Източник - вестник Телеграф
Заглавните страници на български вестници, седмични и месечни вестници и списания. Регионални и специализирани вестници
неделя, 12 март 2017 г.
събота, 11 март 2017 г.
Списание Glamour - Март 2017 г.
Уникалната фотосесия на Джиджи Хадид
Източник - списание Glamour
Научи тайните на момичето, което направи милиони в Instagram и се подготви за новия сезон с нашия изчерпателен гид на горещите тенденции. Дрехите, грима, косите - всичко, което ще се носи през следващите месеци, ще откриеш на страниците на мартенския GLAMOUR!
BBC GoodFood България - брой 169
Това е броят, в който ще намерите страхотни бюджетни предложения за делник и празник, шоколадови изкушения и как се прави френско канеле
Източник - BBC GoodFood България - брой 169
Рубриката Актуално представя суши бурито, полезна информация, новини и трендове, както и пет варианта за палачинки с плодове, ядки, шоколад, мед и тирамису.
Рубриката Бюджетно е специално посветена на приготвянето на вкусни рецепти за малко пари.
Започва с мнението на Джоана Блитман за топ 10 бюджетни покупки. В НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕЗОНА разполагате с шест специални предложения с кореноплодни зеленчуци, а в ДЕЛНИЧНИ ЯСТИЯ можете да приготвите вечери и десерти с продукти от шкафа и фризера. БЮДЖЕТНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО между Кейси Бест и Барни Дезмазери, които влизат в кулинарен дуел за вечерно меню.
Винаги лесно предлага СЕМЕЙНИ ЯСТИЯ под формата на домашна импровизация в петък вечер. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДОКРАЙ специална съставка в четири рецепти. БЪРЗА ВЕЧЕРЯ с нудъли - със зеленчуци, супа или кюфтенца терияки.
Рубриката Здравословно представя нисковъглехидратната вечеря на Джо Уикс - пълнени чушки с пуешко по средиземноморски. ПЕТ БЮДЖЕТНИ ЗАМЕНИ НА СУПЕРХРАНИ и нови здравословни предложения с често подценявани храни. МАСТЕРШЕФ ПРОМЯНА от Джон Тород - пилешка супа с нудъли. Ако следвате нашия ДИЕТИЧЕН ПЛАН, ето още една засищаща вечеря - ястие със скариди.
Вдъхновете се със ЗВЕЗДАТА НА МЕСЕЦА - шоколад под формата на торта, бисквитки и мус. ПОДПРАВИ ГО! Или как Роузи Бъркет добавя нови аромати на три любими ястия.
МЕНЮТО ТОЗИ МЕСЕЦ е модерно британско меню за шестима, адаптирано от рецептите на The Mash Inn. В МЕСТА вижте японската пролет в ресторант "Мияби". КЛУБ ТОРТА включва пъстра парти торта с разноцветни захарни пръчици. ОСНОВИ НА УИКЕНДА дава идея как да направите най-доброто в свободното си време за приятно събиране около масата. ТЕХНИКИТЕ НА ТОМ - този път Том Керидж разкрива тайните на печенето с три сезонни рецепти.
Тест кухня представя СТЪПКА ПО СТЪПКА как се приготвя перфектно френско канеле, полезни съвети и техники. В ПОСЛЕДНА ХАПКА имате рецептата за пай с риба и картофи.
петък, 10 март 2017 г.
четвъртък, 9 март 2017 г.
Абонамент за:
Публикации (Atom)