Източник - списание Glamour
Заглавните страници на български вестници, седмични и месечни вестници и списания. Регионални и специализирани вестници
петък, 7 октомври 2016 г.
Вестник Лична Драма, брой 40 - 2016 г.
Източник - вестник Лична Драма
Какво още ще прочетете в брой 40 - 2016 г. на вестник Лична Драма:
Въпрос без отговор
Мама го е изоставила, и аз ли да го направя?
Защо забравяме
Днес ламтим за пари, утре край нас свещ ще гори
От последната поща
Внуците ще отмъстят за мен
Заради грозната лъжа
Клетвата му още ме преследва
Когато настъпи времето
Не отлагайте раздялата
четвъртък, 6 октомври 2016 г.
вторник, 4 октомври 2016 г.
Списание GoodFood, брой 164 - 2016 г.
Източник - списание GoodFood
Това е броят, който ще ви разкрие страхотни кухненски трикове и умения, за да се превърнете в кулинарни виртуози.
Рубриката Новини и трендове дава полезна информация и представя актуалните кулинарни новини.
Рубриката Този месец започва с 21 УМЕНИЯ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОВЛАДЕЕТЕ, за да бъдете уверени в кухнята с тези модерни техники и рецепти. В НОВИ КУХНЕНСКИ ТРИКОВЕ
Кейси Бест разкрива някои от своите най-добре пазени тайни. СЕЗОННАТА КУХНЯ НА ТОМ представя богатството на есенните продукти. ЗАПАЗЕТЕ СЕЗОНА, като приготвите това страхотно Чътни от сливи с цитрусова нотка. В нашата ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА: СМОКИНИ ще се научите как да готвите с тези сладки и сочни плодове.
Рубриката Хранете се добре всеки ден представя в МОДЕРНО СЕМЕЙСТВО нови рецепти за обяд в офиса и на училище след голямото завръщане от почивка. Пригответе Здравословен вегетариански пилаф с много подправки и включете рецептата във вашия здравословен план. НАПРАВЕТЕ ЛЕСНО дава идеи за нови ястия, с които да обогатите седмичния си репертоар. Опитайте и тези четири ЗЪРНЕНИ ЗАКУСКИ, домашно приготвени само с натурални продукти. ПЕЧЕНОТО СВИНСКО НА РОУЗИ ще ви изкуши с хрупкава коричка и вкусни гарнитури.
Рубриката Вдъхновете се започва с ПЪТЕШЕСТВИЯ и впечатления от хилядолетния Неапол, пълен с италиански чар. ПРОСТО ДОБРА ХРАНА предлага тристепенно меню за двама без много стрес, но елегантно и вкусно. ЛИЧНОСТИ представя шеф-готвач Иван Иванов и неговите предложения.
Рубриката Тест кухня показва СТЪПКА ПО СТЪПКА как се приготвят донъти с рачешко.
В този брой продължава КОНКУРСА "ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ФУРНАТА"
ПОСЛЕДНА ХАПКА предлага рецептата за вкусни Бисквити "Прасковена мелба".
понеделник, 3 октомври 2016 г.
Абонамент за:
Публикации (Atom)