неделя, 26 февруари 2017 г.

Хороскоп за седмицата 27.02- 05.03.2017 г.


 Новолунието и Слънчевото затъмнение на 26 февруари отреждат важно, дори ключово значение на тази и другата седмица, под формата на ново начало, което ще прораства дълго, ще има отражение поне през идното полугодие.
Следва да се има предвид, че своеобразният „рестарт” в живота ни ще е съчетание от силна воля, креативност, огнени страсти и желания, на които трудно ще противостоим, но също- голямо въображение, рисуващо цветни картини, взаимствани  от натрупани и минали преживявания, мечти и т.н. В положителен аспект- можем да бъдем споходени от забележително вдъхновение, което да реализираме чрез творчески и оригинален, нетрадиционен  подход, да постигнем цели, които до този момент са ни изглеждали повече мираж, отколкото реалност…
В не толкова подкрепящ случай- нещо ще обсеби вниманието и мислите ни, ще се превърне във фокусна точка до такава степен, че ще ни изстреля в  „друго измерение” и/или паралелен свят, ще ни провокира към необмислени и спонтанни реакции, с които да изненадваме околните, но и себе си.
Същевременно няма да е лесно да се разграничим от субективни съждения, внушения, само-заблуди и изкушения.
Верен ориентир, така че да изберем правилната посока и да не се „изгубим” , ще бъде- вътрешния ни глас, моралните ни устои.
Меркурий също е в Риби- ще ни надари с интуиция над средното ниво, способност да „надникваме” отвъд видимото, да разгадаваме тайни, така че скрити процеси да стават все по-явни. Можем да търсим и намираме варианти за осъществяване на намеренията си, понякога и задкулисни.
Периодът е доста рисков откъм измами, внимавайте да не попаднете в мрежите на чужди кроежи или личен замисъл, на който са му убягнали подробности със съответните последици по-късно.
Новото начало, което традиционно се свързва с „новия лунен месец”, сега изисква да направим съзнателен избор,  „жертва”, компромис и т.н.
Полезно е всеки да анализира- с какво желае да продължи напред и на каква цена, какво следва да остави зад гърба си, защото вече е изчерпано, изгубило своя смисъл…
По различни поводи- мнозина ще се изправят точно пред такава дилема и могат да преобразят начина си на съществуване, да се надяваме към по-добро.
Имунитетът е занижен откъм инфекциозни заболявания, отравяния, включително с лекарства, упойващи вещества…Най-уязвими са хора с по-лабилна психика, нарко-зависими…
Овен
Вие сте в силно пречупващ период, през който тайна мисъл, скрити процеси или такива, които се отчитат за „извън контрола ви”-обсебват вниманието ви и могат да преобразят живота ви, ако не веднага, то до края на април. През това време- нещо скрито може да стане явно, в оптимален вариант- търсите и намирате вид алтернативи за себе-осъществяване в личен или обществено значим план.
Каквото и да е, звездите изискват сега да „изчистите”- близкото си обкръжение от хора, вещи, цели и идеи- водещи по-скоро до загуби, отколкото до ползи. Кои са те- получавате достатъчно подсказки. Пазете се и от „удари под кръста”.
Интуицията и подсъзнанието ви са силно активирани, можете да се доверите на вътрешния си глас, но трябва да се пазите от спонтанни, необмислени действия, изказвания, „мерете сто пъти преди да режете”, за да не се окаже после, че всичко е било едно недоразумение…
На 05 март Венера ще обърне своя ход в ретрограден, онова, което сте считали за ценно до този момент ще бъде „преоценено”, ще добие нова стойност- от любими хора до печелене на материални блага, също- линия на поведение, тактика, като и вие може да дадете „назад”- към предишни убеждения, партньори, дори източници на доходи и професионални предложения- през тази и следващата седмица може да получите право на „втори опит”, така че да се доберете до набелязаните цели, евентуално да изправите грешки и недоразумения, а дали това е възможно и в каква степен, до какви резултати ще доведе- изяснява се в края на април.
В понеделник и вторник тонусът ви не е твърде висок, отложете по-важните начинания и инициативи за сряда и четвъртък, когато звездите ви надаряват с достатъчно козове, за да влияете, насочвате тенденциите.
В петък, събота и неделя- информационният поток е много усилен, изяснявате си истини, чувате важна информация, водите подобни „осветляващи” разговори.
Телец
Приятели, колеги и други хора от близкото ви обкръжение, че и от миналото- обсебват вниманието ви, превръщат се във фокусна точка, която може да ви изстреля в друго измерение- от сбъднати мечти и незабравими преживявания, оставящи траен отпечатък в съзнанието и сърцето ви. Но е факт също ,че не всички ще са толкова откровени или доброжелателни към вас. Значима е вероятността да има и такива, които се опитват да ви манипулират, да се възползват от вас или не са достатъчно откровени. Но околните като цяло влияят подчертано на психиката и на бъдещите ви планове. Вие попивате чуждите настроения и желания като гъба, податливи сте на внушения и само-заблуди! Внимавайте, опитайте се да „отсявате сеното от плявата”- това сега е от водещо значение на къде ще се завърти „колелото на Съдбата ви”- нагоре или надолу и явно, трябва да се пазите някой да не ви „подхлъзне”.
Не е малка възможността да откриете, че имате по-силни недоброжелатели или хора, които действат зад гърба ви, отколкото сте си мислили. Но всичко се прояснява сега и  до средата на март. Ако има подобни подмолни течения, вие ще успеете да ги идентифицирате.
Мнозина от вас са на прага на житейски кръстопът, може да изпитвате силни колебания, по кой път да поемете, тенденцията ще се подсили от ретроградната Венера на 04 март- тя ще ви връща назад към миналото, за да анализирате, изправите стари грешки и недоразумения или пък да приключите взаимоотношения, които не са оправдали очакванията ви.
Близнаци
Тази и следващата седмица са важни за социалния ви статус или имидж като минимум. Вие привличате внимание, действате така че да промените общественото си положение…
Меркурий- вашият покровител е вече в Риби и усилва като през лупа вашите мечти, желания, но също преувеличени очаквания и страхове, въображение- за добро или зло…
В оптимален случай- успявате да си изградите успешна тактика като се осланяте на интуицията си, като търсите и откривате обходни пътища, дори хитрост, за да осъществите целите си.
В нетолкова подкрепящ вариант- до средата на март разбирате коя част от желанията ви са били само илюзия, също- да станете жертва на чужди кроежи и манипулации, сами да попаднете в капан или до средата на март да се вдигне мъгла, която да разкрие съвсем друга гледка- образно казано.
Каквото и да е, ясно е, че се налага да сте по-внимателни, буквално на всяка крачка. Вероятно по-късно ще се убедите, че случващото се сега има дълготрайно и съществено отражение върху репутацията ви, понякога- не само…
Може да разчитате на активна подкрепа от страна на приятели, колеги, близко обкръжение-общо. Но не винаги. Някой от околните ще ви дразнят, други ще се държат непредвидимо, изненадващо, провокативно, но задължително ще има и такива, които ще ви засвидетелстват лоялност и безрезервна от даденост при нужда…Изглежда, че трябва да избирате правилно, внимателно, на кого да се доверите, особено в дните до четвъртък…
В събота и неделя- звездите са на ваша страна.
Рак
Вие мечтаете да разширите хоризонтите пред вас, да излезете извън обичайния кръговрат на съществуване, защото са нараснали амбициите ви или понеже ескалират нови и непредвидени обстоятелства, които ви принуждават да сте по-активни, борбени, да се доказвате в едно ново поле и/или променени условия- кариерни, лични и т.н. В този процес ще има много хора, които ще ви ентусиазират, ще ви подават ръка, идеи, така че да преуспявате, но ще има и такова, които се отчитат за конкуренти, откровени недоброжелатели. Каквото и да е, сега и подчертано до 10 март, вие можете да извършите своеобразен пробив в избраното от вас направление като не пестите средства- материални, но не само…
Лица извън близкото ви обкръжение обсебват вниманието ви, може да са повод са силни емоционални преживявания, необходимост да смените тактиката си или бъдещи намерения. В друг вариант- това са юридически казуси, които имат история, нещо старо и неразрешено отново напомня за себе си и може да му се даде силен импулс за разрешение.
Ако планувате да пътувате- това също ще има някакъв дълготраен, съществен ефект, понякога- с превратно значение.
В понеделник и вторник- новини, разговори, които ще ви докоснат, могат да „осветлят” бъдещи перспективи.
В сряда и четвъртък- дребни действия имат широко отражение.
В петък, събота и неделя- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, ако има крити процеси- те се изясняват.
Лъв
Вие сте в силно трансформиращ период, през който водещ мотив е материалното ви благосъстояние, сигурност-общо. Сега можете да получите голям подарък или да имате усещане за загуба- зависи от натрупани в миналото енергии и от това, какво преценявате ,че трябва да жертвате, за да получите друго и по-ценно според вас. Важното е, че имате избор, шансове също няма да липсват да повлияете положително на горе-споменатите процеси.
Някой от вас изпитват силни вътрешни колебания, имат предчувствия, които се „хранят” от ярки емоционални преживявания. Всъщност, действително е полезно да се вслушвате във вътрешния си глас, да бързате-бавно…
Можете да разчитате на хора стоящи далеч от вас, правни въпроси, пътувания, повишение на квалификацията, премествания- са все теми, които подклаждат ентусиазма ви, дават шанс да разширите хоризонтите пред вас и да преуспеете.
В понеделник, вторник и неделя- разбирате от какво печелите, но и кои са „пробойните”. Внимавайте това да не се отрази на добрия тон между вас и любими хора.
В сряда, четвъртък и петък- околните ви изненадват с новини и поведение, но звездите са на ваша страна и почти във всеки един момент можете да спечелите, да преобърнете евентуални негативи в позитиви, стига да поискате, а и наблегнете на дипломацията.
Дева
Водеща тема по различни поводи са партньорските ви отношения- лични или делови, също- собствените ви позиции в обществото, имидж и популярност. Сега голяма част от успехите ви зависят от подкрепата на околните, така че вие по желание или принуда трябва повече да се съобразявате с тяхното мнение, да градите мостове, дори да използвате стратегия, за да изпълните желанията си.
Вашият покровител- Меркурий е в Риби, надарява ви със силна интуиция, способност да надниквате отвъд видимото или буквално- да се сблъскате с някаква истина, която ви е убягвала до този момент. Тенденцията се запазва до средата на март с голяма интензивност.
Но знанието винаги е сила, вие можете и трябва да се възползвате от него, особено в понеделник и вторник.
Все пак трябва да се отчете факта, че сте под въздействие на ярки емоционални преживявания, така че понякога може и да преувеличавате. Имайте го предвид, бройте до 100 преди да кажете или инициирате нещо, това в пълна степен трябва да е след като сте по-спокойни.
През тази седмица имате шанс да спечелите нещо значимо като разчитате на подкрепата на околните, но и извънредни разходи не са изключени. В оптимален вариант-инвестирате в близката си среда или хора, така че да подобрите, хармонизирате атмосферата…
Все пак не е препоръчително да се поемат излишни рискове. Дали преобладават печалбите, на кого и в каква степен можете да разчитате- се изяснява в дните до четвъртък.
В петък, събота и неделя- може да вземете съществени решения, с дълготрайно отражение след получени новини и т.н.
Везни
Вашата популярност расте и до 10 март сте в особено силна позиция, така че да извлечете полза от подкрепата на влиятелни лица, енергични личности, които ви подкрепят, осъществяват собствените ви желания.
От 04 март Венера- вашата покровителка ще се движи вече ретроградно и през идните близо 40 дни- ще ви върне назад към миналото, така че та преосмислите връзки ,линия на поведение, приоритети. Вероятно ще има причина за това. Някой от партньорите ви /лични или делови/ ще се окажат по-ненадеждни отколкото сте подозирали, други- твърде агресивни или настоятелни до степен на неприемливост. Това е прекрасен период, през който можете да „отсеете сеното от плявата”, вероятно мнозина от вас ще направят полезен избор /ще имат такъв/, който ще зададе вектора им на развитие през идните две години и половина..
Ежедневието ви е доста напрегнато, не са изключени извънредни ангажименти, промени на позициите ви в работния процес…До средата на март вие можете и трябва да въздействате положително на професионалната си реализация. Ако това е невъзможно и ескалират по-скоро недоразумения- значи, трябва да смените посоката. Полезно е да се пазите от манипулации и подвеждане в тази сфера. Също- да не се претоварвате, да сте по-внимателни към здравето си. Показателни са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък е подходящо да изгладите недоразумения с околните.
В петък, събота и неделя- шанс да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение.
Скорпион
През тази седмица сте под влияние на много силни емоционални преживявания, любим човек /партньор или пораснало дете, ако имате такова/е повод за вълнение, вземане на важни решения. Възможно е да проведете  определящи бъдещото ви развитие разговори и срещи, да си изясните подробности, да се засегнат теми от миналото, преди да продължите напред.
Звездите ви надаряват с достатъчно козове, за да въздействате на тенденциите и те могат да преобразят личния ви живот като сбъднете свое съкровено желание, но на базата на избор или като доброволно се откажете от едно, за да придобиете друго…
Ежедневието ви продължава да е напрегнато, до 10 март вие можете да преборите конкуренция, да се докажете като незаменими специалисти, да стабилизирате доходите си или дори да ги повишите, да откриете  нови и надеждни източници за печалба, при условие, че настоящите не ви удовлетворяват. Възползвайте се и бъдете максимално инициативни. Все пак е полезно да се пазите от изненади и удари под кръста, да не се предоверявате, особено в сряда и четвъртък. Ако има скрити, подмолни течения или обстоятелства извън контрола ви- те ще се проявят, за да ги идентифицирате и отстраните.
В петък, събота и неделя- можете да скрепите връзките си, да прекарате приятно с близките си.
Стрелец
Все по-важна, водеща тема е домът и семейството ви, защото близките ви имат нужда от вниманието ви, понеже в този сектор ескалират промени, те се проявяват сега, но вероятно не са от „вчера”, а е дошъл моментът да си разясните. Възможно е нещо, което дълго сте премълчавали, убягвало е от погледа ви, дори е под формата на скрит процес- да обсеби вниманието ви, така че да ви принуди да вземете радикални мерки, да отстраните негативите, да хармонизирате средата си на съществуване…В друг вариант- уреждате имуществени въпроси, като си възвръщате нещо свое…Бъдещи тенденции в този сектор ви дават „подсказки” в понеделник и вторник.
До 10 март- звездите ви зареждат с достатъчно енергия и „козове”, така че да насочвате потокът от събития в предпочитана от вас посока, а дори и да има негативи, отново- да ги преобръщате във ваша полза. Мнозина от вас ще поемат рискове над средното ниво, ще са склонни да експериментират, ако рискът е добре обмислен- във всички варианти и последици, действително ще уловите своеобразен миг на късмет, от който да се възползвате.
Преосмисляте чувствата си, вероятно и не без причина, любими хора-от партньори, до приятели и пораснали деца /ако имате такива/- ви изненадват, показват едно ново лице. Показателни са сряда, четвъртък и неделя.
Козирог
Вие може да водите важни преговори, да осъществявате срещи, да сключвате договори, да вземате решения, които да имат дългосрочно отражение, като минимум- през идното полугодие.
През това време може да се връщате към миналото и да го анализирате, не са изключени и напомнянки от рода на: „ти помниш ли”…Нещо старо отново може да се върне в живота ви и да се превърне в стабилна основа за растеж, а ако това е невъзможно, тогава- изкушението да се разделите с привички, да смените тактиката си в общуването, да пренаредите приоритетите си, дори да обновите близкото си  обкръжение- ще е значимо.
На хоризонта се очертават алтернативи, от които да се възползвате и да внесат свобода, поне-повече спокойствие и увереност.
В дома и семейството ви също ескалират вид трансформации, понякога те са свързани с ремонти, уреждане на имотни казуси, а друг път- необходимост да изгладите различия с близките си, може би- да проявявате повече разбиране, да указвате подкрепа на любим човек. До 10 март- тенденциите, които зададете в този сектор, после ще са трудно отменяеми. Имайте го предвид, ако се почувствате предизвикани да реагирате по-емоционално или спонтанно.
В понеделник и вторник- новини, нещо тайно може да стане явно.
В сряда и четвъртък- се пазете от крайности, планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се.
В петък, събота и неделя- звездите са на ваша страна.
Водолей
Водеща тема е материалното ви благополучие, сигурност-общо. За да извлечете ползи, а не обратното- вероятно ще проявите голяма инициативност, ще си служите с думите като с оръжие и не без причина. Околните могат да ви предизвикват, да се държат непоследователно и да ви изненадват. Научавате тайни, ако имате стари дългове- буквално или в преносен смисъл- те ще напомнят за себе си. В друг случай- това са неразрешени и минали финансови и/или имотни, спорни въпроси, които ескалират и изискват да бъдат разрешени своевременно. Вие можете да въздействате на тези процеси и изглежда, че всичко зависи от преговорите, които ще проведете, от връзките , които ще създадете, съответно- привлечени хора на ваша страна.
В понеделник и вторник се проявяват всички пробойни, също-шансове за печалба.
В сряда и четвъртък-изненади, бъдете внимателни в изказа, наблегнете на дипломатичния тон.
В петък, събота и неделя ежедневието е натоварено, динамично, но ползотворно.
Риби
Вие притежавате силна интуиция, проявявате инициативност, която може пряко да се отрази на финансовото ви благосъстояние. През тази седмица и подчертано до 10 март, вие можете да стабилизирате доходите си, да откриете регулярни източници за печалба, да получите голям подарък. Същевременно, разходите или необходимостта от  допълни плащания също няма да липсват. Само се пазете от поемането на излишни рискове в този сектор, така че да не преживеете значими загуби. Нека всичко да е добре премислено, в детайли и с визия към по-далечното бъдеще.
Имате шанс да си върнете нещо старо или изгубено, ако желаете или наистина е ваше, заслужено, дори платено преди…
Нептун усилва мечтите ви като през лупа, но също и страхове, преувеличения. Опитайте се да разграничавате реалността от илюзията, това е от водещо значение, за да изберете правилната стратегия, посока, а изглежда, че ще се наложи да направите някакъв избор…Показателни за бъдещи перспективи са понеделник и вторник.
Сряда и четвъртък по различни поводи могат да се окажат определящи за материалното ви състояние.
В петък, събота и неделя- интересни, важни новини и преговори.
Няма коментари:

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads

Етикети

Вестник Телеграф вестник всеки ден вестник труд вестник 24 часа Вестник "Телеграф" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник Уикенд Вестник Галерия Вестник "СТАНДАРТ" Вестник Ретро Списание STORY Вестник "ПРЕСА" Вестник Минаха години Хороскоп Вестник "НОВИНАР" СПИСАНИЕ БЛЯСЪК Вестник "МЕРИДИАН МАЧ" Вестник "ТЕМА СПОРТ" Вестник "ДУМА" Седмичен хороскоп Вестник Стандарт Вестник "7 ДНИ СПОРТ" Вестник "СЕГА" Вестник Монитор Вестник "КАПИТАЛ Daily" Списание LOVE style Вестник "МОНИТОР" Вестник "ШОК" Вестник "ШОУ" вестник Шоу Вестник "УИКЕНД" Списание "БЛЯСЪК" вестник "Земя" Вестник "КЛАСА" Вестник "СТРУМА" Благоевград Вестник Дума Вестник Преса Списание Cosmopolitan "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 24 часа Вестник "168 ЧАСА" Списание JOY Вестник "ТРУД" "ВСЕКИ ДЕН" vestnik Вестник "ГАЛЕРИЯ" Вестник "РЕТРО" Вестник 19 минути Вестник Лична драма Списание Тема вестник "ТЕЛЕГРАФ" БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник "АТАКА" Вестник "Всичко за семейство" Вестник "МИНАХА ГОДИНИ" Вестник 168 ЧАСА Вестник Всичко за семейството СПИСАНИЕ EVA Списание "Журнал за ЖЕНАТА" Списание 8 "24 ЧАСА" telegraph vestnik vseki den Вестник "19 МИНУТИ" Вестник "Mobile.bg" Вестник "СТРУМА" Списание "Story" Списание "ТЕМА" Списание ELLE вестник Досие "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник Земя Вестник Меридиан Мач Вестник Новинар Вестник Шок Списание Auto Bild Списание Hello! Списание OK Списание PLAYBOY Auto Bild Playboy Вестник "НАД 55" Вестник "ХОБИ ФЕРМЕР" Вестник Жълт Труд Всеки Ден Списание Списание "AUTO BILD" Списание "GoodFood" Списание Harper's Bazaar Списание LIFE Списание Биограф ТРУД "ПРЕСА" LOVE style Вестник "Досие" Вестник "КАПИТАЛ" Вестник Сега Списание Glamour Списание MODA Списание Жената Днес вестник 7 дни спорт телеграф "СТАНДАРТ" vestnik Show vestnik retro vestnik telegraf Ванга Вестник "ВЕСТНИК ЗА ДОМА" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ПАПАРАК" Вестник "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" Вестник "Седмичен ТРУД" Вестник КАПИТАЛ Daily Всичко за семейството Преса Списание "BRAVO" Списание GoBio Списание Top Gear Списание ЗНАНИЕ вестник Капитал уикенд "МЕРИДИАН МАЧ" "ТЕМА СПОРТ" Amica GLAMOUR Story Telegraf vestnik Presa vseki den Вестник "АКЦЕНТ" Вестник "БАНКЕРЪ" Вестник "БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕР" Вестник "ВЯРА" Благоевград Вестник "ЖИВОТЪТ ДНЕС" Вестник "ТВ ГИД" Вестник "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" Вестник Тема Спорт Всичко за жената ДНЕВЕН ТРУД КАПИТАЛ СТАНДАРТ Седмичен ТРУД Списание "GRAZIA" Списание "LOVE STYLE" Списание "Всичко за Жената" Списание 9 месеца Списание ClubS1 Списание Go Bio Списание Good Food Списание Grazia Списание OK! Списание Всичко за жената Списание Клуб Z Списание Про-Рок Шоу "ГАЛЕРИЯ" "СТРУМА" Благоевград BBC TOPGEAR ELLE EVA Esquire Bulgaria GRAZIA Show covid-19 vestnik dosie vestnik novinar vestnik shok vestnik standart vestnik struma vestnik telegraph vestnik trud vestnik weekend Вестник "ДОКТОР" Вестник "Здравословно" Вестник "ЛЕЧИТЕЛ" Вестник ХОБИ ФЕРМЕР СТРУМА- Благоевград Сватбен каталог Списание "COSMOPOLITAN" Списание "Coiffure Beauty" Списание "HELLO" Списание "JOY" Списание "Top Gear" Списание BBC GoodFood Списание Harper's Bazaar България Списание auto motor und sport Списание life.bg Списание Авто Труд Списание Лична драма Списание Осем Списание Политика брой вестник Посредник вестник струма ковид-19 списание "Life" списание hello списание мениджър "168 ЧАСА" "ДУМА" "НОВИНАР" "СЕГА" "Седмичен ТРУД" 168 часа 24 chasa AUTO BILD България BBC GoodFood България BIOGRAPH Cosmopolitan Good Food Harper's Bazaar Hello! Joy LIFE.BG Men's Health Mobile.bg TREND Top Gear auto motor und sport balgaria dnes covid galeria galeriq novinar shou spisanie bliasak spisanie politika spisanie tema standart telegraph.bg vestnik 24 chasa vestnik balgaria dnes vestnik duma vestnik sega vestnik shou vestnik uikend vestnik zemia vsekiden.com Авто Труд Автокаталог 2015 БАНКЕРЪ В-к "24 часа" Вестник "ДУМА" Вестник "Computerworld" Вестник "Бряг" Русе Вестник "Бургас днес и утре" Вестник "ЕВРОФУТБОЛ" Вестник "ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ" Вестник "КЛУБ 100" Вестник "ПОЛИТИКА" Вестник "СТАНДАРТ" . Вестник "Строго Секретно" Вестник "ЧЕРНО МОРЕ" Варна Вестник Mobile.bg Вестник Атака Вестник Бургас днес и утре Вестник Вяра Вестник Нов Живот Вестник Работническо дело Вестник ТВ ГИД ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС Жълт Труд КЛУБ Z Лична драма Пловдив Политика РЕТРО Списание "360" Списание "AMICA" Списание "BIOGRAPH" Октомври 2014 г. Списание "ELLE" Списание "Esquire" Списание "NATIONAL GEOGRAPHIC" Списание "Playboy" Списание "auto motor und sport" Списание "АВТО ТРУД" Списание "ВВС ЗНАНИЕ" Списание "ИКОНОМИКА" Списание "КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ" Списание "НАШ ДОМ" Списание "Обектив КИТАЙ" Списание "Политика" Списание "РЕГАЛ" Списание "СВАТБА" Списание AUTO BILD България Списание Bazaar Списание Glamour Bulgaria Списание Men's Health Списание OFF-road.BG Списание TopGear Списание autoclub.bg Списание Агрозона Списание Кенгуру Списание Моето дете Списание Наш Дом Списание Плейбой Списание Рецепти за здраве Час Пик бензин в. "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в. "ВСЕКИ ДЕН" вестник "ВЯРА" вестник Българска Армия вестник Деветнадесет минути вестник Строител злато коронавирус петрол приложение Час Пик рак "168 ЧАСА" 03 октомври 2014 г. "19 МИНУТИ" 06 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 01 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 05 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 18 септември 2014 г. "7 ДНИ СПОРТ" "7 ДНИ СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "A-SPECTO" "Coiffure Beauty" "LOVE STYLE" "Mobile.bg" "STORY" 01 октомври 2014 г. "БАНКЕРЪ" "БЛЯСЪК" "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 октомври 2014 г. "Бременност и раждане" "ВСЕКИ ДЕН" 01 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 02 октомври 2014 г "ВСЕКИ ДЕН" 03 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 15 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 20 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"- 25 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"/ 29 септември 2014 г. "ВЯРА" Благоевград "ГАЛЕРИЯ" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 01 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД"/ 29 септември 2014 г. "ЖИВОТЪТ ДНЕС" "ЗЕМЯ" "ЗЕМЯ" 01 октомври 2014 г. "КАПИТАЛ Daily" "КЛАСА" "Клуб Z" "МЕРИДИАН МАЧ" 01 октомври 2014 г. "МИНАХА ГОДИНИ" "ПОЛИТИКА" "РЕТРО" "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" "ТЕЛЕГРАФ" 01 октомври 2014 г. "ТЕМА СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "Твоят ден" Бургас "Твоят ден" Варна "ХОБИ ФЕРМЕР" "ШОУ" 01 октомври 2014 г. 14 януари 2015 г. 2015 г. 22 август 1999 24 24chasa.bg 7 дни спорт AMICA Magazine BBC Good Food Bulgaria BBC GoodFood BG truck trend Bazaar Blagoevgrad Bravacasa Coiffure Beauty Cosmopolitan Юни 2015 DAF Dacia Dosie ELLE България Esquire Ford GEO: Гърция GOODFOOD Go Bio Google Great Wall Harper's Harper's Bazaar Колекции Hello Hristina Topiashtata Iveco Krone LEUROPEO LIFE Lethocerus patruelis MAN Mercedes Moda NASA NATIONAL GEOGRAPHIC National Geographic KIDS OK! Playmate of the year 2014 Pleven Pro-Rock Rammstein Telegrapg. Telegraph.bg Top Gear Bulgaria TopGear TopGear България USA Utilities Vanga Wanga autocatalog benzin bulgaria dnes charlie citroen doll duma duma.bg facebook ferrari racing days fiat horoscope horoskop http://www.lechitel.bg/ hyundai jult trud kovid-19 mazda petrol posrednik sega shok smart Apps spisanie spisanie LIGHT spisanie manager spisanie menidjur spisanie ok spisanie pro-rock spisanie svatba sporten vestnik standartnews.com struma struma.bg tema sport trud vesnici vestnici vestnik Borba vestnik Galeria vestnik Galeriq vestnik Kapital vestnik Zemq vestnik bulgaria dnes vestnik cherno more vestnik desant vestnik dneven kapital vestnik narodno delo vestnik nov jivot vestnik posoki vestnik posrednik vestnik treta vuzrast vestnik viara vestnikataka.bg weekend westnik zemia АФП Авиокатастрофа в Тайван Автокаталог Агрозона БГ Алманах Април- Май 2015 БРОЙ 1 НА "ЖЕНАТА ДНЕС" БРОЙ 14 / ФЕВРУАРИ 2015 БТА Наука и техника Баба Марта Биляна Евгениева Биограф Блясък Бойко Борисов Брой 22 на списание Life Брой 50 Брой 8 България 4×4 2015 - каталог на OFF-road.BG Български транспортен вестник В-к 168 ЧАСА В-к Демокрация - 25 август 1990 г. ВВС ЗНАНИЕ ВЕСТНИК ЗА ДОМА ВИП Брадър Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ЗЕМЯ" Вестник "ТЕЛЕГРАФ" Вестник "УИКЕНД" Вестник "24 ЧАСА" 02 септември 2014 г. Вестник "24 ЧАСА" 08 декември 2014 г. Вестник "БЛЯСЪК" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 септември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 22 ноември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Вестник "Борба" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" . Вестник "Всеки ден" 02 септември 2014 г. Вестник "Всичко за семейството" Вестник "Габрово Днес" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" 08 декември 2014 г. Вестник "Десант" Вестник "Десант" Бургас Вестник "ЖИВОТ БЕЗ РАК" Вестник "ЗЕТРА" Вестник "Знаме" Вестник "Знаме" Пазарджик Вестник "КОНКУРЕНТ" Враца Вестник "МЕРИДИАН МАЧ"/10 декември 2014 г. Вестник "МОНИТОР" 02 септември 2014 г. Вестник "МОНИТОР". Вестник "НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС ПОЩА" Вестник "НОВ ЖИВОТ" Вестник "Народно дело" Варна Вестник "ПОСОКИ" Плевен Вестник "ПОСРЕДНИК" Плевен Вестник "ПРЕСА" 26 ноември 2014 г. Вестник "Посредник" Вестник "РЕТРО" 13 ноември 2014 г. Вестник "СЕГА" 09 януари 2015 г. Вестник "СТАНДАРТ"- 08 декември 2014 г. Вестник "СТАНДАРТ"/ 02 септември 2014 г. Вестник "СТРУМА" Благоевград . Вестник "СТЪРШЕЛ" Вестник "Седмичен ТРУД"/10 декември 2014 г. Вестник "ТЕЛЕГРАФ" . Вестник "Телеграф" 08 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 16 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 28 януари 2015 г. Вестник "Телрграф" Вестник "УТРО" Русе Вестник "Утро" Вестник "Фактор" Бургас Вестник "Черноморски фар" Вестник 168 Вестник 24 Часа - 02.05.2015 г. Вестник 24 Часа - 04.11.2015 г. Вестник 24rodopi.com Вестник Борба Вестник Всеки Ден - 30.03.2015 г. Вестник Всеки Ден 10 февруари 2015 г. Вестник Всеки Труд Вестник Всеки ден - 01.02.2016 г. Вестник Всеки ден - 01.07.2015 г. Вестник Всеки ден - 02.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 03 Септември 2015 г. Вестник Всеки ден - 09.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 16.06.2015 г. Вестник Всеки ден - 29.05.2015 г. Вестник ДНЕВЕН ТРУД- 02 септември 2014 г. Вестник Демокрация Вестник Демокрация - 30 август 1990 Вестник Дневен Труд Вестник Доктор Вестник Дума - 28 август 1990 Вестник ЖИВОТЪТ ДНЕС Вестник Здравословно Вестник Конкурент Вестник Народен глас Вестник Отечествен фронт (27 ноември 1989 година) Вестник ПРЕСА- 18 септември 2014 г. Вестник Папарак Вестник Стандарт- 10.03.2015 г. Вестник Струма Благоевград Вестник Телеграф - 01.12.2015 г. Вестник Телеграф - 03.07.2015 г. Вестник Телеграф - 04 Септември 2015 г. Вестник Телеграф - 06.04.2015 г. Вестник Телеграф - 12.11.2015 г. Вестник Телеграф - 20.04.2015 г. Вестник Телеграф - 24 Февруари 2016 г. Вестник Телеграф - 26.04.2015 г. Вестник Телеграф 17 Февруари 2015 Вестник Телеграф- 10.03.2015 г. Вестник Телеграф. Вестник Труд - 01.04.2015 г. Вестник Труд - 06.04.2015 г. Вестник Труд - 17.06.2015 г. Вестник Труд - 17.12.2015 г. Вестник Труд - 19.07.2015 г. Вестник Труд - 24.11.2015 г. Вестник Труд 03 Февруари 2015 г. Вестник Труд – 1 март 1980 г. Вестник Търговишки новини Вестник Уикенд - 05-11 Ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 12 ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 25 ноември 2011 г. Вестник Утро Вестник Черно Море Вестник Щурец Вестници - 04.03.2015 г. Вестници - водещите заглавия Всичко за градината Втора Младост ГАЛЕРИЯ ГОДИШЕН КАТАЛОГ ЗА КОМЕРСИАЛНИ АВТОМОБИЛИ И МАШИНИ Гигантска водна буболечка Годишното издание „Светът през 2015” Д-р Емилова ДНЕВЕН ТРУД" Дарина Павлова Ден на детето Док Макплюшинс Еврофутбол Елена Кучкова Емануела ЖИВОТЪТ ДНЕС Желю Желев Жената днес Заглавията от вестниците Замръзналото кралство Земя Зима 2014 Знамената на славата Зорница Линдарева Ивановден Идеален дом Издание на Капитал Йога за всички КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Как ще изглеждате след 20 години Каталог 2015 Катето Евро Класация НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ МАЛКИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2014 Клуб Z брой Корица Лили Иванова Лудогорец - Реал Мадрид Марина Борисова Мартин Карбовски Минаха години Мис Плеймейт 2014 Моето дете НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК НЛО НС Най-печелившите спортисти и отбори Наш Дом - март 2015 г. Николета Лозанова Николета показа зърно Никулдeн Петък 13-ти Пижо и Пенда Плейбой Пловдив 2019 лого Пловдив европейска столица на културата Практично земеделие Първа сбирка на българския фен клуб на Чаатай Улусой Първите в бизнеса – поглед отвътре РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Разпределението на мандатите Росен Плевнелиев СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ СПИСАНИЕ MOTO CLUB СТРУМА Благоевград Свети мъченик Неофит Светлана Василева Седмичен астрологичен хороскоп Ски и борд Сп. КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Специално издание "Бременност и раждане". моето дете Специално сувенирно идание Специалното издание "Готови ли сте за зимата" Списание "BAZAAR" Списание Good food Списание InGlobo Списание TopGear Списание "8"- брой 11 Списание "AUTO BILD" ноември 2014 г. Списание "BANKER SPECIAL" Списание "BBC TopGear" България Списание "BEAUTY WOMAN" Списание "BULGARIA ON AIR" Списание "Biograph" Списание "BravaCasa" . Списание "Business Week BG" Списание "COSMOPOLITAN" Октомври 2014 г. Списание "EVA" Списание "GLAMOUR" Списание "GLAMOUR" Октомври 2014 г. Списание "Go Bio" Списание "Go Bio" БРОЙ 12/ДЕКЕМВРИ 2014-ЯНУАРИ 2015 Списание "HiComm" Списание "MODA" Списание "MODA" Декември/ Януари 2014/2015 г. Списание "National Geographic KIDS" Списание "NetworkWorld" Списание "OFF-road" Списание "OK" Списание "TG" Списание "TopGear" Списание "VOYAGE" Списание "АВТО МОТО СВЯТ" Списание "ЕВА" Списание "ЖЕНАТА ДНЕС" Списание "ЗНАНИЕ" Списание "ИДЕАЛЕН ДОМ" Списание "Идеален дом ДЕКОР" Списание "КЛУБ Z" Списание "Мениджър" Списание "ОКЕАН dreams" Списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ" Октомври-Ноември 2014 г. Списание "ФОТОМАНИЯ" Списание BBC TopGear България Списание BBC ЗНАНИЕ Списание BRAVO Списание Club S1 Списание Coiffure-beauty Списание Esquire Списание Esquire Bulgaria Списание Eva - Брой 190 / Септември 2014 Списание Good Food Bulgaria Списание GoodFood Списание Hi Drive Списание LoveStyle Списание Men's Health България Списание Meчо Пух Списание Mobile.bg Списание Mobile.bg брой 2 Списание NG Списание OFF-road Списание PALACE PETS Списание Playboy - Брой 152 / Май 2015 Списание TG BG Списание Top Gear - Брой 126 Списание auto motor und sport Bulgaria Списание АЕРО Списание Аптека Списание Браво Списание Всичко за семейството Списание Грация Списание Грация - Юни 2015 Списание Езда Списание Журнал за жената Списание Идеален Дом ДЕКОР Списание Икономист Списание Йога Списание Йога за всички Списание КОСА И КРАСОТА Списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ Списание Лична драма - Брой 12 (1085) 24-30.III 2015 Списание МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: БУНТОВНИЦИТЕ Списание Маша и Мечока Списание Мода Списание Моето бебе и аз Списание ОК! Списание Отечество Списание Принцеса Списание Ски и борд Списание Ютилитис Списание “Сватбен каталог” Списание „9 месеца” Списание „AUTO BILD” Списание „Amica” Списание „BAZAAR” Списание „ELLE” Списание „Forbes Woman” Списание „LIFE” Списание „Mobile.bg” Януари 2015 Списание „Prime time” Списание „auto motor und sport” Списание „Авто Труд” Списание „Блясък” Списание „Меню“ Списание „Рецепти за здраве” Списание „Списание GEO България” Списание"ELLE" Строго Секретно Строител Твоят ден Телеграф. Telegraf Тема Тодор Живков Факт Февруари 2015 Ферари Рейсинг Дейс Хороскоп 04.05-10.05.2015г. Хороскоп 16.03-22.03.2015г. Хороскоп 23.02- 01.03.2015 г. Хороскоп 23.03-29.03.2015 г. Хороскоп 30.03- 05.04.2015 г. Хороскоп за периода Хороскоп за периода 12-18.01.2015г. Хороскоп за седмицата Христина Топящата Цар Симеонова градина в Пловдив Цветан Василев Чавдар - българско село за чудо и приказ Шарли ебдо бабинден бакшиш безплатен вестник безплатно саниране братя Галеви брой 10 - 2016 г. брой 13 - 2016 г. брой 44 брой 5 - 2016 г. брой 5/2015 г. българия българка бори рак с чесън в. "ВСЕКИ ДЕН" 15 август 2014 г. в. "ЛЕЧИТЕЛ" в. "ПАПАРАК" 01 септември 2014 г. в. "ПРЕСА" 15 август 2014 г. в. "СТАНДАРТ" 15 август 2014 г. в. "СТРУМА" Благоевград- 02 септември 2014 г. в. "УИКЕНД" 29 август 2014 г. в. УИКЕНД вестник Труд вестник Втора Младост вестник Политика вестник Час Пик вестници вирус възнаграждения гаф грабеж деветнадесет минути депутати диета за здраве на Ванга диета на Ваня Червенкова жълт вестник заплати извънземни катастрофа клипове коефициент концесионери корона вирус лечение на рак лого любовна магия лятно часово време магия мартеница мартенички най-търсената любовница нулев брой/2008 г. откриха лечение на рак почина Желю Желев пресата прилика проблем със самолета на Борисов професионално списание разваляне на магии репортаж саниране седмичник секс сп. BAZAAR сп. „PERSONAL COMPUTER WORLD” септември 2014 г. списание Biograph списание National Geographic списание джой спортен вестник тютюнопушене фейсбук френски вестници „Работническо дело” – брой 307 от 2 ноември 1988 г.