Видео преглед на печата

неделя, 5 ноември 2017 г.

Хороскоп за седмицата 06.11-12.11.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



Слънцето е в Скорпион, традиционно през това време от годината ние сме в период на  трансформации, които касаят партньорските ни отношения, също- финансово благополучие, а то  е като скачени съдове за подкрепата, до която можем да се доберем от близки хора, влиятелни личности, институции и т.н. През тази година това послание е в пъти по силно поради наличието на Юпитер в този сектор, който  ни фокусира върху онова, което страстно желаем и е дълбоко закодирано като желание, евентуално натрупано неудовлетворение или предопределеност….Все едно ни се дава шанс да се прехвърлим на нови релси на развитие, а посоката много зависи от първоначално заложената мотивация, съответно в какво имплантираме тази мощна и преобразуваща енергия…
Във вторник Венера също преминава в Скорпион  и допълнително ще усили горе-споменатите тенденции. Постепенно ще изпаднем в плен на чувства, които са трупани дълго, но сега се активират по различни поводи и предизвикват приливна вълна, „цунами“ в душата ни…Въпреки че Скорпион е потаен знак, няма да е лесно да прикриваме онова, което изпитваме.
В друг случай- проявяват се някакви истини, но те все още са една малка част, която те първа ще се разкрива. В този смисъл е препоръчително да не пренебрегваме „подсказките“ на звездите…
Продължават да изплуват на повърхността скрити процеси, понякога скандали…Който владее информацията, той може да владее  положението и мнозина ще се опитват да се възползват от вид знания и не винаги по най-почтения начин…
Меркурий вече транзитира през Стрелец- заменяме стратегиите в общуването с откритост, склонност да се изказваме рязко, без страх, в съчетание с голяма целеустременост и поглед в по-далечни перспективи на развитие.
Меркурий в Стрелец ще ни фокусира върху правни въпроси- буквално или в преносен смисъл, новини от международно значение.
В края на седмицата институциите ще имат воля за значими преобразувания, които касаят приоритетно парични потоци, банки, сектори за борба с престъпността-общо, въпреки че това ще продължи да се развива с бързи темпове и през следващите месеци, сега усещаме по-силно „ветровете на промяната“.
В личен план- дава ни се възможност да постигнем нещо значимо. Онова, което можем да придобием в месеца на Скорпион е способно да надмине очакванията ни, особено в чисто материален аспект. Но не бива да очакваме подаръци, следва да предприемем смели стъпки, сами да бъдем инициативни…
В любовта- обичаме дълбоко, не са изключени сцени на ревност, обяснения, разяснителни разговори, ярки и запомнящи се преживявания /хубави и лоши/, крайности в поведението. Подходящ момент да изгладите евентуални недоразумения, да скрепите връзките си с някакви решения, които още повече ще ви сближат и обогатят /буквално и в преносен смисъл/.
Ескалират  също тайни романтични контакти, но задължително с последици.
Любовни отношения започнали през втората част на периода могат в повечето случаи да се отчетат за неслучайни и да стигнат до задълбочаване, сключване на брак и т.н.
Щастлива и успешна седмица на всички!
Овен
Звездите все по-силно ви притискат да промените нещо в подхода си, да повлияете на крайните резултати и касаещи водещи теми като кариерно развитие, обществено положение, имидж- като минимум.
За да постигате целите си на този етап ви се налага да си сътрудничите или повече от обикновено да се съобразявате с лица от близкото ви обкръжение, дори и това не винаги да ви е приятно.
Същевременно, ако се доберете до чужда опека и одобрение /от влиятелни персони до институции/, използвате стратегия, обходни и неявни пътища към целите ви, варианти, от които до този момент не сте се облагодетелствали, тогава- действително можете да постигнете нещо значимо- да се изкачите по йерархичната стълбичка, да преумножите богатството си…Припомням, че онова, което можете да трансформирате, а после да придобиете в месеца на Скорпион е несравнимо по размери и следствия с много други и удачни периоди.
Все повече ви занимават въпроси отнасящи се до пътувания, получавате интересна, полезна информация от хора стоящи далеч от вас.
В любовта ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В позитивен вариант- обяснения в любов, запомнящи се романтични моменти. В не толкова подкрепящ случай- възможно е да се преминат определени граници и да се въвлечете в сцени на ревност, прекалено големи претенции. Внимавайте!
Телец
От вторник вашата покровителка Венера ще транзитира през Скорпион и вие ще попаднете в поле от силни емоционални преживявания, вероятно и не без причина, а под влияние на важни за вас хора, съответно- тяхно поведение към вас, реакции и т.н. В този смисъл- водеща тема са партньорските ви отношения, а вие все още можете да ги насочвате в по-положителна за вас посока и то за дълго.
Ако все пак ескалират някой разочарования от определени личности, то задължително ще се появят други, които ще ви подкрепят и на чиято опека, добронамереност и т.н., вие ще можете да разчитате…
Вие сте в прекрасен период да скрепите връзките си или да откриете любовта, ако все още не сте.
Ако тази тема не ви интересува, тогава вероятно ще се концентрирате върху обществено-значими въпроси, които ще повишат популярността ви и със съответните последици.
Сега преуспяват онези от вас, които са социално много активни. Възползвайте се от „приливната вълна“ и ще стигнете далеч, буквално и в преносен смисъл. Вие може да пътувате, да разрешавате правни казуси, влиятелни авторитети извън близкото ви обкръжение са способни да трансформират начина ви на съществуване.
Ежедневието ви е доста натоварено, намирайте начин и да се разтоварвате, на работното място ескалира повишена конкуренция, променени условия на труд или че появява човек, който „проверява“ търпението ви. В такъм случай е препоръчително да изчакате бурята да отмине и да не позволите да ви въвличат във вид некоректно противопоставяне.
Близнаци
Вие сте в силен период относно професионалната ви реализация, всъщност сега е моментът да се доберете до успехи, които ще се превърнат в основа, която ще надграждате  през цялата идна година. Вероятно този процес ще е съпътстван с по-смели крачки, които следва да реализирате, например да смените работното си място и/или нещо в линията си на поведение и т.н.
През тази седмица се усилва вероятността да се осланяте над обичайното на добронамереността и подкрепата от страна на колеги или влиятелни личности /въпреки че съвсем не всички ще са на „ваша страна“, но вие ще имате избор/, а това като следствие- може да повиши доходите ви, като минимум- утвърждавате авторитета си.
Ежедневието ви е много натоварено, но и резултатно. Колкото сте по-инициативни в горе-посочените сектори, толкова по-значими ще са успехите ви.
Същевременно партньорските ви отношения /подчертано-личните, но не само/ преминават в някаква фаза на „пречистване“, чрез разяснителни разговори или ако те не доведат до нужния резултат- до разрив. Не можете да разчитате твърде на разбиране и отстъпчивост от страна на близки до сърцето ви хора, но аргументираното отстояване на собственото ви мнение-да. Опитайте се да насочите тези тенденции още в началото и в по-положителна за вас посока, иначе може да се въвлечете в спирала от разяснителни разговори, но и недоразумения до 23 декември…
Рак
Вие сте много емоционални, хора близки до сърцето ви обсебват съзнанието ви и в повечето случаи са повод за гордост, радост и/или незабравими преживявания, разяснителни разговори, чрез които имате шанс да  насочвате взаимоотношенията си в по-положителна за вас посока.
През тази седмица можете да трансформирате връзката си, това е оптимален период за въздействие, като минимум- показателен на къде вървят сърдечните ви дела. Имате огромни ресурси да въздействате, можете да разчитате и на доза късмет. Ако това все пак не се случи, ще е верен признак, че трябва да прелистите нова страница във взаимоотношенията си.
Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…
Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта.
Слабо звено си остават домашни, битови ангажименти, които наклаждат като минимум напрежение, изискват усилия, инвестиции или стремеж към избягване на конфорнтации у дома.
Лъв
Повечето от вас под влияние на дълбоки емоционални преживявания, преоценки на базисни приоритети. Вероятно мнозина ще вземат крайни решения и те са способни да преобразят „декорите около тях“, ритъма в ежедневието и т.н.
В оптимален случай- разрешавате имотни казуси, промени в дома ви са повод за радост, касаят вас или близките ви, може да получавате подкрепа, да обсъждате теми дори и за професионалната ви реализация.
Възможно е да си организирате малко тържество у дома, да закупите вещи, които да хармонизират и подобрят атмосферата и т.н.
В друг вариант- пътувате, променяте жителството си, место-живеенето си.
Продължавате да водите напрегнати разговори, преговори, да се борите за своите права и интереси и действително чрез настойчивото ви и последователно действие ще заемете нови позиции в колектив, ще обновите връзките си –лични или делови.
Дева
Социалната ви активност е значима при повечето от вас, а това е повод за интересни, полезни, обогатяващи разговори.
Провеждате срещи и/или пътувате, така можете да сбъднете своя мечта, постигнете успехи или срещнете любовта.
При всички случаи- вероятността да направите пробив в избраното от вас направление, да получите приятни новини е повече от голяма.
Част от вниманието ви се премества у дома, за разрешение на битови и имотни казуси, думите ви имат подчертана чуваемост-възползвайте се по оптимален начин.
Голяма част от енергията си я влагате в реализацията на чисто материални цели, имате шанс да ги постигнете, но не без борба и/или вид конкуренция, дори противопоставяне на интереси. Изградете си стратегия, отстоявайте интересите си до край и звездите ще ви подкрепят.
Везни
Вие сте в много силен период да повишите доходите си или поне да направите съответните стъпки в тази посока. В друг случай- решавате да инвестирате в недвижимо имущество, а не е изключено и да получите силна подкрепа от семейството си.
Каквото и да е, шансовете да спечелите нещо значимо са повече от големи, особено, ако целенасочено действате в тази посока.
От вторник Венера-вашата покровителка ще транзитира през Скорпион, ще ви концентрира върху конкретни и подчертано практични цели, ще влагате много страст, а понякога и вид стратегия, за да ги постигнете и можете да извършите своеобразен пробив, дори да разчитате на събитие, което граничи с подарък от Съдбата.
Същевременно мнозина са под влияние на известно напрежение, то може да е продуцирано от собствените им повишени амбиции, но не е изключено и да се проявят под пресата на ескалиращи ангажименти, усещането, че трябва да реагирате бързо, за да не утече възможности, да се предпазите от обрати и/или изненади предимно от „другите“-общо. На практика действително е така, това важи предимно за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен…
Информационният поток се усилва, възползвайте се, „уловете своята птица на щастието“…
Чувствата в личните взаимоотношения са хладни или се преоценяват, или се изместват от нещо друго и по-важно като тема…
Скорпион
От вторник Венера също ще транзитира през вашия зодиакален знак и така вече двете планети, които се свързват с щастието и успеха са във вашия зодиакален знак. Това означава много редки възможности, които застават на пътя ви.
Не са изключени знакови, бих казала съдбоносни срещи и разговори, които могат да променят живота ви.
Препоръчително е да сте социално много активни, за да не пропуснете някой шансове.
През идните дни ще промените линията си на поведение, с по-голяма лекота ще печелите симпатии и ще привличате погледи. Но това не пречи да имате и скрити недоброжелатели, пазете се от „удари в гърба“, идентифицирайте скритите течения, за да не ви изненадат в края на ноември и началото на декември.
Стрелец
Всичко случващо се в живота ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.
Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че ви застигат интересни, полезни новини, все по-често може да се оказвате в център от дебати, защото вие ги инициирате или понеже интересът към вас е по-голям…Убедителността в изказа ви расте, възползвайте се по оптимален начин.
В близкото ви обкръжение има хора, които ви стимулират да се развивате, но може също да ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Имате достатъчно шансове за това.
Всички, но подчертано родените през трети деканат утвърждават авторитета си или получават вид възнаграждение за положени в миналото усилия, понякога и по един внезапен, изненадващ начин.
Козирог
Повечето от вас съществуват в конкурентна среда или подчертано им се налага да се борят за по-добрия си социален статус, като минимум- да удържат постигнати вече резултати. През тази седмица можете да постигнете набелязаните от вас цели, като разчитате на силна подкрепа от страна на влиятелни личности, групи от хора, с които взаимодействате, включително- приятели, колеги…
В друг случай- заемате нова и по-престижна позиция в колектив, променяте средата си на съществуване и т.н.
Добирате се до тайна информация или сте все по-склонни да водите някакви скрити преговори и така е правилно.
Възникват алтернативи, които могат да бъдат много полезни и касаят предимно дома, семейството, евентуални премествания, имотни казуси и т.н. Ще имате някакъв избор, ваше е правото дали ще се възползвате или-не.
Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра…
Водолей
Вие сте в един от най-ярките си периоди, през които можете да промените социалния си статус- кариерно развитие, брачни отношения, като през това време можете да си набележите някакви тайни възможности, допълнителни алтернативи, включително и такива, които не сте отчитали до този момент.
Имиджът ви също се трансформира под натиска на външни събития и/или понеже самите вие сте склонни да трансформирате линията си на поведение, но на този етап това се отчита като подкрепящо ви обстоятелство.
Може да се почувствате притиснати да действате, защото обстановката около вас не е същата, понеже сте си променили мнението и не сте съгласни на повече компромиси или възниква нещо ново и изкушаващо, което не искате да пропуснете и т.н.
Каквото и да е, онова, което зададете през ноември като тенденция ще има подчертано трансформиращ ефект по всички горе-споменати въпроси, бъдете максимално инициативни, за да не пропуснете шансове или в по-неприятна форма- да не позволите да попаднете под волята на властна личност и да обслужвате чужди, а не свои интереси. Както се казва-действайте, сега е моментът да се прехвърлите на други и по-перспективни релси на развитие.
Риби
Вие сте в период, през който можете да разчупите статуквото, съответно границите на възможното пред вас. Но за целта- на мнозина им се налага да излязат от рамките на близкото си обкръжение, да пътуват, да общуват с хора „стоящи далеч от тях“-общо, да преговарят активно по интересуващия ги профил.
Възможно е да ескалират юридически казуси, в такъв случай може да получите важни известия, да наклоните везните във ваша полза.
Ако амбициите ви са предимно в професионалната сфера- тогава може да получите повишение или подходящо за вас предложение, дори и да се наложи да допълните и обогатите знанията си. В такъв случай може да разчитате на внезапни, но доста примамливи и надеждни доходи.
Някой от вас получават разплата за дълго полагани усилия.
В любовта- също се изглаждат някой недоразумения, стига да не са стигнали прекалено далеч или пък може да срещнете вълнуваща личност, ако сте сами..
Популярността ви расте или влиянието ви в колектив.











Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads