вторник, 15 декември 2015 г.

Енрике Иглесиас се извини на български за голямото закъснение на концерта в зала Арена Армеец


"Извинявайте, че закъснях", каза на чист български Енрике Иглесиас, след като изпя няколко песни в препълнената "Арена Армеец" - в концерт, започнал два часа след обявеното начало - 20:00.

Той обясни пред публиката, че до преди няколко часа е бил в болница и се наложило да получи няколко шева.

След като изпя няколко песни покани на сцената дете от публиката. Иван от Пазарджик бе късметлията, който се качи заедно с баща си Христо. Енрике почерпи Христо с ром, дадоха си наздравица и му остави микрофона за следващата песен.

През цялото време той тича неуморно по сцената, показвайки перфектна физическа форма. За капак направи коронния номер на почти всички гостуващи у нас звезди - да развее българското знаме и да се загърне него.

36 часа продължи построяването на сцената и инсталирането на цялата аудио- и визуална техника заедно с осветлението и всичко необходимо за сценичните ефекти. Доста хора от различни националности се включиха в подготовката на шоуто.

За първи път в "Арена Армеец" имаше алтернативна сцена, благодарение на която зрителите в по-далечния край на залата успяха да видят своя любимец отблизо.

Залата беше препълнена, а стотици желаещи да присъстват не успяха да си купят билети. Заради огромния интерес към Иглесиас преди дни организаторите обявиха и негов втори концерт у нас през 14 май 2016 г.

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads