Видео преглед на печата

понеделник, 8 май 2017 г.

Хороскоп за седмицата 08.05-14.05.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


През настоящата седмица аспектацията на звездите е такава, че може да изкара на повърхността най-доброто от потенциала ни, също да ни помогне да се възползваме от натрупан опит, придобит авторитет….Онова, към което сме се стремили в близкото минало, но се е препятствало по различни поводи, сега- по заслуги, а не даром, започва да се отприщва, така че бързо да се придвижим в желаната от нас посока. „Придвижването“ може да е реално, а може и да е на ниво получено знание, което ни дава възможност, за да извлечем ползи, изберем вярната посока или това е нужната енергия, която ни оттласква от „буксуване на едно място“, или в оптимален случай- постигаме целта си, особено в дните на Пълнолунието на 10-11 май.
През цялата седмица информационният поток е много усилен, в личен и обществено значим план могат да се оформят идеи, да се вземат решения, които да имат дългосрочен и положителен ефект върху бъдещото ни развитие с акцент- финансова стабилност, но може и да е друго, което отчитаме за ценно.
Все пак, съществува и една друга, паралела тенденция, която предупреждава да се пазим от манипулатори, изкусни оратори с изобретателна мисъл, способни да ни внушат това, което желаят и със съответните последици.
Общо- сега всеки ще попадне под влияние на променящи се или усилващи се желания, поради получени новини, проведени срещи и разговори.
У болшинството хора нараства стремежа да налагат собствената си визия за бъдещ просперитет, воля, дори и лица, които са по-интровертни по природа, през този период са по-склонни да споделят, да отстояват себе си в „словесни двубои“ и не само.
В съжденията ни звучи подчертано мотото: „АЗ искам, АЗ съм“, така че своеобразна борба на интереси е твърде вероятна, също наместване на пластовете във взаимоотношенията според индивидуалната сила на характера. Ясно е, че най-големи дивиденти ще извличат онези, които умеят да се изразяват ярко, високо, аргументирано и настойчиво и всъщност, мнозина ще действат точно така, почти инстинктивно. М-да, докато е Венера в Овен /06 юни/- любов и пари ще получават в повече тези, които демонстрират всички горе-споменати качества, а и те /тези качества/ ще се преумножават през идните дни и може би е уместно да не ги спираме. Ако искаме нещо или някой ще го афишираме гръмко, съответно, ако някой изпитва определени чувства към нас- това няма да остане незабелязано…За сега, на този етап и през тази седмица- това може да е трамплин към нови висоти…През втората част на месеца, ще трябва да се пазим от прекрачване на определени граници, които ще имат по-скоро обратен ефект, но за това после…
Успешна нова седмица на всички!
Овен
Основен акцент за вас през тази седмица е материалното ви състояние- да го стабилизирате, да повишите доходите си, да се изкачите по йерархичната стълбичка и т.н. За всеки и според индивидуалния му хороскоп приоритетите могат да варират в тази сфера на влияние, но е ясно, че сте в прекрасен период, така че да получите някакъв подарък, да материализирате мечтите си. В подобен процес болшинството от вас са социално много активни, приоритетно родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.
Всъщност общуването, провеждането на срещи и разговори прави животът ви много динамичен и изпълнен с възможности, от които да се възползвате. В частност- да стабилизирате партньорски отношения или да изградите нови връзки, които да ви носят полза, удоволствие и т.н. Показателни са понеделник и вторник.
Вероятно постоянно ви застигат интересни новини, че и изкушения. Тенденцията оформя много шансове, но предупреждава също, че трябва да се пазите от манипулации, подвеждане, само-заблуди, тайни, които после ще станат явни и ще струват скъпо.
До какво водят вашите действия и до колко могат да напълнят „кошничката ви, образно казано, разбирате в сряда и четвъртък, когато сме под влияние на Пълнолунието, а то винаги дава пълнота от знание по определени теми, в случая- материално благополучие, дали преобладават приходите, какво евентуално предизвиква загуби и т.н.
В петък, събота и неделя сте позитивно настроени, оформя се информация, която ви показва бъдещи и по-далечни хоризонти, следете, анализирайте.
Телец
През тази седмица можете да сбъднете някакво ваше тайно желание или някаква паралелна действителност все повече ви застига, поставя ви на прага на житейски кръстопът, необходимост да вземате важни решения.
Имате шанс да се възползвате от алтернативи, които да трансформират начина ви на живот, въпрос на избор е дали ще го направите.
Мнозина получават допълнителни стимули от страна на партньори или близкото си обкръжение, което може да се отрази благотворно на материалното положение, включително, ако това касае имуществени или наследствени казуси.
Взаимодействието с институции и официални органи на властта също е успешно, възползвайте се!
Към настоящия момент вие влагате основен енергиен ресурс, така че да стабилизирате финансовото си положение и действията ви са особено резултатни, ценят се по достойнство, ако работите в предприятие. Ако стена хонорар- повишавате приходите си. Всъщност, сега е моментът да въздействате дългосрочно в тази сфера на живота ви.
Въпреки всичко, разходите нарастват перманентно, поради неотложни разходи, инвестиции или друго. В най-неприятна форма следва да се пазите от измами и подвеждане, внимавайте, не се предоверявайте!
В любовта- преоценките продължават по различни поводи, възможно е някой от вас да крият истинските си чувства, евентуално недоволство и променени намерения…
В понеделник и вторник ежедневието е динамично и доста резултатно.
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието, което е едно от най-важните за вас, то „осветява“ партньорските ви отношения с пик от събития, получена информация, вид прозрения и т.н.
В петък, събота и неделя- сте емоционални, може да вземете крайни решения, които да ви превъртят в обновена реалност и нека тя да е преценена добре, във ваша полза, ако не поемате прекалено големи рискове- ще извлечете ползи дори и от негативи.
Близнаци
Периодът е силно трансформиращ за вас, вие сте на границата на някакво ново начало, което може да се прояви в различна степен според собствената ви амбиция, а и натрупани вече енергии. При всички случаи ви се дава шанс да сбъднете своя мечта, при това като действате гъвкаво, избягвате преки сблъсъци и т.н.
Популярността ви расте ,в близкото ви обкръжение има много креативни, интересни хора, от чиято подкрепа можете да се възползвате, ако пожелаете.
Дава ви се шанс да стабилизирате връзките си или да създадете нови и надеждни, а някой могат да срещнат любовта на живота си или пък едно приятелство да прерасне в нещо повече.
Марс от полето на Близнаци усилва енергията и инициативността ви в пъти, ако не я разходвате правилно, може да прерасне в нервно напрежение.
През тази седмица се тества вашия имидж и обществено положение, което пряко засяга представите ви по ключови въпроси като брак, кариерно развитие…Ако има някакви разминавания между вашите представи и реалността, те ще стана по-очевидни от обикновено. В друг вариант, може да ви се налага да играете роли, за да се измъквате от сложни и заплетени ситуации, които внасят смут в душата ви и все още се колебаете в своя избор на бъдещо развитие.
В понеделник и вторник притежавате доза късмет, възползвайте се!
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието , което ще ви надари с Пълнота от знание по теми, които касаят професионалната ви реализация, ще се „осветят“ тъмни ъгълчета, като знание и образ, които са ви убягвали или са извън контрола ви.
В петък, събота и неделя- не са изключени разяснителни разговори, интересни, приятни извести, подходящо време да изгладите евентуални недоразумения с любими хора, да прекарате чудесно с близките ви.
Рак
Налага ви се да заздравите връзките си в колектив-на работното място или пък да се възползвате от подкрепата на приятели, по различни поводи..
В подобен процес социалната ви активност расте, имате шанс да скрепите връзките си-лични или делови , а те да се превърнат в мост към бъдещи успехи или променен ритъм на ежедневие, обновена визия за бъдещото ви развитие. Каквото и да е, на този етап няма да ви липсва внимание и „подадена ръка“, ако я желаете.
Партньорските ви отношения перманентно се трансформират в последно време, а през тази седмица вие в значима степен можете да насочвате в по-положителна за вас посока тези процеси.
Имиджът ви се променя, родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен могат да извършат своеобразен скок в кариерното си развитие, като минимум да утвърдят позициите си в резултат на минали действия, придобит авторитет и т.н.
Ако това е невъзможно, вероятно ще потърсите друго и по-подходящо поле на изява.
Мнозина могат да имат тайни врагове или да станат жертва на скрити и ерозивни процеси, които се усилват през настоящия период. Внимавайте, нека да имате „очи и на гърба си“.
Възможно е някой от вас да се чувстват преуморени, но и удовлетворени от онова, което постигат, предимно в частта-дом, семейство, битови казуси, най-силно влияете на тази сфера в понеделник и вторник, дните са показателни.
Въпроси отнасящи се до далечни роднини, евентуални пътувания и уреждане на документи, включително юридически казуси- ви тревожат,, ако е възможно отложете на този етап тяхното разрешаване или използвайте вид посредник.
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието, то ще ви донесе много силни емоционални преживявания, ще „освети“ сърдечните ви връзки, направете анализ за силни и слаби звена.
В петък, събота и неделя- ежедневието е динамично, натоварено, но и ползотворно.
Лъв
Вие сте във важен период относно вашето кариерно развитие, имидж като минимум. През тази седмица можете да ги трансформирате в една по-положителна за вас посока, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако квалификацията ви го позволява. Звездите изискват вид промяна в ежедневието, а вие получавате „зелена светлина“ да насочвате, а ако не го правите, тогава ще зависите повече от външни и независещи от вас обстоятелства. Понякога те могат да с в лицето на изострена конкуренция, агресивна или некоректна личност от близкото ви обкръжение.
Все пак, получавате достатъчно подкрепа от звездите, така че да разширите хоризонтите пред вас, понякога чрез пътувания, увеличаване на кръга от хора, с които общувате. Повечето от вас мечтаят за далечни хоризонти, буквално или в преносен смисъл, ако към това включат и инициативност, желанията им могат да се реализират.
През тази седмица можете да стабилизирате сърдечните си връзки или да създадете такива.
В понеделник и вторник- интересни, важни новини и разговори.
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието, за вас то „осветява“, дава пълнота от знание по ключови въпроси отнасящи се до дома и семейството ви, а може и професионалната ви реализация, като темите може да си влияят по някакъв начин. Опитайте се да не реагирате прекалено емоционално на случващото се, а рационално, подходящо е да набелязвате силни е и слабите звена, които ви помагат, съответно пречат, така че да вземете адекватни мерки.
В петък, събота и неделя- звездите са на ваша страна, повдигат тонуса и самочувствието ви, не без причина…
Дева
Предстои седмица, през която можете да се справите чудесно с юридически казуси, оформяне на документи, да проведете успешни преговори, които касаят и по-далечното ви бъдеще.
Повечето от вас се чувстват неспокойни, поради текущи трансформации и предизвикателства или понеже искат да променят статуквото, което да има благоприятен ефект върху тях самите, но и най-близката им среда на съществуване-дом, семейство, евентуално уреждане на наследствени казуси, пътувания, премествания и т.н.
През настоящия период можете да получите вид успокоение, морално удовлетворение, бонус или повишение. Каквото и да е, то е плод на енергични усилия, които ви помагат да защитите интересите и позициите си, също да се справите с некоректно отношение от страна на партньори- лични или делови. Показателни са понеделник и вторник като тенденция, таван от възможности.
До 19 май отношенията ви /лични или делови/ се тестват за лоялност на различни нива и със съответни анализи, последици.
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието , за вас то може да донесе пик от информация, срещи, емоционални разговори,  които да имат дълготрайни последици.
В петък, събота и неделя- успешно се справяте с теми касаещи дома и близките ви.
Везни
Вие сте в трансформиращ период и/или на прага на житейски кръстопът, така че да ви се налага да правите избор, който ще има дългосрочно отражение и сега можете да насочвате събитията в една по-позитивна за вас посока. Приоритетно можете да влияете на най-близката ви среда на съществуване-дом, семейство, така че да хармонизирате атмосферата, да изгладите евентуални конфликти или пък да се справите имуществени казуси.
Във ваша полза се развиват теми, отнасящи се до юридически казуси или  пътувания.
Общуването с влиятелни личности ви носи ползи.
Ваши партньори /лични или делови/ могат да ви донесат стабилност, да се превърнат в мост към успехите ви. През тази седмица провеждате ползотворни, важни разговори, а ако сключите договори- те ще се окажат  надеждни.
В любовта- няма да ви липсва внимание, ако сте сами, може да срещнете вълнуваща личност.
Понеделник и вторник са „вашите дни“, действията ви не остават незабелязани и без адекватни последици.
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието“ за вас то засяга теми, които ще „осветя“ силните и слабите звена на онова, което имате-общо.
В петък, събота и неделя- позитивни, интересни срещи, разговори, известия.
Скорпион
Ежедневието ви е динамично, но доста резултатно, продължава да ви носи много възможности, така че дастабилизирате позициите си на работното място и това да се отрази на доходите ви или в текущи ангажименти, с които се справяте доста целесъобразно, находчиво. Ако желаете положителни трансформации в реализацията си-инициирайте ги сега, въпреки че можете да получите своеобразна разплата и за минали действия.
Друга водеща тема са партньорските ви отношения, тенденциите, които ескалират в този сектор могат да имат дългосрочно отражение, да кажем- през идното полугодие или поне задават фон, а събитията, които ескалират са много показателни за силните звена във връзките ви, особено в дните – сряда и четвъртък, когато сме под въздействие на Пълнолунието.
В петък, събота и неделя можете да спечелите нещо значимо- подарък, морално удовлетворение.
Стрелец
Вие сте във важен период относно професионалната ви реализация, прекрасно време да утвърдите авторитета си или да завоювате по-престижна позиция и с по-високо заплащане.
Вероятно сте доста ангажирани, не са изключени и допълнителни задачи, с които трябва да се справите, но звездите ви дават „зелена светлина“, надаряват ви с шансове, от които да се възползвате и да спечелите- в чисто финансово изражение, но не само. Най-големи възможности имат родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.
В живота ви преобладава ентусиазмът, особено, ако се концентрирате върху дела, свързани с вид хоби, развлечения, дела извън дом…
В дома ви ескалира хаос или напрежение по различни поводи, например неразрешени казуси от близкото минало отнасящи се до благоустройството, но може също да е спор с партньора ви, грижа за него и т.н. Ако има нещо недоизказано, ерозивно между вас, то ще се прояви в пълна степен до 19 май. Опитайте се да влияете и насочвате тези процеси внимателно, без конфронтации и с визия за по-далечното бъдеще. Всъщност, ако пътувате, ако имате възможност да прекарвате повече време на вън или да смените средата, това ще има оздравителен, положителен ефект.
В понеделник и вторник няма да ви липсва приятна компания, подкрепа, ако се нуждаете от нея. Интересни, приятни известия.
В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието, за ва то осветява теми, които се отнасят до професионалната ви реализация, но също-здраве, онова, което може да препятства пътя ви към успеха. Анализирайте случващото се, то е доста показателно.
В петък, събота и неделя често сте в център от внимание, сами насочвате хода на събитията, възползвайте се!
Козирог
Вие сте в период, през който можете да сбъднете своя сърдечна мечта, да получите радост от хора близки до сърцето ви, включително и деца, ако имате такива. Вероятно желанието ви да се отдадете на вид хоби или друго извън рутината е значимо и сега ви носи удовлетворение.
Но ежедневието ви е много напрегнато, мнозина получават новини, провеждат разговори, които объркват предварителните им планове. Може да попадате в подчертано конкурентна среда, да имате откровени недоброжелатели, които да спъват пътя ви към успеха.
Препоръчително е да избягвате спорове и конфликтни ситуации до 19 май, също-да наблегнете на дипломацията и „обходните пътища“. Все пак, ако има нещо неразрешено, неясно,  което трябва да усвоите като знание- то ще се проясни през това време, ще ви помогне да се разделите с евентуални илюзии.
С всички текущи предизвикателства можете да се справите, дори да превъртите негативи в позитиви и да се изкачите на по-високо ниво по йерархичната стълбичка, да защитите имиджа си и да постигнете целите си.
Понеделник и вторник са много показателни за водещи тенденции, „таван“ от възможности.
В петък, събота и неделя може да имате нужда да се откъснете от кръговрата на ежедневието, мнозина ще предпочитат да пътуват или ще останат в компанията на най-близките си хора.
Водолей
Домът и семейството приковават вниманието ви по различни поводи, това е важен период, през който могат да се вземат определящи решения за тази сфера от живота ви или да зададете фон, който ще ви влияе дълго. В друг случай това са имотни казуси, на които можете да повлияете положително точно през тази седмица. Кои са силните и слабите звена, на какво можете да разчитате и с какво трябва да се справяте поне през идните две седмици в тази сфера от живота ви, става ясно в дните на Пълнолунието- сряда и четвъртък. Събитията, могат да се обсъждат с най-близките ви, но също да засегнат социалния ви статус генерално, включително и кариерното ви развитие.
Избягвайте финансови рискове, материалното ви състояние е сложно и често в основата на обтегнати отношения.
Продължавате да сте социално много активни, така откривате полезни съмишленици, можете да привлечете на своя страна влиятелни особи, а може да срещнете и любовта.
Чрез дар словото си преобръщате почти всяка ситуация в желаното от вас направление. Думите ви имат чуваемост, а същевременно- информационният поток около вас е много усилен и вид изненади също могат да ви застигнат, нещо тайно да стане явно, така че да се възползвате от него поне като знание, особено в понеделник, вторник, петък и събота..
В неделя имате нужда от почивка или уединение.
Социалната ви активност е значима, можете да извлечете максимални ползи през настоящия период, ако преговаряте, ако сключите договор. Ако търсите подкрепа ще я получите…В резултат на тези процеси позициите ви в колектив се променят- на работното ви място или сред приятели, като можете да заемете по-престижна позиция.
Ако квалификацията ви го позволява, сега имате шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка и да повишите доходите си.
Мнозина получават вид удовлетворение или адекватно възнаграждение за положени в миналото усилия.
Изключително благоприятно време да въздействате положително върху финансовото си състояние, особено в понеделник и вторник, но следва вие също да сте максимално инициативни, както се казва: „Господ дава, но в кошара не вкарва“.
В дома ви ескалира напрежение, поради неразрешени в миналото спорни теми и недоразумения, а в оптимален случай- ремонти, които ще повишат комфорта, но ще изискват и инвестиция.
Любовта- силно се влияе от паричните потоци или оставате с усещането, че е на „една ръка разстояние“.
Пълнолунието от сряда и четвъртък ще „освети“ въпроси свързани с по-далечни хоризонти на развитие или роднини, хора извън близкото ви обкръжение, носи ви пик от информация, която да докосне сърцето ви и да остави следа в него.
В петък, събота и неделя- дребни действия имат широко отражение.


Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads