Видео преглед на печата

неделя, 19 февруари 2017 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.02- 26.02.2017г.


Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи 


Слънцето е водещ енергиен източник, който задава основен фон в живота ни според своето настоящо положение, вече многократно сме споменавали за това…
От 19 декември Слънцето е вече в  Риби и през следващия близо месец ще отключи черти от характера ни, линия на поведение или пък събития- типични за този двойнствен знак и  едва ли ще получаваме лесни отговори, верни ориентири могат да бъдат единствено моралните ни устои! Можем да разберем какви са те, като се „тестват” или разобличат по различни поводи, покажат на какво сме готови самите ние или пък околните…
Да видим! Риби се свързва с целия натрупан опит, качества, които могат да се открият и у другите зодиакални знаци и са били необходими, за да се постигнат конкретни и поставени, текущи задачи през изминалите месеци…Риби могат да се възползват от тези сили като играят роли или пък фантазират, а фантазиите са толкова завладяващи, че се превръщат в реалност…Поради тази причина, докато е Слънцето в Риби, ние трябва да внимаваме какво си пожелаваме, защото може и да се сбъдне. Креативността и изобретателността при всички случаи ще е на много високо ниво, а често може да се оказва така, че „целта оправдава средствата”, ние сме по-изкушени от всякога да се с добием с нещо на всяка цена, а в най-неприятна форма и чрез агресия, която ще ескалира…
Риби се асоциира с „вярата”, онова, в което вярваме или си повторим, че вярваме се превръща в „истина”, дори и да е субективно изкривена.
Риби отговаря за „Божията милост” или провидение, което може да ни споходи като „награда”, „развръзка” или чудо…особено през настоящия период.
Риби е краят на зодиакалния кръг, съответно- краят на система от приоритети, които трябва да бъдат приключени или поне модифицирани. Склонни сме да се връщаме към миналото, да го анализираме или пък то /миналото/  ни настига по различни поводи, сега тази тенденция е подчертана. Не е изключено мнозина под подобно въздействие да изпитат носталгия, да имат усещане за „дежа вю” или пък стари и неразрешени казуси да изплуват отново на повърхността, поне в съзнанието ни…
Не са изключени предчувствия, показателни сънища, полезно е да се вслушваме във вътрешния си глас.
Луната е намаляваща, така че е редно да довършваме онова, което вече сме инициирали.
Може да се чувстваме отпаднали, но и под влияние на нервно напрежение, така че реакциите ни да са по-скоро хаотични и непоследователни, непремерени, отколкото обратното.
Същевременно седмицата е важна за социалния ни статус. Аспектацията на звездите е такава, че дребни действия продължават да имат широко отражение за бъдещи перспективи.
Старайте се да отпускате напрежението по малко, с хубава музика, изкуство, вид релакс…Трупането на напрежение може да доведе до „земетресения”- малки и големи, буквално или в преносен смисъл. До колко се налага да се наместят пластовете под краката ни, най-ясно осъзнаваме в дните- сряда и четвъртък.
През седмицата предстоят много изненади и обрати, а за да се сдобием с едно, вероятно ще трябва да жертваме друго. М-да, нищо ново не нахлува, преди да е отворено място за него. Подобно място ще се освободи за вид обновление през настоящия период- къде по желани, къде по принуда и разбира се е по-добре да е според собствения ни обмислен избор и какво сме съгласни да платим като цена. Така че помислете, действайте и за нищо не съжалявайте, щом нещо си отива или ни спохожда, значи така трябва и само се налага да открием начин- как да се възползваме!
И какво по-благоприятно време от това на Риби- да използваме цялата си придобита мъдрост.
Овен
С навлизането на Слънцето в зодиакалния знак Риби вие преминавате в приключващ период, през който се изисква да довършите стари и неизяснени казуси, да направите избор по кой път да поемете, съответно- какво да прехвърлите през новата си лична година и какво следва да оставите зад гърба си. Ще имате достатъчно подсказки, които ще ви подтикват да анализирате, а понякога ще ви поставят и на своеобразен житейски кръстопът.
Миналото може да ви застига по различни начини- чрез развръзки, чрез среща с със стари познайници, обстоятелства, чрез въпроси, които са останали неразрешени, а сега отново напомнят за себе си, понякога- като че ли изплуват от „нищото”, също- усещане за „дежа вю”, носталгия и т.н.
Каквото и да е, това може да е при всички случаи доста пречистващ период, през който и здравият разум, но и интуиция ви помагат, така че да видите обективната действителност такава, каквато е и да вземете възможно най-правилните решения.
Звездите продължават да ви стимулират да обновите имиджа си- линия на поведение, ценностна система, също- какво вие отчитате за съществено или вече е изгубило своя смисъл, а при някой- тенденцията ще се отрази дори на външния вид…
Енергията, която извира от вас може да сътвори чудеса и да преобрази начина ви на живот, целесъобразно е да я канализирате внимателно, за да не прерасне в нервно напрежение, необмислени и прибързани реакции и вместо да „изпишете вежди, да извадите очи”, особено в сряда и четвъртък.
Привличате погледи и внимание, мнозина се оказват в център или водовъртеж от ключови събития, ако не губи те контрол над себе си, тогава имате шанс да постигнете успехи ,които после ще ви съпътстват или ще имат отражение поне през идните две години…В петък и събота се наместват пластовете под краката ви, социалните позиции, които заемате в обществото. Като минимум- разбирате на кого можете да разчитате.
В неделя тонусът ви не е твърде висок, имате нужда от почивка, интуицията ви е значима.
Телец
С навлизането на Слънцето в Риби вие постепенно ще увеличите популярността си, ще възникват нови или повече хора, на които ще можете да разчитате. Факт е обаче, че ще има и такива, които ще се опитват да ви манипулират или поне ще ви указват прекалено силно въздействие и могат да ви изкарат извън „релси”…Изглежда, че отново трябва да отсявате „сеното от плявата” от близкото си обкръжение, това е водещ мотив за чувството ви на щастие, но и реални успехи, постижения…все едно са скачени съдове, а околните ви превъртат нагоре или надолу, в крайна сметка- и колкото им позволите…Не разрешени казуси във взаимоотношенията ви могат да възкръснат от миналото, в друг случай- това са стари връзки, приятелства, любов, планове за бъдещето, които се възраждат на фона на „дежа вю”…
Вашата покровителка Венера е в Овен, от този сектор пали силен огън в душата ви, дори и на този етап да не сте склонни твърде да се разкривате, едва ли ще е за дълго. Положението може да се асоциира с „тенджера под налягане”, където сте заключили емоциите си, но ако не ги отпускате регулярно и по малко, могат да „избухнат” и със съответните последици за вас и за околните. Помислете, направете избор- за възможни компромиси, отговорности, какво да жертвате, за да съхраните друго и т.н.
Ежедневието на повечето от вас не протича по предварителен график, взаимодействието с „хора стоящи далеч от вас”- буквално или в преносен смисъл, включително и висше-стоящи не е лесно, имайте го предвид и е подходящо да планувате на момента, за да сте максимално адекватни на случващото се, също- да се пазите от скрита или нелоялна конкуренция и не само…
Близнаци
Навлизате във важен период относно социалния ви статус или имидж като минимум. През тази седмица звездите ви дават шанс да осъществите честолюбивите си планове като разчитате на подкрепа от страна на приятели, колеги, партньори…при всички случаи няма да ви липсва „подадена ръка”, особено, ако я търсите- задължително и ще я откриете в лицето на подходящите за това хора…При повечето от вас е „шумно”, многолюдно…
Все пак, важно е да се спомене ,че около вас има много доброжелателни, но също- конкуренти, дори-откровени дразнители, такива, които да ви изненадват, рязко превъртат в друга обстановка. В оптимален случай- разбирате кой е полезен, надежден партньор е,  съответно- кой ви носи по-скоро щети, че и разочарования. Най-показателни в подобен план са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък се оформят „пробойните” – на материални или други загуби, идентифицирайте ги, вземете мерки, разполагате с достатъчно ресурси и „козове” в ръцете си.
В петък и събота успявате да разширите границите на възможното пред себе си, звездите са на ваша страна, с по-голяма лекота постигате намеренията ни.
В неделя по различни поводи можете да разберете- истина или илюзия са водещи за живота ви схващания.
Рак
С навлизането на Слънцето в Риби вие имате шанс да разширите границите на възможното пред себе си, чрез пътувания, разрешение на юридически казуси, промени в место-жителство, работна среда, имотни въпроси.
Тенденциите не винаги ще са диктувани от собствените ви желания, може вече да са набрали достатъчно енергия и скорост, в лицето на обстоятелства от миналото, съответни-взети решения, също- важни за вас хора, достатъчно енергични, значими или властни, така че да се налага да се съобразите с волята им.
Факт е обаче, че на този етап възникват алтернативи, от които можете и трябва да се възползвате, това може да са инициативи, които да подпомогнат материалното ви благополучие, също- да са в съдружие, чрез постигнато съгласие и договореност. От подчертано значение е сега да градите мостове, а не да ги рушите, от това зависят ключови теми като- кариерно развитие, че и брачни връзки….
В понеделник и вторник ежедневието е натоварено от ангажименти, понякога извънредни, но също е доста резултатно.
В сряда и четвъртък е подходящо да стабилизирате връзките си-лични и делови, дните са показателни за силните и слабите звена в това поле, същевременно сега е моментът да насочвате, да наблегнете на позитивите. Дребни действия имат широко, понякога превратно отражение.
В петък и събота- можете да спечелите нещо- под формата на финансов бонус, разрешение и положително въздействие върху материални въпроси или морално удовлетворение.
В неделя миналото среща бъдещето- образно казано, като развръзки и не само.
Лъв
В ежедневието си може да водите напрегнати разговори или преговори, като все по-водещи, ключови теми стават- чисто материални въпроси. Ако е имало такива и не разрешени казуси от миналото, включително и натрупани дългове- финансови, но и морални, те напомнят за себе си и изискват бърза, адекватна реакция, за да не се натрупат или ескалират в неконтролируемо напрежение до 10 март със съответни последици- във връзки или пък договорни отношения.
Все пак, звездите на този етап ви зареждат с достатъчно енергия, вид инициативност или полезна подкрепа от страна на определени лица- делови или лични партньори. Канализирайте конструктивно тяхната подкрепа, като се опитате да избегнете остри, понякога-емоционални спорове, нека не губите по-далечни хоризонти от поглед в тези процеси.
Звездите са подчертано на ваша страна или по-лесно влияете на събитията в понеделник, вторник, петък и събота.
В четвъртък и петък ежедневието е напрегнато, пазете психическото и физическото си здраве.
В неделя- пазете се от загуби, не е подходящо да обсъждате ми като приходи-разходи.
Дева
Водеща тема за вас става- популярността ви, в частност- хармонията между вас и ваши партньори- лични или делови. В отношенията ви може да възникне ситуация от типа „дежа вю” или миналото да ви настигне по различни начини и поводи, под формата на развръзки, носталгия, среща със стари приятели и т.н.
В този процес мнозина от вас преоценяват чувствата си, поглеждат на важни за тях хора с „нови очи”, вероятно и не без причина, а защото те могат да станат проводник на определящи трансформации- материални, но не само. В оптимален случай- близки до сърцето ви лица изискват повишено внимание и грижа, промени около тях, рефлектират и върху вас, а вие им помагате като инвестирате време или парични средства.
Шансовете ви за придобивки сега не са малки, но се налага да убедите околните да съдействат, подкрепят инициативността ви, полезно е също да се пазите от измами, подвеждане, удари под кръста, които пряко могат да рефлектират на „джоба ви”. В каква степен се справяте, с подобни казуси, включително имотни или битови- разбирате в понеделник и вторник. Тези дни ви показват варианти, „таван” от възможности за печалба, но и „пробойните”.
В сряда и четвъртък- силни емоционални преживявания, новини, изненади, тества се здравината на връзките ви или търпението ви.
В петък и събота дните са динамични, натоварени, понякога с извънредни ангажименти, но и резултатни.
В неделя- имате силни предчувствия, нещо скрито може да стане явно.
Везни
Ежедневието ви става все по-напрегнато или извън обичайния ритъм поради променени ангажименти, неразрешени казуси от миналото, които отново напомнят за себе си или други обстоятелства продиктувани от външни и независещи от вас причини.
Важно е сега да не се претоварвате, да избягвате по-остри конфронтации с ваши партньори-лични или делови, които понякога може да играят ролята на полезен стимулатор, енергия, от която да се възползвате и превъртите в собствена полза и като мост за личния ви просперитет.
В друг вариант- „другите” играят прекалено агресивна роля в живота ви, може да имате усещането, че ви „притискат до стената” с претенции, вмешателства, изисквания, линия на поведение, която изисква повече гъвкавост, за да се съхрани добрия тон или не се стигне до „военно положение”-образно казано…
Аспектацията на звездите на този етап можете да изиграете по-горе споменатите два сценария в по-общи рамки, имате избор в значима степен, но за сега и подчертано до 10 март е препоръчително да наблегнете на дипломацията и компромиса, сътрудничеството, а не обратното, за да не изгубите контрол над случващото се.
В понеделник и вторник- полезни, интересни, важни новини, разговори и срещи. Насочвайте…
В сряда и четвъртък- се раздвоявате между „трябва” и „искам”, в душата ви е неспокойно и можете да извършите чудеса от „храброст” или „глупост”, но не без провокации или причини. Дните са показателни за силните и слабите звена в семейни или имотни казуси.
В петък и събота- звездите са на ваша страна, притежавате и доза късмет, възползвайте се!
В неделя „почивате” активно.
Скорпион
Възможно е да се раздвоявате между приоритети  свързани със сърдечните дела и тези, които се отнасят до професионалната ви реализация.
Близки и любими хора по различни поводи могат да обсебят вниманието ви, не е изключено да имате усещането за „дежа вю”, да ви споходи носталгия или миналото да ви настигне в лицето на стари партньори, обстоятелства и т.н. Посоката на развитие на подобни въпроси много или в пълна степен зависи от вече натрупани енергии, зададен вектор на развитие…На този етап можете да изчиствате евентуални недоразумения, да направите така, че да се сближите още повече с любими личности. Вид обновление или ново начало във връзките ви обаче не може да се очаква по-рано от началото на март.
Ежедневието ви е доста натоварено, може да се сблъсквате с повишена конкуренция, външни и независещи от вас фактори, перманентно променящи предварителните ви планове. Факт е, че има и хора, на които можете да разчитате, но крайният изход зависи пряко от собствената ви инициативност, успехите, които завоювате може да са трудни, но дълготрайни.
Ако през настоящия период скъсате договори или връзки, значи така трябва, това ще е вакуум, който ще бъде запълнен от нещо друго по-качествено, повишаващо доходите ви или с друго благоприятно въздействие върху вас, включително и здравословното ви състояние, чувство на щастие и т.н.
В понеделник и вторник- разбирате дали действията ви водят до печалба, какъв е таванът от възможности. По-лесно влияете на процесите и можете да извлечете ползи.
В сряда и четвъртък- разговори, новини, срещи, които имат важно значение за бъдещото ви развитие, поне показват по-далечни перспективи, а за някой може да се окажат превратни.
В петък и събота- променяте „тактиката”, намирате варианти, а в неделя- се отдавате на романтика.
Стрелец
Фокусът в живота ви се измества върху семейни, домашни и/или имуществени приоритети. Това са също теми ,които са натрупани във времето, но са останали неразрешени или изискват повишена концентрация, грижа и внимание. Нещо скрито, може да стане явно или попадате в поток от събития, които се отчитат извън контрола ви на този етап и се движат повече по инерция…
В оптимален вариант- инвестирате в най- близката си среда и това се отчита за положително. В друг случай- партньорът ви се нуждае от вас, променя изискванията си, очакванията си и/или трансформации около него, рефлектират и върху вас. Силните и слабите звена в този сектор- набелязвате в понеделник и вторник. Това са дни, през които миналото среща бъдещето, образно казано, под формата на обстоятелства или преживявания.
Сряда и четвъртък са показателни за материалното ви благосъстояние и то за дълъг период от време..
Пазете се от рискови действия, водещи до загуби.
В петък и събота сте търсена и предпочитана компания, не са изключени приятни изненади. Все пак е полезно да се припомни, че любовни авантюри започнати през февруари, особено през втората част на месеца- могат да имат неочакван край- я, като развитие, я- за „джоба ви”…така че е полезно да сте по-умерени в изказ, намерения, очаквания, всичко се изяснява и успокоява едва в края на април.
В неделя може да се нуждаете от почивка или да намалите темпото.
Козирог
Вие сте един от кардиналните знаци, който най-силно е въвлечен в трансформации, необходимост да се обновят различни сфери от начина ви на съществуване- те могат да засягат семейната среда, домашни и битови, имуществени казуси, а могат да са свързани и с кариерното ви развитие…Каквото и да е, хубаво е да се подчертае, че посоката на развитие на всички горе-споменати приоритети много силно или пряко се влияят от собствената ви воля или желания. По друг начин казано- вие имате избор, а мнозина се оказват и на житейски кръстопът, но посоката  избирате вие.
Този процес ще бъде съпътстван с повишаваща се социална активност, вие сте склонни да преговаряте, да се срещате с важни за вас хора, такива ,които ще са ви полезни. В друг случай- вие сте все по-търсена компания, получавате определящи, понякога превратни новини, провеждате срещи, които са под формата на развръзки или силно докосват душата ви, оставят траен емоционален отпечатък в съзнанието ви.
Обмисляйте, анализирайте, общувайте- това има подчертано благотворно въздействие, защото знанието винаги е сила,  понеже може да откриете съмишленици или да си дадете отговор на дълго вълнуващи ви казуси, особено в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък- дребни ваши действия имат широко отражение. Не ви е лесно да прикривате чувствата и преживяванията си и всичко излиза на повърхността.
В петък и събота- печелите нещо, под формата на материално или морално удовлетворение, повишение, бонус…
В неделя- интересни, емоционални срещи и известия.
Водолей
Все по-важна, водеща тема става финансовото ви благополучие, като на този етап се налага да се съобразявате с текущи обстоятелства, да разрешавате стари и неразрешени казуси- имотни, правни, под формата на дългове или уреждане на заплащания, но в рамките на зададени тенденции…
Нещо качествено ново може да стартирате едва в началото на март. За сега- важно е да не задлъжнявате, да не позволявате подобни въпроси за приходи- разходи да застават между вас и близките ви.
Обменът на информация става все по-напрегнат, водещ до изненади, разкриващ „втори план”- от шансове, но и обстоятелства зад гърба  ви или извън контрола ви. При всички случаи- чрез дар словото си, срещи и преговори- можете да се изкачите нагоре към целите и мечтите си, да извоювате трудна, но качествена победа, а може и да се сринете надолу, ако преминете определени граници на добрия тон. „Крушката си има опашка”, така че поводи няма да липсват- за едното и другото, особено в сряда и четвъртък, внимавайте, не се поддавайте на емоции!
Петък и събота са „вашите дни”- привличате внимание, с по-голяма лекота насочвате събитията.
В неделя- се пазете от прекомерни или необмислени харчове.
Риби
Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви надари със сили и енергия, мотивация, така че да преобразите начина си на съществуване или да стартирате нещо, което да се окаже основа, енергийна програма за цялата 2017 година. Вероятно на този етап все още се налага да избирате посока, да довършвате или приключвате теми от миналото, но скоро това ще се промени.
В края на февруари не са изключени развръзки, превратни обстоятелства, които ще ви направят голям подарък, ще се отразят на материалното ви благополучие, а в по-неприятен вариант- може да предизвика финансов крах или други загуби, ако сте поели прекалено големи рискове или не сте поели в правилната посока.
Любовта- тя е като скачен съд на този етап за чисто практични оценки- от ваша страна или към вас…
Показателни в тази връзка са дните до четвъртък. През тях дребни действия имат широко отражение, въпреки че повече от обстоятелствата ще се движат повече по инерция и според зададени тенденции.
В петък, събота и неделя- пред вас се откриват постепенно нови варианти, от които можете да се възползвате и да спечелите.


Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads