Видео преглед на печата

неделя, 18 юни 2017 г.

Хороскоп за седмицата 19.06-25.06.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

До 21 юни Слънцето и Меркурий са в много тясна връзка и в сектора на Близнаци, така че през това време можем да участваме в разгорещени дебати, да чуем интересни новини, да водим ползотворни преговори…Елементът на изненада ще присъства силно, както на вид прозрения, оригинални идеи, водещи от отлични резултати и изход от ситуации…Триумфира хладната и безпристрастна, бърза мисъл, че и съответни решения, които могат да се окажат превратна точка за мнозина…Всичко горе-споменато може да е съпътствано с известна доза нервно напрежение, все едно изтичат някакви обстоятелства, възможности и на практика е точно така…
От 22 юни картината около нас рязко променя своя облик- реално или по начина, по който я възприемаме. Меркурий и Слънце сменят своя знак, преминават в Рак и постепенно ще оцветят живота ни в ярки емоционални краски и преживявания. През идните няколко седмици ще ние много трудно да запазим спокойствие и обективност, а до 03 юли- реакциите и действията ни ще бъдат подчертано крайни и неумерени, следващи някакви дълбоко заложени нужди /предимно от сигурност и внимание, но не само/.
Инстинктите, които са закодирани индивидуално ще изплуват на повърхността и можем да си направим интересен експеримент с асоциации, така че да припознаем в себе си или близките си, кое качество се пробужда, проявява и  отговаря от животинското царство /сега и под влияние на аспектите/- хищник, тревопасно, земноводно ….вариантите са много и показват как и с какви оръжия „оцеляваме“ в изпитващи моменти, на какви базисни качества разчитаме и т.н.
След Новолунието на 25 юни можем да поставим своеобразно ново начало, което да засегне приоритетно- средата ни на съществуване, така че да се стремим да хармонизираме връзките си в семейството /в този сектор пластовете ще започнат активно да се пренареждат, а ние трябва да участваме- волево и съобразително/, фонът, който ще зададем, включително и в личните си връзки- после ще ни влияе дълго, ще се отрази на социалния ни статус или имидж като минимум.
Не е изключено все повече да ни занимават въпроси отнасящи се до недвижимо имущество, благоустройство…Можем да сътворим чудеса от храброст, за да постигнем цели в това направление или ако предстоят трансформации, които са дълго трупани- те ще започнат да се проявяват и усилват, особено след Новолунието.
Нараства потреблението, а паралелно с това се изострят спорове относно качеството и/или себестойността на продуктите, разходване на средства и т.н.
В по-глобален план- зодия Рак се свързва с род и родина, така че теми отнасящи се до граници, тяхното запазване, ще ескалират и вероятно не без причина, а следствие на провокации и дано да не бъдат твърде сериозни…
Овен
Все по-важен, водещ фокус за вас се превръщат теми свързани с дома, семейството ви, евентуално-недвижимо имущество, благоустройство и т.н.
В друг вариант това е вашият партньор, който по различни поводи привлича вниманието ви, вие разходвате не малко енергия, за да постигнете консенсус по водещи теми, включително и такива, които се отнасят до по-дългосрочни перспективи, кариерно развитие, место-живеене и т.н.
Вероятно някой от вас ще влязат в своеобразна битка за надмощие на интереси, налагане на идеи и воля, в известен смисъл това е неизбежно, за да отстоите себе си, но от друга страна е препоръчително да отчитате и гледната точка на отсрещната страна, за да не прераснат тенденциите в конфликт, при това такъв, който трудно ще отшуми.
Сега за вас е от водещо значение да изградите здрава основа, върху която да надграждате успехите си, а тя неминуемо преминава през най-близките ви /дом, семейство, партньор/, от тази базисна точка ще прорастват перспективи и тенденции до октомври, така че насочвайте съзнателно, опитайте се да не реагирате прекалено емоционално на случващото се, дори и да съществуват известни провокации за обратното…
До 21 юнивсе още преобладават хладните и рационални, целесъобразни съждения- съответно разговори, които могат да намерят внезапен и позитивен, бърз изход и решения.
През това време възникват оригинални идеи и възможности над средното ниво.
От 22 юни обстановката рязко се променя, в дните на прехода на Слънце и Меркурий не са изключени изненади, обрати, известен дискомфорт.
Новолунието от 24 и 25 ще повлияе на линията ви на поведение, подходящо е да се направят символични или реални инициативи, които искате да прорастват поне през идните две седмици. Дните са показателни, оценете позитивите и негативите, съответно- преумножете това, на което можете да разчитате и отстранете своевременно онова, което може да ви препятства, в началото винаги по-лесно се влияе…
Телец
Вие получавате силна опека от Венера, която ви помага да привличате погледи, печелите симпатии с по-голяма лекота, също- опека от влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас и т.н.
Същевременно обстановката около вас се нажежава, поради информация, която получавате, разгорещени дебати, в които трябва да отстоявате мнението  си повече от обикновено. Възможно е в близкото ви обкръжение да ескалират промени, а те да рефлектират и върху вас самите. Те може да са свързани с нови условия на труд и на работното ви място,  а може да засягат и близки, роднини, които имат нужда от вниманието ви, гълтат огромен енергиен ресурс.
Каквото и да е, ежедневието ви е динамично, понякога извън обичайния ритъм, полезно е сега и до 03 юни съзнателно да се стремите да проявявате повече дипломатичност, но и да не отстъпвате прекалено от интересите си, съответно- по-далечни перспективи на развитие.
До 21 юни е оптимален срок, през който можете да повлияете положително на финансовите ви потоци, не са изключени изненади, внезапно възникнали шансове, развръзки и известия, ако преди това сте били достатъчно инициативни в това направление.
От 22 юни социалната ви активност перманентно започва да се усилва, вие се оказвате в център от събития или бързо променяща се среда на съществуване, а каква ще бъде тя- в значима степен зависи от личната ви позиция, намерения, които ще изкажете…
Мнозина се указват на път-буквално или в преносен смисъл, на своеобразен житейски кръстопът, особено след Новолунието на 24 и 25 юни. Каква посока да изберете, ще ви помогнат получените знания, които перманентно ще ви „просветляват“.
Водите емоционални разговори, нека да бъдат и конструктивни, да зададат един по-позитивен вектор на развитие във взаимоотношенията ви, особено по време и след Новолунието…
Близнаци
Все по-важна и водеща тема се превръща финансовото ви състояние, като през тази седмица можете да бъдете доста изобретателни в това поле, да въздействате положително на имиджа и социалния си статус, да сбъднете своя мечта, при това по едни уникален и доста изобретателен начин.
Същевременно разходите на повечето от вас растат перманентно- за любими хора, хоби и/или частна инициатива, собствен-бизнес, ако имате такива. В подобен случай е препоръчително да сте доста внимателни, да не се окаже после, че сте поели прекалено големи и неоправдани рискове, способни да ви оставят „на червено“.
Все пак, повечето от вас имат алтернативи, от които могат да се възползват и те да покрият евентуални загуби. Печалбите могат да дойдат от страна на покровители, партньори, хора стоящи далеч от вас и/или това са нерегламентирани доходи, „подаръци от съдбата“…
До 21 юни околните ви изненадват, ескалират интересни и много интересни срещи, известия, които да ви извоюват нови и по-добри позиции в колектив, дава ви се шанс да проведете успешни преговори, да увенчаете с успех минали инициативи, да разчитате на подкрепа от страна на колеги, приятели и т.н.
От 22 юни вашият покровител Меркурий преминава в сектора на Рак и ще повлияе силно на линията ви на поведение, вие ще демонстрирате през следващите няколко седмици по-голяма емоционалност, може да действате рисково, спонтанно, инстинктивно…Дали това ще изкара на повърхността ваши характеристики на борец , творец или точно обратното- на разрушител /образно казано/,най-точен лакмус ще бъде материалната ви устойчивост, сигурност и благоденствие. Хубаво е преди да предприемете каквото и да било, да не изтървате от поглед подобни приоритети.
В дните на Новолунието на 24 и 25 юни можете да извършите реални, символични или ритуални действия, които да „напълнят кошничката ви“, вярвате или не- Новолунието е винаги Ново начало и е хубаво да се възползваме от „приливната вълна“…
Рак
През цялото време вие сте много харизматични в очите на околните и имате уникална възможност да се възползвате от подкрепата на звездите и  да скрепите връзки-лични и делови, да бъдете максимално социално активни, така че да получите подкрепа при нужда и/или да извоювате по-добри позиции в колектив и не само…
До 21 юни вашите приоритети могат внезапно или бързо да се пренаредят, поради нови обстоятелства в живота ви, вид развръзки и/или алтернативи, които застават на пътя ви, а вие ги избирате като единствен изход или пък сбъдната тайна мечта?!
При всеки е различно, но вие сте на път да оставите нещо зад гърба си- съзнателно, на идейно ниво или поради бързо променяща се обстановка, на която трябва да реагирате.
Основните промени могат да засягат дома и семейството ви, условия на съществуване, също-необходимост от разрешаване на имотни казуси, например-покупко-продажби, премествания, наследства, благоустройство и т.н.
Каквото и да е, то няма да мине без известни вложения и разходи, възможно е да отнеме и време, енергия, но да благоприятства фона ви на съществуване…Стига да не се прекрачат определени граници- на добрия тон при обсъждането на варианти или пък на инвестиции, които после не е изключено да се окажат нецелесъобразни или преувеличени.
На 22 юни Меркурий и Слънце навлизат във вашия зодиакален знак, нещо скрито може да стане явно, понякога това са собствените ви мисли, които изразявате спонтанно и емоционално през втората част на периода, а в други случаи- тенденциите са провокирани от околните, от техните изказани съждения и т.н.
Постепенно у вас нараства усещането, че вие владеете положението, расте волята и инициативността ви, само-увереността ви.
След Новолунието на 24 и 25 юни, вие навлизате в нов цикъл, това е едно от най-важните Новолуния през годината, което показва- водещи теми, с които трябва да се справяте…Опитайте се да елиминирате негативите и да наблегнете на позитивите, като направите символични или реални спъки в посока, в която искате да се развивате.
Лъв
Вашите действия са доста ефективни в ежедневието, приоритетно при текущи ангажименти на работното място, но не само, факт, който може да благоприятства кариерното ви развитие, имидж като минимум, а те се трансформират по различни поводи и сега вие можете да въздействате и насочвате тези процеси.
Ако това е все пак невъзможно, тогава може да предприемете решителна стъпка, която да смени вектора ви на развитие в нова посока, различна от настоящата. Вероятно няма за къде да бързате и първо трябва да прецените какво сте готови да „жертвате“ или оставите зад гърба си, така че да се освободи място за новото, което да прораства по етапно в живота ви. На този етап това е далечна мечта или алтернатива, съблазнителна цел или обходен изход от заплетени ситуации. В какво се изразявате и с какво следва да се справяте, получавате множество известия, ценна информация, която осветлява и най-тъмните ъгълчета от живота ви, това може също да са подробности, на които не сте обръщали внимание или пък ескалиращи теми, които отчитате за извън контрола си…Каквото и да е, знанието е винаги сила, то може да ви помогне да изберете вярната посока.
До 21 юни вие получавате интересни предложения, известия от ваши приятели, колеги, ваш е изборът дали ще се възползвате или пък-не.
От 22 юни ежедневието ви все повече е извън обичайния ритъм, възникват обстоятелства, допълнителни ангажименти, на които трябва да обърнете внимание.
Вие сте на път да приключите един годишен цикъл, мнозина го усещат като изчерпани теми, възможности, интереси…преценете какво искате, а и реално какво е най-подходящо за вас, кореспондиращо с по-далечна перспектива на развитие.
Пазете се от претоварване, евентуална преумора…
Дева
През тази седмица имате шанс да изгладите евентуални различия с близки до сърцето ви хора, да получите сърдечна радост при пътувания, да имате късмет при уреждане на документи, сключване на договори, за които сте полагали в миналото усилия, а сега се увенчават с успех и то по един бърз начин и предимно до 21 юни…
Все повече се налага да се доказвате в колектив и/или околните ви указват значимо въздействие, дори пряко на „джоба ви“ по различни поводи. Внимавайте, опитайте се да балансирате между вашите и чуждите интереси, не позволявайте да се възползват от вас или направо-подведат.
Тенденцията се усилва през втората част на седмицата, носи интересни, емоционални дебати и известия.
На 22 юни Слънцето и вашият покровител- Меркурий преминават в Рак, на вас ще ви е все по-трудно да не смесвате емоции с разум и да се дистанцирате от преживяванията си, да бъдете обективни и безпристрастни. Вероятно и не без причина. Все по-търсена и предпочитана компания ще бъдете, ще има лица, които ще ви указват значимо въздействие, ще ви помагат, но също и такива, с които може да се въвлечете в открита конкуренция…Вие можете да се справите, при това като разчитате на собствения си изобретателен подход, но и на определени покровители.
На кого и в каква степен можете да разчитате си проличава подчертано в дните на Новолунието на 24 и 25 юни и в следващите дни…
Везни
През настоящия период вие можете да повлияете положително на професионалната ви реализация и кариерно развити, това вероятно няма да се случи без известно напрежение, инициативност, които се подклаждат от повишените ви амбиции или други външни и независещи от вас причини- ескалираща конкуренция, хора, които ви провокират да се мобилизирате и дадете най-доброто от себе си и т.н.
Каквото и да е, вие навлизате в ключов период относно социалния ви статус-кардинално /кариерно развитие, брачни отношения, имидж/, колелото на Съдбата може да се превърти и мнозина постепенно да се окажат в обновен начин на съществуване от приоритети, възможности и т.н, като горе-посочените тенденции перманентно ще се усилват до 03 юли, те ще са важни и определящи до октомври, а може и много по-дълго…
До 21 юни вие можете да разширите хоризонтите пред вас-буквално или в преносен смисъл, като разчитате на влиятелни личности, сключите изгодни договори, водите подобни преговори, пътувате, справяте се с юридически казуси и т.н.
От 22 юни атмосферата около вас се променя кардинално, предстоят пик от събития, особено след Новолунието на 24 и 25 юни. Възползвайте се от приливната вълна, за да достигнете мечтите си, но не губете целите си от поглед, направете си точен разчет, за да не се разминете с очакванията си…
Дали се справяте с тази задача, изкристализира през средата на юли, но на този етап е от съществено значение да имате точна преценка, почти на всяка крачка, защото дребни действия имат широко отражение…
Скорпион
До 22 юни вие сте в прекрасен период да повишите доходите си, може да получите внезапни и бързи предложения, които да ви превъртят на по-високо ниво по йерархичната стълбичка, като развръзка за полагани от вас усилия. Ако това е невъзможно според позицията, която заемате, тогава поне получавате морално удовлетворение, утвърждавате авторитета си.
Повечето то вас получават „зелена светлина“ да разширят хоризонтите пред себе си като повишат своята квалификация, отправят се на далечни пътувания или пък се справят успешно с юридически казуси. Горе-споменатото може да бъде доведено до благополучен завършек, но след 23 юни е полезно да внимавате за подробности, които могат да направят така, че не всичко да протече гладко, да възникнат непредвидени усложнения. Хубаво е да се допитвате до професионалисти по интересуващия ви профил или пък да потърсите-намерите опека от влиятелна личност, ще имате подобна възможност.
През настоящата седмица водите много емоционални разговори, такива, които могат да трансформират връзките ви към по-добро, да изгладят евентуални различия или пък да се стигне до определящи бъдещото ви общо развитие решения.
Ако сте сами- шанс да срещнете любовта.
Популярността ви расте и със сигурност няма да ви липсва приятна компания…
Новолунието на 24 и 25 юни ще ви подтикне да излезете извън границите на статуквото, извън обичайния ритъм и нека всичко е добре премислено, рисковете да са умерени, особено финансовите.
Стрелец
Вие сте в силно трансформиращ период, който ви подтиква да правите равносметки, помага ви да извършите положителни промени на различни нива- в дома и семейството ви, особено, ако в последно време съществува известен хаос в най-близкото ви обкръжение, сега е моментът да насочите бъдещите перспективи в една по-положителна за вас посока, това не може да се случи без подкрепата на семейството ви, в частност-партньора ви, но не само, също- евентуална инвестиция, която да подобри фонът ви на съществуване.
На работното ви място също възникват множество благоприятни фактори- можете да разчитате на подкрепа или одобрение от страна на ваши колеги, а ако сте сами- един флирт да прерасне в романтична връзка.
Получавате удовлетворение при изпълнение на служебните си ангажименти, ако сте на хонорар- възникват отлични постъпления, а ако обстоятелствата го позволяват, според длъжността, която заемате- можете да получите бонус или повишение.
Същевременно разходите ви също са значими, може да се окаже, че с едната ръка вземате, а с двете давате-образно казано и доходите ви потъват перманентно…Внимавайте, правете си точен разчет, за да не останете на червено или пък да избегнете недоразумения с любими хора.
До 22 юни близки до сърцето ви хора ви изненадват, самите вие може да сте склонни повече от обикновено да поемате рискове и ако са добре обмислени- ще доведат до бързи успехи.
След 23 юни все повече ви се налага да смените нещо в линията си на поведение, да пренаредите приоритетите си, помислете кой или какво застава на пътя ви на щастието…Всъщност, вие ще бъдете подтикнати към подобни равносметки, може направо да смените средата си на съществуване или пък някой приятелства да отпаднат от обкръжението ви.
Силни страсти бушуват при повечето от вас- канализирайте ги в активни и градивни мероприятия, занимания…
Новолунието на 24 и 25 юни може да подейства като стрелочник за мнозина…
Козирог
Вашите партньори – лични и делови, ви указват все по-силно въздействие до степен да променят бъдещите ви перспективи на развитие, дори да определят вектора на професионалната ви реализация, имидж като минимум. В подобен процес вие трябва да се борите за своите интереси, понякога може да имате усещането, че не всичко зависи от вас и на практика е точно така. На този етап, за да преуспеете, вие трябва да се концентрирате върху укрепването или създаването на връзки, а не да влизате в остри спорове и конкуренция, дори и да има провокации, заложете на дипломатичността, обединявайте се, търсете и намирайте съмишленици, хора, които ви подкрепят, ще имате подобен шанс.
Може да проведете доста ползотворни преговори, емоционални разговори, да откриете в тях оригинални идеи и възможности. Друг е въпросът, дали можете да вярвате на всичко чуто, „отсявайте сеното от плявата“, осланяйте се на интуицията си…
В прекрасен период сте получите радост от лица близки до сърцето ви, включително и пораснали деца, ако имате такива.
Ако сте сами-можете да срещнете любовта.
Новолунието от 24 и 25 юни ще постави ново начало в партньорските ви отношения, дните са показателни за силните и слабите звена в това поле на влияние, насочвайте, в началото винаги е по-лесно…
Водолей
Ежедневието ви е все по-динамично, натоварено, но и с възможност да повлияете добре на доходите си, действията ви са резултатни и водят до морално удовлетворение. Въпреки всичко напрежението не е малко, поради необходимост да повишите квалификацията си, това може и да са допълнителни изисквания от страна на власт-имащи, а в друг вариант- принудителни пътувания, необходимост да се справите с юридически казуси, които набират скорост. Хора извън близкото ви обкръжение може също да са повод- да преосмислите линията си на поведение или пък това са допълнителни ангажименти, които ви извеждат от обичайния ритъм. Каквото и да е, следва да приемате всичко по-спокойно, имате значими шансове за успех, но следете за психическа или физическа преумора, подходящо е да извършите вид оздравителни процедури…
Вие сте в прекрасен период да хармонизирате най-близката си среда на съществуване-дом, семейство, при евентуално наличие на недоразумения, обърквания в този сектор- възникват алтернативи, от които да се възползвате и да превъртите негативи в позитиви.
До 22 юни водите успешни преговори, можете да разчитате на подкрепа от страна на стари другари, авторитетни или креативни личности.
Сключени договори през това време могат да бъдат доста надеждни. Социалната активност разкрива внезапни, бързи шансове по интересуващия ви профил.
Сред 23 юни ангажиментите ви перманентно се увеличават, навлизате в активен период, през който можете да се утвърдите професионално или пък да си намерите подходяща работа, ако настоящата не ви удовлетворява…
След Новолунието на 24 и 25 юни- се набелязват силните и слабите звена по пътя ви към щастието-общо, ако има нещо скрито или извън контрола ви, то ще стане по-очевидно от обикновено, тенденцията се усилва…
Риби
Вие сте в прекрасен период да хармонизирате вашите връзки-лични и делови, да проведете успешни преговори, да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, следствие на положени вече от вас усилия.
Постепенно ви обземат силни страсти и желания, защото определен човек ви стимулира или пък- нарастват амбициите и само-оценката ви, също- възстановителни сили на различни нива…
Водите интересни, ползотворни разговори, чувате приятни новини…
Същевременно разходите ви перманентно нарастват, това може да са инвестиции в любими хора или пък хоби, а може и частен бизнес, ако имате такъв. Стига да не предприемате прекалено големи рискове, по горе-споменатия начин, можете да сбъднете своя мечта, стига да сте преценили правилно дали си струва цената, която плащате или повече разходвате…Това става все по-очевидно в края на седмицата и особено след Новолунието на 24 и 25 юни.





Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads