Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 13 юли 2015 г.

Седмичен хороскоп

13.07-19.07.2015 г.

 
Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи
Най-важното събитие за седмицата е Новолунието от сряда и четвъртък, което както знаем задава тон за целия предстоящ месец като минимум.
Новолунието е в Рак, така че през следващите близо 28 дни отново най-актуални ще бъдат въпроси свързани с дом, семейство, битови проблеми /включително потребление, наследствени дела, цени на имоти, квартири, премествания, обзавеждане и т.н./.
Но важен нюанс е, че Новолунието ще включи Марс, Меркурий, Уран и Плутон, така че задължително настоящия период ще е носител на значими трансформации, изненади, обрати, благодарение на знакови събития, новини, решения свързани с политика, икономика, че и природни явления. Предстоят в горе-споменатите сфери- малки и големи земетресения-в пряк и преносен смисъл, които да пренаредят пластовете под краката ни и отново да имат съществено отражение върху „сигурността ни”, за която е отговорен Рак /вече сме споменавали за това/.
Астрологичните аспекти подсказват, че някой от вас ще изпитват силно вътрешно безпокойство, напрежение, породено от конкретни причини ли съвсем несъзнателно. Други пък ще получават мощни импулси да се борят, противопоставят, да променят средата си, да постигат целите си, независимо от препятствията по пътя им. Такива хора могат да станат проводници на агресия- словесна и физическа.
Като цяло периодът предразполага към конфликти, които после трудно ще поправят стореното, така че е най-добре да се въздържате от подобни и спонтанни реакции, въпреки провокациите в подобна посока.
Действията ни през по-голяма част от времето ще се натъкват на някакви „спирачки”, които ще ни принуждават да преосмислим посоката, да усвоим нов подход или генерално да се откажем от намеренията си.
Теми от миналото се появяват подобно на „дежа вю” или пък завръщане на стари и неразрешени теми отново застават пред нас, но в по-остра и крайна форма, за да видим грешките си, да преосмислим случващото се или пък да платим дългове- материални, морални…
Венера и Юпитер са в напрегнат аспект със Сатурн, така че предстои сериозна корекция на всичко ценно за нас- от пари до хора. Тенденцията е развръзка, която ще се отрази в частния, но и обществения живот и ще сложи своеобразна точка или пик, който ще ни превърти в корено променена обстановка през предстоящия месец.
Истински стойностното за вас и бъдещето ви ще остане при вас, разбира се в такъв бурен етап от развитието ни, всеки трябва да се бори за щастието си и да го заслужи!
Истината винаги побеждава. Придържайте се към нея по отношение на собствения ви живот и този на околните, така вие също ще бъдете победители!
Овен
Вече пет планети са във водната стихия, а вие сте най-огненият от всички огнени знаци и това положение едва ли ви понася твърде добре. Като минимум сте по-емоционални от обикновено, може да изпитвате вътрешно напрежение, че и несигурност, повишена раздразнителност, която сериозно да повлияе на имиджа ви и приоритетно на най-близката ви среда- взаимоотношения с роднини, семейство…
Домът ви като цяло се превръща в „кипяща точка” от силни емоционални преживявания, защото предстоят важни решения в тази сфера или пък поради факта, че лични въпроси препятстват собствените ви желания и намерения, а вид противопоставяне от подобно естество е повод за крайни изказвания, намерения и т.н.
Вие сте достатъчно силни и импулсивни, за да направлявате сами събитията, но през настоящия период „изненади” ще текат и в двете посоки- от вас самите, но и от околните като реакция…не предизвиквайте излишно Съдбата, ако не сте готови за всякакви последици, включително и обрати.
Новолунието от сряда и четвъртък е много показателно в горе-споменатите теми, най-провокиращо и рисково. Същевременно това са дни, когато се задават тенденции. Насочвайте ги съзнателно и без да позволявате емоциите да ви заслепяват. Знакови новини, прозрения-са твърде вероятни, касаещи близки или пряко собствения ви имидж.
В понеделник и вторник думите ви се чуват- възползвайте се.
В петък, събота и неделя постепенно ескалират теми от миналото, свързани с нещо ценно за вас-от хора до чисто материални блага. Възможни са няколко варианта- преоценявате ги или е необходимо  да се разплатите със стари дългове- в пряк или преносен смисъл или придобиват нова стойност- по независещи от вас причини.
Телец
Информационният поток около вас е много засилен, в друг вариант- налага ви се да водите важни преговори и/или разяснителни разговори, да отстоявате правата си, да сключвате или скъсвате договори- както в личен, така и служебен план.
Вие все по-остро и категорично отстоявате мнението си, но може да имате усещането, че околните трудно разбират мотивите ви. Подобно тенденция може да ескалира в словесна война, но променени отношения под такова въздействие трудно ще се възстановят после, така че преценете дали искате, а и сте готови да поемете последиците от евентуални критични  изказвания.
Научавате интересни новини, не са изключени изненади, разкриване на тайна или неща, стоящи зад гърба ви, застават на пътя ви, за да ги видите, оцените, преодолеете..
Някой от вас могат да решат да пътуват и в този случай, това ще бъде свързано с ярки емоционални преживявания. Бъдете внимателни на пътя, в рисков период сте!
Вашият дом е вашата крепост, но сега въпроси свързани с неговото благоденствие ви струва скъпо-в пряк или преносен смисъл. Възможни са няколко варианта- вие инвестирате в ремонт на жилището ви или текат значими ресурси към семейството ви, или се актуализират наследствени и имуществени теми, необходимост от някакво разплащане /включително заем/, а като минимум- преоценявате стари решения свързани с най-близката ви среда, недвижимо имущество, премествания и т.н., тенденция, която ще ви стимулира да сложите своеобразна „точка” на поета посока до средата на септември.
Вашата покровителка Венера е под строгия контрол на Сатурн, така че проглеждате за истина, разделяте се с илюзии, че и грешни решения от миналото, тече тенденция, която да ви постави в съвсем нова светлина и то по-градивна за вас.
Най-показателни, но и превратни са дните на Новолунието сряда и четвъртък. През тях, а и до края на седмицата е препоръчително да посеете семената на онова, което да прораства през следващия месец. На този етап това е възможно чрез разговори, новини, които ще са ви  много полезен…
В петък, събота и неделя приоритет са домашни и лични теми, които ще ви принудят да намалите темпото, понякога да спете, за да вземете вид окончателни решения…
Близнаци
Новолунието от сряда и четвъртък ще сложи пореден акцент върху материалното ви положение. Вероятно ще вложите не малко ресурси, за да го стабилизирате, но също не са изключени непредвидени или допълнителни разходи, включително и разплащане на стари дългове, данъци и други принудителни налози.
Ясно е, че небива да рискувате в подобен период, не е препоръчително и да задлъжнявате, да теглите кредити, да давате пари на заем, защото после трудно ще си върнете средствата.
Най-показателни за слабите звена, а бъдещи перспективи са сряда и четвъртък, това са дни и през които е хубаво да задавате съзнателно и целенасочено по-добри перспективи в чисто финансов аспект, които да прорастват през следващия месец.
В ежедневието или на работното ви място ескалира тема от миналото, която не е била разрешена или отново се активира, подобно на „старата песен на нов глас”. Към настоящия момент и до средата на септември това трябва да е повод за по-сериозна реорганизация или трансформации, а в краен случай- окончателни решения, които да ви подведат към друга професионална реализация.
Пазете здравето си, то също е по-уязвимо от обикновено и стари болежки могат да напомнят за себе си.
За любовта и чувствата ви повече ще говорите към настоящия момент, отколкото реално да я изпитвате или тя ще се филтрира от важна информация, новини, ретроспекции…особено в петък, събота и неделя.
Вашият управител- Меркурий заема много активна позиция и ще ви подтиква вие също да бъдете особено инициативни. Възможно е да бъдете въвлечени в ситуации, в които да бъдете крайни и доста емоционални.
Рак
Новолунието от сряда и четвъртък е във вашият зодиакален знак, така че има подчертана важност за бъдещите ви перспективи. Дребни действия през втората част на седмицата могат да имат широко и дълготрайно отражение в начина ви на съществуване, а като минимум ще зададат емоционален фон за следващия месец.
Седмицата е много показателна за силните и слабите звена, не пренебрегвайте случващото се, вземете /до колкото ви е възможно/своевременни мерки.
Звездите ще ви зареждат с много енергия, която трябва да разтоварвате по подходящ и активен начин, за да избегнете вид вътрешно напрежение, което ще търси начин да „избие” по различни поводи, включително и конфликти с ваши партньори /лични или делови/.
Като цяло „другите”, хора, които имат важно значение в живота ви, сега са повод за силни и ярки емоционални преживявания, в резултат на новини и събития, а понякога и изненади.
Здравето ви е по-уязвимо от обикновено, така че е полезно да се придържате към вид очистителна диета, да си доставяте удоволствие чрез хоби, да избирате хора, които да ви зареждат емоционално, а не обратното.
В петък, събота и неделя приоритет са финансови въпроси, поради нараснали харчове за развлечения, близки или пък активиране на стари дългове, нужда от инвестиция в бизнес дела, ако имате такива.
Лъв
Вие приключвате житейски цикъл и тази тема все по-остро стои в съзнанието ви чрез реални събития, които ви принуждават да оставите нещо зад гърба си, така че да отворите пътя на нови възможности или поне начин на мислене, което се трансформира по различни поводи- преоценки, равносметки за изминалата година и т.н.
Всичко, което препятства пътя ви към щастието- в един по-общ смисъл, ще ви се представи в особено ярки краски, особено в дните на Новолунието- сряда и четвъртък. Тема, която се актуализира по това време ще звучи настойчиво през следващия лунен месец, така че да вземете вид окончателно решение.
Мнозина вече се чувстват доста изморени, всъщност почивката е препоръчителна и прекрасен вариант, ако позволяват обстоятелствата да се откъснете от работната атмосфера. Ако- не, тогава е добре да избягвате напрежението и вид конфронтации, въпреки че едва ли ежедневието ви ще протича по предварителен график и очаквания.
Вече 5 планети са във водната стихия, а това не е лесно за преживяване от огнения ви темперамент. Водата ще се разлее по всички тъмни ъгълчета на подсъзнанието ви и ще ви насочи към дълбоко заложени мечти, страхове- при всеки различно, според натрупаните вече преживявания. Не са изключени силни предчувствия, ясновидски сънища…
В петък, събота и неделя трудно ще сдържате всички натрупани емоции- за добро или зло, те стават явни и неконтролируеми…
Дева
По различни поводи сте в център от събития и играете важна роля- сред приятели, колеги, деца, хора близки до сърцето ви. Същевременно околните обсебват вниманието ви, мобилизират силите ви поради променени обстоятелства, които рефлектират и върху вас самите.
Благосъстоянието ви, социалното ви положение, а и чувството ви на щастие сега подчертано преминава през „другите”- тяхното одобрение, отношение и т.н.
Това може да е повод да сключите важни контракти, да приключите преговори, а в някой-случаи и да прекъснете, скъсате договори, които вече са изчерпани.
През цялото време ескалира вероятност да узнаете някаква истина. Ако има нещо скрито, което препятства развитието ви, то ще се прояви ярко.
Ако сте служител във фирма, вероятно ще работите в повишена конкурентна среда. Ако имате пораснали деца-  ще чуете интересни новини, които активно ще ви включат в нови  обстоятелства.
Любовта и чувствата ви се ревизират, в краен случай- не сте склонни да ги афиширате. Някой от вас ще се върнат към стари преживявания и трепети или ще се отдадат на тайна връзка.
Везни
Вашият имидж- начин по който ви възприемат околните се променя, под влияние на реални събития, трансформиращи социалния ви статус /кариерно развитие, брак, семейство/ или собствената ви нагласа и настроение- да се борите, да отстоявате правата си енергично и безкомпромисно.
Юли и особено настоящият период може да се окаже ключов или превратен за бъдещето и просперитета ви. Посоката зависи от вашата инициативност, желания и т.н.
Новолунието от сряда и четвъртък е много показателно за силните и слабите звена. Това са дни, през които е подходящо и сами да насочвате перспективите ,които ще прорастват минимум през следващия месец.
Вашите приятели и партньори постоянно ви изненадват с реакциите си. Можете да разчитате на тях, но не бива да се облягате напълно на тяхната подкрепа. Това може да ви струва скъпо- в пряк и преносен смисъл.
Подобни въпроси ескалират в петък, събота и неделя. През тези дни и по различни поводи се изяснява кой ви носи ползи или повече щети.
Скорпион
Фокусна точка за вас продължава да бъде темата за допълнителни възможности, разширяване на хоризонтите пред вас чрез реални пътувания ,усвояване на нови знания и умения, ориентиране към друг професионален профил и реализация или обновяване на стария, но чрез допълнителни изисквания, възможности и перспективи.
Отговорности, които сте поели през изминалите близо две години или тенденции, които сте създали ще са повод за разплата, развръзка, равносметки. За някой това е подкрепяща позиция, която ще утвърди авторитета им, а за други- необходимост да се промени курса на развитие.
Ежедневието е наситено с изненади, обрати, но  и възможности. Целесъобразно е да се правят краткосрочни планове, за да имате шанс да реагирате на момента и да се възползвате от позитивите, да елиминирате или обиколите негативите.
Информационният поток е усилен, водите емоционални разговори, които ще влияят на мнението ви, вземане на окончателни решения и т.н., особено в сряда и четвъртък.
В петък, събота и неделя- дребни действия имат съществено значение и се имплантират трайно в имиджа ви. Дайте най-доброто от себе си, което да прораства през следващия месец като минимум.
Стрелец
Вие сте емоционални, преживяванията ви са крайни и силни, тенденция, която ви пренася на нови релси на развитие, а като минимум- трансформира начина ви на мислене, идеи за бъдещето, отношение към хора, които са близки до сърцето ви. Те ви носят изненади или обстоятелствата около тях се променят, а това рефлектира и върху вас самите. Най-показателни са четвъртък и петък. През тези дни е и Новолунието, така можете да се опитате съзнателно да насочите бъдещите перспективи в една по-подходяща за вас посока, да „посеете семена”, които ще прорастват през следващия месец.
Материалното ви положение се усложнява, избягвайте финансови рискове, не задлъжнявайте, не инвестирайте, после трудно ще си върнете средствата.
В оптимален вариант- отдавате се на заслужена почивка, а това дори и да олекоти джоба ви е доста полезно мероприятие  към настоящия натоварен момент.
Здравето ви е по-уязвимо от обикновено, пазете се, включително и от инциденти!
Най-хубавите ви дни са петък и събота.
В неделя ви приземяват прозаични въпроси, които можете да разрешите, но не без чужда подкрепа.
Козирог
Новолунието от сряда и четвъртък ще акцентира отново върху партньорските ви отношения /лични и делови/, които се променят и черпят значим енергиен ресурс. Това означава ,че пластовете между вас и околните ще продължат да се наместват и през следващия месец, а тенденциите които зададете после ще ви влияят поне през следващото полугодие. За това е полезно да градите мостове, а не да ги рушите, разбира се всичко зависи и от индивидуалните ви желания, визия за бъдещето и т.н.
Възможно е да имате усещането, че важни за вас хора не ви разбират в пълна степен, но претенциите им към вас или повишената конкуренция, в която съществувате ще се явява в повечето случай полезен „мотор” за собствената ви инициативност.
Дори и да решите да се противопоставяте- силата е на ваша страна, но ескалацията на конфликти или недоразумения ще скъса връзки, които после трудно ще се възстановят. Имайте го предвид и преценете сами кой път да предпочетете.
Въпроси свързани с „чужди ресурси”- на партньора, наследства, банки също се активират. Ако съществуват подобни теми във вашия живот, те ще изискват да ги разрешите и едва ли ще можете да ги заобикаляте повече. Петък, събота и неделя ви показват на какво и в каква степен да разчитате. Внимавайте чисто финансови проблеми да не застанат между вас и любими личности.
Водолей
Ежедневието ви е все по-натоварено с допълнителни или непредвидени ангажименти. Новолунието от сряда и четвъртък ще ви превърти още един месец към подобни теми свързани с професионалната ви реализация, отношения с колеги, висшестоящи и т.н. Избягвайте конфликти, които допълнително ще усложнят и без това не лекото положение и са способни да скъсат договори, да провокират изненади и обрати.
Информационният поток е отново много усилен- внезапни прозрения, новини, които да ви окажат съществено влияние са повече от вероятни.
Партньорските ви връзки също минават под знака на вид ретроспекции и преоценки. Ако са съществували неразрешени и спорни въпроси от миналото, то те ще се актуализират, за да се разнищят окончателно. Въпреки всичко, звездите продължават да са на ваша страна по подобни теми, така че всичко ще зависи от вашата воля, желания, подход и т.н. Ако все пак е невъзможно да получите адекватен отговор на чувствата и желанията си, това ще е сигнал, че е време да „прелистите нова страница” и няма смисъл да „чукате няколко пъти на една и съща врата”.
Петък, събота и неделя ви насочват точно към разрешаването на тези приоритети от живота ви.
Риби
Теми свързани с хора близки до сърцето ви /от деца до любовници/ продължават да са фокусна точка и повод за силни емоционални преживявания. Новолунието от сряда и четвъртък показва ,че тези въпроси ще продължат да бъдат актуални и през следващия месец, ще водят до вид трансформации, включително и идеи за бъдещото ви развитие. В оптимален вариант- това може да е бурен любовен роман при по-младите представители на този зодиакален знак. Но страстите са неконтролируеми и крайни, възможни са внезапни промени в настроенията и е хубаво съзнателно да се стремите да не преминавате определени граници.
Ако имате собствен бизнес, вероятно ще възникнат провокации да го обновите, да трансформирате нещо, за да го стабилизирате.
Финансовото ви състояние отново е дестабилизирано по различни поводи, факт, който подсказва ,че не бива да поемате допълнителни рискове…
В петък, събота и неделя сте по-натоварени от обикновено, но действията ви са резултатни и успешни.



Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads