Видео преглед на печата

неделя, 4 юни 2017 г.

Хороскоп за седмицата 05.06-11.06.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

Това, което се запазва като лайтмотив през тази седмица е повишения обмен на информация, който ще се окаже „ключът“ към успехите на мнозина или повод за вземане на важни решения. Новият нюанс, който се включва към настоящия период е, че трябва да сме на щрек за онова, което чуваме, да не се предоверяваме, защото вероятността да ни „подхлъзнат“ се увеличава, паралелно с манипулативния усет.
Важно е да се стремим съзнателно да разграничаваме фантазия от мечти, защото границата между тях е тънка, но понякога опасна.
В друг вариант и според индивидуалния хороскоп- това е подходящо време да се разделим с илюзии, да узнаем за скрити процеси и съответно да вземем мерки, ще имаме такъв шанс…
Още от началото на периода Марс вече ще транзитира в зодиакалния знак Рак и спонтанността, праволинейността, импулсът за действие, които символизира тази планета ще се активират приоритетно и съобразно настроенията, емоционалните преживявания…Ние може дълго да трупаме някакви намерения, но ги реализираме предимно, когато прелее някаква капка на търпение, трябва да защитим собствената си сигурност и граници- буквално и в преносен смисъл, в частност и обществено значим план, но това ще е интересна тема по-скоро за следващата седмица…
За сега- следваме инстинктите си, които често ще се оказват правилни и ние действително можем да хармонизираме най-близката си среда на съществуване, да извършим положителни промени отнасящи се до имущество, да стоплим отношенията си в семейството, като за последното все ще има някой, който да вземе ролята на „инициатор, лидер“, на този етап- това се отчита за целесъобразно.
На 06 юни Венера навлиза в Телец, тя е много силна в този сектор и ще материализира желанията за мнозина. Имаме шанс да вземем или да подействаме добре, да привлечем онова, което „обичаме“- в един по-общ смисъл и е препоръчително всеки да се възползва от прекрасните и не често срещани аспекти…
На 07 юни Меркурий навлиза в Близнаци, в този сектор той също е на „трон“, тоест ще ни помага да придобиваме власт, благодарение на преговори, социална активност и т.н. Меркурий отговора за нервната ни система, за обработка на информация, придвижване на документи, вземане на решения…Е, всичко това ще започне да се случва по-бързо, все едно сме включени към високо-скоростен компютър-като асоциация…
Много оригинални и полезни идеи ще се пораждат, но да ли ще се разпилеят или реализират- зависи от личната воля. Има предпоставки да сме „по-разпилени“ в нюанси..
Подходящо време да скрепим връзките си, а започнати нови романтични отношения от 07 до 16 юни могат да се окажат доста надеждни…
Овен
Навлизате в период, през който можете да подобрите средата си на съществуване, да повишите доходите си или да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение, но като разчитате на подкрепата от страна на семейство и роднини. От друга страна, може да имате усещането, че подобни въпроси отнемат твърде много от времето и вниманието ви. На този етап можете да се възползвате от енергичната подкрепа на член на семейството ви и/или имате шанс да хармонизирате взаимоотношенията си, да изгладите евентуални спорове и т.н.
Информационният поток продължава да е доста усилен, препоръчително е да сте социално по-активни, защото знанието винаги е „сила“, също- вие можете да преуспявате чрез връзките, които създавате, укрепвате.
Същевременно, полезно е да се пазите от подвеждане, а може и нещо тайно да ви тревожи, да внася смут в душата ви. То може да се отнася до по-далечни перспективи на развитие, вид неяснота, а може и да е нещо, което отчитате за извън контрола ви. Опитайте се да превъртите ситуацията във ваша полза като се доверите на интуицията си, потърсите решения извън границите на познатото, традиционното и може да сбъднете своя мечта.
В понеделник привличате погледи, водите полезни дебати.
Във вторник и сряда сте доста емоционални, склонни на крайности в реакциите, разбирате в каква степен можете да разчитате на важни за вас хора.
В четвъртък и петък и събота звездите са на ваша страна, а в неделя е показателен за бъдещи перспективи.
Телец
От 06 юни Венера навлиза във вашия зодиакален знак и вие задължително ще усетите благотворното влияние на тази планета, тя е ваш закрилник и ще ви даде шанс да привлечете подобно на магнит онова, което искате, обичате и т.н.
Самоувереността ви расте, паралелно с нея и социалната ви активност, вие сте все по-склонни да изразявате ясно и високо своите мисли, да отстоявате идеите си, да водите преговор и т.н., а хубавото е, че думите ви сега имат чуваемост.
В друг вариант- общуването с околните ви носи силни емоционални преживявания. Вие можете да изгладите евентуални недоразумения с близки и любими хора, а ако сте сами- да срещнете любовта.
Интересни, приятни, полезни новини, разговори и срещи…
Материалното ви положение продължава да е сложно, през тази седмица е препоръчително да се пазите от необмислени харчове или „удари под кръста“, недоразумения в тази сфера.
В понеделник-ежедневието е натоварено, но резултатно, усилията ви се увенчават с успех или се ценят по достойнство.
Във вторник, сряда и четвъртък няма да ви липсва компания и внимание, възползвайте се!
В петък и събота са възможни допълнителни разходи, подобни теми могат да застанат между вас и близките ви.
В неделя- постепенно нараства усещането, че сте в свои води.
Близнаци
Вие все още сте в много силен период, през който можете да направите много за по-добрия ви социален статус, основно- като сте социално по-активни и общувате с повече хора, преговаряте, споделяте идеи. Това послание перманентно се усилва, особено след като си изясните някакви подробности след 07 юни, утвърдите впечатление, мнение, изберете посока за бъдещото ви развитие и т.н.
Същевременно ескалира една друга, паралелна тенденция, която показва, че трябва да сте много внимателни, да не се предоверявате твърде. В друг вариант „сверявате си часовника“- коя от мечтите ви е реализуема, а коя ви разминава с очакванията. За някой- тълкуванието може да означава, че променят в значима степен линията си на поведение, а за други- предимно гледната си точка и оценка за околните, за важни за тях хора…вероятно и не без причина.
Чувствата ви се ревизират или сте изкушени от някакви паралелни възможности.
Оформят се и шансове да повишите доходите си от допълнителни или нерегламентирани източници…
До четвъртък ежедневието ви е доста динамично, натоварено, атмосферата е променлива, но съпътствана от доза късмет.
През втората част на седмицата е подходящо да скрепите партньорските си отношения.
Рак
Още от началото на периода Марс ще транзитира вече през вашия зодиакален знак и ще действа позитивно на тонуса ви, на възстановителните ви сили.
Вие самите ще се почувствате по-енергични, постепенно ще станете по-инициативни, а паралелно с това- ще указвате влияние на все повече хора, ще печелите с по-голяма лекота симпатии и подкрепа и със сигурност ще има на кого да разчитате.
Прекрасно време да утвърдите позициите си в колектив, да заздравите стари връзки ,да създадете нови…
Въпреки всичко може да имате усещането ,че все още нещо не ви достига, за да владеете напълно положението, така че да си позволите отпускане. Може да ви вълнуват въпроси отнасящи се до по-далечното ви бъдеще, също- евентуални пътувания , разрешаване на юридически казуси, уреждане на документи и т.н. Каквото и да е, неяснотата скоро ще се отстрани от пътя ви, а до тогава внимавайте за подробности, гледайте за „знаци“, за да не объркате посоката.
Нараства и вероятността за важно събитие в семейството ви, показателен е понеделник.
Във вторник и сряда сте много емоционални, вероятно някой ще докосне сърцето ви.
В четвъртък, петък и събота- ежедневието е натоварено над средното ниво, но резултатно.
В неделя е подходящо да изгладите евентуални недоразумения с вашия партньор, да скрепите отношенията си.
Лъв
През тази седмица популярността ви расте, в обкръжението ви се появяват хора, които ви дават интересни идеи, разнообразяват ежедневието ви, появяват се и алтернативи, които могат да раздвижат границите на възможното пред вас, стига да поискате.
Променяте имиджа си, в резултат на обновена линия на поведение, а понякога и покровители, които ви помагат.
Възможно е някой от вас да се чувстват по-изморени от обикновено или да се замислят да променят полето на своята активност, но на този етап не всичко е във ваши ръце, плановете ви са осъществими, но предимно, ако потърсите подкрепа, най-добре-неявна и/или извън близкото ви обкръжение.
В сърдечните дела постоянно възникват някакви равносметки, опитайте се да си ги изясните своевременно преди да нахлуе хлад в отношенията ви, показателни са четвъртък, петък и събота.
Дева
През тази седмица популярността ви расте, тенденция, която може да е следствие на нова и по-престижна длъжност, която имате шанс да заемете и/или това следствие на собствената ви линия на поведение, благодарение на която привличате повече хора на своя страна и можете да получите подкрепа от тях, стига да пожелаете.
От 07 юни Меркурий- вашият покровител, вече ще транзитира през Близнаци, ще усили социалната ви активност, креативност, гъвкавост, свобода да изразявате мнението си и да преследвате мечтите си.
Онова, което може да препятства на този етап чувството ви за щастие са некоректни личности, които по правило идентифицирате и е въпрос на избор или време- да ги отстраните от пътя си.
Все пак е полезно да сте по-внимателни за манипулации и/или да не позволявате да се възползват от вас по един непочтен начин.
В понеделник- шанс да спечелите нещо, да повлияете положително на доходите си.
В сряда и четвъртък информационният поток е усилен, указва ви значимо въздействие и може да промени гледната ви точка по водещи за вас теми.
В петък, събота и неделя се раздвоявате между лични и служебни приоритети, възможно е стари и неразрешени казуси да напомнят за себе си.
В неделя звездите са на ваша страна.
Везни
Вие навлизате в период на борба за по-добър социален статус или поне да защитите завоювани вече позиции. През тази седмица и до 09 юни имате шанс да въздействате положително на подобни теми, да завоювате по-добри позиции, като разчитате на подкрепа от страна на партньори, влиятелни за вас личности, институции…
Същевременно в ежедневието ви може да настъпи известен хаос поради допълнителни ангажименти, необходимост от пътувания, уреждане на документи, повишаване на квалификацията и т.н. Каквото и да е, вие можете да намерите изход, да въздействате положително на тенденциите и колкото сте по-инициативни, толкова повече възможности ще се разкриват пред вас.
Вие сте във важен, трансформиращ етап на вашето развитие, когато е важно да изберете по-дългосрочни перспективи на развитие и за юни- сега е оптимален период, който трябва да се използва…
От 06 юни вашата покровителка Венера започва да се движи през сектора на Телец, ще внесе известно успокоение в душата ви, по-голяма увереност, ще концентрирате вниманието си върху практични теми, които ще ви държат здраво стъпили на земята, така че да извлечете оптимални ползи.
Същевременно тази тенденция предразполага към трансформации в линията на поведение, също- оценка на всичко ценно за вас. Помислете на какво и кого си заслужава да държите, пренаредете приоритетите си, като се осланяте на реални доказателства, а не само думи, обещания…
Понеделник е вашият ден, вие направлявате събитията, качествата ви се „осветяват“ и не остават незабелязани.
Във вторник и сряда- можете да спечелите нещо или да повлияете положително на доходите ви, въпреки че не са изключени и извънредни разговори.
В четвъртък, петък и събота- интересни, важни новини, възраждат се въпроси от миналото.
В неделя повечето от вас имат нужда от почивка…
Скорпион
През тази седмица имате благоприятна възможност да хармонизирате личните си взаимоотношения, да срещнете любовта, ако все още сте сами.
В друг вариант, появяват се хора, които са готови да ви помогнат и да разширят хоризонтите пред вас, да ви предоставят алтернативи за развитие, особено, ако настоящето вече не ви удовлетворява.
Всъщност, мнозина усещат, че са на прага на житейски кръстопът или се колебаят по кой път да поемат и то на различни нива- в личен, но и в професионален аспект. Хубаво е, че повечето от вас имат варианти, но избора си остава техен…
Това, което остава като „слабо звено“ – все още са паричните потоци, защото са нараснали разходите, понеже са ескалирали промени около ваши партньори, а те рефлектират и върху вас и т.н.
Някой Скорпиони могат да изпитват съмнения относно лоялността на своя избраник, в такъв случай- „мъглата скоро ще се вдигне“.
В понеделник ежедневието е извън обичайния ритъм, не са изключени изненади, които още в началото да наклонят везните в една или друга посока.
Във вторник и  сряда сте в център от събития или внимание, защото адреналинът, съответно –инициативността ви се покачват. Дайте най-доброто от себе си и това няма да остане незабелязано.
В четвъртък, петък и събота- получавате награда, бонус, морално удовлетворение.
В неделя- интересни, важни разговори и новини.
Стрелец
До 09 юни вие сте в прекрасен период да хармонизирате отношенията си с вашия партньор, да срещнете любовта, да увеличите кръга си на влияние, популярност и т.н. Възползвайте се, опитайте се да отстраните евентуални слаби звена сега, защото после ще е по-трудно и те /стари и неразрешени въпроси/ отново ще напомнят за себе, но ще са набрали скорост-образно казано, а както знаем, в началото винаги по-лесно се влияе…
В ежедневието ,на работното ви място сте съпътствани от доза късмет, която можете да усетите по различни поводи- като получавате подкрепа от страна на колеги и/или повишите доходите си, ако позволява заеманата от вас позиция, квалификация и т.н.
Други- ще се разтоварват и ще получават значимо удовлетворение точно на работното си място, а може и флирт да прерасне в любовен роман…
Вероятно и повечето от вас ще се чувстват по добре навън, отколкото у дома. Въпроси отнасящи се до близки, роднини и условия на съществуване, место-живеене започват да придобиват някакви неясни форми и/или са свързани с повишена грижа. Препоръчително е да не позволявате вид неясноти да прорастват…
Понеделник е цветен и позитивен.
Във вторник и сряда могат да ви обземат съмнения, предчувствия, може да откриете алтернативни изходи от сложни ситуации.
В четвъртък, петък и събота сами направлявате хода на събитията, привличате внимание и погледи, възползвайте се!
В неделя- ви занимават финансови въпроси, провеждате разговори на подобни теми и нека те бъдат конструктивни.
Козирог
Вие сте в силен или важен период относно професионалната ви реализация, имидж като минимум и сега е моментът да се опитате да въздействате положително на този сектор, ще имате подобен шанс, а постиженията ви ще са дълготрайни.
Подходящо е да разчитате на завоюван вече авторитет, на собствения си опит…Не се предоверявайте твърде обаче при водене на преговори, за да не окажете подведени, отново-на работното ви място приоритетно, пазете си гърба от интриги, неясноти и т.н. Нека всичко бъде заявено ясно и точно!
В близкото ви обкръжение се появява личност, която много силно ще ви стимулира да се развивате, ще ви дава насоки, ще се опитва подчертано да ви влия…Това може да е вашият личен партньор, а може и да е делови…
Всъщност, сега можете да изгладите евентуални недоразумения с любим човек, а ако сте сами- да срещнете любовта, особено представителите на първи деканат, но и всички останали в различна степен.
Показателен за таван от възможности и по-далечни перспективи на развитие е понеделник.
Във вторник и сряда имате на кого да разчитате, а в четвъртък, петък и събота се налага да сте предимно стратези, за да преуспеете.
В неделя, ако има нещо скрито, бързо излиза на повърхността.
Водолей
Появява се благоприятна възможност да хармонизирате семейната среда, да подобрите фона си на съществуване, като извършите полезни преустройства и покупки и т.н.
Напрежението в отношенията ви също се снижава, приоритетно с ваши партньори-лични или делови, с тях обсъждате по-дългосрочни идеи за развитие, а понякога и намерения за пътувания, премествания и т.н. Каквото и да е, сега звездите са на ваша страна и вие трябва да го усетите по различни начини и поводи, включително и при изпълнение на рутинни, служебни ангажименти.
Все още финансовото ви състояние остава сложно поради повишени разходи, необмислени харчове…Полезно е да се пазите и от измами, ако ви предстоят важни сделки, хубаво е да използвате и вид посредник, доказан професионалист по интересуващия ви профил.
До четвъртък дребни действия имат широко отражение върху социалния ви статус, имайте го предвид и внимавайте в посоката, която ще канализирате усилията си.
В петък и събота няма да ви липсва компания, възможно е стари приятели да напомнят за себе си.
В неделя повечето от вас имат нужда от почивка.
Риби
През настоящия период можете да разнообразите ежедневието си с вид хоби, като се отдадете на любими хора, творческа работа и т.н. Тенденцията предполага и повишена социална активност, която да доведе до приятни разговори ,новини, възможност да се стигне до изгодни договорки.
До 09 юни можете да превъртите почти всяка ситуация във ваша полза чрез дар словото ви. Думите ви имат чуваемост, срещат подходяща подкрепа и разбиране.
В дома ви все още цари известен хаос, а сега към това се прибавят и дебати, как да се справите с това. Или вие ще убеждавате, или вас ще ви убеждават, но не е сигурно, че споровете на този етап са конструктивни, така че може би е по-добре да ги отложите или добре, обективно да се опитате да прецените и откриете първоизточника на известните недоразумения в сферата на дома и семейството ви. Теми, които ескалират в този сектор или са трупани дълго, или имат широк отзвук, поне като фон, така че е добре да не ги пренебрегвате, а да вземете своевременни мерки.
Ако сте сами и сте социално по-активни, имате шанс да срещнете любовта, особено през втората част на седмицата…



Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads