неделя, 17 септември 2017 г.

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



Седмицата започва с Новолуние, под чиито влияние ще сме в понеделник и вторник, то се свързва с ново начало, което ще засегне ритъмът в ежедневието ни, въпроси отнасящи се до професионалната ни реализация, необходимост да бъдем по-внимателни към здравето си…
Нюанси на тази тенденция са, че могат да възникнат вид реорганизации и промени- да отстраним някой стари навици на различни нива, които препятстват успехите ни, действат негативно на тонуса и имиджа ни. Но допълнителните  ангажименти, които могат да внесат известен хаос са точно тези, които да ни подтикнат  да предприемем оздравителни крачки- буквално и в преносен смисъл.
През седмицата ще има хора, които ще дадат всичко от себе си, ще се трудят самоотвержено, за да получат добри резултати, но пак толкова вероятно е да има и такива, които ще се опитат да се възползват от тях и то по не твърде коректен начин. Явно е, че ще трябва внимателно да следим за интересите си и да действаме особено внимателно съобразно интереса си, това може да се превърне в лайтмотив за целия период или идния близо месец.
Научаваме тайни, проявяват се скрити процеси, добрата новина е, че знанието е винаги сила, друг е въпросът индивидуално как ще се възползваме от нея.
До 19 септември Венера е в Лъв, можем да спечелим нещо по един внезапен и бърз начин, Венера преминава в градуса на Слънчевото затъмнение от 21 август, така че могат да се проявят важни и определящи събития, които касаят нещо ценно за нас- от парични потоци до любими хора, все едно се пренасяме на други релси на развитие в това отношение, получаваме онова, което сме „посели“ доста преди това…Трансформациите се отчитат за „планирано, целесъобразно“ надграждане, процес на развитие в нова посока, дори и тя не винаги да ни харесва и в посока да шлифоваме своите знания и умения, да се научим да разчитаме повече на себе си, да проявяваме инициативност, но паралелно с това- да отчитаме и чуждото мнение, да не преминаваме определени етични граници. Да балансираме по подобен начин не винаги ще е лесно, онези, които се справят си гарантират рязък скок напред и нагоре. Други могат да попаднат в остри и конфликтни ситуации. През втората част на периода постепенно ескалира вероятността от публични скандали или обществено-значими решения, касаещи държавни и/или международни отношения. Тези послания на звездите ще продължат да променят света около нас до 11 октомври с пълна сила…
За сега, полезно е да следим за личните си връзки, да се опитаме да съхраним качествените, да отстраним онези, които ни вредят.
От 20 септември Венера ще транзитира през Дева, ще охлади страстите и чувствата, ще сме по-склони от всякога да ги филтрираме чрез разума, да се вглеждаме в подробности, да правим преоценки, вероятно и не без причина. Отново в положителен аспект- това ще ни помогне да осъзнаем, прозрем в детайли и да се привържем още повече към онова, което е истински стойностно за нас. Разбира се обратното може да донесе разочарования, раздяла с илюзии за онези, които са тръгнали в неподходяща за тях посока. На 22 септември Слънцето ще премине във Везни и през идния близо месец още повече ще акцентира върху необходимостта да се наместят пластовете в партньорските взаимоотношения-лични и делови, с малки и по-големи земетресения, способни да разтоварят вид напрежение или предизвикващи разрушения там, където е необходимо да се построи нещо ново…
Щастлива и успешна седмица за всички!
Овен
Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, а лайтмотив през тази седмица е да пренаредите приоритетите си така, че да сложите известен ред в хаоса, за да сте по-успешни, че и здрави…разгадаване на скрити процеси или непредвидени, допълнителни ангажименти ще ви насочват, ще ви помогнат да направите правилния избор.
Новолунието от понеделник и вторник ще постави своеобразно ново начало във всичко горе-споменато, добре е да се възползвате от приливната вълна и сами да инициирате желани от вас трансформации. След 22 септември става ясно, че вие можете да постигнете максимален просперитет, ако обединявате усилията си с околните, осъществите вид съдружие, също- социалното ви положение и постигането на определени цели зависи все повече от получаването на подкрепа, одобрение от страна на важни за вас личности, авторитети и т.н., иначе позициите ви могат да бъдат дестабилизирани, така че е полезно да се концентрирате върху възможността да градите „мостове“ между вас и „другите“.
От 22 септември навлизате в ключов период относно партньорските ви отношения, предвид влиянието на Юпитер- отражението ще е по-дългосрочно. Юпитер ви дава много шансове, така че да скрепите връзките си и със съответните последици, но това ще се случи благодарение на прояви на повече толерантност, бих казала дипломатичност от ваша страна.
Чувствата ви са по-хладни през втората част на периода, но същевременно съвсем рационално можете да прецените силните и слабите звена и да действате по оптимално рационален, полезен начин относно собствените ви интереси…
Телец
Взаимоотношенията ви с близко обкръжение- приятели, колеги, любими хора, включително и пораснали деца, ако имате такива, „гълтат“ голяма част от вниманието ви по различни поводи и изискват изчистване на евентуални недоразумения. В този процес можете да разберете за някакви скрити процеси или просто се налага да си „сверите часовника“, така че да сте в „час“, с онова, което очакват околните от вас, също- в по-ярки краски разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Тенденцията може да ви помогне да обновите линията си на поведение, така че да позволите да се възползват от вас и не само…След 19 септември все по-силно ще можете да влияете на горе-посочените процеси и да накланяте везните във ваша полза. Вашата покровителка Венера от 20 септември ще транзитира през Дева, така че ще създаде оптимално благоприятни ситуации да разгърнете творческия си потенциал, ще ви надари с доза късмет, вие ще проявявате особена съобразителност и целесъобразност в реакции и т.н.
След 22 септември навлизате във важен период относно професионалната ви реализация и през идния близо месец мнозина могат да попаднат в превратни ситуации, които изискват избор, бързина и вземане на решения, които ще имат дългосрочно отражение. Следва да се има предвид, че поради влиянието на Юпитер, отражението ще е дългосрочно, ще имате шансове над средното ниво, но за да не ги пропуснете е препоръчително да внимавате за подробности, така че да минимизирате външни и дестабилизиращи фактори. В друг случай- това е необходимост да изберете правилна посока на своеобразен житейски кръстопът. В повечето случаи ще действате точно така, особено, ако следвате сърцето си и не сте склонни на твърде големи компромиси.
Близнаци
До 19 септември информационният поток може да  ви носи доста изненади, но и шансове, като посоката и развитието на тези процеси зависят силно от натрупани в миналото тенденции, но също- от собствената ви настояща активност и инициативност, евентуални  преговори, отстояване на позиции, изказване на мнение по един дипломатичен, но и по-категоричен начин. Като резултат вие можете да трансформирате социалните си позиции и да сбъднете своя мечта. Ако крайният резултат не ви удовлетворява и по-скоро напомня за разминаване със очакванията ви и то по базисни теми относно общественото ви положение, тогава вероятно ще се наложи да промените нещо в подхода си, а в по-крайни варианти да се насочите към други цели, които са по-осъществими.
През цялата седмица по различни поводи става ясно кои от мечтите ви са реалистични, възможно е да научите тайна или да осъзнаете подробности, влияещи на имиджа ви като минимум, а това да е повод да вземете оптимално правилни мерки и решения.
Мнозина са на прага на житейски кръстопът, който е съпътстван с анализи, изискване да се направи правилен избор…
Друга водеща тема е вашият дом и семейство, а Новолунието от понеделник и вторник може да обнови стари теми, да ви даде втора възможност да подобрите условията си на съществуване, да постави своеобразно ново начало в този сектор. Тенденцията се усилва през втората част на периода, както и възможностите да извършите положителни промени. Все повече ще се чувствате във „свои води“…
Рак
Целият период ви носи много ценна информация „осветляваща“ по-далечни перспективи на развитие, защото получавате подобни новини, понеже преговаряте активно за интересите си, а понякога влизате в словесни двубои и така е правилно. Сега е моментът да отстоите интересите си, за да не бъдат подменени от тези на другите…Възможно е да осъзнаете тайни или скрити процеси да обновят, променят вече взети решения. Показателни са понеделник и вторник, това са дните на Новолунието, които ще поставят своеобразно ново начало във връзките ви, понякога договорни отношения-писмени или устни, като минимум предстоят  преоценки, сменяте линията си на поведение, склонни сте да проявявате тактика и т.н.Като резултат- думите ви имат чуваемост и тази тенденция се усилва, особено през втората част на седмицата
До 19 август се изяснява дали можете да спечелите нещо, към което сте се стремили дълго, понякога и с елемент на изненада, не е изключено да се очертаят по-широки граници за финансов просперитет.
Този процес може да е свързан с радикални мерки, малки или по-големи земетресения, „първи сигнали“ за устойчиви трансформации.  Те могат да засегнат кариерното ви развитие или да преобразят домашната, семейната среда на съществуване, да ви дадат шанс скоростно да разрешите имотни казуси, също-засягащи мето-живеенето ви и т.н. Показателни са събота и неделя, можете да разчитате на интуицията си, да насочвате…
Лъв
Венера е във вашия зодиакален знак до 19 септември, възползвайте се по оптимален начин от нейната опека, за да раздвижите границите на възможното пред вас, понякога и с елемент на изненада. Разбира се, ще указват влияние и минали ваши действия, а през настоящия период в особено ярки краски можете да разберете кои от вашите действия водят до сбъдване на мечта, повишение на авторитета ви и не само…Тенденцията е валидна предимно за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен, които ще обновят имиджа си по различни поводи.
Време е да материализирате желанията  си и Новолунието от понеделник и вторник ще обнови подобни приоритети, това ще е своеобразно ново начало, което ще ви даде шанс да повлияете по един положителен начин на финансовото си положение, тенденцията ще се усилва, но от съществено значение е да проявявате инициативност, също- да откриете пробойните, да минимизирате някой разходи, дори да се пазите от измами, ще имате достатъчно подсказки, трябва все пак да ги оцените и да вземете мерки, да не поемате излишни рискове.
Социалната ви активност расте, често не без причина, а защото информационният поток се усилва, изправя ви пред възможности,  които не бива да пропускате, но и предизвикателства, на които трябва да реагирате.
Дева
Във вашия зодиакален знак транзитират вече три планети, а от 19 към тях ще се присъедини и Венера, а това означава ,че звездите ви надаряват с достатъчно „козове“, респективно- начини да въздействате и да насочвате текущите събития. По различни поводи ще се оказвате в център от внимание или водещ фактор при вземането на едно или друго определящо решение, при това определящо не само вашето собствено бъдеще, но и на важни за вас личности от обкръжението ви. Всичко това се случва не „даром“, а благодарение на личната ви мобилизация, инициативност, воля да се справите с всички текущи предизвикателства. Звездите са на ваша страна, сега е моментът да се възползвате от тяхната опека, да завоювате по-престижни позиции, да се очертаете като лидери или да постигнете набелязаните цели.. Новолунието от понеделник и вторник е едно от най-важните за вас за цялата година, възползвайте се от „приливната вълна“ и може да стигнете много далеч. Мнозина ще постъпят точно така, като следствие могат да променят и линията си на поведение, в посока- да не толерирате нечестно поведение, да не позволявате някой личности да се възползват от вас и да злоупотребяват с търпението ви и т.н. Не са изключени разяснителни разговори, „осветляващи“ недоразумения или тайни процеси…
Онова, което имате- в един по-широк смисъл, може да се трансформира по един бърз и внезапен начин, първи сигнали получавате през втората част на настоящия период, обърнете внимание на случващото се, за да не пропуснете шансове, но и да се предпазите от евентуални неприятни изненади. Бъдете на щрек и пазете своето…
Везни
Вие сте на път да приключите един житейски цикъл, като звездите все по-настойчиво ви насочват да се освободите от онова, което препятства просперитета ви, изчерпано е като тема или поне се отчита за извън контрола ви. Показателни в това отношение са понеделник и вторник, това са дните на Новолунието, подходящо време да анализирате и от самото начало да влияете на ескалиращите процеси, когато е винаги по-лесно. Ако все пак нещо е на път да напусне живота ви, то задължително и скоро ще отвори място на друго и по-перспективно.
Все пак до 19 септември можете да разчитате на внезапни и бързи шансове, които да ви отредят нови и по-престижни позиции. Понякога това може да е подкрепа от страна на партньори-лични или делови, също-вид развръзки във важни за вас взаимоотношения, бързото им преминаване на ново ниво…
От 20 септември Венера- вашият покровител, вече ще транзитира през Дева, това ще охлади чувствата ви или поне ще ви принуди да филтрирате преживяванията си през рационални съждения. Периодът е полезен, така че да погледнете на всичко ценно за вас от един различен ъгъл- може би не толкова „розов“, но пък реалистичен, а това винаги е полезно. След този своеобразен „изпит“ за здравина и устойчивост, вие ще набележите всички слаби звена и ще ги отстраните, после ще се осланяте само на онези контакти, които са надеждни и перспективни…Почти през целия следващ месец „другите“ ще ви изненадват, могат да ви дестабилизират, но същи и издигнат на високо. Имайте го предвид, усетете на къде духат ветровете и насочвайте още от сега, за да не изгубите контрол над положението.
Слънцето преминава във вашия зодиакален знак на 22 септември и постепенно ще повиши тонуса и самочувствието ви.
Скорпион
Около вас е все по-шумно, вероятно напрегнато, налага ви се да сте в услуга на важни за вас хора или пък да се доказвате, да се справяте с конкуренция. В този процес могат да възникнат разяснителни разговори, а вие да си изградите печеливша стратегия, така че да превъртите евентуални негативи в позитиви, да се разделите с хора или обстоятелства, които по-скоро ви разочароват, отколкото обратното.
Новолунието от понеделник и вторник ви влияе като своеобразно ново начало за общественото ви положение, възползвайте се от приливната вълна, за да се превърнете в лидер, да не позволите да попаднете под чужда воля и т.н…
През втората част на седмицата можете повече да разчитате на добронамереността на околните, оформят  се шансове, които да ви извоюват по-добри позиции в колектив. В друг вариант- появява се личност, която силно да ви подкрепя, на която да можете да разчитате, ако пожелаете.
Всичко горе-споменато се случва в една доста динамична среда на съществуване с перманентни изненади, така че е полезно да „планувате на момента“, за да сте в крак със случващото се. До 19 септември звездите ви помагат да осъществите своя мечта, скоростно да трансформирате общественото си положение или имидж като минимум. Това не е случайно, а по-скоро развръзка, заслужена разплата за дълго полагани усилия. Ако все пак, крайният резултат не ви удовлетворява, тогава вероятно ще се наложи по един по-радикален начин да промените приоритетите си, линия на поведение, а в по-крайни варианти- бъдещи планове за себе-осъществяване.
Стрелец
Новолунието от понеделник и вторник може да се превърне в своеобразно ново начало за кариерното ви развитие или вид рестарт на подобни теми и приоритети, като минимум- случват се важни събития, които се отразяват на имиджа ви. В този процес вие трябва да сте максимално инициативни, дейни, да се възползвате от приливната вълна, която може да ви отведе далеч или случващото се сега ще ви влияе после дълго…Имайте го предвид и насочвайте…
До 19 декември вие все още подхождате с ентусиазъм, способен да разчупи границите на възможното пред вас по различни поводи и да зарадва сърцето ви. Това може да са теми отнасящи се до пътувания, юридически казуси, повишение, обучение и т.н.
След 20 декември се налага да се вглеждате повече в детайли, които се отразяват на общественото ви положение и в този процес мнозина ще променят нещо в линията си на поведение, а отражението ще е положително.
Въпроси отнасящи се до дом, семейство- може да изискват също повишено внимание, за да сложите ред в хаоса-образно казано и да изчистите недоразумения или понеже близък човек се нуждае повече от вас. Помислете, не елиминирайте случващото се, защото може да се окаже по-дългосрочна перспектива.
Рязко можете да трансформирате средата си на съществуване или поне позиции в колектив, получавате първи сигнали за това, разчитайте на опита и авторитета си, не позволявайте околните прекалено много да ви…изненадват.
Козирог
Все повече могат да натежават теми касаещи юридически казуси, далечни роднини, понякога и на половинката ви, ако имате такава…Обърнете внимание на случващото се още през първите дни на седмицата, когато е Новолунието, а то може да възвърне към вас отминали теми с по-дългосрочна перспектива на развитие, същевременно Новолунието е своеобразно ново начало, а посятото през него, после ще прораства през идния месец или по-дълго.
В друг случай фокусът ви е върху пътувания, повишения, раздвижване на граничите на възможното пред вас като изпробвате нови схеми на поведение, осланяте се наличности извън близкото ви обкръжение и т.н.
До 19 септември за възможни внезапни, бързи преобразувания, понякога решения, които ще касаят недвижимо имущество, дом, семейство и т.н. Ситуацията напомня на разтоварване на напрежение, а като минимум развръзки, преди да се отвори нова страница с други сюжети и декори…
В този процес ви оказват подчертано въздействие околните, осъзнавате истини, научавате тайни чрез разяснителни разговори, новини, а знанието е винаги освобождаващо, даващо варианти и право на оптимален избор…
Водолей
Вие сте в силно трансформиращ период, през който се налага да правите важни избори, които касаят онова, което имате- в един по-общ смисъл. Лайтмотив може да бъде финансовата ви стабилност, която към настоящия момент е като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите от страна на ваши партньори-лични или делови, така че е полезно да се концентрирате в тази посока, да градите мостове…До 19 септември можете да разчитате на особено силна опека от страна на влиятелни и/или креативни, инициативни личности. В друг случай- предстоят много показателни събития, „осветляващи“ вашите връзки, обществено положение, като коренчето на случващото се е далеч в миналото, а сега предстоят развръзки- те могат да ви привържат още повече към любимите ви същества, а може и окончателно да се оформят непреодолими различия със съответните последици.
Все пак, ако имате неразплатени дългове или неразрешени имотни казуси, те отново могат да напомнят за себе си и хубаво да не ги пренебрегвате, а да реагирате своевременно. Иначе, може да попаднете в период на дестабилизация и изненади…Помислете, изградете си стратегия, ще имате достатъчно подсказки на какво можете да разчитате, кои са слабите звена- в понеделник, вторник, събота и неделя.
Риби
Новолунието от понеделник и вторник поставя ново начало в партньорските ви отношения, което по-скоро напомня на втора възможност да въздействате и насочвате горе-посочените въпроси в оптимално подходяща за вас посока. Вероятно не винаги ще сте съгласни с мнението на другите, но в повечето случаи ще имате възможност да се осланяте на енергичната подкрепа от страна на креативни и борбени личности.
Ако все пак ескалират различия и недоразумения, спорове, тогава се опитайте да си „сверите часовника“, с очакванията на важни за вас хора, кои са слабите звена във взаимоотношенията ви. В този процес не са изключени разяснителни разговори, понякога „осветляване“ на скрити процеси, но с по-дългосрочно отражение. Напомням, че сте в ключов период за взаимоотношенията ви, зададеният вектор на развитие сега, после трудно ще се промени, имайте го предвид и си изградете оптимално правилна стратегия в общуването…През втората част на седмицата пикът от провокации и изпитващи ситуации  се снижават, нарастват шансовете да хармонизирате контактите си, стига преди това да не са се скъсали…
До 19 септември имате все още шанс да се доберете до по-добри позиции на работното място или да получите вид разплата, възнаграждение за положени вече усилия от вас.
След 20 септември успехите ви подчертано ще зависят от одобрението и подкрепата на околните, а през идния близо месец можете да спечелите внезапно нещо значимо- като наследство, подарък от Съдбата и т.н. Но съществува и риск- пак така нещо да ви бъде отнето. Бъдете нащрек, не поемайте излишни рискове, пазете онова, което е ваше и не позволявайте да ви го отнемат. Ще имате подсказки, първи сигнали в сряда и четвъртък, не ги пренебрегвайте!


Няма коментари:

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads

Етикети

Вестник Телеграф вестник всеки ден вестник труд вестник 24 часа Вестник "Телеграф" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник Уикенд Вестник Галерия Вестник "СТАНДАРТ" Вестник Ретро Списание STORY Вестник "ПРЕСА" Вестник Минаха години Хороскоп Вестник "НОВИНАР" СПИСАНИЕ БЛЯСЪК Вестник "МЕРИДИАН МАЧ" Вестник "ТЕМА СПОРТ" Вестник "ДУМА" Седмичен хороскоп Вестник Стандарт Вестник "7 ДНИ СПОРТ" Вестник "СЕГА" Вестник Монитор Вестник "КАПИТАЛ Daily" Списание LOVE style Вестник "МОНИТОР" Вестник "ШОК" Вестник "ШОУ" вестник Шоу Вестник "УИКЕНД" Списание "БЛЯСЪК" вестник "Земя" Вестник "КЛАСА" Вестник "СТРУМА" Благоевград Вестник Дума Вестник Преса Списание Cosmopolitan "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 24 часа Вестник "168 ЧАСА" Списание JOY Вестник "ТРУД" "ВСЕКИ ДЕН" vestnik Вестник "ГАЛЕРИЯ" Вестник "РЕТРО" Вестник 19 минути Вестник Лична драма Списание Тема вестник "ТЕЛЕГРАФ" БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник "АТАКА" Вестник "Всичко за семейство" Вестник "МИНАХА ГОДИНИ" Вестник 168 ЧАСА Вестник Всичко за семейството СПИСАНИЕ EVA Списание "Журнал за ЖЕНАТА" Списание 8 "24 ЧАСА" telegraph vestnik vseki den Вестник "19 МИНУТИ" Вестник "Mobile.bg" Вестник "СТРУМА" Списание "Story" Списание "ТЕМА" Списание ELLE вестник Досие "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник Земя Вестник Меридиан Мач Вестник Новинар Вестник Шок Списание Auto Bild Списание Hello! Списание OK Списание PLAYBOY Auto Bild Playboy Вестник "НАД 55" Вестник "ХОБИ ФЕРМЕР" Вестник Жълт Труд Всеки Ден Списание Списание "AUTO BILD" Списание "GoodFood" Списание Harper's Bazaar Списание LIFE Списание Биограф ТРУД "ПРЕСА" LOVE style Вестник "Досие" Вестник "КАПИТАЛ" Вестник Сега Списание Glamour Списание MODA Списание Жената Днес вестник 7 дни спорт телеграф "СТАНДАРТ" vestnik Show vestnik retro vestnik telegraf Ванга Вестник "ВЕСТНИК ЗА ДОМА" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ПАПАРАК" Вестник "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" Вестник "Седмичен ТРУД" Вестник КАПИТАЛ Daily Всичко за семейството Преса Списание "BRAVO" Списание GoBio Списание Top Gear Списание ЗНАНИЕ вестник Капитал уикенд "МЕРИДИАН МАЧ" "ТЕМА СПОРТ" Amica GLAMOUR Story Telegraf vestnik Presa vseki den Вестник "АКЦЕНТ" Вестник "БАНКЕРЪ" Вестник "БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕР" Вестник "ВЯРА" Благоевград Вестник "ЖИВОТЪТ ДНЕС" Вестник "ТВ ГИД" Вестник "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" Вестник Тема Спорт Всичко за жената ДНЕВЕН ТРУД КАПИТАЛ СТАНДАРТ Седмичен ТРУД Списание "GRAZIA" Списание "LOVE STYLE" Списание "Всичко за Жената" Списание 9 месеца Списание ClubS1 Списание Go Bio Списание Good Food Списание Grazia Списание OK! Списание Всичко за жената Списание Клуб Z Списание Про-Рок Шоу "ГАЛЕРИЯ" "СТРУМА" Благоевград BBC TOPGEAR ELLE EVA Esquire Bulgaria GRAZIA Show covid-19 vestnik dosie vestnik novinar vestnik shok vestnik standart vestnik struma vestnik telegraph vestnik trud vestnik weekend Вестник "ДОКТОР" Вестник "Здравословно" Вестник "ЛЕЧИТЕЛ" Вестник ХОБИ ФЕРМЕР СТРУМА- Благоевград Сватбен каталог Списание "COSMOPOLITAN" Списание "Coiffure Beauty" Списание "HELLO" Списание "JOY" Списание "Top Gear" Списание BBC GoodFood Списание Harper's Bazaar България Списание auto motor und sport Списание life.bg Списание Авто Труд Списание Лична драма Списание Осем Списание Политика брой вестник Посредник вестник струма ковид-19 списание "Life" списание hello списание мениджър "168 ЧАСА" "ДУМА" "НОВИНАР" "СЕГА" "Седмичен ТРУД" 168 часа 24 chasa AUTO BILD България BBC GoodFood България BIOGRAPH Cosmopolitan Good Food Harper's Bazaar Hello! Joy LIFE.BG Men's Health Mobile.bg TREND Top Gear auto motor und sport balgaria dnes covid galeria galeriq novinar shou spisanie bliasak spisanie politika spisanie tema standart telegraph.bg vestnik 24 chasa vestnik balgaria dnes vestnik duma vestnik sega vestnik shou vestnik uikend vestnik zemia vsekiden.com Авто Труд Автокаталог 2015 БАНКЕРЪ В-к "24 часа" Вестник "ДУМА" Вестник "Computerworld" Вестник "Бряг" Русе Вестник "Бургас днес и утре" Вестник "ЕВРОФУТБОЛ" Вестник "ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ" Вестник "КЛУБ 100" Вестник "ПОЛИТИКА" Вестник "СТАНДАРТ" . Вестник "Строго Секретно" Вестник "ЧЕРНО МОРЕ" Варна Вестник Mobile.bg Вестник Атака Вестник Бургас днес и утре Вестник Вяра Вестник Нов Живот Вестник Работническо дело Вестник ТВ ГИД ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС Жълт Труд КЛУБ Z Лична драма Пловдив Политика РЕТРО Списание "360" Списание "AMICA" Списание "BIOGRAPH" Октомври 2014 г. Списание "ELLE" Списание "Esquire" Списание "NATIONAL GEOGRAPHIC" Списание "Playboy" Списание "auto motor und sport" Списание "АВТО ТРУД" Списание "ВВС ЗНАНИЕ" Списание "ИКОНОМИКА" Списание "КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ" Списание "НАШ ДОМ" Списание "Обектив КИТАЙ" Списание "Политика" Списание "РЕГАЛ" Списание "СВАТБА" Списание AUTO BILD България Списание Bazaar Списание Glamour Bulgaria Списание Men's Health Списание OFF-road.BG Списание TopGear Списание autoclub.bg Списание Агрозона Списание Кенгуру Списание Моето дете Списание Наш Дом Списание Плейбой Списание Рецепти за здраве Час Пик бензин в. "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в. "ВСЕКИ ДЕН" вестник "ВЯРА" вестник Българска Армия вестник Деветнадесет минути вестник Строител злато коронавирус петрол приложение Час Пик рак "168 ЧАСА" 03 октомври 2014 г. "19 МИНУТИ" 06 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 01 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 05 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 18 септември 2014 г. "7 ДНИ СПОРТ" "7 ДНИ СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "A-SPECTO" "Coiffure Beauty" "LOVE STYLE" "Mobile.bg" "STORY" 01 октомври 2014 г. "БАНКЕРЪ" "БЛЯСЪК" "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 октомври 2014 г. "Бременност и раждане" "ВСЕКИ ДЕН" 01 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 02 октомври 2014 г "ВСЕКИ ДЕН" 03 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 15 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 20 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"- 25 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"/ 29 септември 2014 г. "ВЯРА" Благоевград "ГАЛЕРИЯ" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 01 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД"/ 29 септември 2014 г. "ЖИВОТЪТ ДНЕС" "ЗЕМЯ" "ЗЕМЯ" 01 октомври 2014 г. "КАПИТАЛ Daily" "КЛАСА" "Клуб Z" "МЕРИДИАН МАЧ" 01 октомври 2014 г. "МИНАХА ГОДИНИ" "ПОЛИТИКА" "РЕТРО" "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" "ТЕЛЕГРАФ" 01 октомври 2014 г. "ТЕМА СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "Твоят ден" Бургас "Твоят ден" Варна "ХОБИ ФЕРМЕР" "ШОУ" 01 октомври 2014 г. 14 януари 2015 г. 2015 г. 22 август 1999 24 24chasa.bg 7 дни спорт AMICA Magazine BBC Good Food Bulgaria BBC GoodFood BG truck trend Bazaar Blagoevgrad Bravacasa Coiffure Beauty Cosmopolitan Юни 2015 DAF Dacia Dosie ELLE България Esquire Ford GEO: Гърция GOODFOOD Go Bio Google Great Wall Harper's Harper's Bazaar Колекции Hello Hristina Topiashtata Iveco Krone LEUROPEO LIFE Lethocerus patruelis MAN Mercedes Moda NASA NATIONAL GEOGRAPHIC National Geographic KIDS OK! Playmate of the year 2014 Pleven Pro-Rock Rammstein Telegrapg. Telegraph.bg Top Gear Bulgaria TopGear TopGear България USA Utilities Vanga Wanga autocatalog benzin bulgaria dnes charlie citroen doll duma duma.bg facebook ferrari racing days fiat horoscope horoskop http://www.lechitel.bg/ hyundai jult trud kovid-19 mazda petrol posrednik sega shok smart Apps spisanie spisanie LIGHT spisanie manager spisanie menidjur spisanie ok spisanie pro-rock spisanie svatba sporten vestnik standartnews.com struma struma.bg tema sport trud vesnici vestnici vestnik Borba vestnik Galeria vestnik Galeriq vestnik Kapital vestnik Zemq vestnik bulgaria dnes vestnik cherno more vestnik desant vestnik dneven kapital vestnik narodno delo vestnik nov jivot vestnik posoki vestnik posrednik vestnik treta vuzrast vestnik viara vestnikataka.bg weekend westnik zemia АФП Авиокатастрофа в Тайван Автокаталог Агрозона БГ Алманах Април- Май 2015 БРОЙ 1 НА "ЖЕНАТА ДНЕС" БРОЙ 14 / ФЕВРУАРИ 2015 БТА Наука и техника Баба Марта Биляна Евгениева Биограф Блясък Бойко Борисов Брой 22 на списание Life Брой 50 Брой 8 България 4×4 2015 - каталог на OFF-road.BG Български транспортен вестник В-к 168 ЧАСА В-к Демокрация - 25 август 1990 г. ВВС ЗНАНИЕ ВЕСТНИК ЗА ДОМА ВИП Брадър Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ЗЕМЯ" Вестник "ТЕЛЕГРАФ" Вестник "УИКЕНД" Вестник "24 ЧАСА" 02 септември 2014 г. Вестник "24 ЧАСА" 08 декември 2014 г. Вестник "БЛЯСЪК" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 септември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 22 ноември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Вестник "Борба" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" . Вестник "Всеки ден" 02 септември 2014 г. Вестник "Всичко за семейството" Вестник "Габрово Днес" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" 08 декември 2014 г. Вестник "Десант" Вестник "Десант" Бургас Вестник "ЖИВОТ БЕЗ РАК" Вестник "ЗЕТРА" Вестник "Знаме" Вестник "Знаме" Пазарджик Вестник "КОНКУРЕНТ" Враца Вестник "МЕРИДИАН МАЧ"/10 декември 2014 г. Вестник "МОНИТОР" 02 септември 2014 г. Вестник "МОНИТОР". Вестник "НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС ПОЩА" Вестник "НОВ ЖИВОТ" Вестник "Народно дело" Варна Вестник "ПОСОКИ" Плевен Вестник "ПОСРЕДНИК" Плевен Вестник "ПРЕСА" 26 ноември 2014 г. Вестник "Посредник" Вестник "РЕТРО" 13 ноември 2014 г. Вестник "СЕГА" 09 януари 2015 г. Вестник "СТАНДАРТ"- 08 декември 2014 г. Вестник "СТАНДАРТ"/ 02 септември 2014 г. Вестник "СТРУМА" Благоевград . Вестник "СТЪРШЕЛ" Вестник "Седмичен ТРУД"/10 декември 2014 г. Вестник "ТЕЛЕГРАФ" . Вестник "Телеграф" 08 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 16 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 28 януари 2015 г. Вестник "Телрграф" Вестник "УТРО" Русе Вестник "Утро" Вестник "Фактор" Бургас Вестник "Черноморски фар" Вестник 168 Вестник 24 Часа - 02.05.2015 г. Вестник 24 Часа - 04.11.2015 г. Вестник 24rodopi.com Вестник Борба Вестник Всеки Ден - 30.03.2015 г. Вестник Всеки Ден 10 февруари 2015 г. Вестник Всеки Труд Вестник Всеки ден - 01.02.2016 г. Вестник Всеки ден - 01.07.2015 г. Вестник Всеки ден - 02.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 03 Септември 2015 г. Вестник Всеки ден - 09.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 16.06.2015 г. Вестник Всеки ден - 29.05.2015 г. Вестник ДНЕВЕН ТРУД- 02 септември 2014 г. Вестник Демокрация Вестник Демокрация - 30 август 1990 Вестник Дневен Труд Вестник Доктор Вестник Дума - 28 август 1990 Вестник ЖИВОТЪТ ДНЕС Вестник Здравословно Вестник Конкурент Вестник Народен глас Вестник Отечествен фронт (27 ноември 1989 година) Вестник ПРЕСА- 18 септември 2014 г. Вестник Папарак Вестник Стандарт- 10.03.2015 г. Вестник Струма Благоевград Вестник Телеграф - 01.12.2015 г. Вестник Телеграф - 03.07.2015 г. Вестник Телеграф - 04 Септември 2015 г. Вестник Телеграф - 06.04.2015 г. Вестник Телеграф - 12.11.2015 г. Вестник Телеграф - 20.04.2015 г. Вестник Телеграф - 24 Февруари 2016 г. Вестник Телеграф - 26.04.2015 г. Вестник Телеграф 17 Февруари 2015 Вестник Телеграф- 10.03.2015 г. Вестник Телеграф. Вестник Труд - 01.04.2015 г. Вестник Труд - 06.04.2015 г. Вестник Труд - 17.06.2015 г. Вестник Труд - 17.12.2015 г. Вестник Труд - 19.07.2015 г. Вестник Труд - 24.11.2015 г. Вестник Труд 03 Февруари 2015 г. Вестник Труд – 1 март 1980 г. Вестник Търговишки новини Вестник Уикенд - 05-11 Ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 12 ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 25 ноември 2011 г. Вестник Утро Вестник Черно Море Вестник Щурец Вестници - 04.03.2015 г. Вестници - водещите заглавия Всичко за градината Втора Младост ГАЛЕРИЯ ГОДИШЕН КАТАЛОГ ЗА КОМЕРСИАЛНИ АВТОМОБИЛИ И МАШИНИ Гигантска водна буболечка Годишното издание „Светът през 2015” Д-р Емилова ДНЕВЕН ТРУД" Дарина Павлова Ден на детето Док Макплюшинс Еврофутбол Елена Кучкова Емануела ЖИВОТЪТ ДНЕС Желю Желев Жената днес Заглавията от вестниците Замръзналото кралство Земя Зима 2014 Знамената на славата Зорница Линдарева Ивановден Идеален дом Издание на Капитал Йога за всички КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Как ще изглеждате след 20 години Каталог 2015 Катето Евро Класация НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ МАЛКИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2014 Клуб Z брой Корица Лили Иванова Лудогорец - Реал Мадрид Марина Борисова Мартин Карбовски Минаха години Мис Плеймейт 2014 Моето дете НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК НЛО НС Най-печелившите спортисти и отбори Наш Дом - март 2015 г. Николета Лозанова Николета показа зърно Никулдeн Петък 13-ти Пижо и Пенда Плейбой Пловдив 2019 лого Пловдив европейска столица на културата Практично земеделие Първа сбирка на българския фен клуб на Чаатай Улусой Първите в бизнеса – поглед отвътре РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Разпределението на мандатите Росен Плевнелиев СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ СПИСАНИЕ MOTO CLUB СТРУМА Благоевград Свети мъченик Неофит Светлана Василева Седмичен астрологичен хороскоп Ски и борд Сп. КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Специално издание "Бременност и раждане". моето дете Специално сувенирно идание Специалното издание "Готови ли сте за зимата" Списание "BAZAAR" Списание Good food Списание InGlobo Списание TopGear Списание "8"- брой 11 Списание "AUTO BILD" ноември 2014 г. Списание "BANKER SPECIAL" Списание "BBC TopGear" България Списание "BEAUTY WOMAN" Списание "BULGARIA ON AIR" Списание "Biograph" Списание "BravaCasa" . Списание "Business Week BG" Списание "COSMOPOLITAN" Октомври 2014 г. Списание "EVA" Списание "GLAMOUR" Списание "GLAMOUR" Октомври 2014 г. Списание "Go Bio" Списание "Go Bio" БРОЙ 12/ДЕКЕМВРИ 2014-ЯНУАРИ 2015 Списание "HiComm" Списание "MODA" Списание "MODA" Декември/ Януари 2014/2015 г. Списание "National Geographic KIDS" Списание "NetworkWorld" Списание "OFF-road" Списание "OK" Списание "TG" Списание "TopGear" Списание "VOYAGE" Списание "АВТО МОТО СВЯТ" Списание "ЕВА" Списание "ЖЕНАТА ДНЕС" Списание "ЗНАНИЕ" Списание "ИДЕАЛЕН ДОМ" Списание "Идеален дом ДЕКОР" Списание "КЛУБ Z" Списание "Мениджър" Списание "ОКЕАН dreams" Списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ" Октомври-Ноември 2014 г. Списание "ФОТОМАНИЯ" Списание BBC TopGear България Списание BBC ЗНАНИЕ Списание BRAVO Списание Club S1 Списание Coiffure-beauty Списание Esquire Списание Esquire Bulgaria Списание Eva - Брой 190 / Септември 2014 Списание Good Food Bulgaria Списание GoodFood Списание Hi Drive Списание LoveStyle Списание Men's Health България Списание Meчо Пух Списание Mobile.bg Списание Mobile.bg брой 2 Списание NG Списание OFF-road Списание PALACE PETS Списание Playboy - Брой 152 / Май 2015 Списание TG BG Списание Top Gear - Брой 126 Списание auto motor und sport Bulgaria Списание АЕРО Списание Аптека Списание Браво Списание Всичко за семейството Списание Грация Списание Грация - Юни 2015 Списание Езда Списание Журнал за жената Списание Идеален Дом ДЕКОР Списание Икономист Списание Йога Списание Йога за всички Списание КОСА И КРАСОТА Списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ Списание Лична драма - Брой 12 (1085) 24-30.III 2015 Списание МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: БУНТОВНИЦИТЕ Списание Маша и Мечока Списание Мода Списание Моето бебе и аз Списание ОК! Списание Отечество Списание Принцеса Списание Ски и борд Списание Ютилитис Списание “Сватбен каталог” Списание „9 месеца” Списание „AUTO BILD” Списание „Amica” Списание „BAZAAR” Списание „ELLE” Списание „Forbes Woman” Списание „LIFE” Списание „Mobile.bg” Януари 2015 Списание „Prime time” Списание „auto motor und sport” Списание „Авто Труд” Списание „Блясък” Списание „Меню“ Списание „Рецепти за здраве” Списание „Списание GEO България” Списание"ELLE" Строго Секретно Строител Твоят ден Телеграф. Telegraf Тема Тодор Живков Факт Февруари 2015 Ферари Рейсинг Дейс Хороскоп 04.05-10.05.2015г. Хороскоп 16.03-22.03.2015г. Хороскоп 23.02- 01.03.2015 г. Хороскоп 23.03-29.03.2015 г. Хороскоп 30.03- 05.04.2015 г. Хороскоп за периода Хороскоп за периода 12-18.01.2015г. Хороскоп за седмицата Христина Топящата Цар Симеонова градина в Пловдив Цветан Василев Чавдар - българско село за чудо и приказ Шарли ебдо бабинден бакшиш безплатен вестник безплатно саниране братя Галеви брой 10 - 2016 г. брой 13 - 2016 г. брой 44 брой 5 - 2016 г. брой 5/2015 г. българия българка бори рак с чесън в. "ВСЕКИ ДЕН" 15 август 2014 г. в. "ЛЕЧИТЕЛ" в. "ПАПАРАК" 01 септември 2014 г. в. "ПРЕСА" 15 август 2014 г. в. "СТАНДАРТ" 15 август 2014 г. в. "СТРУМА" Благоевград- 02 септември 2014 г. в. "УИКЕНД" 29 август 2014 г. в. УИКЕНД вестник Труд вестник Втора Младост вестник Политика вестник Час Пик вестници вирус възнаграждения гаф грабеж деветнадесет минути депутати диета за здраве на Ванга диета на Ваня Червенкова жълт вестник заплати извънземни катастрофа клипове коефициент концесионери корона вирус лечение на рак лого любовна магия лятно часово време магия мартеница мартенички най-търсената любовница нулев брой/2008 г. откриха лечение на рак почина Желю Желев пресата прилика проблем със самолета на Борисов професионално списание разваляне на магии репортаж саниране седмичник секс сп. BAZAAR сп. „PERSONAL COMPUTER WORLD” септември 2014 г. списание Biograph списание National Geographic списание джой спортен вестник тютюнопушене фейсбук френски вестници „Работническо дело” – брой 307 от 2 ноември 1988 г.