Видео преглед на печата

понеделник, 24 април 2017 г.

Хороскоп за седмицата 24.04-30.04.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


Меркурий е един от водещите астрологични фактори, който през тази седмица ще дисциплинира ума ни, ще ни помогне да се учим от натрупания си опит, така че да вземаме целесъобразни и оптимално добри решения.
През цялото време тази планета наричана още „посланик на боговете” ще води до прозрения, ще носи новини, които ще са с дългосрочна перспектива в личен и обществено значим план.
Мнозина ще водят важни и конструктивни разговори, преговори, ще обсъждат варианти, които да проправят път към целите и да доведат до успешен край онова, към което сме се стремили дълго, да намерят изход от сложни и заплетени ситуации.
Не можем да разчитаме на толерантност в този процес, напротив, може да ескалира острота в изказа, крайности в намеренията, но също- известна справедливост, която ще дава право на по-силния или този, който умее да защити тезата си аргументирано или от позицията на по-висок авторитет и/или натрупани дивиденти- буквално или в по-общ смисъл, като разплата.
Меркурий е все още ретрограден, лайтмотив са теми от миналото, които прорастват бързо и се развиват в определена посока според всичко горе-споменато.
Всичко това се случва на фона на Слънце в Телец. То ни фокусира върху чисто материални приоритети, същевременно през това време от годината ние можем и трябва да се концентрираме върху нашата сигурност, главно-финансова, но не само, а също- да задържим и преумножим онова, което искаме и желаем. Новолунието от 26 април ще е своеобразно ново начало в този сектор, следва да се възползваме от него, като приливна вълна способна да ни понесе далеч, напред към мечтите ни, а от нас ще се изисква съзнателно да насочваме тези сили, енергии в избрана посока, а не да се оставяме на течението.
До 30 април Венера е в Риби, творческият и изобретателният подход преобладават, известна хитрост и обходни пътища могат да оформят шансове за допълнителни доходи, начини да скрепим настоящите си връзки или да намерим нова любов, но за сметка на някакъв компромис, нещо старо, от което се отказваме или сме съгласни да платим като своеобразна цена.
Успешна седмица за всички!
Овен
Водеща тема за вас става финансовото благополучие, възможност да стабилизирате или подобрите доходите си, като за целта социалната ви активност ще расте, вие ще водите важни разговори, преговори,  които ще имат дългосрочно отражение, ще разширят възможностите и перспективите пред вас.
Новолунието от 26 април ще постави своеобразно ново начало в тази сфера в зависимост от собствените ви амбиции.
Взаимодействието с официални институции и/или по-възрастни и авторитетни лица, също- стоящи далеч от вас персони /буквално или в преносен смисъл/ ви носи ползи, помага да осъществите намеренията си.
В друг вариант- дава ви се „зелена светлина” да оформите документи, да се справите или насочите в по-положителна посока юридически казуси.
За някой се налага да повишат или променят квалификацията си, да разширят контактите, съответно-влиянието си, но това ще е свързано и с адекватно повишение, вид разплата.
За трети- ескалира необходимост от пътувания, премествания, които ще допринесат за постигане на цели.
В любовта- може да имате усещането, че сте на една ръка разстояние от щастието, но все нещо не ви достига или е извън контрола ви, за да почувствате пълно удовлетворение.
В друг случай- ревизирате връзките си, имате избор- дали да се оставите вид недоволство да ви обсеби или пък да скрепите взаимоотношенията си на база компромис. Все пак е въпрос на избор, наместване на пластовете. Някой пък могат да се оставят на тайни чувства и/или любов, която много скоро ще стане явна.
В понеделник, вторник и сряда привличате погледи, дайте най-доброто от себе си, посоката я задавате вие, знакови новини и събития.
В четвъртък и петък- се изясняват въпроси отнасящи се до приходи-разходи, а в събота и неделя сте доста емоционални, полезно е да търсите-намирате баланс между себе си и околните.
Телец
Новолунието от 26 април е едно от най-важните за вас през цялата година, то ви дава шанс да поставите своеобразно ново начало в живота си, благодарение на собствената ви инициатива, да проправяте път към мечтите си енергично…Не всичко е толкова лесно. На мнозина им се налага да правят някакъв избор, да използват алтернативни, обходни пътища, за да постигнат целите си.
В значима степен те сега се отнасят до финансовата ви стабилност, но в частта- да търсите и получавате подкрепа /материална или морална/ от страна на партньори /лични или делови/, също, като предприемате по-крупни преобразувания, включително уреждане на наследствени, имуществени казуси…
Скрита информация или тайни желания, неочаквана помощ, включително и от лица извън близкото ви обкръжение, се превръщат в лост, необходим инструмент за бъдещ просперитет. Поне такива шансове съществуват, способни да преобразят начина ви на съществуване, ваш ще е изборът дали ще се възползвате от тях или не.
Продължава процесът на разместване на пластовете в колектив, в който вие може да се отвоювате ново и по-престижно място, като минимум- разбирате на кого можете да разчитате, кой ви носи повече щета, от колкото позитиви.
В понеделник и вторник- ясно се оформя онова, което трябва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано като програма или е извън контрола ви.
В сряда и четвъртък- звездите са на ваша страна, важи правилото- „внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне”, а дребни действия имат широко отражение. Изненади.
В петък и събота се пазете от необмислени харчове, същевременно- възможност да спечелите нещо.
В неделя-интересни известия.
Близнаци
През цялата седмица ви се дава отлична възможност да скрепите своите връзки- лични и делови, да вземете решения относно партньорските си взаимоотношения, които ще имат дългосрочно отражение.
Тази тенденция ще стабилизира позициите ви, ще увеличи популярността ви, като минимум- ще способства самостоятелността ви и ще увеличи авторитета ви. Вероятно това няма да се случи без известен компромис от ваша страна, в резултат и следствие на натрупвания в миналото , равносметки и т.н.
В друг случай- промени около ваш партньор се отразяват и на вас самите, подтикват ви да поемате повече отговорности, да променяте линията си на поведение.
Марс транзитира през вашия зодиакален знак, повишава енергията и адреналина ви, които трябва да канализирате в подходяща посока, за да не прерасне в нервно напрежение.
Марс ще подейства положително на самочувствието ви, вие ще се борите енергично за своите права- в един по-общ смисъл, инициативността ви също ще е на доста високо ниво, а постиженията ще се закодират трайно в имиджа и социалния ви статус, имайте го предвид и действайте!
Същевременно Новолунието от 26 април ще ви покаже какво е изчерпано като програма и следва да оставите зад гърба си, също-от какви варианти можете да се възползвате, за да постигнете мечта, понякога и скрина, но напълно осъществима.
В понеделник и вторник се наместват пластовете в колектива, в който съществувате, моментът е подходящ да утвърдите позициите си или да заемете по-престижни. Няма да Ви липсва подкрепа, особено, ако я търсите, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Интересни, важни известия и разговори, преговори…
В сряда и четвъртък може и да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, „осветяват” се подробности и най-тъмните ъгълчета от начина ви на съществуване.
В петък и събота привличате внимание, в център от събития сте, насочвайте, за да извлечете максимални дивиденти.
В неделя получавате подарък-буквално или в по-общ смисъл.
Рак
Вие продължавате да сте във важен период относно вашия социален статус, имидж-като минимум. През тази седмица можете да проведете разговори, които да „осветлят” бъдещите ви перспективи относно професионалната ви реализация, имате пълна възможност да влияете и насочвате тези процеси в една по-положителна и подходяща за вас посока, която ще стабилизира позициите ви на работното място или ще доведе до повишение, което е заслужено, своеобразна разплата за полагани до сега усилия.
Ежедневието ви е доста натоварено, но усилията ви се ценят по достойнство, а действията ви са резултатни. Взаимодействието с висше-стоящи, вид авторитети в живота ви е конструктивно и ползотворно. Ако имате идеи, които да разширят хоризонтите пред вас и ги споделите, вероятността да получите отговор и подкрепа е значимо.
В подобен процес, вие ще заемете ново място в колектив, същевременно по различни поводи ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено. Но е факт, че сте в прекрасен период да създавате връзки, които ще се превърнат в мост към успехите ви. Не всички ще са чак толкова доброжелателни, ако имате скрити врагове – те ще се активизират, така че е препоръчително да се пазите от удари под кръста или преки сблъсъци.
Социалната ви активност расте, заедно с все по-ярките ви и/или смели планове за бъдещо развитие…Действайте, особено след 26 април, когато обновлението в живота ви все по-силно се усеща и изисква да се мобилизирате, а не да се оставяте по течението.
Вероятно това ще е свързано и с необходимост да оставите нещо зад гърба си, защото е изчерпано, изгубило своя смисъл. Имате избор, мнозина са на прага на житейски кръстопът, получават ясни подсказки- с какво могат да продължат, какво се налага да жертват и т.н.
Въпроси отнасящи се до оформяне на документи, пътувания, юридически казуси, отношения с далечни роднини и/или хора стоящи далеч от вас- са фокус, на който можете да въздействате, да разплетете подобно на възел до края на настоящата седмица. След това обстоятелствата се променят…
Любовта на този етап е идеалистична, навежда ви на философски мисли, анализи и равносметки…те все пак могат да имат оздравителен ефект.
Понеделник и вторник са показателни, за мнозина-превключващи. Ако тези дни преминат спокойно, значи- можете да разчитате на спокойствие и през идния близо месец. Всякакви събития- следва да се отчитат със знак: „повишено внимание”! Оформят се силните и слабите звена за дълго…
В сряда и четвъртък- изненади, полезни, важни новини.
В петък и събота- дните не протичат по предварителен график, ескалират подробности и/или алтернативи, които трябва да отчетете.
В неделя всичките ви преживявания излизат на повърхността, вероятно и не без причина.
Лъв
Вие навлизате в ключов период относно социалния ви статус-общо, в частност-кариерно развити и/или брачни отношения. Оформя се силна фокусна точка, приоритетна цел, която ви мобилизира и извежда на предни позиции.
През тази седмица вие можете да разширите хоризонтите пред вас, с ярки инициативи, смелост и креативност. Ако нещо не ви е достигало, за да се почувствате щастливи и удовлетворени, то сега ще действате крайно и безкомпромисно, така че можете да превъртете всеки негатив в позитив или поне- да се насочите към нова и по-перспективна цел.
До края на тази седмица можете и трябва да отстраните нещо, което е терзаело душата ви, нанасяло е щети-буквално или в преносен смисъл.
Обновлението в живота ви настъпва с Новолунието на 26 април и през тази, следващата седмица също, са твърде вероятни знакови, превратни събития. Колкото по-високо се целите, толкова и по-далеч можете да стигнете, разбира се- важно е да прецените правилно и всичко „за”, „против”, да си изградите стратегия, която ще ви указва влияние поне до август.
Препоръчително е и да търсите баланс между „искам” и „трябва”, въпреки че все по-трудно ще ви бъде да правите компромиси.
В понеделник и вторник звездите са на ваша страна, възползвайте се!
В сряда и четвъртък дребни действия имат значимо, дългосрочно отражение, „посейте семена”, които искате да прорастват през идните месеци.
В петък и събота-интересни известия, разговори…Няма да ви липсва подкрепа, но мнозина ще се изправят и пред конкуренция, спорове, които можете да наклоните в своя полза, ако защитите тезата си аргументирано.
В неделя- имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.
Дева
Вашият покровител- Меркурий, през цялата седмица е в доста активна позиция, подобно на него и вие- ще бъдете особено инициативни, ще отстоявате мнението и правата си до краен предел, ще указвате влияние на най-близкото си обкръжение и имате шанс да наложите авторитета си или да повлияете положително на казуси отнасящи се до дома и семейството ви, също-имотни, наследствени, други правни въпроси…
Предвид, че Меркурий е ретрограден вие ще трябва да се справяте с недовършени теми, нещо от рода на: „старата песен на нов глас”…Мнозина се връщат към миналото, анализират го, за да извлекат ползи, изберат оптимално вярната посока, особено при разрешаване на недоразумения с партньори-лични или делови, но не само. Онова, което е „затлачено” , препятствано, може да намери изход в обходни пътища и варианти, които следва да оцените и изберете.
В този процес се оформя окончателно мнение, вземате подобни дългосрочни решения и нека те да бъдат във ваша полза. Предвид аспектацията на звездите, можем да се надяваме, че всичко ще се развива успешно или „всяко зло ще е за добро”, при условие, че ви се наложи да оставите връзка зад гърба си или проведете разяснителни разговори, разделящи ви с илюзии и не само…
Новолунието на 26 април ще има особено благотворно влияние върху вас, вие ще го усетите като нови идеи, възможности, които поетапно ще се разкриват пред вас.
В понеделник и вторник- вид инвестиции ви се възвръщат, влияете положително на материалното си състояние, благоустройство и т.н.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, възползвайте се! Интересни, важни новини, изненади.
В петък и събота сте инициативни, понякога крайни и под напрежение. Дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано.
В неделя- можете да се разтоварите в приятна компания.
Везни
Партньорските отношения-лични и делови са лайтмотив за мнозина, полезно е да водите преговори, които ще имат дългосрочно отражение върху вашата сигурност-общо, в частност- нова може да има благотворно въздействие върху материалното ви положение.
Вие навлизате в трансформиращ период на равносметки, своеобразен житейски кръстопът, на който трябва да направите избор, да пренаредите приоритетите си. През цялото време- необходимо, водещо условие е- да получавате подкрепа, да градите мостове, а не обратното.
Вероятно не всичко ще е под ваш контрол, възможно е да ескалират събития, които имат по-скоро принудителен, но също  и оздравителен ефект, все едно си „сверявате часовника”.
Някой от вас ще се занимават с уреждане на наследствени и имуществени казуси, други- ще инвестират под друга форма в по-светлото си бъдеще, а трети- ще попаднат под вид зависимост на процеси, които произтичат от близкото им обкръжение и се отразяват на тях самите, подобно на скачени съдове.
Каквото и да е, звездите ви дават шанс да разширите хоризонтите пред вас, да влияете на тези процеси- точно чрез преговори, срещи, понякога-пътувания, премествания, обогатяване на знанията и/или повишение на ценза…
До края на тази седмица трябва да си изясните някакво противоречие или проблем на работното място, после това ще се закодира трайно, имайте го предвид и насочвайте…
В понеделник и вторник привличате внимание, интересни, важни известия.
В сряда и четвъртък- своеобразно ново начало за социалния ви статус, финансово положение.
Тези дни са под влияние на Новолунието- анализирайте силните и слабите звена, които ви влияят. Посейте семената на онова, което искате да прораства през идните две седмици като минимум.
В петък и събота звездите са на ваша страна, но не са изключени спорове, в оптимален вариант- разяснителни разговори.
В неделя сте доста емоционални, възможност да спечелите нещо или да наклоните везните в своя полза.
Скорпион
През тази седмица имате шанс да изясните спорни теми на работното си място, да проведете преговори, разговори, които да стабилизират доходите ви, да повишат авторитета ви.
Вероятно тези процеси няма да минат през доза компромис от ваша страна или ще са за сметка на повишената ви натовареност с отговорности.
Подобни теми за приходи-разходи влияят силно и на сърдечните ви връзки, до края на периода е оптимален срок, през който съответни анализи и равносметки ще пренесат взаимоотношенията ви на ново ниво, като минимум- можете да разплетете сложен възел, който се е затягал дълго.
Новолунието от 26 април ще постави своеобразно ново начало в партньорските ви отношения, през идните две седмици е удачно да ги канализирате в една по-подходяща за вас посока, ще имате такава възможност, която ще изисква от вас да сте по-дипломатични, евентуално- да демонстрирате по-голяма независимост и инициативност.
Фонът, който ще зададете ще повлияе социалния ви статус общо, в частност- общественото ви положение и популярност, способност да постигате успехи, но като се съобразявате повече с другите, градите мостове, а не обратното.
Понеделник и вторник са натоварени, не са изключени изненади, бързи възможности, от които да се възползвате.
В сряда и четвъртък интересни, важни новини.
В петък и събота- допълнителни разходи, но и полезни инвестиции.
В неделя- звездите са на ваша страна.
Стрелец
Новолунието от 26 април ще обнови ритъма в ежедневието ви. Вероятно на мнозина ще се увеличат или променят текущите ангажименти, особено на работното място, но вие ставате по-ефективни, резултатни, през тази и следващата седмица сте в прекрасен период да се докажете и завоювате по-добри позиции, да направите нужното за да повишите авторитета си или доходите, ако обстоятелствата го позволяват.
В близкото ви обкръжение има човек, който ви указва значимо въздействие, това може да е енергичен партньор-личен или делови, от който да се възползвате, дарява ви с интересни идеи, но също ви принуждава да се съобразявате повече от обикновено с него. В друг случай, това също е персона, която ви дразни, но и стимулира, а вие трябва да откриете вътрешен баланс, вид тактика, за да се справите, защото не можете да го обиколите…
Популярността ви расте, близки и любими същества ви изненадват, възможно е да се актуализират стари теми и през идните няколко седмици да се наместят пластовете в отношенията ви като се стремите да не повтаряте стари грешки или събитията вече се движат повече по инерция и според натрупани енергии…Показателни са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък възникват извънредни задачи за изпълнение, те са показателни за дълго…
В петък и събота- не са изключени разяснителни разговори, а в неделя- се пазете от извънредни разходи, освен, ако не са обмислени като инвестиция…
Козирог
Налага ви се да се адаптирате повече от обикновено в обкръжаващата ви действителност, защото хора от близкото ви обкръжение отнемат голяма част от времето и енергията ви, принуждават ви да търсите вътрешен баланс между машите лични виждания за щастие и просперитет с тези на „другите“. В подобен процес вие се насочвате към алтернативи, обходни пътища, но без да губите от поглед собствения си интерес.
В дома ви са възможни интересни събития, изненади, понякога „старата песен на нов глас“, но клоняща към своеобразен финал. Показателни са понеделник и вторник.
Новолунието от сряда и четвъртък ще обнови сърдечните ви връзки, така че ще можете да ги насочвате и да им влияете, поставете си по-дългосрочни цели в това поле и действайте, за да прорастват в живота ви през идния месец и повече.
В петък и събота- ежедневието е динамично, но и резултатно, а в неделя- разяснителни разговори, способни да наместят пластовете във връзките ви, да „осветлят“ бъдещи тенденции, да се вземат решения…
Водолей
Ретроградният Меркурий ви връща към стари и неизяснени въпроси, които са ескалирали почти през целия април. Сега е подходящо да се постараете да ги разрешите чрез разяснителни разговори, обсъждане на варианти, преговори…Този процес протича с внезапни и бързи нови възможности, които все още витаят предимно във въздуха- образно казано, но могат да намерят място в живота ви. Също- изненади от приятели, авторитетни лица, хора извън близкото ви обкръжение. Показателни и превключващи в информационният поток са понеделник и вторник.
Друга водеща тема е вашият дом и семейство, атмосферата в този сектор се обновява, в друг случай- имотни казуси, също такива, които са свързани с близки и роднини обсебват вниманието ви. Своеобразно ново начало се поставя с Новолунието в сряда и четвъртък, усетете на къде „духат ветровете“, насочвайте, за да прорасне нещо хубаво в бъдеще време…
На хоризонта се оформят нови варианти, които ще подпомогнат сърдечните ви връзки, ще ви надарят със свобода или пък ще се реализират в резултат на творчески подход, изобретателност и инициативност от ваша страна.
Понякога може да ви се струва, че „другите“, не проявяват достатъчно разбиране към вас, но това може да ви стимулира, мобилизира, да ви помогне да откриете изход от заплетени ситуации, като самите вие смените тактиката си, подобна тенденция, необходимост ескалира особено очевидно през втората част на периода…
Риби
През настоящия период може да възникнат внезапни нови възможности да подобрите социалния си статус или това са пропуснати шансове от миналото, които застават отново на пътя ви, за да ги оцените, възползвате се от тях, но също избягвате стари грешки и обновите стратегията си.
В подобен процес вие действително ще промените начина си на общуване, поне начин по който възприемате текущата информация, вероятно и не без причина, а поради новини, интересни събития свързани с близкото ви обкръжение и връзки, но рефлектиращи и върху вас самите.
Дома и семейството ви е друга водеща тема, може да предприемете ремонт или се налага да сте по-резки, за да наложите мнението си, за да не позволите определена личност да ви контролира, да ви доминира и т.н.
Избягвайте конфронтации, бъдете тактични, за да извлечете ползи, а не обратното, въпреки ескалиращо напрежение…
В понеделник и вторник- печелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение.
В сряда и четвъртък интересни, полезни известия.
В петък и събота избягвайте крайности, а в неделя-звездите са на ваша страна.


Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads