Видео преглед на печата

понеделник, 22 май 2017 г.

Хороскоп за седмицата 22.05-28.05.2017г.



Съществува една притча за зодиакалните знаци, която показва кои зодиакални знаци какво са заграбили като дарове от Земята и как се възползват от това, накратко, тази прерасказанапридча може да е асоциативна препратка към настоящия период.
И така, преди много години Бог отворил една зала, извикал всички зодиакални знаци и им казал, че това е Земята, прекрасна градина, от която могат да вземат каквито си дарове поискат. Но на вратата имало обръч от огън и животните се спогледали в почуда. Овен се втурнал пръв, безумно смел и нетърпелив, не се страхувал от предизвикателствата. За това Бог му дал като награда- дарът да бъде пръв във всичко, с което се заеме, защото умее да рискува…След като излязъл от залата, практичният Телец, преценил, че явно няма нищо страшно и за това и той може да влезе в залата. Видял, че нетърпеливият Овен е пропуснал да вземе много скъпоценности и материални блага и нали е търпелив, упорит, издръжлив, успял да се натовари с всички и да ги изнесе…Следа съобразителния Близнак, той бързо се шмугнал в залата, но бързо установил, че всичко е заграбено? Той решил да използва чара и дар-словото си, така че да омагьоса Телец, да му стане посредник, така че да препродаде заграбеното от Телец и да си вземе своят процент комисионна…така хем, няма да носи тежест, хем, ще печели…Така Бог дал дарът на Близнаци да печелят чрез изобретателния си уми и комуникативност, и без особено усилие от нищо да правят нещо-образно казано…Притчата е асоциативна препратка към настоящия период, защото Слънцето вече транзитира през изобретателния Близнак и ще просперират всякакви спекуланти, оратори, дори манипулатори. Понеже Меркурий е в Телец /отговарящ за паричните потоци/, явно „който и за каквото да говори, все ще става въпрос за пари“ или изгода…В действителност през идния близо месец на преден план ще излязат „хора на словото“ и колкото са социално по-активни, толкова повече ще преумножават шансовете си за печалба. Мнозина го усещат инстинктивно, че е дошло време да общуват, да създават връзки, защото там се крият шансовете, да кажем- установили сме, че някакви възможности от изминалия месец на Телец са изчерпани и търсим други начини за компенсация или пък-възниква вариант да преумножим благата си.
Новолунието от 26 май показва, че през идните две седмици ще се водят важни преговори относно заплащане, едни ще забогатяват чрез изобретателност и дори хитрост, а други ще загубят, защото са били подведени…
В по-глобален план се очакват подобни решения, които да се отразят на благосъстоянието на цели социални групи от хора…
Информационният поток се усилва в пъти и се превръща в най-голямото богатство.
Все по-трудно ще се задържаме на едно място, ще се привличаме от разнообразието, движението, въздухът, свободата…факт, който ще се отрази на не едни партньорски отношения…
Овен
Социалната ви активност перманентно се усилва, съответно- информационният поток, срещи, преговори, които ще направят живота ви все по-динамичен, изпълнен с възможности и предизвикателства.
Желанията на повечето от вас са преувеличени, факт, който предизвиква буря от емоции от у вас, особено при родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен. В основата може да е силна фокусна точка- високи амбиции, трансформирани лични отношения, да кажем-брачни или пък промяна във финансовите потоци. Всичко това ви стимулира силно, можете скокообразно да се придвижите напред и нагоре, преодолявайки предизвикателствата, стига на не прекрачите определени граници, при които ще предизвикате точно обратен ефект.
При всички случай- имиджът, начинът по който ви възприемат околните се променя, защото вие се представяте в различна светлина и/или често се оказвате в център от събития, особено в понеделник и вторник. През тези дни трудно владеете емоциите си, но можете сами да направлявате събитията и крайният резултат е пряко свързан със собствената ви инициативност, онова, което демонстрирате пред света.
В сряда и четвъртък разбирате коя част от идеите си можете да материализирате.
В петък и Събота сме под влияние на Новолунието ,за вас то може да е ново начало за вашите връзки-лични и делови, договорни отношения, които вероятно ще се предоговорят, поне някой, други- ще се скъсат, а като трети вариант- можете да общувате с нови и интересни хора, които да разнообразят и освежат ежедневието ви, да ви носят ползи.
В неделя- се пазете от крайности.
Телец
Тайни желания или такива, които са свързани с по-далечни хоризонти, буквално или в преносен смисъл все повече обсебват вниманието ви, а това може да са също вид алтернативи, от които да сте силно привлечени, както в личен, така и в делови аспект, вероятно и не без причина, а като следствие на равносметки, провокации, които отчитате за извън контрола ви, но влияят силно на психиката ви, на всекидневните ангажименти, на паричните потоци.
Възможно е въпроси, които касаят пътувания правни казуси, договори, хора стоящи далеч от вас, които обсебват вниманието ви по различни поводи и могат да трансформират бъдещите ви планове. Шансове да преобразите начина си на съществуване и да превъртите вид предизвикателства в позитиви съществува, но като платите съответна цена- буквално или в преносен смисъл, може би е от съществено значение да прецените всичко „за“ и „против“, дали си заслужава цената и т.н. Отговори или „тласък“ в една или друга посока- получавате в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък, ако има нещо  скрито като емоция или процеси, и то излиза на повърхността, но вие можете да направлявате потокът от събития.
Новолунието от петък и събота поставя своеобразно ново начало в материалното ви благо-състояние, сигурност, онова, което имате-общо. Дните са показателни, същевременно е подходящо да направите първи стъпки, дори и символични в посока, която може да ви облагодетелства и желаете да прораства през идните седмици.
В неделя водите емоционални разговори.
Близнаци
Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и по различни поводи ще повдигне само-увереността ви, способността да насочвате и да влияете на бъдещи тенденции. Вие може да проявявате забележителна креативност, вероятно голяма част от истинските ви мисли и планове остават скрити и така е правилно, за да можете да се предпазите от евентуални недоброжелатели, да извървите целия набелязан път и постигнете оптимални резултати. Вие сте в процес на преоценки, които ви поставят пред избор, особено в отношенията ви в близкото обкръжение, но не само. Вероятно позицията на мнозина се трансформира в колектив, вие установявате на кого можете да разчитате, съответно- кой се оказва ненадежден или направо влияе негативно на материалното ви положение, имидж…Така едни връзки могат да бъдат заздравени, но други ще отпаднат от живота ви или както се казва: „вече няма да е същото“…Показателни в подобен план са понеделник и вторник, получавате „ясни сигнали“, дори някой ще сменят колектива си, позициите, които заемат в него. Подходящо време да отстоявате активно мнението си, завоюването до този момент, възможно е да бъдете въвлечени в „словесна война“ и да спечелите от това.
В сряда и четвъртък се налага да намалите темпото и да бъдете по –внимателни, защото ви убягват подробности или ескалират непредвидени обстоятелства.
В петък и събота се под влиянието на Новолунието, което е едно от най-важните за вас, понеже е във вашия зодиакален знак. Подходящо е да направите нужните стъпки, дори и на идейно ниво, да стартирате енергийна програма, която ще ви влияе дълго, поне през идното полугодие.
В неделя може да се поглезите с покупка…
Рак
Месец преди Слънцето да нахлуе във вашия зодиакален знак вие може да се чувствате преуморени, а събитията се движат повече по инерция, отколкото да можете да ги насочвате волево. Вероятно е добре да намалите темпото, така че да си направите вид равносметка за изтичащата ви лична година- какво ви е радвало, какво ви е помагало, какво ви е препятствало и е създавало дискомфорт в душата ви. В подобен процес ще ескалират процеси, които ще „наместят пластовете“ под краката ви и то под въздействие на влиятелен партньор, покровител, човек, който указва силно влияние върху решенията ви, социалният ви статус-генерално.
Седмицата е „тестова“ за взаимоотношенията ви, те могат да се трансформират, посоката зависи много от натрупани вече енергии, но също от нагласите ви да съобразявате повече с промени, които се диктуват точно от важен за вас човек.
В кариерното ви развитие, във високите ви амбиции и мечти, там в далечината се оформят нови възможности, но в повечето случаи са само проекти, които обмисляте, „проблясват“ като идея, предложение или изненада. Те първа това ще се превърне във фокусна точка, в която ще вложите много енергия и ресурси. За сега „усетете на къде духат ветровете“, изградете си стратегия.
В понеделник и вторник дребни инициативи имат широко отражение, показват „таван“ от възможности или вид развръзки…
В сряда и четвъртък няма да ви липсва компания, хора на които да разчитате. Интересни известия.
В петък и събота сме под влияние на Новолунието, за вас те показват с какво трябва да продължите, какво се налага да промените в ритъма на ежедневието си  и не само.
В неделя на повърхността изплуват всички трупани от вас емоции.
Лъв
Ежедневието ви протича под напрежение или се налагат вид трансформации в неговия ритъм, поради нови условия, които се поставят от власт-имащи, да кажем- на работното ви място, понеже заемате нова позиция на работното ви място и ви се налага да се доказвате повече от обикновено. Вариантите са много, но своеобразен пик от показателни събития или вид превратна точка в кариерното ви развитие или социален статус-общо се проявява в дните до сряда.
Ако ескалират подобни събития и се налага кардинална промяна, тогава след Новолунието в петък и събота вие  постепенно ще станете социално доста активна,  ще имате шанс да разширите кръга си на влияние, като общувате с повече хора, заздравите стари връзки и създадете нови.
В неделя предпочитате уединението, почивката или компанията само на близките ви.
Дева
Хора близки до сърцето ви- от партньори до деца са повод за силни емоционални преживявания, защото около тях ескалират промени, които се отразяват и на вас самите или пък ви се налага да инвестирате в тях…
В друг вариант, това може да е творчески проект, частен бизнес, ако имате такъв и той изисква повече внимание, някакви преоразувания, за да е по-успешен.
Финансови рискове и вид задлъжняване на този етап са крайно нежелателни, особено в понеделник и вторник, когато е полезно да се пазите от загуби, необмислени харчове. Това са показателни дни за подкрепата, която можете да получите от важни за вас хора, не са изключени и подобни разговори на теми приходи-разходи и т.н.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, имате шанс да материализирате дългоочаквани проекти. Дните са показателни да по-далечни перспективи на развитие.
В петък и събота сме под влияние на Новолунието ,което е едно от най-важните за вас и през идните две седмици може да преобрази социалния ви статус, материално положение, имидж като минимум. В основата или като вид причини могат да бъдат точно- лица, които се отчитат за близки до сърцето ви, евентуално- семейството ви, домашни или имуществени казуси за разрешаване.
В неделя няма да ви липсва компания.
Везни
Водещ мотив за вас е разширите границите на възможното, чрез разширяване на кръга ви на общуване с околните, повишение в квалификацията, понякога-принудителни пътувания…
Възможно е при някой Везни да ескалира необходимост от разрешаване на юридически и спорни казуси, като в този случай ще трябва да проявят повече агресивност, настойчивост и инициативност, така че събитията да се развият в тяхна полза и всъщност, повечето от вас ще постъпват точно така.
В дома ви също ескалират някакви преобразувания, те може да са пряко свързани с партньорските ви взаимоотношения, промени около вашата половинка, които рефлектират и върху вас самите или това са обсъждания, отнасящи се до благоустройството на дома ви, имуществени казуси и т.н. В такъв случай, ще трябва да се съобразите с част от създадени и натрупани вече тенденции, въпреки че все още можете да им влияете и да ги насочвате, през юни- те ще имат по-императивен характер. Помислете, как да се възползвате по оптимален вариант от посланията и подкрепата на звездите към настоящия момент.
Популярността ви расте, имате шанс да скрепите връзките си или да създадете нови с креативни личности, които да ви носят полза, удовлетворение. Все пак околните ви изненадват, проявяват непредвидимост в реакциите си, така че бъдете по-внимателни и на щрек. Показателни за силните и слабите страни в този сектор са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък не са изключени повишени разходи, но действията ви са конструктивни и водятдо отлични резултати.
В петък и събота сме под влияние на Новолунието, за вас то ще подейства освобождаващо в информационния поток, ще започнат да се оформят по-дългосрочни перспективи на развитие.
В неделя сте емоционални, вероятно и не без причина…
Скорпион
Периодът е силно трансформиращ за вас, приоритетно поради промени, които засягат материалното ви благополучие, професионална реализация, в частност- подкрепа, която получавате от страна на влиятелни, важни за вас персони, от лични до делови партньори, шефове и т.н. Каквото и да е, информационният поток е много усилен, до четвъртък ви дава ясни сигнали с каква част от договорките до този момент можете да продължите, каква- отпадат и откриват нови перспективи на развитие.
Вие сте в ключов период, през който можете да въздействате финансите си, имате шанс да се доберете до вид стабилизация на приходите, като разчитате на натрупан опит, авторитет, използвате креативен подход и внезапни шансове, които трябва да оцените. Все пак, даровете при вас няма да дойдат „даром“, налага се да отстоявате правата си, също-да се пазите от подвеждане и „удари под кръста“ при воденето на преговори.
Но разяснителни разговори на тема приходи-разходи, повишение на заплащането са повече от вероятни. Ако все пак везните не се наклонят във ваша полза, тогава след Новолунието в петък и събота вие може да се окажете на прага на житейски кръстопът, така чеда потърсите и намерите нови източници за печалба сега и през идните близо две седмици. Това може да се случи не без подкрепата от страна на влиятелни личности.
Понеделник и вторник са натоварени, изпълнени с ангажименти, интересни и показателни разговори за професионалната ви реализация.
В сряда и четвъртък е подходящо да заздравите отношенията си с ваши партньори /лични и делови/.
В петък и събота сме под влияние на Новолунието, подходящо е да поставите своеобразно ново начало като наблегнете на възможността да градите мостове, да привличате на своя страна хора, на които можете да разчитате…
В неделя сте емоционални и много прозорливи, евентуални пътувания могат да ви разтоварят.
Стрелец
Водещ фокус са партньорските ви връзки, защото около тях ескалират промени, които рефлектират върху вас самите, понеже взаимоотношенията ви изискват някакво изясняване или пък „те“ се държат по-предизвикателно към вас, трансформират линията си на поведение, стремят се да налагат волята  и мнението си и т.н. Каквото и да е, подходящо е да се стремите да намирате вид компромисно, скрепващо звено, да водите конструктивни разговори, а не да се противопоставяте, защото навлизате в ключов период, когато задавате фон във взаимоотношенията ви, който после ще ви влияе дълго, поне през идното полугодие. До сряда събитията се движат повече по инерция, показват ви силните и слабите звена в контактите ви, особено в понеделник и вторник. През тези дни набелязвате „пробойните“ , които ви струват скъпо-буквално или в преносен смисъл. През тези дни сте много емоционални, възможни са разходи над средното ниво за любими хора, хоби…Ако всичко „за“ и „против“ е добре премислено, не са поети излишни рискове, значи- няма проблем. Но ако поемате прекалено големи рискове, по-скоро ще претърпите загуби.
В сряда и четвъртък ежедневието е напрегнато и резултатно, а в събота и неделя можете да поставите ново начало във важни за вас отношения.
В неделя- прекарвате цветно, емоционално…
Козирог
Ежедневието ви става все по-напрегнато, поради високите ви амбиции или пък допълнителни и непредвидени задачи за изпълнение. Част от тях може да са свързан с миналото, неразрешени казуси, които натежават и не позволяват повече да бъдат обикаляни, други пък ви разпиляват в посока, която е свързана с дома и семейството, трети- нови условия на труд, но и допълнителни възможности за реализация, особено след Новолунието в петък и събота.
На този етап установявате, че можете да разчитате предимно на себе си, на собствените си усилия и компетентност, но за това пък звездите ви надаряват с достатъчно мощ, енергия и варианти, за да се справите, ако не веднага, то поетапно и през идните две седмици.
Подходящо време да подобрите фона на най-близката ви среда на съществуване, да извършите трансформации, които да снижат известно напрежение, което ескалира в последно време. То може да по чисто прозаични причини, но коренчето може също и да е по-дълбоко, показателни са понеделник и вторник, тогава не са изключени разяснителни разговори от типа: „какво давам, а какво получавам“, в оптимален случай- това са неизбежни инвестиции в недвижимо имущество, любими хора, семейство…
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, а през последните дни на седмицата ежедневието трудно протича по предварителен график, така че е препоръчително да планувате на момента.
Водолей
Слънцето вече транзитира през Близнаци и ще ви даде малко повече „въздух“, свобода на изява, поне ще ви изведе извън кръговрата на рутинни задължения, относно дом семейство, поне- ще ви надари с повече шансове и варианти да влияете на тези процеси.
Любими хора- от партньори до деца, ще играят все по-важна роля в живота ви, ще отнемат голяма част вниманието ви, могат да разнообразяват ежедневието ви, но и да променят предварителните ви планове. През тази седмица можете да получите интересни известия, предложения от тях, особено през втората част на периода и предимно след Новолунието в петък и събота. Това може да се окаже своеобразно ново начало за вас  и отношенията ви.
В друг случай имате подчертана необходимост да си починете, да се отдадете на хоби, също- добре се развиват творчески проекти.
Информационният поток е много усилен, от една страна може да ви надари с внезапни шансове, да ви изненада приятно, а от друга- мнозина могат да узнаят някаква тайна,  да чуят думи, които да ги разтърсят емоционално. Показателни са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък забавяте ход, а през втората част на периода може да имате усещането, че се разделяте с товар или поне по-лесно възприемате текущите предизвикателства.
Риби
Ангажименти, които са свързани с вашия дом и семейство стават все по-важни, отнемащи значим енергиен ресурс, а понякога и чисто материален. Задават се трансформации в този сектор, като сега е моментът да направите нужното, за да подобрите фонът си на съществуване, да го обновите, особено след Новолунието в петък и събота.
В оптимален вариант вие можете да проведете ремонти, да изгладите спорни казуси, да отхвърлите задачи, включително и такива, които са трупани дълго в миналото. През това време е препоръчително да избягвате конфронтации с по-възрастни и авторитетни лица, ако не можете да сте на едно мнение, поне можете да бъдете по-дипломатични и както се казва: „ако не можем да прескочим един камък, то поне можем да го обиколим“.
При някой Риби не е изключено да се възобновят стари теми в партньорските отношения, нещо като „старата песен на нов глас“, отнесете се така, все едно слагате „точка“, вземате адекватни и крайни решения, за да не ги пренесете и в бъдеще.
Към настоящия момент е важно да умеете да разпределяте ангажиментите си-лични и делови, за да не е едното за сметка на другото…
В понеделник и вторник са възможни извънредни разходи, нека да са добре обмислени, имате шанс и да спечелите, да получите бонус или финансово поощрение.
В сряда и четвъртък интересни, полезни разговори и срещи, а през втората част на периода е полезно да не се претоварвате, въпреки че ще имате усещането, че сте претрупани от задачи за изпълнение…Следете и за физическото си здраве!


Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads