Видео преглед на печата

неделя, 16 април 2017 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп 17.04-23.04.2017г.

Настоящата седмица е динамична, но предоставя възможност да се довършат казуси от миналото. Шансовете са на различни нива…Звездите ни дават „зелена светлина”, да доведем до успешен край въпроси, които са ескалирали през изминалия близо месец, изненадвали са ни, обсебвали са вниманието ни, но и са се проточвали, обърквали по различни поводи. Е, сега можем да намерим изход, като минимум- да канализираме енергията и инициативността си в една конструктивна и по-дългосрочна перспектива, поне- такава се оформя съобразно собствените ни действия.
В личен аспект- проявяваме упорство, но то е обмислено и  „неслучайно”, в повечето случай- целесъобразно и водещо до по-голяма независимост, сигурност, стига да сме готови и да поемем своята адекватна отговорност. Онова, което трябва да прораства и има място в бъдещото ни развитие, ще се случва- почти по инерция. Подчертавам, че това са събития, които набират скорост, но коренчето е „посято” в миналото, а към настоящия момент получава сили да се развива бързо и даде „плод”, който може да е сладък, но може и да е кисел, ако използваме метафора. Това, с което не сме съгласни, ще изисква коренна промяна в подхода или направо- да тръгнем в друга посока, да търсим-намираме съвсем различни алтернативи от настоящите.
В обществено- значим план също може да се вземат решения, които да имат дългосрочно и позитивно отражение, отнасящо се до нашата сигурност, материално благополучие…
Поради ретроградното движение на Меркурий обсъждането на  идеи- не е окончателно, но информационният поток е много усилен, носи ценни знания, прозрения, които са верен, полезен ориентир.
Водещото правило за периода е, че имаме варианти, може да сме на прага на житейски кръстопът, а ние сами ще направим своя избор.
В любовта- разяснителни разговори са доста вероятни, както и да се намери компромис при спорни теми. Тенденцията е особено валидна- при наличието на скрепващ общ интерес, предимно финансови, но не само.
На 20 април Слънцето преминава в Телец, ще отключи постепенно практични оценки и нагласи, същевременно, ще станем по-твърди, праволинейни и упорити, когато сме набелязали своята цел. Настъпва време, когато ще материализираме желанията си или действия от миналото ще дадат резултат, ще се „покажат”, имплантират  в реалността… Превключващ и показателен е точно-20 април.
От 22 април Марс ще транзитира през Близнаци, под негово въздействие ще ставаме по-остри в изказа, социалната активност  ще продължава да расте, но се прехвърля в полето на активна комуникация, понякога-словесна война. В действията ще забелязваме „блъфиране”, ще проявяваме инициатива на няколко полета едновременно, ще преуспяват през идните близо два месеца онези, които са по-умели оратори, създават връзки и ги използват в свой интерес…
Овен
Ежедневието ви продължава да е доста динамично, изпълнено с възможности, но и изненади, понякога-обрати. До 20 април Слънцето е все още във вашия зодиакален знак и като финален акорд в това поле- вие може да увенчаете с успех свои минали инициативи, които освен всичко друго ще оформят и по-далечни перспективи на развитие.
Успешно се справяте с казуси отнасящи се до пътувания, юридически казуси, взаимодействие с институции, можете да разчитате на помощ от страна на по-възрастни и/или авторитетни лица.
По отношение на любовта- намира се вариант да се изчистят евентуални недоразумения, съвсем конструктивно, обмислено. На 20 април Меркурий отново ще се върне във вашия зодиакален знак, така че ще ви подтикне да преразгледате стари решения, отново е важно да сте инициативни, за да придобиете по-голяма сигурност-на различни нива. Тенденцията се усилва след 22 април, когато Марс, вашият управител навлиза в Близнаци и ще изисква от вас да сте особено комуникативни, социално активни- да отстоявате мнението си, да преговаряте, да създавате връзки, така че да се превъртите на по-високо ниво или поне да защитите настоящите си позиции.
С преминаването на Марс в Близнаци постепенно ще се почувствате по-свободни, поради допълнителни шансове, които перманентно се разкриват пред вас или защото спонтанно ще оставите някакъв товар зад гърба си.
Понеделник, вторник и сряда- са важни за общественото ви положение, дребни действия имат широко отражение.
В четвъртък и петък   –има на кого да разчитате, тези дни могат да ви стабилизират или да ви прехвърлят на други релси на развитие с обновени задачи и перспективи.
В събота и неделя може да разкриете някаква тайна, ако има нещо, което препятства пътя ви-то става много по-видимо.
Телец
През тази седмица звездите постоянно ви посочват, насочват към алтернативи, които да ви измъкнат от заплетени ситуации- в материален аспект, в професионалната ви реализация. Алтернативите може да са под формата на предложения, а също- помощ от страна на приятели, колеги, партньори. Не всички ще бъдат доброжелателни, полезно е да пазите гърба си, но вие вече имате достатъчно ясна преценка- на кого можете да разчитате, съответно-не.
На 20 април Слънцето вече преминава във вашия зодиакален знак, това е ключов момент през годината, който ще обнови житейската ви, годишна програма, в нея водещ приоритет явно ще бъде необходимостта да стабилизирате финансите си.
Ще имате такива шансове, като те постепенно ще се усилват, едновременно със собствената ви инициативност в това поле, което през идните два месеца може да преобрази материалното ви благополучие…
Не бързайте на този етап, анализирайте получена информация, възползвайте се от ретроградното движение на Меркурий, така че да оцените подробности, дори и такива, които са ви убягвали. Някой от тях ще трябва да отстраните като препятствие, а от други да се възползвате. Сглобете цялата картина-тя ви се показва от различни ъгли и това е чудесно, като знание и не само…
В понеделник, вторник и сряда- се финализират теми отнасящи се до крупни печалби, инвестиции, алтернативни доходи, подкрепа от страна на важни за вас хора. Можете да влияете и насочвате все още, възползвайте се!
В четвъртък и петък променяте линията си на поведение, желания, дребни действия имат широко отражение и се закодират в имиджа ви като минимум.
В събота и неделя- „пресявате” приятелства.
Близнаци
През тази седмица имате шанс да стабилизирате своите партньорски отношения-лични или делови, да стигнете до важни и конструктивни решения, които да оформят по-далечна визия за общото ви бъдеще. В друг вариант- взаимодействието ви с околните, подкрепата, която получавате ще е полезна за собственото ви развитие.
Меркурий – вашият управител и покровител е ретрограден, значи- не всичко протича гладко, може да изпитвате вътрешни колебания или пък да се налага повече от обикновено да се справяте с минали пропуски, грешки, да търсите изход от подобни стари и заплетени казуси. Да, към настоящия момент можете да им въздействате позитивно и това трябва да е водещо правило.
От 20 април Слънцето вече ще транзитира през Телец, вие навлизате в период на приключване на един годишен цикъл, така че по-голяма част от събитията се движат повече по инерция- получавате награда или вид развръзки на усилия, които сте полагали дълго…За кардинално ново начало не е време, но за стабилизация на постигнатото-да.
В рамките на това- от 22 април вие ще сте все по-инициативни, борбени, в център от събития по различни поводи. Причината е, че Марс навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви надари с енергия, но и необходимост да се борите за своето място под Слънцето-образно казано, да преследвате енергично мечтите си, да отстоявате правата си.
Онова, което постигнете сега и през идните близо два месеца ще има дълготрайно отражение, да кажем- през идните две години и половина.
Рак
През тази седмица всички усилия, които сте полагали в миналото си, в ежедневието, приоритетно- отнасящи се до кариерното ви развитие- ще бъдат оценени по достойнство, така че тенденцията може да стабилизира позициите ви, да получите повишение, морално удовлетворение или силна опека от страна на по-възрастна и авторитетна личност. Каквото и да е- набелязват се по-далечни перспективи относно социалния ви статус, отговорности, които трябва да носите…Често те ще са по-високи, но ще бъдат възнаградени по един адекватен начин.
След 20 април, все повече се налага да се доказвате в колектив, да търсите-намирате подкрепа от страна на колеги, приятели. Причините могат да са в променените ви позиции- като длъжност например, също- место-работа, изисквания, вариантите са много. Обединяващо правило е, че ще трябва да градите мостове, в това поле ще концентрирате усилията си и повечето от вас действително ще намерят покровители, съмишленици и т.н.
Вие сте на път да приключите една енергийна програма, тя основно   е свързана с професионалната ви реализация, но може и – брачни отношения. През идните близо два месеца, вие навлизате в период, през който променяте подхода си, ритъма си в ежедневието, не е изключено да възникват допълнителни ангажименти, но и възможности…също-ако има нещо, което препятства успехите ви, трябва да остане зад гърба ви, защото е изчерпано- то е все по-видно…
В понеделник, вторник и сряда- шанс да стабилизирате партньорските си връзки, пластовете в това поле се наместват през тези , обръщайте внимание на случващото се, насочвайте.
В четвъртък и петък получавате важна информация, която ще повлияе, промени първоначалните ви намерения.
В събота и неделя мнозина имат нужда от почивка, притежавате силна интуиция, възможни са прозрения, научаване на нещо, което ви е убягвало.
Лъв
През тази седмица имате шанс да стабилизирате партньорските си отношения /лични или делови/, които се отразяват на по-далечни перспективи на развитие. В подобен процес, вие проявявате забележителна инициативност, решителност, която ще обнови имиджа ви. Вероятно и не без причина, а защото се чувствате предизвикани да защитавате интересите си.
Ако става въпрос за лични връзки- не са изключени разяснителни разговори, равносметки и т.н. На повечето от вас се налага да направи съзнателен компромис, ваш е изборът- каква посока ще изберете. Не позволявайте чисто материални въпроси да застават между вас и любими хора, все пак...
В професионалната ви реализация- навлизате в период на повишена конкуренция, но тя може да ви стимулира, ще отключи състезателния ви характер…През идния близо месец ескалират събития, които ще обновят имиджа и кариерното ви развитие, показателни и превключващи дни са четвъртък и петък.
Слънцето – вашият покровител, навлиза в Телец на 20 април, едновременно с него вие ще промените линията си на поведение, ще се водите повече от земни и практични оценки, ще сте склонни да проявявате забележително упорство и праволинейност и това задължително ще даде положителен резултат, ако не веднага, то през втората част на май.
До сряда сте доста ангажирани, включително и с ангажименти извън обичайното, изпълнението им няма да остане без адекватни оценки и последици.
Четвъртък и петък са превключващи за партньорските ви отношения, насочвайте…
В събота и неделя сте доста емоционални, обградете се с положително настроени личности, избягвайте конфликти.
Дева
През тази седмица е оптимален срок да въздействате на домашната, семейна атмосфера, като се справите с казуси, които са ескалирали дълго време, не са от вчера.
С навлизането на Слънцето в Телец, вие постепенно ще придобиете по-голяма увереност, ще получите допълнителни шансове за развитие, особено, ако търсите такива.
Все пак, Меркурий- вашият покровител е ретрограден, така че ви насочва по-скоро към варианти, които да ви помогнат да се справите с  евентуални недоразумения, пропуски и нерзрешени казуси, отколкото да стартирате на този етап нещо кардинално ново…Но можете да разширите кръга си на влияние, като разчитате на лица и извън близкото ви обкръжение.
След 22 април навлизате в период, през който трябва активно да отстоявате позициите си, защото изискванията към вас се променят и/или попадате в конкурентна среда, налага се да се доказвате повече от обикновено.
В любовта- до края на настоящия период имате шанс да скрепите връзките си с общи планове и идеи за общото ви бъдеще. Ако различията ри някой са непреодолими, това ще стане ясно- отново през тази седмица по различни поводи, особено в събота и неделя.
Везни
През тази седмица може да водите интензивни преговори с партньори /лични или делови/, които да променят общественото ви положение. В този процес- променяте линията си на поведение, връзки, които имате- някой от тях ще се заздравят, а некачествените ще останат зад гърба ви.
Имате достатъчно ресурси, за да влияете на мнението на околните и да накланяте везните във ваша полза, а като награда- да повишите авторитета си…Ако събитията не се развиват точно в тази посока, тогава, това може да е повод за кардинална промяна в намеренията, така че да се окажете на прага на житейски кръстопът, тенденцията е все по-силна през втората част на периода.
Звездите изискват от вас да излезете от рамките на познатото-чрез пътувания, премествания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, понякога- като разширите знанията и интересите си. Победи на „този фронт”- ще са съпътствани и с доза късмет, ще имат дългосрочно отражение. За сега- това са предимно очертания за бъдещи перспективи, но не пречи да ги отразите, а не да ги пренебрегвате.
В понеделник, вторник и сряда се концентрирате върху домашни, семейни или имотни въпроси и можете да ги канализирате в подходяща посока.
В четвъртък и петък притежавате доза късмет, но дните носят изненади, понякога обрати, така че не действайте рисково.
В събота и неделя „почивате” активно.
Скорпион
Седмицата е подходяща да се докажете на работното място, да проявите инициативност, която ще повлияе положително на доходите ви, може да стабилизира за дълго позициите ви. Това е лайтмотив до сряда, дните са показателни а по-дългосрочни перспективи в този сектор, дали можете да разчитате на повишение, адекватна оценка или ще трябва да се насочите в друго поле на изява. Ако всичко е наред, на относително спокойствие отнасящо се до реализацията ви, можете да разчита дълго време напред.
Ако ескалират промени, те може да имат оздравителен ефект върху вас- буквално или в преносен смисъл.
В любовта- едва ли ви липсва внимание, но в последно време ескалираха някой недоразумения, поради чисто финансови въпроси или пък равносметки, неразплатени сметки от миналото-буквално и в преносен смисъл. Сега можете да разрешите тези казуси, на базата на компромис, стига да искате, въпрос на избор, но и преценка…
От 20 април все по-важни стават теми, които се отнасят точно- до партньорските ви отношения /лични или делови/. Пролетта обещава да е бурна за вас, изпълнена с много емоции, шансове, но и предизвикателства, понякога обрати. Изберете посоката още в началото, усетете на къде „духат ветровете”, изградете си стратегия…
До сряда информационният поток е много усилен, повод за решения и не само.
В четвъртък и петък се раздвоявате между различни приоритети, не са изключени леки и по-силни „земетресения” под краката ви- зависи какво напрежение се е натрупало и как го разтоварвате.
В събота и неделя настроението ви варира в широки граници от песимизъм до романтика…нека да е второто.
Стрелец
През тази седмица може да се почувствате енергийно защитени, стимулирани да се доказвате по различни начини- като виждате положителни резултати от полагани от вас усилия, като получавате подкрепа от любими хора и т.н.
От 20 април ежедневието ви става все по-натоварено с ангажименти, но и резултатно. Изглежда, че отговорностите ще натежат за сметка на други ангажименти, които ви бяха по-приятни. Изграждате си строга система от задачи за изпълнение и навлизате във важен период относно професионалната ви реализация. Ако сте служител във фирма- вероятно ще възникват допълнителни отговорности, но те ще се оценят по достойнство и ще имат положителен ефект върху авторитета ви.
Ако имате собствен бизнес, инициативността ви ще даде отлични резултати през втората част на май.
След 22 април социалната ви активност расте, защото попадате в ситуация на по-изострена конкуренция или пък- около вас се появява личност, която ви стимулира, енергизира, въодушевява, понякога дразни, но и мобилизира…
Партньори /лични или делови/ все повече ще привличат вниманието ви, защото около тях ескалират промени, които се отразяват и на вас самите, понеже се налага да стабилизирате връзките си и т.н.
До сряда са възможни извънредни разходи, не поемайте прекалено големи рискове.
В четвъртък и петък- интересни, важни новини.
В събота и неделя ви занимават семейни, домашни задължения и приоритети.
Козирог
Въпроси, които се отнасят до дома и семейството ви и/или недвижимо имущество, условия на съществуване- се изясняват до 20 април или поне това е оптимален срок да въздействате на тази сфера от живота ви, дните са показателни за също за този сектор и бъдещи перспективи- на какво можете да разчитате, с какво трябва да се справите, за да е по-стабилно развитието ви в това поле.
През цялата седмица информационният поток е много усилен, приоритетно в дните до сряда, когато можете да узнаете за подробности, скрита информация, която ви е убягвала, но е важна, за да изберете вярната посока.
След 20 април излизате от водовъртежа на познатото с нови ангажименти, приоритети и т.н.
През идните няколко седмици тенденцията ще се усили, ще ви изпълни с множество задачи за изпълнение, ежедневието ви става все по-динамично, но и резултатно.
Ескалира необходимостта да се доказвате на работното си място, в променени условия на труд или повишаваща се конкуренция, това е по-видно през втората част на периода, превключващи са четвъртък и петък.
В събота и неделя- интересни новини, „осветляващи” разговори.
Водолей
През тази седмица водите доста конструктивни разговори, в които можете да привлечете влиятелни личности на ваша страна, да получите подкрепа от по-възрастни и авторитетни фигури, също- стари приятели, които напомнят за себе си и т.н.
До сряда, ако има някакви скрити процеси, които препятстват пътя ви на развитие, те стават по-видни, полезно е да не пренебрегвате случващото се, а да отстранявате слабите звена своевременно.
От 20 април все повече натежават приоритети, които са свързани с дома и семейството ви, в друг случай- имуществени казуси, теми касаещи близки и роднини. Изглежда, че ще се наложи да делегирате времето си, така че да не изостават едни приоритети за сметка на други и т.н. Навлизате в период, през който изграждате основи за бъдещо развитие, защото обновявате плановете си, понеже сте на прага на житейски кръстопът и трябва да изберете вярната посока и т.н. На този етап няма за къде да бързате, а предимно да търсите варианти, да отчитате подробности, да изчиствате недоразумения от миналото, недовършени ангажименти и т.н.
След 22 април инициативността ви расте, свободата на действие и изява…Трудно ще контролирате поривът си за промяна, още по-трудно ще позволявате на някой да ви влияе.
В четвъртък и петък звездите променят енергиите около вас, вие го усещате на различни нива, в собствената ви линия на поведение, отношението към вас…
В събота и неделя се пазете от прекомерни разходи и/или избягвайте спорове на подобни теми.
Риби
До 20 април вие сте в прекрасен период, когато можете да увенчаете с успех дълги усилия, да се доберете до цели, които ще се закодират трайно в имиджа ви. Подаръци няма да има, но заслужена разплата-да. Тенденцията ще помогне на мнозина да стабилизират доходите си, да спечелят нещо значимо, като минимум- морално удовлетворение. Прогнозата е валидна за всички, но подчертано за родените през трети деканат на зодията.
След 20 април социалната ви активност постепенно ще нараства, Съдбата ще ви срещне с интересни хора, ескалира вероятност да водите разяснителни разговори, получавате ценна информация, която ще е отправна точка за нов път на развитие или позиции, които заемате в колектив.
След 22 април постепенно се активират други водещи задачи за разрешаване- да се справяте с домашни, семейни или имуществени задачи. В оптимален случай- това са ремонти, необходимост да инвестирате в дома си, а в друг вариант- ескалира напрежение между вас и член на семейството, което трябва  да се стопира още в началото, когато винаги по-лесно се влияе.
Не влизайте във вид състезание с близкото си обкръжение, стремете се да обедините усилията си в обща цел, която може да хармонизира и подобри средата ви на съществуване, а не обратното.
В понеделник, вторник и сряда са възможни извънредни разходи, няма да ви липсва компания, но разбирате също- на кого и в каква степен можете да разчитате.
В четвъртък и петък-интересни новини, избягвайте конфликти, дните не протичат според обичайния график.
В събота и неделя привличате внимание трудно прикривате емоциите си, на повърхността изплуват всички преживявания….

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads