.
В петък, събота и неделя предпочитате домашния уют или компанията само на близки хора.
Дева
Вие сте на път да приключите една лична година, която за мнозина от вас беше трансформираща и трудна за контрол. На 23 и 24 юли- Слънце и Меркурий ще навлязат в сектора на Лъва  и ще „подгреят” всички натрупани в подсъзнанието ви желания, страхове, мнение за околните, идеи за бъдещето и т.н.
Не е подходящо през подобен период да се стартират нови начинания, а само да се довършва започнатото, да се анализират минали събития, така че ясно да се видят силните и слабите звена в живота ви, приоритетно-какво ви се налага да оставите зад гърба си.
На този етап в по-ярки краски разбирате на кого от вашите приятели и колеги можете да разчитате, кои повече ви разочароват, а понякога и откровено нараняват…В „спора се ражда истината” и това в пълна степен важи сега за вас.
Важно е да се спомене, че конкурентната среда около вас е нараснала и/или изискванията към вас. Но не бива да се поддавате на провокации, по обиколни пътища ще постигате повече…
В понеделник и вторник вие привличате внимание, с по-голяма лекота постигате целите си.
В сряда и четвъртък се пазете от спонтанни разходи, че и загуби.
В петък, събота и неделя информационният поток е много усилен- научавате нещо важно или емоционално, въздействащо ви силно.
Везни
Вашата управителка Венера- забавя своя ход максимално през настоящата седмица и подобно на нея вие също трябва намалите темпото по различни поводи- вид ограничения, нараснала конкуренция, провокации от страна на партньори /лични или делови/, които ви изненадват, държат се непоследователно и ви принуждават да сте по-внимателни. Прекрасен период да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, но с това ще преоцените бъдещите си планове или връзки с важни за вас личности.
Най- рискови са сряда и четвъртък.
В петък, събота и неделя лайтмотив са чисто материални въпроси за разрешаване, на които можете да повлияете в по-позитивна посока, ако сте умерени в претенции и поведение, особено родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.
Скорпион
Вашето ежедневие продължава да е съпътствано от изненади, обрати, в значима степен не протича в обичайния си ритам, поради възникнали пътувания въздействието на хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, необходимост да се преориентирате към нови цели или дори преквалифицирате.
Вашият имидж също се трансформира, визията за бъдещето  ви противостои на желанията на важни или власт-имащи личности.
Същевременно нараства вероятността да постигнете някакъв стабилен просперитет, благодарение на упоритостта ви, а и вече завоюван авторитет.
В понеделник и вторник можете да разчитате на подкрепата на приятели и  колеги.
В сряда и четвъртък е добре да правите краткосрочни планове, за да имате шанс да реагирате на момента. Дните не са благоприятни за започване на нови начинания, а за прекратяване на стари и предимно онези, които са изживели своето време и роля в живота ви.
В петък, събота и неделя Луната осветява всичките ви емоционални преживявания и за добро или зло, изкарва ги на повърхността със съответните последици. Вие направлявате събитията в значима степен, имайте го предвид…
Стрелец
На 23 и 24 юли Слънцето първо, а после и Меркурий ще преминат в зодиакалния знак Лъв и веднага ще подкрепят огнената ви енергия, съответно-типичен ентусиазъм, вдъхновение да се развивате и да разширявате хоризонтите си в пряк и преносен смисъл.
Възможно е някакви теми в този сектор да се „влачат”, да натежават или да се сблъскват с вид препятствия  и ограничения, но добрата новина е, че клонят към развръзка през тази седмица и/или до средата на  август, така че поне разбирате за  резултатите, които ви вълнуват от доста време.
Ако имате собствен бизнес, той се развива ксокообразно, не са препорачителни рискове на този етап, но все пак едва ли ще успеете да се предпазите от допълнителни разходи, че и загуби, в оптимален вариант-нужда от инвестиции.
Ако имате пораснали деца, то те също ще се превърнат във фокусна точка или вид неочаквани ситуации, които ще привлекат вниманието ви.
Възможно е да имате нужда от отдушник, за насъбралото се напрежение, но той ви струва скъпо- в пряк или преносен смисъл, така че си преценете дали си заслужава.
В понеделник и вторник сте доста ангажирани или дребни събития имат широко отражение върху имиджа ви.
В сряда и четвъртък ежедневието е доста динамично, приятели или колеги, близки до сърцето  ви хора са източник на изненадват, но може и да ви въвлекат в сложни междуличностни отношения.
В петък, събота и неделя имате нужда от почивка, усамотение или предпочитате компанията само на  доверени лица.
Козирог
Продължава да се заплита някаква ситуация свързана с имотното ви състояние, също и „чужди ресурси”- на банки, партньори и т.н. На този етап можете повече да видите какво ви пречи, на какво можете да разчитате и то в една по-дългосрочна перспектива. Моментът е благоприятен сами да инициирате някой трасформации, но като разчитате на важни за вас партньори /лични или делови/, стремите се да изграждате мостове, а не да ги разрушавате. Трудно ще вие да се справите сами с вид предизвикателства, а и до 24 юли каквито тенденции зададете в приоритетни взаимоотношения на такива ще разчитате. Като минимум- се изясняват връзките ви, все още можете да коригирате, ако има нужда или желаете.
От края на седмицата „контролният пакет” преминава в ръцете на другите или по-малко ще зависи от личните ви желания.
През тази седмица човекът до вас /любовник, половинката ви, съдружник и т.н. / се държи по-агресивно, може би нетолерантно към някой ваши недостатъци. Но също е и важен мотор за просперитета ви, дори и да е под формата на инициатор, дразнител и т.н. Полезно е да го приемате по такъв начин, за да не ескалира разрив, който после трудно ще възстановите.
В понеделник и вторник звездите подкрепят начинанията ви, протекция от „високо” или от когото трябва.
В сряда и четвъртък са възможни внезапни провокации, които да повлияят съществено на визията ви за бъдещето.
В петък ,събота и неделя сте търсена и предпочитана компания.
Водолей
Настъпва някакъв решаващ момент за партньорските ви отношения или стари връзки, теми, въпроси от миналот и т.н. в подобно направление се актуализират, преразглеждат. Ако съществуват някакви недоразумения или напрежение натрупано във времето, то застава отново на пътя ви, така че да бъдете принудени да го отчетете и вземете адекватни мерки- нещо като развръзка. Добри взаимоотношения сега и липса на конфликти е повод за поздравления, а и обещание за щастие и то за дълго. Но не е изключено и все нещо да ви пречи, за да се чувствате напълно щастливи. Ако е така- сега е моментът, а и почти до края на август да зададете едни по-позитивни перспективи, ще имате такъв шанс, макар и не всичко да протича гладко и според желанията ви. После тенденцията ще е трудно отменяема- имайте го предвид и не се поддавайте на емоционални провокации, а и решения, които така или иначе ще възникват…
В понеделник и вторник ви занимават чисто финансови въпроси, разрешавате ги с подкрепата на околните.
В сряда и четвъртък сте доста креативни и находчиви, можете да разчитате на подкрепата на влиятелни лица.
В петък, събота и неделя напрежението ескалира, пазете се от крайности, необмислени и прибързани изказвания.
Риби
През тази седмица въпроси свързани с любими хора /от деца до любовници/ се развиват плавно, но устойчиво в една по позитивна посока. Ако нямате любим човек до себе си можете да го срещнете на път или пък да се привлечете от по-строга, различна от вас личност, но способна да има стабилизиращо в живота ви въздействие.
Ако имате собствен бизнес, също ще възникнат условия да имплантирате някакви позитивни инициативи, на които да разчитате доста време.
Но все още не сте се освободили от внезапните разходи, непланувани, че и неизбежни, такива, каквито дестабилизират финансовото ви положение. Ясно е, че не бива сами да провокирате съдбата и поемате вид рискове в това направление, особено в сряда и четвъртък.
На 23 юли Слънцето ще премине в Лъв и вие постепенно ще забързате своя ритъм- нарастват ангажиментите, но и възможностите ви за реализация.
В петък, събота и неделя въздействието върху близките ви е значимо, но и някак неуловимо, като магия….

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads