Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 12 април 2015 г.

Хороскоп - 13.04 - 19.04. 2015 г.

Подготвен от Астро М Хороскопи


Започва седмица, през която приключва лунен месец, тоест Луната е в последна четвърт, а традиционно през това време не достигат сили, също-  основни въпроси придобиват окончателна визия или дори се прекратяват, стартирали като тенденция около 20 март. В такъв период е полезно да се правят повече анализи и да се избягват грешки, отколкото активно да се провокират нови начинания…
В позитивен вариант излизаме от негативното влияние на Нептун и Уран, така че можем да очакваме укрепване на имунитета /след Новолунието на 16 април/, също и по-голяма устойчивост/придвидимост в намерения, поведение и т.н.
Лайтмотив сега ще бъдат чисто финансови приоритети- поради повишени и/или принудителни плащания, поради спорни теми в тази сфера. Тенденцията ще се усили от сряда, когато Меркурий ще навлезе в Телец и съжденията ще се „приземят” от ескалиращи неуредици в сектор „пари, имущество”, ще са насочени към търсене, съответно намиране на реални ползи от работа, но също и хора от близкото ни обкръжение.
Венера в Близнаци пък показва, че ще сме доста „отворени” към диспути от такова естество, ще сме склонни да се връщаме отново и отново към миналото, за да се разплащаме реално със стари дългове /материални, но и морални/, да филтрираме чувствата си от разумни доводи, нещо от рода: „какво давам, а какво получавам?”
Мъжете губят средства, за да удовлетворят собствени желания или на любими личности /деца, партньори, любовници/, търсят допълнителни ресурси и са доста находчиви в това отношение, а дамите са по-податливи на недоволство, особено в сряда и четвъртък, когато могат те да са в значима степен „главните заподозрени” за вид недоразумения.
През почивните дни /под влияние на Новолунието/ може да изпитаме нервно напрежение… Подходящо е да се обградите с позитивно настроени личности, да избягвате неконструктивни разговори.
Започва нов лунен месец и както става ясно- той ще засегне чисто материални въпроси. Тенденцията ще се усети  в личен и обществен план, ще засегне наши средства, но и „чужди”-банки, институции, които отговарят за финансовата ни стабилност, така че всеки ще попадне в нова ситуация /в по-голяма или малка степен/, според външни влияния, но и собствената си амбиция, желания и предприемчивост. Мислете, анализирайте, набележете силните и слабите звена, водещата задача би трябвало да е тази до Новолунието.
Овен
Приключва месецът на Овена през тази седмица, така че е полезно да анализирате всички провокации- силни и слаби страни, които могат да се превърнат във фон за предстоящата година. Отстранете евентуални препятствия чрез дар словото си /вие ще сте все по-въздействащи върху другите чрез думи през следващия месец и/или съзнателно ще използвате подобен похват, за да извлечете ползи/, а също и като търсите, съответно намерите допълнителна подкрепа, може би неочаквана, нерегламентирана, стояща зад гърба ви- в пряк или преносен смисъл, но много полезна.
Лайтмотив за вас е финансовото ви състояние, пазете се от неразумни разходи, че и по-сериозни загуби. В оптимален вариант- инвестирате в собствено предприятие или бизнес, също любими хора- деца, партньори, любовници…вариантите са много, но е хубаво да не рискувате- тогава, може би всичко ще е наред.
Ескалират недоразумения между вас и авторитетни лица, хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл. Сега това може да се осъзнае като подмолно течение, което е в основата на „скъсани” договорни отношения, спорове и недоразумения, особено в сряда и четвъртък. Не позволявайте да ви въвличат в подобни „схеми”, интриги, а понякога и откровено подвеждане. Вие сега може и да изгубите някаква „битка”, но тогава ще наваксате през следващата седмица и ще спечелите „войната”.
В понеделник и вторник разчитате на приятели и/или едва ли ще ви липсва приятна компания.
През почивните дни е Новолунието, което пряко ще засегне вашият зодиакален знак и рождениците през тези дни. Получавате силен импулс, а и възможности да материализирате своя цел, мечта, но на този етап е подходящо повече да планувате, отколкото реално да действате…
Телец
В месеца на Овен вие трупате напрежение, защото усещате, че голяма част от събитията са извън контрола ви или защо случващото се не е според очакванията ви.
Вашата покровителка – Венера е в хладните и рационални Близнаци, подобно на нея и вие ще „отрезнеете” от силни и непродуктивни чувства, ще сте склонни да правите анализи: „какво давате или получавате, но колко ли пък ви струва?”…Всъщност сега подобна тенденция е много полезна, за да оставите съзнателно зад гърба си онова, което повече ви натоварва, отколкото облагодетелства.
И за вас, лайтмотив се оказва материалното ви положение- повишени разходи, стари дългове- подобни теми ескалират и са способни да застанат между вас и близките ви /семейство, партньори/, така че е необходимо съзнателно да ги насочвате в по-позитивна посока…
В понеделник и вторник действията ви се „следят”, по различни поводи имат широко отражение и значение за имиджа ви. Но вие разполагате със скрити ресурси и сте способни да извлечете позитиви и от евентуални негативи, да потърсите и намерите – тайна, неочаквана подкрепа от хора стоящи далеч от вас /в пряк или преносен смисъл/.
Сряда и четвъртък са най-рискови за вашата сигурност-може да ви подвеждат или манипулират, в оптимален вариант- разбирате на кого можете да разчитате.
През почивните дни е Новолунието- то ще ви насочи през следващия месец към необходимостта да „обновите” домашната среда чрез ремонт например и/или изглаждане на недоразумения, също- да стабилизирате финансовото си състояние като се разплатите и потърсите нови ресурси, като оставите непродуктивни цели и/или поведение, намерения зад гърба си. Анализирайте през настоящия период ,за да откриете най-вярната посока за следващия лунен месец. Доверявайте се на интуицията си, може би имате силни предчувствия? Вслушвайте се във вътрешния си глас, той е особено силен ориентир към настоящия момент.
Близнаци
Венера вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и през следващия близо месец ще ви надари с повече чар, а и късмет, не случайно тази благодетелка- Венера е наричана още „малкото щастие”. Така, дори и да са на лице евентуални предизвикателства, то те се преодоляват по-лесно…
Същевременно, изобщо не е изключено ваши недоброжелатели, конкуренти да си „покажат ноктите” и да се опитат да ви навредят. Тенденцията може да се прояви във вид на недоразумения, дори с хора от близкото ви обкръжение /роднини, съседи и т.н./, но може да доведе и до скъсване на договори, препятстване на собствената ви реализация и то чрез манипулации, където „всички оръжия са позволени”.
През цялата седмица /особено за родените през първа декада/, околните се явяват като „изпитващи търпението им”, като по-строги и взискателни партньори, но също и необходимо звено за собствената им стабилност. При всички случаи, получавате шанс да видите кои са силните и слабите страни във вашите връзки /лични или делови/, кои „обслужват” чувството ви за щастие или пък не…Анализите са препоръчителни, защото „сигналите” ще са показателни за дълго време и поне година. Ако недоразумения не съществуват- това ще е прекрасен знак и отново за дълго…
В понеделник и вторник- интересни разговори, важни новини.
В сряда и четвъртък сте обаятелни, но склонни на грешки, които няма да останат без последици и/или незабелязани.
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието- за вас то означава нов поглед върху бъдещи приоритети, а може би и нови позиции в колектив…След Новолунието съзнателно насочвайте в по-положителна посока, като оставите на страна нецелесъобразни връзки, а заздравите и/или създадете нови и по-успешни…
Рак
Предстои поредно Новолуние в Овен, така че следващият лунен месец отново ще бъде доста важен за социалния ви статус и имидж, като сега за вашето благополучие вие императивно ще трябва да утвърдите авторитета си в колектив /по различни поводи зависите повече от другите и от обичайното/, като проявите такт, разбиране, но и отсеете „сеното от плявата”-образно казано, защото ще имате поводи да разберете на кого можете да разчитате, съответно-не.
Разочарования в този смисъл /от приятели или колеги/ са доста вероятни, но и полезни, защото ще ви помогнат да отстраните онези, които ви носят загуби- морални, че и съвсем материални.
Чувствата минават на заден план или се ревизират, а като минимум- криете част от истинските си преживявания.
През следващата седмица това може да е повод да потърсите „утеха” извън обкръжението ви, включително и любовна / ако имате такава нужда- ще възникне и възможност/.
В понеделник и вторник сте доста емоционални, пазете се от загуби.
В сряда и четвъртък- изяснявате си детайли или научавате тайна.
През почивните дни е Новолунието- полезни са анализите, които да ви насочат в по-подходяща посока.
Лъв
Теми свързани с пътувания, „разширяване на хоризонтите”- включително и чрез придобиване на повече умения, знания, получаване на ценз, преквалификация и т.н. – получават яснота като възможност, реализация и ползи. Въпреки всичко, подобни въпроси и през следващия месец ще останат актуални, но вече могат пряко да се имплантират не само в имиджа ви, но и начина ви на живот. За сега е полезно да анализирате, да се стремите да отстранявате слабите звена и да се възползвате от силните…
Вашите амбиции са високи и това води до значим енергиен ресурс, който отделяте, за да изкачите нови  върхове, за да утвърдите авторитета си. През настоящия период тенденцията може да се превърне в повод за повишена конкуренция, с която трябва да се справите, а понякога- откровени недоброжелатели. В позитивен вариант- вие се стимулирате, така че да дадете най-доброто от себе си, а в негативен- влизате в неконструктивни конфронтации, способни да ви навредят.
Сърдечността също е повод за размисъл и преоценки…
В понеделник и вторник партньорски отношения /лични или делови/ ви помагат по различни поводи. Ако съществуват евентуални недоразумения- възползвайте се от подкрепата на звездите, за да ги изгладите.
В  сряда и четвъртък сте доста емоционални и склонни на грешки- внимавайте!
През почивните дни преобладава огнената енергия, която ще ви стимулира, ще ви надарява със значим ентусиазъм и не само…
Дева
В сряда вашият покровител Меркурий ще премине в Телец и ще съдейства за уравновесяване, а при някой и успокояване на съжденията, факт, който постепенно ще хармонизира връзките ви-лични и делови. Тенденцията се подкрепя от друга благодетелка- Венера, а тя през следващия близо месец ще допринесе за благоразположение към вашата особа, повишаване на авторитета, а понякога и неочаквана подкрепа, вид скрита протекция, но много полезна и способна да сбъдне ваше желание.
За сега обаче, налага ви се да балансирате между семейни и други домашни приоритети и такива, които са свързани със собственото ви чувство за щастие, просперитет и т.н. В повечето случаи е наложителен компромис, но все пак е полезно да се анализира до каква степен е уместно да се отстъпва от вид интереси, какви са ползите, колко ви струват, защото новите отговорности /особено за родените през първа декада, но и всички останали/ могат да се превърнат във водещ „тон” в живота ви през цялата година, а и не само.
Хора стоящи далеч от вас, въпроси свързани с пътувания, продължават да насаждат напрежение. Ако имате възможност отложете пътуванията.
В понеделник и вторник ежедневието ви е наситено с ангажименти, някой от които и непредвидени.
В сряда и четвъртък приоритет са близките ви, не е изключено от вас да се изисква помощ, грижа, а в друг случай- разяснителни разговори.
През почивните дни е Новолунието, което ще ви даде още един шанс да материализирате идеи, желания, които да повишат благосъстоянието ви /включително свързани с наследства, банки и други „чужди” ресурси”/ през предстоящия лунен месец.
Везни
Информационният поток продължава да е доста усилен около вас, но това не внася кой знае каква яснота. В живота ви съществува някаква неопределеност, която ескалира от само-заблуди или откровени подвеждания. Каквито и да са причините, сега в пълна степен можете да отсеете – кое ви носи радост, кое е добре да оставите зад гърба си. През следващата седмица подобна тенденция ще ви помогне да се почувствате по-леки, без излишни товари, а и по-пробивни.
На този етап обаче е целесъобразно да избягвате конфронтации, способни да предизвикат разговори и не твърде по вкуса ви.
В понеделник и вторник привличате внимание, околните също ви оказват силно въздействие, притежавате доза късмет.
В сряда и четвъртък дните едва ли ще протекат по предварителен график. Не се претоварвайте, пазете психическото и физическото си здраве. Въпреки всичко, получавате шанс да спечелите нещо значимо, защото сте находчиви и интуитивни.
През почивните дни е Новолунието и ще ви насочи към укрепване на партньорски отношения през следващия лунен месец, утвърждаване на авторитета ви в нова или променена настояща среда /приятели, колеги/, стабилизиране на финансовото ви състояние, което в някой случаи може да премине и през „скъсване” на договори, „проверка”- на кого да разчитате, съответно-не.
Скорпион
През настоящия период приоритетна тема е вашата сигурност- материална, също и професионална реализация. Възможни провокации за тази тенденция са повишени разходи, но също и сложни служебни условия на труд. Сега имате шанс да анализирате слабите и силните страни- те ви се показват в по-ярки краски и ви подтикват да вземете своевременни мерки. Нещо като „втори шанс” получавате през предстоящия лунен месец и то като разчитате на подкрепата на ваши партньори. На този етап обаче, те повече ви стимулират енергийно да се доказвате, а не рядко и ви дразнят, но това е полезен „генератор” на енергия, който ще започне да работи във ваша полза през следващата седмица.
Чувствата ви преминават във фаза „трансформации”- пазете се от преувеличения.
В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок, но пък дните ви са динамични и доста успешни, някой от шансовете са „внезапни”.
В сряда и четвъртък сте в „свои води”- интуицията ви е много силна, също и въздействието ви върху околните.
Петък е доста динамичен и предизвикателен
В събота и неделя „почивате” активно.
Стрелец
Ежедневието ви е забързано, динамично, възможно е някой от вас, особено служители във фирми и такива, които пътуват- да получат свръх-натоварване, но и всички останали в различна степен едва ли ще почиват. От сряда тенденцията ще се усили и ще ви направи доста находчиви по отношение „печалба”, така че тенденцията ще се реализира през следващата седмица като голям бонус, повишение на заплатата, а като минимум-морално удовлетворение.
Шанс да хармонизирате партньорските си отношения, да срещнете повече разбиране о страна на другите. Ако през тази седмица възникнат недоразумения, то те ще бъдат провокирани предимно от собственото ви безкомпромисно поведение, но също доста трезви оценки.
Семейната среда- домашни условия на съществуване, роднини, брачна половинка- също се нуждаят от повишена грижа и внимание. Препоръчително е да не пренебрегвате евентуални „знаци”, най-вече в сряда и четвъртък, защото могат да са показателни за „фона” у дома и то за дълго.
Петък е динамичен и ви надарява с късмет, но и ентусиазъм, чрез който може да изгубите контрол.
През почивните дни е Новолунието, анализирайте и изберете новата посока на развитие за предстоящия лунен месец, която ще се изрази в  предизвикателства, но и доста възможности, най-вече за професионалната ви реализация.
Козирог
Новолунието през тази седмица ще ви изпрати на „втори тур” за повишаване на благосъстоянието и/или обновяване на семейната среда. Шанс за подобна благоприятна перспектива получавате като разчитате на хора близки до сърцето  ви, включително и деца, осланяйки се на творческия си подход и комуникативни умения. В подобно направление ще проявите значима находчивост и остроумие.
Повечето от вас имат нужда от почивка, а като минимум- да намалят темпото и да анализират информация свързана със служебни ангажименти, а при някой и здраве. Но не вярвайте на всичко чуто и не позволявайте да ви въвличат в интриги. От следващата седмица тонусът ви се покачва, както възможностите ви за просперитет, справяне с всякакви предизвикателства.
В понеделник и вторник ви занимават предимно финансови въпроси, можете да ги разрешите и като разчитате на околните.
В сряда и четвъртък не са изключени напрегнати разговори, важни новини.
През почивните дни сте емоционални, пазете се от крайни и необмислени реакции, които да се отразят на взаимоотношенията ви.
Водолей
Седмицата стартира с Луна във вашия зодиакален знак, така че вие сами можете да зададете посока на събитията за целия период с ваши инициативи и действия, които ще приключат с разяснителни разговори през последните дни. Добрата новина е ,че ще разполагате с достатъчно козове, за да спечелите нещо, а като минимум вие да изберете и „водите” резултата. Но Луната е в последна четвърт, така че ви насочва повече към анализи, а и приключване на тенденции и/или приоритети стартирали в периода около 20 март. Сега не е подходящо да стартирате нови инициативи, а да подобрите семейната и домашна атмосфера, която по различни поводи се „нажежава”, ескалира напрежение, което можеда е от натрупани недоразумения, а също и необходимост от по –сериозни промени, оптимален вариант-ремонт. Но не е изключено и да са разминавания с вашата половинка. Чувствата ви се ревизират, а хора близки до сърцето ви /включително и деца/ изискват повишена грижа и ресурси- материална или морална подкрепа.
Във вторник и сряда са възможни разходи- над обичайното. Полезно е да се пазите от измами, да не рискувате.
От петък до неделя информационният поток е много силен и ще постави мнозина на нови релси на развитие в края на април или май.
Риби
През настоящия период сте доста безкомпромисни в изказа и това ще провокира недоразумения както на работното ви място, така и у дома. Опитайте се да направите ясна разлика между „възможно” и „желано” , а и изобщо не е полезно да прехвърляте очакванията си върху околните. Това ще е повод не само за напрежение, но и  за решения, които пряко да се имплантират в социалния ви статус, особено за родените през първата декада.
Все пак социалната ви активност расте, а с това и възможността да утвърдите авторитета си чрез комуникация, да разширите сферата си на влияние, да постигнете определени цели. Това ще е доста полезен лост,който след Новолунието през почивните дни, ще ви даде втори шанс да повишите доходите си, като разчитате на подкрепа от приятели и семейство.
В понеделник и вторник- скрити, неочаквани печалби и подкрепа.
Сряда и четвъртък са рискови, но в повечето случаи вие направлявате събитията, тоест сте си „най-голям приятел” или „враг”.


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads