Видео преглед на печата

неделя, 16 юли 2017 г.

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



През цялата седмица  сме  склонни да действаме импулсивно, да  поемаме големи рискове, да реагираме нетрадиционно, бих казала- революционно, превратно, независимо дали става въпрос за дребни или по-мащабни, дори обществено-значими въпроси. Причините може да са различни- предел на търпение, повишена вяра в собствените сили, външни провокации и т.н.
Може да се каже, че ни предстои една от най-динамичните, изпълнени с изненади и превратности седмица и всеки ще усети тази тенденция, независимо дали е в периферията на събитията и се стреми да страни от завихрящата се „буря“ или е в центъра и сам предизвиква всички последици.
До края на периода можем спонтанно да се освободим от усложнение, което е ескалирало преди месец или повече, да сложим „точка“, да преживеем нещо, след което вече не е същото, а животът ни се преобразява и нека да е в една по-положителна посока.
Звездите ни надаряват с мощна енергия, която все ще „избие“ на някъде, хубаво е ние да се стремим да я канализираме в подходящо направление, също- препоръчително е да се пазим от инциденти, особено, ако работата ни е свързана с техника, но не само…
Природата също може да се „разбунтува“ по неин си начин, предстои да видим и да се надяваме, че ще преминем по-леко през настоящите предизвикателства.
Трансформациите, които предстоят- не винаги могат да се тълкуват като лоши. Те могат да са положителни, шанс, който ни помага да преминем на друго ниво,  на което се чувстваме по-силни, удовлетворени, независими, последвали сърцето си…
В любовта- Венера все още е в Близнаци- повече се обясняваме, отколкото  изпитваме онова, за което говорим, склонни сме на флиртове, но също- манипулации, които могат да лъснат веднага или на един по-късен етап. Факт е обаче ,че чрез социална активност и „дар словото си“- ще спечелят мнозина и за съжаление често за сметка на други, които позволяват да бъдат измамени. Нещо подобно може да се случи и във връзка с паричните потоци, внимавайте, доверявайте се предимно на дела, а не красиви думи.
Нарастват разходите, може да имаме усещането, че парите изтичат между пръстите ни…пазете онова, на което държите и не позволявайте да утече или да ви го вземат по нечестен начин.
На 21 юли Марс преминава в Лъв- през следващите месеци ние ще бъде особено инициативни, демонстративни, смели, трудно ще се задържаме на едно място, а рутината ще ни дразни подчертано.
На 22 юли Слънцето преминава в Лъв- качествено променя нагласите ни, линията ни на поведение.
На 23 юли е Новолунието в Лъв, то подсказва, че през идните седмици много сърдечни взаимоотношения няма да останат същите, настъпва нов етап на обновление, който ще засегне и хора, които са предимно на властови позиции, имат частен бизнес и т.н.
Щастлива и успешна седмица!
Овен
Основните преобразувания продължават да обхващат средатави на съществуване-дом и семейство, като тази тенденция може да се прояви в различни нюанси и аспекти- да си изясните спорни моменти с близките ви, теми, които ескалират от доста време, но изискват по-крайно и категорично становище, също- това може да са ремонти, премествания, уреждане на покупко-продажби, местожителство и т.н. Каквото и да е, до края на седмицата то може да се нареди по един бърз начин и с елемент на изненада.
Добрата новина е, че вие сте тези, които насочвате събитията, като поемате големи рискове, склонни сте да действате спонтанно и дано да е целесъобразно, добре обмислено.
През настоящия период можете да предизвикате отключващо събитие, което да ви измъкне от затруднение, да ви постави в обновена обстановка.
Информационният поток продължава да е усилен, популярността ви расте, можете да скрепите връзките си, но паралелно с това е препоръчително да се пазите от измами. В душата на мнозина назрява съмнение, което скоро ще изкристализира.
Бъдете на щрек, не позволявайте ерозивни и подмолни течения да нахлуят в отношенията ви…
В неделя е Новолунието, което през идните седмици ще ви подтикне да си дадете почивка, да „последвате сърцето си“ , ще ви надари с доза късмет, нараства самочувствието ви, творческите ви сили…
Телец
Информационният поток продължава да ви „осветява“, вие водите доста интересни, полезни разговори, вероятно чрез тях ще се стремите да изчистите недоразумения, да отстоите мнението и правата си, може да се въвлечете в словесни двубои, но така е правилно и в известен смисъл нямате избор, въпреки че е препоръчително да наблегнете на дипломацията, а не да влизате в по-остри спорове.
Каквото и да е, вид преговори  сега могат да ви надарят с внезапен, бърз късмет, а може и да ви изненадат, може да научите някаква тайна, да изградите окончателно мнение, което да промени най-близката ви среда на съществуване, връзки /приоритетно с роднини, но не само/, можете да преподпишете или да скъсате договори…Всичко се отчита за положително, освобождаващо ви от онова, което се отчита за извън контрола ви или „зад гърба ви“. Знанието е винаги сила, след като е получено човек може да вземе най-правилните решения.
Към настоящия момент сте в отлична позиция да увеличите доходите си, ако сте служители във фирма старанието и уменията ви се ценят по достойнство,  най-много могат да спечелят онези, които са на хонорар, а не твърдо заплащане.
Същевременно разходите ви също нарастват, могат да изтичат между пръстите ви незнайно къде…Внимавайте, пазете се от измами, това е по-неприятната форма, а в друг случай-харчите за удоволствие, развлечения и т.н.
Новолунието в неделя ще постави своеобразно ново начало в семейството и дома ви, на този етап се водят обсъждания, получавате достатъчно ясни сигнали на  къде „духат ветровете“…
Близнаци
През настоящия период трябва да сте особено внимателни при инвестиции, други въпроси, които пряко могат да засегнат материалното ви състояние или сигурност- в един по-общ смисъл. В оптимален вариант поемате огромни рискове ,които по някакъв начин ще ви се възвърнат по етапно и в по-далечното бъдеще, както се казва :“който не рискува, той не печели“. В друг случай- влиянието на най-близката ви среда е такова, че променя онова, което имате, а вие трябва умело да насочвате, без да се предоверявате, напротив- като разчитате на себе си ,за да можете да превъртите евентуални негативи в позитиви.
Трансформирате имиджа си, линията си на поведение, променяте оценката си за онова, което отчитате за „ценно“. В този процес можете да сбъднете своя сърдечна мечта ,да спечелите нещо значимо, което да ви зарадва, но също- да се разделите с някакви илюзии, които при по-сериозни показания /зависи от индивидуалния хороскоп/, може да заприлича на падане от високо, защото се е пукнал някакъв розов балон.
Все пак Венера продължава да ви закриля, докато сте под нейната опека винаги можете да превъртате евентуални негативи в позитиви или поне да ги смекчавате.
Новолунието в неделя ще постави своеобразно ново начало във връзките ви, вие често ще се оказвате в център от събития или внимание, все повече ще обяснявате желанията си, ще отстоявате правата си, ще можете да се срещнете с енергични и интересни личности, които да се превърнат в мост към успехите или чувството ви на щастие…
Рак
Звездите продължават да ви подтикват към по-радикални промени, които да засегнат кариерното ви развитие, социален статус-общо или като минимум това е вашият имидж, понеже сте склонни да се представяте в различна светлина.
Каквото и да е, то може да се случи доста спонтанно, дори изненадващо, но това не означава, че е случайно, напротив- това са дълго трупани тенденции, които могат да се отключат спонтанно, понеже действате по-смело, понякога непримиримо към онова, което не ви допада.
Всяко нещо, с което се раделите през настоящия период ще се отчита като освобождаващо и по-скоро полезно. Вие сте тези, които насочвате събитията и действате категорично, смело, инициативно, можете да „повдигнете планини“, дано само да сте избрали подходящото за вас направление.
Шанс да извършите положителни преобразувания в дома ви, да сбъднете своя тайна мечта…
Ако има нещо, което да ви тревожи, то може да е поради неясноти отнасящи се до евентуални пътувания, далечни роднини, уреждане на документи, юридически казуси. На този етап не вярвайте на всичко чуто, отложете изясняването на горе-посочените казуси, пазете се от подвеждане или потърсете трето мнение на човек, на когото можете да имате доверие.
Новолунието в неделя ще постави ново начало на финансовото ви състояние, онова, които имате общо- се обновява.
Лъв
На 21 юли Марс ще премине в Лъв, а на 22 юли- Слънцето ще се присъедини към него и вие спонтанно ще усетите прилив на енергия, самоувереността ви ще започне да расте, както и възстановителните сили, борбеността.
Навлизате в ключов период, през който можете да постигнете значими резултати, те ще се определят приоритетно от инициативността ви и резултатите ще са почти пропорционални на реалните ви действия.
До тогава /21-22 юли/, ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си, вероятно това ще се случи по един внезапен и разтоварващ начин и в повечето случаи вие дори нищо не трябва да правите, събитията се движат повече по инерция, отколкото според волята ви.
Не е изключено да се натъквате скрити процеси, на подробности, които са ви убягвали до този момент.
През цялата седмица няма да ви липсва компания, подкрепата от страна на приятели и/или колеги е значима, може да чуете приятни новини, предложения, да стабилизирате някой връзки или да създадете нови.
Същевременно не бива да се доверявате на всички, вероятно ще има и такива личности, които могат да се опитат да ви подведат, а може и само да ги видите в различна светлина, да свалите „ореоли“ и т.н.
Новолунието в неделя е едно от най-важните за вас, то показва че ще създадете някаква нова енергийна програма от „корен“, с различни приоритети, линия на поведение и съответни перспективи, които ще прорастват поне през идните две години.
Дева
Средата, в която съществувате е много динамична, понякога напрегната поради външни и независещи от вас причини. Изглежда, че на този етап е по-уместно да планувате на момента, за да сте по-адекватни на случващото се, отколкото да правите по-дългосрочни планове. В такъв случай важи поговорката, че „ако някой иска да разсмее Господ, може да му разкаже за своите намерения“. И така, през настоящия период продължават да се наместват пластовете и в отношенията ви, включително с приятели, колеги, които могат силно да ви изненадват, дори да се превръщат в повод за превратности.
Пазете се от необмислени ходове, които могат да ви струват скъпо- буквално и в преносен смисъл. Отново попадате в някакво поле, в което представите ви за партньори-лични или делови са силно изкривени и/или ви разочароват, създават ви грижи и т.н.
Някой Деви пък са привлечени от тайна или порочна връзка, която трудно ще ги пусне в скоро време, но ще си има и своите последици…
Преуспявате, когато разчитате на себе си, греете със собствена светлина, а усилията ви се ценят по достойнство. Тогава- вие сте в отличен период да повишите доходите си, да повлияете положително на имиджа си, да спечелите нещо –бонус, морално поощрение или удовлетворение…
В края на седмицата е Новолунието, което ще ви покаже- какво трябва да оставите зад гърба си. Някой от вас може да се чувстват преуморени, хубаво е да намират време за отдих или да се обграждат само с положително настроени личности.
Везни
Дългият процес на битки, на справяне с конкуренция,  попадане в други и независещи от вас обстоятелства- под формата на провокация, вече е на път да си отиде, като отново- водещо и трансформиращо бъдещите ви перспективи звено са вашите партньори /лични или делови/, които могат да ви изненадват, да ви влияят силно, да ви мобилизират. Вие си имате своя стратегия, която като че ли работи отделно от завихрящите се обстоятелства, бих казала „бури“, вие успявате да излезете победители по свои начини, като не губите по-далечни цели от поглед, общувате с влиятелни лица, разширявате кръга си на влияние, използвате нови методи, включително- може да промените линията си на поведение, да предприемете пътувания, да решите да повишите квалификацията си и т.н. Не е изключено ежедневната и рутинна работа да протича под известен хаос, точно, защото се стремите да разчупите статуквото…
В края на седмицата обстоятелствата около вас рязко се трансформират, защото обновявате  средата си на съществуване и/или заемате нова длъжност, и/или възникват нови изисквания към вас и т.н.
При всички случаи тенденцията ще ви принуди да бъдете социално по-активни, за да са по-значими и успехите ви, за да можете да се възползвате от енергични личности, които ще ви подкрепят, ако желаете.
Скорпион
През настоящия период могат да ескалират обстоятелства, които да ви принудят да пътувате, да отделите по-голямо внимание на правни въпроси-буквално или в преносен смисъл, така че да не изгубите контрол над ежедневни събития, реализация-общо.
Вероятно ви се налага да сте постоянно на щрек, да експериментирате ,да използвате различни от традиционните методи, за да получите различни от традиционните резултати. Може много да ви се иска да разчупите границите на възможното и познатото, и сега това е напълно изпълнимо, дори в известен смисъл ще сте подтикнати точно в тази посока. Какво пък, животът помага на смелите, а човек е толкова голям, колкото са големи и мечтите му, въпросът е дали ще се осмелите да направите първата крачка или ще се оставите да ви „бутнат“, за да се задействате /изходът може да е различен/…
При всички случаи, около вас има някакви доста съблазнителни алтернативи, които ви действат като отдушник от напрежение, шанс за печалба, че и скрита подкрепа, това може и да е любовна авантюра, която не афиширате и/или не показвате чувствата си, ревизирате бъдещите си планове. На къде? Вероятно зависи от някой развръзки през настоящия период.
В неделя е Новолунието, което е едно от най-значимите за вас през годината и ще преобрази социалния статус на мнозина, може да ви превърти на по-високо ниво по йерархичната стълбичка, но де даром- а следствие на собствената ви боребонст, инициативност.
Стрелец


Животът ви е цветен, изпълнен със силни емоционални преживявания, които постоянно ви подтикват да си „сверите часовника“ с променени обстоятелства или пък- кардинално, смело, рисково да преобразите начина си на съществуване. Вероятно ще има доста провокации, които ви подтикват да направите някакъв „завой“, а дали той е в правилна посока или не, лакмус може да се окаже- материалното ви състояние, сигурност, също- до каква степен получавате поддръжка от важни за вас хора, дали преобладава удовлетворението или по-скоро сте неприятно изненадани, че й ощетени. Всичко е за добро, освен това съществуват и доста комепасторни механизми. Например, част от близкото ви обкръжение, дори любими хора- могат да внасят смут в душата ви, а в по-неприятна форма да ви разочароват, същевременно- популярността ви расте и задължително има и такива личности, които ви подкрепят, разширяват хоризонтите и възможностите пред вас. Ако се разделите с човек или обстоятелство през идния период, това ще има по-скоро оздравителен и освобождаващ ефект, отколкото обратното.
Все пак е полезно да сте по-внимателни към всичко ценно за вас, да не действате прекалено импулсивно, рисково, за да не го изгубите…
Няма да ви липсва другарска подкрепа, имате шанс да заздравите партньорските си отношения, а ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовен роман.
В дома ви отново съществува някакъв хаос, който изисква повече внимание, грижа или домашните задължения ви натоварват, предпочитате да прекарвате повече време на вън. Хубаво е да се пазите от недоразумения…
В края на седмицата е Новолунието, което ще повдигне тонуса и настроението ви, ще създаде по-позитивни нагласи, желание да пътувате, да разширите границите на възможното и…звездите ще ви подкрепят!
Козирог
Вие сте в особено продуктивен период, когато вашите действия реално могат да се отразят на по-добрия ви статус или имидж като минимум, можете да разчитате на поддръжка на работното си място или при изпълнение на текущи ангажименти, в лицето на колеги, близки  и т.н. Но не всичко е толкова еднозначно и лесно. През тази седмица комуникацията става доста „хлъзгава“, вероятно е добре да се пазите от недоразумения, да не позволявате да ви въвличат в интриги, може би е по-добре да вярвате предимно на дела, отколкото на обещания и т.н.
Същевременно, нещо към което сте се стремили дълго, да кажем- поне през изминалия месец,вече клони към развръзка, тя може да се случи бързо, неочаквано…За да е и във ваша полза, както казахме- не се предоверявайте, бъдете на щрек, за да сте адекватни на случващото се.
Ваши партньори-лични или делови са склонни да ви изненадват, да действат крайно и/или промени около тях самите се отразяват и на вас. Тенденцията може да е съпътствана от малки или по-големи „земетресения“ , които да наместят пластовете на базисни теми от живота ви. Разтоварва се вид напрежение, след което попадате на прага на житейски кръстопът и все по-силно ще го усещате в края на периода. Все пак добрата новина е, че ще имате избор, притежавате достатъчно „козове“, за да насочвате потока от събития. За сега отчитайте „подсказките“, за да сте подготвени…
Водолей
Вие сте в прекрасен период да скрепите отношенията си с любими хора- от партньори до пораснали деца, ако имате такива. Може да разчитате на тях, да се гордеете, а ако решите да пътувате, вероятно това ще ви подейства особено зареждащо.
Ако са възникнали евентуални недоразумения с важни за вас хора-моментът е подходящ да ги изгладите чрез разяснителни разговори и т.н.
Отново слабо звено се оказват финансите ви, може да харчите повече за почивка и развлечения, за любимите ви същества, ако е така, вероятно всичко е на ред, но е полезно да сте по-внимателни и за измами през тази седмица.
В ежедневието ви постоянно възникват някакви обстоятелства, които променят предварителните ви планове. Не са изключени изненадващи новини, развръзки и промени, предимно на работното ви място, но не само. Ако ви предстоят преговори предимно за професионалната ви реализация, може би е по-добре да ги отложите.
Препоръчително е и да сте внимателни към здравето си, да не се претоварвате.
В края на седмицата социалната ви активност нараства, водеща тема стават вашите връзки, популярност, които могат да се превърнат в мост към успехите ви.
Новолунието в неделя ще постави ново начало в партньорските ви отношения.
Риби
Вие сте в прекрасен период да подобрите атмосферата в дома си, да скрепите отношенията в семейството ви. Възможно е този процес да е свързан с повишени разходи, ангажименти, които не винаги ще са по вкуса ви или ще ви натоварват повече от обикновено, но това се отчита за положително, в известен смисъл- задължително условие, за да се чувствате по-спокойни и щастливи-общо.
Хора близки до сърцето ви от партньори до пораснали деца, ако имате такива, могат да ви изненадват, промени около тях, понякога изненадващ и бързи- да рефлектират и върху вас самите. Това също може да са развръзки, които се отнасят до хоби, творчески процес, нещо любимо, което ви е занимавало поне през изминалия месец.
В края на периода ежедневието забързва своя ритъм, инициативността ви расте, както и шансовете за успехи.
Новолунието в неделя ще постави ново начало в професионалната ви реализация.

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads