Видео преглед на печата

събота, 11 март 2017 г.

BBC GoodFood България - брой 169

Това е броят, в който ще намерите страхотни бюджетни предложения за делник и празник, шоколадови изкушения и как се прави френско канеле

Източник - BBC GoodFood България - брой 169

Рубриката Актуално представя суши бурито, полезна информация, новини и трендове, както и пет варианта за палачинки с плодове, ядки, шоколад, мед и тирамису.

Рубриката Бюджетно е специално посветена на приготвянето на вкусни рецепти за малко пари.

 Започва с мнението на Джоана Блитман за топ 10 бюджетни покупки. В НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕЗОНА разполагате с шест специални предложения с кореноплодни зеленчуци, а в ДЕЛНИЧНИ ЯСТИЯ можете да приготвите вечери и десерти с продукти от шкафа и фризера. БЮДЖЕТНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО между Кейси Бест и Барни Дезмазери, които влизат в кулинарен дуел за вечерно меню.

Винаги лесно предлага СЕМЕЙНИ ЯСТИЯ под формата на домашна импровизация в петък вечер. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДОКРАЙ специална съставка в четири рецепти. БЪРЗА ВЕЧЕРЯ с нудъли - със зеленчуци, супа или кюфтенца терияки.

Рубриката Здравословно представя нисковъглехидратната вечеря на Джо Уикс - пълнени чушки с пуешко по средиземноморски. ПЕТ БЮДЖЕТНИ ЗАМЕНИ НА СУПЕРХРАНИ и нови здравословни предложения с често подценявани храни. МАСТЕРШЕФ ПРОМЯНА от Джон Тород - пилешка супа с нудъли. Ако следвате нашия ДИЕТИЧЕН ПЛАН, ето още една засищаща вечеря - ястие със скариди.

Вдъхновете се със ЗВЕЗДАТА НА МЕСЕЦА - шоколад под формата на торта, бисквитки и мус. ПОДПРАВИ ГО! Или как Роузи Бъркет добавя нови аромати на три любими ястия.

МЕНЮТО ТОЗИ МЕСЕЦ е модерно британско меню за шестима, адаптирано от рецептите на The Mash Inn. В МЕСТА вижте японската пролет в ресторант "Мияби". КЛУБ ТОРТА включва пъстра парти торта с разноцветни захарни пръчици. ОСНОВИ НА УИКЕНДА дава идея как да направите най-доброто в свободното си време за приятно събиране около масата. ТЕХНИКИТЕ НА ТОМ - този път Том Керидж разкрива тайните на печенето с три сезонни рецепти.

Тест кухня представя СТЪПКА ПО СТЪПКА как се приготвя перфектно френско канеле, полезни съвети и техники. В ПОСЛЕДНА ХАПКА имате рецептата за пай с риба и картофи.

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads